enda regeln är att du ska ha så jävla kul,

just nu lever jag livet som bäst alltså. det är underbart väder. skolan är inne på slutspurten och inte mycket prov/inlämningar kvar. fotbollssäsongen är i full gång. jag har så underbart, underbart bra människor runt mig, som får mig på bra humör vad som än händer, och dessutom känner jag mig nykär. älskar verkligen livet.
lever livet som nygammaltkär, med planen att se vad som händer i framtiden. men just nu känns allt bättre än någonsin, så varför krångla till det.

vet inte riktigt vad jag ville få ut av det här inlägget, mer än att säga att jag lever, och att jag är hög på livet,
så pusssss


längtar efter någon som kan rädda mig,

igår var jag av någon konstig anledning på crusing. hängde med linda, och det var faktiskt riktigt kul. sov hos henne, och idag blev det fotbollsgolf med sköna människor. mitt lag kom inte sist och det gjorde mig dag faktiskt. är inget stort fan av förluster direkt, hähä

borde verkligen sova nu, börjar jobba kl 7 imorgon, men funderar på om jag ska ägna någon timme åt att skriva slutrapport. måste bli klar med den tills på måndag, då ska den laddas upp och skickas in, senast. och det är ju inte det enda jag har på måndag heller. usch har kaoz i hjärnan. men har iaf gjort hälften av allt plugg jag sa åt mig själv att göra den här långhelgen, som inte alls känns så lång som den borde.. man får va glad för det lilla, och pengarna rullar ju in iaf, wihooo

får bli bildlöst före går inte ladda upp bilder :(((

pussss


when we were young

skolveckan är slut för den här veckan och jag njuter för fulla muggar. var busig nog att stanna hemma och plugga idag oxå. fy på mig, men det behövdes lite lätt. imorgon ska jag jobba, igen. och innan det måste jag åka in med lite grejer till skolan. har hemstudiedag så det gäller att lämna in det sista nu, det var annika noga med att påpeka. tror dock inte att jag har så jääääätte mycket som släpar efter, så det ska nog gå att lösa :))

igår fyllde gullepluttan hanna hela 18 år, och det firades lite lätt på stadt i skara. hade i smyg fått med i princip hela laget på att träffas där och fira henne lite så, det bästa var att hon fattade absolut ingenting och trodde fullt och fast att hon och jag skulle hänga lite bara. wihooo älskar när överraskningar går i lås och verkligen blir en överraskning. jag är nog grym på sånt, borde bli festfixare i smyg eller något, hähäää!

idag har jag klämt vällingpaket på semper. ser ut som ett emo på hela armarna efter att ha skärt mig på varenda kartong! gött lixom. och annars så längtar jag bara galet till studenten. är ju inte så där jättelångt kvar, och det börjar kännas även i skolan, då dom inte lassar upp med en jävla massa nya grejer utan snarare påpekar att nu är det minsann dags att lämna in allt.

götttttt
nu blir det senaste new girl avsnittet och sen ska jag sova :)))

pusssss


so I set the world on fire,

i fredags var jag på mop konsert, och hängde på milan med goa tjejer. idag försöker jag planera kommande veckas bravader. det går så där. ska ut och fira hannas 18de födelsedag någon dag, men vet inte vilken dag. ska troligtvis jobba två dagar, plugga och träna. yepp det är fullt med andra ord. haha
samtidigt gör det inte så mycket, tjejerna åker till grekland och då äre lika bra att vara sysselsatt med annat så man inte saknar dom för mycket, haha :)))

taggar dessuom match om någon timme. är inte riktigt pepp än, men vädret är ju exemplariskt för fotboll iaf ! det gör mig glad och nöjd. har en lilla syster som ligger hemma i 39graders feber, den är inte rolig. vill inte bli sjuk, så jag håller mig på avstånd.
ikväll blir det skriva hemtenta och spanska inlämning. måste verkligen ta tag i livet så jag inte får fler kaoz veckor utan sömn. haha det slutar aldrig bra på helgerna.

nu äre brunch,lunch preparing for match

pusssssssssssssss


when everything you love just fades away,

har haft stressigaste veckan någonsin. har inte sovit mer än max 4h per natt, och det klarar inte min kropp av riktigt. har fått använda min söta bettskena hela veckan för att jag kommer på mig själv med att sitta och gnissla tänder konstant. inte bra emma, inte alls bra.
men imorgon är veckan slut och allt jobbigt är färdigt. har en fet sovmorgon imorgon så skriver klart det sista på min hemtenta då, och sen kan jag bara glömma hela denna veckan och chilla galet. fy fan vad skönt. nästa vecka är det dessutom bara två skoldagar och inte ens jobbiga sådana. så nästa vecka räknar jag med att livet är på topp igen.

nästa vecka fyller ju dessutom gulleplutten 18år wiho det ska firas med dunder och brak det kan jag lova! ska bli awesome, att slippa gå ut själv för att hon inte kommer in ;)

nu blir det sängen så jag orkar gå upp imorgon !
pusssss :**


hey, I just met you, and this is crazy

lever livet som stressad elev idag. börja morgonen med näsblod är en bra start på dagen. måste skriva klart min hemtenta ikväll när jag kommer hem, eller iaf nästan klar. awesome verkligen. nu ska jag dra iväg och jobba. wihoooo 14-22 eller något liknande. cash is king, alla dagar i veckan även när man håller på att dö av stresssssss

pusssss

let's have some fun,

idag hängde jag i skolan från halv 10 till kl 20.00 helt sinnessjukt. hade np i spanska, uppsatsdelen avklarad, bara läs och hör förståelse kvar. sen jobbade vi med projektarbetet nästan hela dagen med undantag för en engelska lektion. och det var därför vi var kvar i skolan så fruktansvärt länge. satt i indesign och försökte få ihop det sista för att bli klara idag. och det är vi i stort sett oxå. nu måste jag leta upp den dumma psykologi boken och läsa allt vad det var jag skulle läsa. blä. skolan tar död på mig den här veckan. och till på köpet har jag fått jobb imorgon. precis rätt vecka, verkligen! men, jag ska inte klaga. tackar och tar emot.

nu blir det psykologi

pusssss


I'll be there for you, this is not a driveby,

idag har jag en kass dag. skolan står mig upp i halsen och nästa vecka är kaoz. vill bara spy på skiten alltså. men ist för att göra något åt det, som att plugga tex. så sitter jag och chillar och tänker på att jag verkligen borde plugga. är så effektiv så det finns inte alltså ! mest bitter är jag över att jag inte kan göra det jag vill i helgen alltså. imorgon ska jag provjobba 6-16, vilket är sket bra verkligen. men att behöva åka hem och plugga sen lockar jävlar i mig inte. som den lilla fjortisen jag är vill jag festa, vara full och ha så jävla kul. men vi får väl se. kanske hinner med några bravader trots allt.

annars har den här skoldagen varit bra ju. fick vg på min egelska uppsats som jag trodde jag skulle sätta ig på. då är man nöjd. hade innebandy på idrotten. en sport jag faktiskt gillar att spela. och chicken nuggets till mat. det finns inte mycket att klaga på vad gäller dagen alltså.

nu ska jag kolla lite new girl avsnitt och sen ska jag nog bege mig mot götene och skogen. awesome,

solade igår förresten, ser ni det ? (a)



pussssss

and I just can't get enough,

är helt förträffligt kär i vädret och livet just nu! önskar att det kunde hålla i sig forever, men alla vet ju att det fina vädret snart kommer gå över, så typiskt sverige. är lite så där "nykär-aktig" som man blir på våren och det är så underbart. har så fina människor runt omkring mig just nu och man kan inte annat än njuta av vardagen. det enda som gör det hela lite sämre är alla dumma läxor/prov/inlämningar osv. och särskilt när man inte har någon motivation som helst att göra det heller. men men, inte långt kvar till den underbara studenten, och till på köpet är ju serien igång! jo då livet leker. och jag har inget att klaga på. wihoooo

pusssssss


RSS 2.0