I said I wouldn't call, but I lost all control, and I need you now

ååh jag älskar att jag har grannar runt omkring som är jätte söta och skjutsar hem när jag måste gå hem. det kan verkligen rädda hela ens dag (a)
skolan idag var för övrigt chill med film på naturen, en som vanligt alldeles för lång genom gång på historian, så vi inte hann med det vi skulle göra, och sedan avslutades det med film på svenskan.
slapp ju då som ni förstår oxå att gå hem, och det var helt underbart! tror inte direkt att min förkylning skulle blivit bättre av det om man säger så... så jag var egentligen hemma vid ett, men har pluggat och grejat fram tills nu så atte, tänkte ta en paus och blogga lite ;d

men nu ska jag fortsätta skriva om jane austen, fan vad underbart!
PUSSVAH :-*


att vara, eller att inte vara

drar mig mot sängen efter den kallaste dagen på länge! usch jag är inget stor fan av kylan kan jag lova!
så atte, nu ska jag bädda ner mig under mina två täcken, läsa lite hamlet ( -.- ) i väntan på att min älskling ringer :)
imorgon är det kort dag och det tycker jag faktiskt är riktigt trevligt om jag ska vara ärlig! dock något tråkiga lektioner, men det är bara att stå ut,

PUSS&GODNATT :-*


att jag Saknar sommaren!!!!!! ;(

nothing else matter,

har blivit något så förkyld så jag tror jag kommer dö eller något. det är det värsta jag vet, man blir trött och grinig, dessutom låter man hur fult som helst när man pratar -.- aja, dagens iland kanske, men jag tycker inte om det iaf!
har haft en rätt chill dag idag. sista gången hos sjukgymnasten, fick göra ett test, balans och hopp, gick helt okej, men måste träna upp spänsten. skönt dock att slippa gå dit en gång i veckan, men jag kommer sakna Carine faktiskt. aja, sen matte och spanska i skolan, och båda lektionerna var bara repititoner av vad vi gått igenom, och vad som kommer på proven.

nu ska jag göra engelska, och verkligen göra klart den, det är lika bra,
så william shakespear och Jane austin, here i come ;)

PUSSVAH :-*

I'm all out of love,

är något trött efter att ha sovit fyra timmar i natt, masat mig upp och spenderat hela förmiddagen i källby!
cupen gick överraskande bra, för att vara vi lixom! vi tog vår andra vinst genom tiderna och den satt fint :R lyckades även nolla råda, och ta oss till åttondel. är så otroligt stolt över vad vi presterade, och vi visar att vi inte är så dåliga som alla tror. det är seriöst kärlek för mig. haha, jag bara älskar att vara en del av ett lag som nästan oavsett vad som händer alltid har humöret på topp, och spelar för skojs skull!
haha, aja blablabla, det rycker något i benen när man bara står som lagledare kan jag lova. känns som jag inte har spelat på sju miljoner år, och just nu skulle det sitta fint att vara i tillräckligt i form för att kunna spela. men som sagt sparar mig till ute, det är så mycket värt det!

nu har jag babblat tillräckligt om i princip ingenting, så nu ska jag göra lite nytta och plugga matte :)
PUSSVAH :-*

nothing compares to you,

nu ska jag dra mig mot sängen, eftersom det är cup imorgon ;r ååh är riktigt sugen på att spela, men aja.. jag sparar mig till utesäsongen ;d trökigt dock att vi spelar på morgonen, det blir lixom så fel hela dagen då, men så atte det är ju som det är, och det är bara att acceptera,

är egentligen inte tillräckligt trött för att somna nu, men för min egen skull känner jag att det är bäst, börjar bli sådär äckligt irriterad så att man bara känner för att strypa någon. just nu önskar jag att jag hade en pojkvän som faktiskt hade lite tid till att va social med mig. det hade vart så mycket lättare, och så mycket bättre för alla,
men det är bara att gilla läget, så

PUSS&GODNATT :-*

cause you're amazing just the way you are,

så atte den här helgen spenderas "ensam" och det är nååågot tomt, men man överlever.
idag har jag
  • vaknat
  • ätit frukost
  • träffat mina något jobbiga kusiner, något för tidigt på morgonen,
  • blivit med tvingad till skövde för att köpa nya skor då mina uggs är sönder, (blev två par nya uggs, pappa är allt bra att ha (a))
  • julpyntat lite grand, eftersom mamma anser att man bör göra det till 1:a advent, (jag har bara satt upp en stjärna i fönstret)
utöver det har jag bara chillat vid datan och spelat kungen, är faktiskt uppe i 1100 nu, jag är awesome ! ;d
PUSSVAH :-*


Olle Hedberg <3


Can't get enough of him ! :rr
helt mmmmmmm otroligt underbart bra!

och lite btw idol kan få en på så mycket bättre humör, tyvärr kan det sjunka lika snabbt.
Illgött att Linnéa äntligen åkte ut! en final mellan jay och olle vore inte fel ;r
PUSSVAH :-*

don't let your heart beat for anyone but your self,

v ärdelöst.

would you tell me once again?

haft en sådär dag idag. den har inte vart bra, men inte dålig.
på minus sidan; tråkiga lektioner, kom hem sent, äcklig mat, kommer att missa både mop och estet pga att vissa alltid ska få som dom vill,
på plus sidan; kort skoldag, slapp gå hem, lätta glosor, bussen körde inte i diket

ah ganska jämt så att säga! men jag har ändå lyckast hålla humöret någorlunda bra alltså ;d pretty stolt över mig själv ;)
men nu ska jag käka, kurrar något oerhört i magen efter den äckliga soppan (som jag inte åt) idag!
PUSSVAH :-*


pretty scary, för att jag inte orkar med någon seriös bild eller så idag ;)

that's me in a corner,

godmorgon!
usch tycker inte om torsdags mornar, men det är bara att stå ut. jag slutar ju faktiskt ytterst tidigt, så det är synd att klaga. men den där matte lektionen på morgonen alltså, den svider om jag ska va ärlig! ;) men så är det,
efter skolan blir det sjukgymnasten oxå, inte så nice som man kan tro, men jag får väl hoppas att det blir bra. men att lundsbrunns bussar dessutom är inställda gör ju inte saken bättre, riskerar ju att få gå hem...

men men, ska göra klart det sista och sen bege mig mot bussen ;r
PUSSVAH :-*

once upon a time I was falling in love,

tjalol,
haft en rätt flummig dag idag, inte fått särskilt mycket gjort. förutom naturprovet som troligtvis inte gick som jag ville, så atte det blir till att fjäska till mig mitt mvg. men det kan funka lika fint det ;)
annars är jag på rätt spec humör, och det kan jag lova att min kära lilla syster oxå är! haha, vi har väldigt lätt att gå folk på nerverna om vi vill, och ihop blir det en trevlig combo ;)

nu ska jag typ kolla tv tror jag, tills träningen börjar. o'boy att jag är sugen på att träna idag! Har längtat hela dagen så atteeeeeeeeeeee, det kommer blir awesome :D
PUSSVAH :-*

he said sit down it's just a talk,

känner mig lite sådär halv seg idag, och är inte direkt taggad på prov det första jag gör imorgon. men men what to do, det är ju tyvärr inte jag som bestämmer så atte..
nu tänkte jag faktiskt dra mig tillbaka, och typ läsa lite. long time ago, så att det kan vara lite trevligt sådär, satsar dessutom på att vara utsövd imorgon så lika bra att lägga ner datan så snart som möjligt :)

PUSSVAH :-*


jag blir som stum,

tog en paus i mitt pluggande och ändrade lite med designen ist. höhö, orkar inte bry mig om den längre, för det blir aldrig som jag vill ändå, så nu får det vara som det är.

att bero på ingenting så fortsätter det snöa ihärdigt. jag blir ganska så ledsen varje gång jag tittar ut och ser att det fortfarande snöar. snö är deprimerande och man blir bara blöt!
men men , livet går väl vidare,
ska fortsätta med naturen nu så atte, vi hörs
PUSSVAH :-*

you would not believe your eyes,

Godmorgon !
har precis käkat frukost, och skrivit ut lite papper som behövs till mitt natur plugg idag. som förresten måste bli av idag! kollade ut genom fönstret och usch att det snöar något otroligt mycket. inte kul om jag får säga min mening. dessutom såg jag tre domherrar och mamma sa alltid att om man såg såna så skulle det bli ännu mer snö.. hoppas för allt i världen att hon har fel, men det verkar ju inte som så just nu iaf...

aja, nej nu ska jag ta tag i pluggandet, har faktiskt lite annat att göra idag, som jag inte heller kan skjuta upp..
PUSSVAH :-*

would you sing to me over and over again ?

har inte blivit alls så mycket pluggat som det var tänkt idag! fastnade ist vid datan, och sen med en film. aja, det är ju som det är, är ju dessutom en dag imorgon oxå. och tack vare underbara hallbäck så ska det nog gå fint att få in naturen i huvudet då ist ;d

nu ska jag börja leta fram mina träningskläder osv, och sen bege mig till träningen. hörde något om fotbolls tennis, och det är ju så grymt kul. att det dessutom var evigheters evigheter sen jag spelade det, gör det bara ännu roligare ;d så jag håller tummarna för att det faktiskt blir det idag! men i vilket fall som helst så skriker hela min kropp efter träning så att det blir nog illgött vad det än blir ;d

PUSSVAH :-*


wait around for Mr.Right,

godmorgon!
somnade vid 9 igår, och vaknade 11 idag. underbart, känner mig riktigt utsövd och allt!
idag ska dagen ägnas åt natur boken, eftersom vi har prov på onsdag och jag vill gärna fortsätta ligga på mitt mvg.. såatte, det är väl bara att plugga dåva! hoppas för allt i livet att jag lär mig fort, för mitt rum skulle behöva ha sig en omgång. inte för att jag skulle städa det även fast jag blev klar snabbt med naturen, men jag skulle faktiskt behöva få chilla lite (a)
nu blir det natur ;r
PUSSVAH :-*
söt bild, jajjemen! men ååh vad den får mig att sakna sommaren!

tomorrow I'll be gone,

illgött med två extra lediga dagar denna veckan! klagar verkligen inte så att säga.
nu ska jag snart ta och sova. somnade när jag kollade på film vid 4-5 någon gång, och sov mig även igenom hela ghostwispers. är dock fortfarande lika trött så jah, känner att det är på tiden att bli lite utsövd.
satsar dessutom på att få en bra vecka, och det får man oftast genom att vara pigg!

imorgon blir det natur plugg med mera,
PUSSVAH :-*

all min kärlek vill jag bara ge till dig,

det känns att det är söndag idag. är sleten som aldrig innan ungefär.. usch!
men men, i fredags iaf, åkte jag ju som sagt till töreboda och så åkte jag hem för någon timme sen nu idag.
igår, sov robert bort halva dagen, och sen var jag sur. men, som vanligt när jag är sur går det över ganska lätt. så det löste sig fint, senare på kvällen gick vi till roberts kusin adde, där det var lite fest, ganska så niiice, men blir lite jobbigt om man typ är "ny". alla andra känner varandra sen innan, menmen, martina var ju där, och ellen kom senare. dessutom hade jag ju robert (a) men ah, det var en jädrigt nice kväll, och natt iaf.
menmen, nu är hjärtat på väg till norge, och eh... det är bara att stå ut lixom ;d

nu luktar det mat och min mage kurrar lite så får väl bege mig,
PUSSVAH :-*

but the words were so unkind,

ååh har kollat idol nu, och jag måste fråga, finns det någon bättre än olle?!
Mmmmm, inte nog med att han sjunger som en gud, han är dessutom något otroligt snygg, och jag bara älskar hans dialekt ;r helt amazing med andra ord !

Jay är inte så dålig han heller faktiskt! Laila tyckte hans version av prayer med madonna var den bästa so far i idol, och jag är beredd att hålla med, det var verkligen gåshud rakt igenom!
dessa två killar gör verkligen idol så där extra värt att kolla på i år :R

menmen, borde faktiskt ta och packa klart nu. robert och hans far är på väg hit för att hämta mig, hur gulligt är inte det? så kommer helgen spenderas i töreboda, vilket jag hel gillar!

PUSSVAH :-*


I'm a stalker in your speaker,

ganska så trevlig dag i skolan idag faktiskt! lekte något på samhällen som var helt okej, jag fick dock va i laget som alla hatade :( haha, fast det gick fint ändå!
ambasaden på idrotten, måste dock säga att roligare grejer finns ju, det är ett jädra evighetsspel, och jag som ändå inte kan anstränga mig till max uppskattar inte dessa typer av spel.
käk på donken med sääääändri B-) (får cooling gubben för hon är så attans cool) vilket var chill och illgött :D
sen dryg engelska som vanligt icke seriös, och sen spanska. andrea var dock på dåligt humör och lacka lite snett. men på slutet blev hon glad, jag menar, vem blir inte gald av att få dela ut en fet läxa lixom ;)

nej nu ska jag kila till la citchen och kolla om det blir något käk!
PUSSVAH :-*


Sötliten bild! ;d

my heart melted to the ground,

har haft en riktigt över ambitiös dag idag! har pluggat pluggat och pluggat enda sen jag kom hem kl 3. nu är jag väl klar på ett ungefär. eller ah, jag är klar med det jag har tills imorgon och det är ju det viktigaste. men som sagt, var lite över ambitiös så blev lite annat med.
fick reda på mitt äckliga matteprov idag. gränsen för g var 8p jag fick 7, awesome! men trots det så var jag en av de bättre, de flesta låg på typ 4-5. haha inte lätt! så vi ska få göra ett nästan likadant prov om tre veckor. inget jag direkt ser fram emot, men då ska jag gå in för det iaf.
förutom matteprovet fick vi även tillbaka historiaproven idag! jag satsade ju som sagt på ig och allt över var ett plus, men något gick otroligt fel, eller ah rättare sagt, något gick otroligt rätt och jag fick faktiskt ett starkt g! stolt över mig själv för denna otroliga presatation.
men nu ska jag ta och chilla galet, och njuta av att jag varit så duktig idag, med någon av mina favoritfilmer :R

PUSSVAH :-*


words are easy, when they're true

usch mår riktigt illa just nu! vet inte vad det är, men dessutom känner jag bara för att lägga mig ner och gråta eller något. vad är det för fel på mig? jag borde vara typ gladast i världen jag har ju för sjutton spelat idag! på träningen körde vi bara två måls spel och jag spelade ute, vilket jag gjorde senast i maj. helt otroligt! men lyckan var kortvarig tyvärr. nu vill jag bara försvinna från jordens yta. att det är skola imorgon gör det hela ännu värre faktiskt, jag tycker inte det är kul att gå dit längre. förut kunde jag känna att det var kul att träffa folk, men inte ens det lockar längre.. dessutom får jag troligtvis reda på mitt ig till historia prov och mitt kassa matte prov.
men vilken toppen dag!
haha det är farligt att blogga innan man ska sova, det blir bara massa klagande hela tiden! men så är det,
nu blir det sängen
PUSS&GODNATT :-*

Well there's three versions of this story,

god eftermiddag ;d
haha, är på ganska fint humör idag med om jag ska va ärlig! känns väldigt stabilt faktiskt :) hade ju sovmorgon imorse så det är säkert därför (a) förutom sovmorgonen så har den här onsdagen vart som alla onsdagar, inte direkt nämnvärda alltså, den bara flyter på lixom. nu ska jag dock ta tag i livet och plugga engelska, pytte lite spanska och läsa svenskan :) ambitiös är mitt nya mellan namn förstår ni!

PUSSVAH :-*

smörigt, men jag smörar för den enda,

åååh vad jag saknar min underbara robert just nu! känner mig gnällig som attan, men jag gör verkligen det. bara av att höra hans röst i telefonen gick mitt humör från irriterad till faktiskt riktigt bra. dessvärre vart han på lite dåligt humör, så det blev en kort pratstund. det fick mig att sakna honom ännu mer. jag vill kunna träffa honom varje dag, när jag vill. men jag ska inte klaga, helgerna räcker tills vidare. jag menar vi träffas ju ändå, och vi hinner definitivt sakna varandra emellan! vilket bara gör det hela ännu mysigare när vi väl träffas.
känner att jag skulle kunna skriva en mil lång text om hur underbar han är och hur starka mina känslor är för honom, men det skulle bara bli tjatigt för alla (a) nöjer mig ist med att säga att jag verkligen smälter som choklad i solen för den pojken, och att jag skulle kunna göra allt för att ha honom hos mig :$

nu ska jag, efter detta smöriga inlägg som jag var tvungen att skriva då jag som sagt saknar honom något enormt, faktiskt bädda ner mig och drömma om min älskling :) sovmorgon imorgon och allt, illgött!
PUSSVAH :-*

it's history repeating,

hej hopp! tisdagar är härliga dagar i skolan. har dessutom vart på ovanligt bra humör. tror dock att detta beror på övertrötthet, men vad vet jag. gjorde ju historia provet idag, och jag hoppas verkligen för allt i mitt liv att jag fick ett g. men tror inte allt för mycket... för övrigt så har jag mest bara drivit runt och inte fått något vettigt gjort, som vanligt ;) nu ska jag plugga lite inglés, och lite español, kanske.. only time will tell ;)

PUSSVAH :-*

dom kommer döma mig,

ohohwh, känner mig lite som uppdaterarN idag, men har jag inget bättre för mig (fast det har jag men) så kan jag lika gärna passa på. ska ägna mina sista vakna minuter, /timmar? åt att läsa lite om historiesynerna som jag skjutit upp hela dagen. men kan lika väl göra det, avreagera mig på dom lixom, så slipper alla andra få skiten. haha är alltså på så jävla dåligt humör så det finns nästan inte. ååh vad jag hoppas att morgondagen blir bättre. men det kommer den inte bli. det där historia provet kommer förstöra hela min vecka, typ hela mitt liv. jag hatar historia. och nej jag överdriver inte alls, nejnej absolut inte. jag kommer självklart hänga upp mig på ett dumt historia prov när jag är 30 och stenrik lixom. hö hö..

nej historia på allvar var det ja
PUSSVAH :-*

I would rather be with you ,

chacha ;d haha, hur länge sen var det inte man sa så?:O haha typ ett år sen tror jag, galet vad tiden går fort :o
anyhow, har överlevt hela dagen idag, so far, har dock vart på uselt humör och inte velat prata direkt -.- oturen har dessutom fortsatt med att jag inte fick veta hur det gick på matteprovet och sen höll jag på att svälta ihjäl, dessutom fick jag vänta kvar i skolan extra länge för jag skulle på utvecklingssamtal. okej det sista kanske inte var otur, men jobbigt iaf. så jah, jag bävar lite inför fyspasset med louise halv 8. men jag får helt enkelt ta det försiktigt och se till att inte bryta några ben ;)

nu ska jag läsa igenom historiesynerna till historia provet imorgon. satsar förresten på ig! och allt över är en bonus ;) nej här har vi inga höga förhoppningar :D
PUSSVAH :-*


sleten facelook bild, men jag bjuder som vanligt på alla mina bilder ;)

I'm never alone, always alone,

usch och fy. den här morgonen började inte som planerat och alltså inte bra direkt. först och främst vaknade jag en gång var tionde minut från kl 8 ungefär. kvart över 9 ställde jag om alarmet till 10.15 för att vara säker på att jag skulle hinna fixa mig och allt innan jag skulle till bussnen, och alltså slippa oroa mig för att försova mig, och kunna somna om i en timme, vilket jag gjorde. men då drömde jag ist att jag fick ig på matteprovet och fick ångest över det. gick iaf upp kvart över tio, och gjorde mig klar, och sen skulle jag till bussen men icke! hade planerat att jag skulle vara lat och ta moppen för att det går fortare, men självklart startar inte den, och det är alldeles för sent att cykla. helbra tyckte jag, så jag blev inte alls irriterad och ville bara gå och lägga mig igen. nej nej absolut inte. ringde dock far min som är ledig idag, men grejar med bilen, och han skulle hämta mig sen, lite efter tolv. så kanske den här dagen slutar bra den med.
jag hoppas inte på allt för mycket dock. det skulle ju vara som grädden på moset om jag faktiskt fick ig på matten nu oxå, menmen, nej nu ska jag göra annat!

PUSSVAH :-*

do you really want to hurt me?

hej hopp! har haft en helt okej dag idag, nackdelen har dock varit att jag vart så förbannat trött hela tiden! vet inte vart jag ska ta vägen nästan alltså ;o
imorse iaf efter att jag väckt robert så gjorde vi oss iordning och grejade och sen åkte hela familjen till mormor och morfar därifrån åkte vi vidare för att käka, alltid lika gott, och dessutom vart jag väldigt road på många sätt av den måltiden! sen åkte vi till mormor och fika, och det är verkligen helt otroligt att man ens orkar fika när man ätit så mycket ;s haha, aja, sen åkte vi hem och bara chilla lixom, sen åkte sötnosen hem :(
och vi åkte till farmor och farfar. på vägen därifrån tog vi en snabbis förbi tha franssons och hämtade mina priser! yes, (måste få skryta lite) jag vann ju två priser igår utan att ens ha ansträngt mig ;) helt awesome :D haha,

men nu ska jag troligtvis bädda ner mig lite halvt med typ popcorn och någon mysig film, fast man vet aldrig, planen kan ändras snabbt ;d
PUSSVAH :-*


my prices y moi, riktigt söt bild från gårkvällen, haha, once again hel kul kväll faktiskt! ;d


close your eyes and give me your hand,

hej hopp och godmorgn :)
passar på att blogga lite när min underbara älskling ändå ligger och sover (a) kan dock känna att jag oxå skulle behövt sova x antal timmar till, men det är som det är.
igår var det årsfest, och det var jädrar i mig riktigt kul! haha, tyvärr, mår jag riktigt riktigt dåligt just nu. men men, ibland får man väl ta sånt!

ska se om jag kan väcka robert nu, börjar bli sugen på frulle :$
PUSSVAH :-*

What a shame we never listened

hej hopp!
sitter i sängen och gör verkligen allt för att inte somna. blev ganska sent igår, och började dagen med matteprov idag, man kan inte bli annat än trött. provet gick för övrigt åt skogen. är inte alls nöjd. men men, ska inte säga för mycket innan jag fått tillbaka det, men hoppas inte på alls mycket.
sen har dagen fortsatt att sega sig fram. åkte till emelie efter skolan och så gjorde vi klart inlämningen och nu är den färdig att lämnas in, kan ju bli intressant att se vad det blir för betyg, eftersom det är ett bf ämne, och dom är jag ju inte direkt bra på någonstans, men men det återstår att se.
sen har jag bara pluggat spanska sen jag kom hem, letat upp några nya filmer har jag gjort med. men har insett att jag har hur många som helst som jag inte sett än, borde kanske börja med dom först.

aja nej nu ska jag fortsätta mitt kungenspelande, börjar närma mig 1000 nu ;r haha xd
PUSSVAH :-*

sprickor blev hål i fasaden,

hej hopp !
hade lång dag i skolan idag, med föreläsning om våld det sista. var inte så förtjust i honom som pratade, han hade tråkig röst och kändes inte särskilt engagerad. men han hade några riktigt snuskigt äckliga bilder och det gjorde det hela mer intressant. det var tydligen någon i gruppen innan oss som hade svimmat, nice ju! haha ;d
efter skolan åkte jag dirr till emelie och så fortsatte vi med hennes uppsats. vi var väl kanske lite väl optimistiska som trodde vi skulle hinna det på några timmar, men faktum är att det är andra dagen vi sitter i princip en hel eftermiddag. fortfarande inte klara så det blir att åka dit imorgon igen för att göra klart det sista :)

var även med och kände på boll på träningen idag. om det var efterlängtat! fy i satan, helt underbart att bara få springa faktiskt. dock har jag det lilla dilemmat att jag haltar när jag springer och jag har fortfarande lite ont. men nej inte mer än innan så det ska nog gå fint. dessutom ska jag prata med carine imorgon om allt, och så får vi se hur framtiden blir.

nu ska jag skriva in mina spanska glosor, och slänga en sista blick på matten, prov imorgon ju! tagga galet, eller nej. iaf, sen väntar jag på att underbara robert ska ringa, men det vet man aldrig när det blir. och sen, trot eller ej, så tänkte jag faktiskt sova i natt med :)

PUSSVAH :-*


random pic ! :$

I guess you can hang with me,

tjola :)
i'm home, efter en så otroligt lång dag! eller ah, har vart hemma sen halv 7, men ändå. gick fin fint där uppe, fick först träffa en specialist sjukgymnast, och så mätte vi min styrka och kollade balansen. och det var tydligen väldigt positiva resultat, då det bara skiljde 10% i styrka mellan höger och vänster benet. och på så kort tid sen operationsdagen så var det tydligen grymt bra. och jag ska i stort sett kunna göra allt inom fotboll utom just riktigt spel. Mumma på det ! så nu blir det snart att känna på lite boll ;RRR dessutom sa läkaren att det var jätte stabilt och inga fel alls, så jag antar att jag stressat upp mig själv mer än nödvändigt när jag känt lite. så kan det vara !

förresten hatar jag snön, och då menar jag verkligen hatar. det tog två och en halv timme att åka hem från örebro, och det gick i 60 hela vägen! kan det bli bättre? dessutom måste jag klura på hur jag ska komma till skolan imorgon, då det uppenbarligen inte går att cykla till vägen -.- ååååh je déteste la neige!

nu blir det film och grejer, ensam tyvärr, men det får väl gå :)
PUSSVAH :-*


är ju en fena på att ta bilder som alla vet,
så ni får nöja er med en äkta sweet bild på moi et KK :D

har sprungit ända sen barnsben, från allt jag egentligen var,

godmorgon!
utnyttjade att jag ska till örebro idag och tog sovmorgon. ska väl åka om 45 min eller något, så jag hade ändå inte hunnit gå klart hela skoldagen, och då kan den kvitta ;)
vaknade av att någon skulle besiktiga vårat hus för att dom har hållt på med vägen, fatta inget ;s men iaf, upptäcker jag tyvärr att det ligger massa äcklig snö på marken, och det snöar fortfarande. känns inte allt för kul om jag ska vara ärlig. men men, what to do? lite tråkigt för jag skulle kört till örebro, men i det här vädret tänker jag inte göra det.. aja så är det

nu ska jag göra mig i ordning :)
PUSSVAH :-*


jag blir så dum av dig,

tjohopp :)
vart en rätt dryg dag idag. gick upp halv 11, tog bussen till skolan 11,25 drygade runt lite innan matten började. usch har ångest över att vi har prov på torsdag och jag sitter som ett frågetecken på lektionerna. det bådar inte särskilt gott. sen hade jag spanska för första gången på evigheter, och jag har glömt bort och missat hur mycket som helst, jag skojar inte. så det lär ju oxå gå riktigt fint när det blir prov där jah (Y)
efter skolan åkte min bby med mig hem, och vi pluggade och tjöta lite. ångesten dök upp igen när jag satte mig med matte boken, usch! och dessutom var jag så totalt omotiverad till att plugga överhuvudtaget så det fick låtas bli.
övningskörde ist till farmor, gick fint faktiskt. jah, nästan iaf. men aja, sen åkte jag till träningen och satt där och kolla när dom spela innebandy. ganska så nice, och nu har jag precis pratat med robert, eller ah, han ska ringa upp igen så vi har väl inte riktigt pratat klart men.

så så är läget för nu iaf ;d
PUSSVAH :-*

förlåt att jag aldrig sa förlåt,

söndag idag. för jävla skönt. eller, ne faktiskt inte. speciellt inte när det är sista söndagen på lovet. har ångest inför skolan imorgon, har inte ens pluggat hälften, eller nej förresten, inte ens en tredjedel av det som jag skulle behövt egentligen. det är nog det jag har mest ångest över just nu faktiskt.. har legat riktigt bra till med läxor och allt hela terminen, och så vips när det blev lov så gick allt åt skogen.
men men, att jag har haft ett underbart lov ändå eller! skulle inte kunnat drömma om att spendera lovet på ett bättre sätt än tillsammans med min älskade pojkvän! vi har umgåtts konstant i nästan 7 dagar, och allt är bara så himla rätt när jag är med honom. helt underbart med andra ord! det enda tragiska är att jag redan saknar honom, och har gjort sen jag åkte därifrån.. haha mitt liv är inte lätt det kan jag lova!
nu ska jag kolla en söt film, och sen sova! sovis imorgon, så tänkte sova till halv 11 eller något ;r jag vet, ni är avundsjuka! haha :D
PUSSVAH :-*


random men söt bild med umbrellis ;*

genom sig själv känner man andra,

hej och hopp ;d
tänkte passa på att slänga in ett snabbt inlägg innan jag och robert åker till honom :)
han kom som sagt hit i måndags, och vi har haft hur mysigt som helst! finns inte ord (a) och nu ska vi åka till honom, och mysa ännu mer :$ lär bli awesome! men uppdateringen sämre ;) lev med det :) haha insåg precis att jag inte hade så mycket mer att berätta, så lev med det med :D

PUSSVAH :-*

I don't know if I dare to call you,

Godmorgon! ställde klockan på kvart i 10, men självklart ska jag vakna tidigare ändå -.- hatar sånt!
men men, det ger mig ju lite extra tid att bara dega sönder ;d haha, ska ju till sjukgymnasten sen, och det kan jag ju säga att det är jag inte så pepp på faktiskt. har tröttnat rejält på att åka dit varje måndag.. men men, vad gör man inte för att få spela igen? ;d haha,

nu ska jag spela lite kungen ! :r
PUSSVAH :-*

RSS 2.0