but I'm burning,

för idag är emma på otroligt bra humör. och det är av en väldigt bra anledning och det bara är så! haha, telefonerar med den söta killen robert från töreboda just nu, helt amazing bra är han. och väntar på idol så klart, men det gör jag ju hela tiden. borde egentligen packa iordning och fixa inför imorgon för att kunna få så lång sov morgon som möjligt ;$ för övrigt ska jag nog avrunda det här inlägget nu, för det går inget bra att koncentrera sig på två saker samtidigt.. :$ såå,
PUSSVAH :-*


take my breath away,

hi there !
idag har det vart en relativt lång dag! först var det as segt att komma upp, men det gjorde jag tillslut dessutom med en ljuvlig ångest! men det löste sig fint senare. hade tre sega lektioner i skolan, och sen skippade jag skolfotot och drog till skövde. satte mig och käkade på donken och lästa så jädra mycket engelska så jag satt där inne en timme och chilla. drog sedan runt lite på stan, köpte ett par nya uggs och lite andra saker. nöjd är jag iaf. sen mötte jag upp hanna och vi tog en glass på donken och sedan bussen hem. cyklade till louise och där vaxade jag benen, för första gången i mitt liv. kan ju berätta att det verkar vara mycket värre än det egentligen är. det kändes, men inte alls så mycket som jag var rädd för att det skulle göra xd aja, sen drog jag och hanna hem, satte oss och plugga (jag gjorde) och hon åkte för en stund sen,
nu ska jag kolla idol! hoppas på olle idag, men geir är en riktigt stjärna han oxå!

PUSSVAH :-*


I just wanna have some fun,



ta upp anteckningsblocken för jag tänkte mest bara berätta att jag är grym på att printa när jag själv inte är beredd, och att jag är fett med trött på att inte ha några sms. känns skönt för det har bara gått några timmar sen jag upptäckte det. stabilt emma. dessutom längtar jag till idol om 20 min, och sen längtar jag tills det som händer efter det (t) och sen längtar jag inte efter skolan imorgon. jah, så nu vet ni det lixom.
PUSSVAH :-*

Sorry that I'm not an angel,

det går bra nu. haha är trött tröttare tröttast. somnade med datan i knät när jag gjorde glosor förut, inte riktigt okej. har iaf börjat och nästan blivit klar med spanskan. det är ganska grejt. det jobbiga är bara att man måste lixom veta en jävla massa om sverige, och det gör jag egentligen inte :$ pinsamt, jajjemen. men men. nu funderar jag starkt på att endast läsa igenom samhällen lite, och sen lägga ner för idag, för jag orkar inte mer faktiskt.
känner att jag är på väg att göra samma sak som jag gjorde i ettan, överpresetare och verkligen vara överambitiös i alla läxor nu dom första veckorna, och bryta ihop efter höstlovet. är inte riktigt pepp på det, så tänkte ta det lite som det kommer redan nu faktiskt.

ajaaaaaaaaa,

haha töntade mig lite i camen förut,
eller ah, tränade på att kolla kors rättare sagt ! ;)
gick sådär, men jag bjuder på den underbart fina bilden iaf,

PUSSVAH :-*

I gotta tell you how I feel about you,

usch vad man bara måste älska att plugga just nu! :) haha, försökte göra lite matte förut, klarade alla a uppgifter men sen gick det inte alls bra längre. la ner det och har nu börjat läsa svenska boken ist. finns det tråkigare böcker än dom annika väljer ut att vi ska läsa? den här boken innehåller iaf bara massa släktnamn och jag fattar inget. så jag la ner det oxå. ist tänkte jag nu börja, med spanskan. ska ju skriva en text och lite grejer, så det är bäst att göra det.

förut insåg jag att det som inte får hända har hänt ! jag har once again överskridit sms gränsen. jag vet verkligen inte hur jag lyckas, och jag vet inte hur jag ska klara mig utan dom.. buhu, det förstörde i princip hela min dag. åååh jag går ner i depression, allvarligt talat. tack gode gud att det inte är långt kvar på den här månaden!
aja, jag får tänka framåt ist, har ju massa awsmoe things to do så, om jag tänker på det så kanske jag glömmer det tragiska :) fast ah, nu dampa mitt msn loss oxå, så det här kommer nog bli en kul dag.
bjuder på en repris bild för jag hinner inte hitta en ny,

PUSSVAH :-*


I believe I can fly,

sitter och kollar idol just nu! weise är helt grym, och sassa är inte dålig hon heller ! känns som att dagens startfält är starkare än gårdagens, sånt gillas! haha, har dock insett att många av mina favoriter säkerligen kommer komma samma dag, och då är det riktigt illa, i och med att bara en kille och en tjej per gång går vidare. jo men mitt liv är ganska jobbigt just nu !

hehe, träning förut, fys och grejer. jobbigt! men nu ska vi uppenbarligen ha uppehåll i tre veckor tror jag. inte så partey, jag tycker om träningarna. dessutom är det lättare för mig att göra mina övningar när jag är där än att ta sig tid att göra dom hemma. men men, det är bara att ta tag i livet och göra det för min egen skull :) hade dessutom spelarmöte, och det blir allt en säsong till ;) men då jäääääääävlar ska vi ha lite vinster!

nu ska jag fokusera på idol

kör en repris för jag hinner inte leta :$


PUSSVAH :-*

there's no worries, because everything's gonna be alright,

hej hopp.
har egentligen lite bråttom och hinner inte blogga just nu, men jag tar mig tid ändå.
skolan idag var seg som attans ! har vart så jädra trött så jag trodde jag skulle somna på varenda lektion. historian var nog värst, i och med att jag inte fattade någonting, som vanligt. men men, klarade dagen ut iaf, och sen dess har jag pluggat pluggat och pluggat. känner att jag verkligen går in för engelskan i år. för det är det enda jag har pluggat idag. haha, har dessutom börjat fundera hur jag ska få allt att gå ihop just nu, med prov och inlämningar och läxor kors och tvärs. aja, det brukar lösa sig ! om inte annat får jag väl underprestera for once in a lifetime lixom.

nej men hej vad jag svamlar jag hade ju bråttom! ska byta om och åka till träningen om 8 min, I better hurry!
PUSSVAH :-*

you're too good for me

åååh, jag är bara helt upp över öronen lixom !
det bara är så att vissa är bättre än andra!


bara för att jag inte får ta bilder med blixt så blir det lite lätt mörk bild ;$

PUSSVAH :-*

live to party, everyday

kollar på jake&blake just nu! haha, disney program är så galet bra (a)
kollade idol förut, ganska klent startfält faktiskt. linda och chris var dom enda som var bra. haha, linda är ju dessutom en av mina favoriter så det var väl ifs bara bra! aja, segt iaf att utslagningen är 22,40. då har man ju inget annat för sig. kanske..

börjar bli riktigt trött och seg just nu. det har sina förklaringar, men ohboy, i like you!
aja, känner inte att jag fick ut något av det här inlägget och dessutom började jonas nu, så jag avrundar det här, och nu.

PUSSVAH :-*

I would rather be with someone new,

tjohej ;d
sitter med hanna och försöker plugga. hon pluggar matte och jag ska alldeles strax börja med engelskan. har tydligen prov och läxa på fredag ;s dessutom fick jag största spanska läxan idag. jo men för övrigt är livet bara fint. känner dessutom att jag verkligen borde plugga ikapp matten, men jag har insett att jag inte ligger så långt efter som jag alltid trott. haha det var en skön insikt vill jag lova!

nej nu ska jag ta tag i engelskan :)
PUSSVAH :-*


let's do it again,

idag har dagen spenderats genom att fira lindas födelsedag hos farmor och farfar. ganska trevligt, ganska segt. men det är så det är. har inte hänt alls mycket på hela dagen, men det är rätt skönt det oxå. när jag kom hem för någon timme sen satte jag mig dirr och pluggade matte. faktiskt så börjar jag undra vad jag har gett mig in på. matte c lixom, vad tänkte jag där egentligen? anyhow, fastnade på första talet, hoppade fram några, fastnade igen hoppade fram lite till och fastnade igen. så nu har jag lagt ner det för idag. får helt enkelt hoppas att jag har en smartdag imorgon eller något.



nu blir det film eller något ;d
PUSSVAH :-*

I have the time of my life

har sett på grease nu, riktigt jädra skön film! är dock lite överkänslig eller något idag kände att tårarna var på väg varje gång jag tyckte det blev lite sådär små gulligt. det hör inte till vanligheterna kan jag lova! men jag tror att det beror på att den sötaset personen på jorden ringde och var så himla underbar så det inte ens finns ord för det!
aja, ska nog kolla hsm 3 nu. känner för den filmen galet mycket! egentligen borde jag sova. men det är roligare såhär ;$
PUSSVAH :-*

jag vill inget hellre än att vara där du är,

tröttheten hänger kvar än! haha somnade lite snabbt i soffan och insåg att detta aldrig kommer sluta bra. men men. känner att humöret inte är på topp. vill verkligen inget hellre än bara dega och glo på tvn så det klagar jag inte på, men jag vill inte vara ensam ;$ samtidigt, som något annat sitter och grämer mig lite grand.
aja, nej nu ska jag kolla på grease som jag egentligen ville sett igår, men som inte blev av, och hoppas att livet flyter på fint, dvs att telefonen ringer (a)



PUSSVAH :-*

bredvid ditt namn, står ett namn till ...

hej och godmorgon.
är verkligen så äckligt trött så det finns inte. känns som jag skulle behöva sova i minst en vecka för att ens känna mig lite utsövd just nu. aja, hade världens nackspärr igår, sitter och inser att den är kvar. men det gör inte ens en tredjedel så ont som det gjorde igår, och det är jag överlycklig för.

dagen idag ska väl spenderas tillsammans med mitt älskade lag, på en fotbollsplan i rackeby. haha som det känns just nu är jag inte sådär jätte pepp på det. men vad gör man inte (a) det är ju trots allt sista seriematchen.
usch, i början av säsongen trodde jag aldrig att jag skulle behöva missa varenda höst match, det är verkligen hemskt. jag var jätte kaxig och bombsäker på att jag skulle vart igång och spelat på allvar för lite drygt 4 veckor sen. haha, men jah, till och med jag har insett att det finns gränser, och att det inte är värt att offra så mycket för så lite. jag menar, det är ju bättre att bli helt bra och kunna spela hela tiden sen ist !

lite svamligt inlägg känner jag. men det beror nog på att jag är väldigt trött, och för att jag känner att jag vill skriva av mig lite. haha aja!

ska se om jag kanske kan fixa iordning lite saker, eller så ligger jag kvar här och bara är lixom. det är vilket som faktiskt. bjuder dessutom på en gammal bild,


PUSSVAH :-*

om du var min, skulle aldrig släppa taget

blä. efter min otursdag igår trodde jag inte att den här dagen kunde bli värre, men det var fel. haha hela dagen har lackat rakt, helt insane faktiskt. men men. livet går vidare, nu ska jag och malin dra till götene city och handla lite så att jag kan få min tacos, (a) då blir iaf något med denna dagen bra. dessutom är det ju idol, så helt åt skogen är det ju inte :)

PUSSVAH :-*

det finns inget jag inte kan, om du var här !

är på mycket bättre humör nu ! haha kan bero på att oturen försvann och att jag har pluggat klart. det kan även ha något att göra med att jag har sovmorgon till 12,05 imorgon! tack per :* haha, som sagt han jobbar sig uppåt på listan ;) anyhow, var vid träningen förut. åååååh det suger verkligen i benen nu! behöver få känna på lite boll snart iaf, kanske kan göra en överläggning med carine på måndag om att få börja hoppa och greja, då känns det lite närmare.

nu iaf, så kollar jag något hel galet på tv. har ingen aning om vad det är, men det är iaf jätte konstigt ;s idol förut var förresten bra som vanligt, men är det bara jag eller blir alla sämre för varje gång? usch. men jag har mina favoriter iaf, där ibland daniel, olla, alice, brottartjejen, jay, linda och anton. hah dom jag minns på rak arm! vissa gillas mer än andra, det jag kan säga är att daniel är den största av dom störstaste favoriterna!
lyssna bara på det här (a)



PUSSVAH :-*

men kan det finnas något mer ?

hej och hopp.
har jordens värsta otursdag idag. it sucks ! när jag skulle till skolan imorse så funkade inte min moppe helt som jag ville, så fick ta direkt bussen från vägen. fick stå upp i bussen, hade massa otur i skolan. okej inte massa men en del. slutade kvart i 12 men fick ta två bussen eftersom jag var tvungen att åka direkt buss, och när jag ska åka hem så funkar moppen en bit, men inte sen. så då lacka jag ur och lämnade den, ;$ och gick den sista biten hem. till råga på allt var min väska extra tung idag. så nu när jag kom hem skulle jag plugga engelska och spanska glosor, vilket man gör lättast på glosboken. men tro fan att den sidan ligger nere just nu då eller. och som pricken över it så kommer jag inte in på egoinas blogg, som för övrigt är min favorit just nu.
men det är ju bara underbart lixom!

men, jag har trots allt haft lite tur idag. mellan all otur finns några underbara ljusglimtar och det väger upp all otur faktiskt (a) aaaaaaaw ! :)

nej, nu ska jag väl ta tag i pluggandet på det gamla hederliga sättet.
PUSSVAH :-*

treating love så carefully,

borde verkligen ta tag i matten nu! gjorde ynka två tal förut, det håller inte, har lite drygt 12st eller något kvar att göra. kul emma. dessutom borde jag för min och vikkans skull läsa igenom historian lite och försöka förstå den. men det är så mycket man borde, som man inte vill. så vet ni vad jag tänker göra ist? absolut ingenting. ända fram till kl 8 när idol börjar. det förtjänar jag lite, tror jag.
den där körgrejen var rackarns seg. dessutom vill jag inte ens ta körkort just nu. jag kommer aldrig kunna lära mig köra bil ändå, jag har ingen lust till det. aja ! men så klart är det mammas ord som är gäller, och har hon sagt att jag ska övningsköra, så ska jag. blö. om ni undrar är jag lite irriterad på henne just nu. det hör inte till vanligheten nu för tiden, men ibland drar vi inte jämnt helt enkelt. today är en av dom gångerna. blö, men med lite tjat och sköna argument brukar det mesta fixa sig :)

nej nu ska jag starta tvn, finns alltid något att se
PUSSVAH :-*

Oh every time I close my eyes, I see my name in shiny lights.

hej och hopp !
pratade med töreboda i telefonen inatt, och efter det kunde jag inte somna för jag var så grymt hungrig! detta har resulterat i en helvetsik dag idag xd ena stunden var jag oerhört glad, för att i nästa stund vara sur som fan. haha det vänder snabbt ;) men annars har dagen vart riktigt chill och så :) jag ägde ut hela min klass i naturkunskapen, btw lixom! haha, jag kan ju lugnt säga att jag är så mycket mer naturare än samhällare. men aja what to do. bara två år kvar, så man står ut.

annars har det inte hänt mycket idag, motstd frestelsen att köpa en underbar chokladboll i skolan idag för att jag ska försöka trappa ner på sockerintaget. haha det gick fint ända tills jag kom hem och hittade godis. det är ett hopplöst beroende det där. men så är det!

nu ska jag vila mig lite, och eventuellt plugga. klockan 5 ska jag vara i skara och gå den där övningskörnings kursen. bättre sent än aldrig som man säger!

PUSSVAH :-*

let me know that your heart still beats,

FEM SKULLE
1. Skulle du vilja vara längre? nej,
2. Skulle du vilja väga mer? nej,
3. Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? haha har ingen så nej ;)
4. Skulle du vilja ha sex med en kändis? ja :o
5. Skulle du vilja dricka dig full nu? nej,
TIO KAN
1. Kan du röra på öronen? tyvärr inte,
2. Kan du slicka dig på näsan?nej,
3. Kan du kolla i kors med ögonen? haha neh xd
4. Kan dina föräldrar lita på dig? ohja :)
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? neh :(
6. Kan du va på en fest utan att dricka? ja,
7. Kan dina vänner lita på dig? alltid !
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? kanske,
9. Kan du suga? vad?
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? tveksamt,
FEMTON HAR
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? nja, kanske någon vit lögn isf :$
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? självklart :)
3. Har du syskon? ja,
4. Har du någonsin haft sex med någon? ja,
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? ingen aning ;s men jo troligtvis xd
6. Har du varit full den här månaden? hmm ja lite :$
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? faktiskt,
8. Har du borstat tänderna den senast timmen? nej,
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? vet inte ;s
10. Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? nej,
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? nej,
12. Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? ja xd
13. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? nej,
14. Har du haft sex med mer än tre personer? nej,
15. Har du ljugit på någon fråga än då? nej,
TJUGO VEM.
1. Vem är din bäste vän? vet inte, svårt !
2. Vem älskar du? mina underbara vänner och min familj (a)
3. Vem hade du senast sex med? -
4. Vem vill du bli full med? haha jadu, står fast vid kk tror jag! ellen är inte så pjåkig hon heller ;)
5. Vem är den bästa artisten? J o h a n !
6. Vem pratade du senast i telefon med? töreboda (a)
7. Vem har du en liten crush i? haha :)
8. Vem är snyggast i hela världen? jag?
9. Vem skulle du ge en miljon till om du va tvungen att ge bort det? mamma, då får jag ju tillbaka det igen :)
10. Vem är snällast i världen?helt klart jag !
11. Vem är din bästa kompis? redan frågat?
12. Vem vill du prata med? tttttöreboda :$
13. Vem sov du senast med? oj... louise tror jag ;d
14. Vem såg du senast full? haha xd många på mangos, :)
16. Vem vet allt om dig? ingen,
17. Vem kysste du senast? marcus ?
18. Vem Kramade du senast? ingen aning :)
19. Vem kan berätta allt för dig? alla som vill,
20. Vem kan du berätta allt för? ingen, men har någon jag berättar mer för,
FEM SKULLE
1. Skulle du vilja vara längre? nej,
2. Skulle du vilja väga mer? nej,
3. Skulle du bli arg om din pojkvän gjorde slut om du har/hade någon? haha har ingen så nej ;)
4. Skulle du vilja ha sex med en kändis? ja :o
5. Skulle du vilja dricka dig full nu? nej,
TIO KAN
1. Kan du röra på öronen? tyvärr inte,
2. Kan du slicka dig på näsan?nej,
3. Kan du kolla i kors med ögonen? haha neh xd
4. Kan dina föräldrar lita på dig? ohja :)
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? neh :(
6. Kan du va på en fest utan att dricka? ja,
7. Kan dina vänner lita på dig? alltid !
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? kanske,
9. Kan du suga? vad?
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? tveksamt,
FEMTON HAR
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? nja, kanske någon vit lögn isf :$
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? självklart :)
3. Har du syskon? ja,
4. Har du någonsin haft sex med någon? ja,
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? ingen aning ;s men jo troligtvis xd
6. Har du varit full den här månaden? hmm ja lite :$
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? faktiskt,
8. Har du borstat tänderna den senast timmen? nej,
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? vet inte ;s
10. Har du haft sex med någon som är fyra år äldre? nej,
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? nej,
12. Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger? ja xd
13. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? nej,
14. Har du haft sex med mer än tre personer? nej,
15. Har du ljugit på någon fråga än då? nej,
TJUGO VEM.
eftersom jag behöver lite tidsfördriv har jag gjort en awsome lista. haha, (a)
1. Vem är din bäste vän? vet inte, svårt !
2. Vem älskar du? mina underbara vänner och min familj (a)
3. Vem hade du senast sex med? -
4. Vem vill du bli full med? haha jadu, står fast vid kk tror jag! ellen är inte så pjåkig hon heller ;)
5. Vem är den bästa artisten? J o h a n !
6. Vem pratade du senast i telefon med? töreboda (a)
7. Vem har du en liten crush i? haha :)
8. Vem är snyggast i hela världen? jag?
9. Vem skulle du ge en miljon till om du va tvungen att ge bort det? mamma, då får jag ju tillbaka det igen :)
10. Vem är snällast i världen?helt klart jag !
11. Vem är din bästa kompis? redan frågat?
12. Vem vill du prata med? tttttöreboda :$
13. Vem sov du senast med? oj... louise tror jag ;d
14. Vem såg du senast full? haha xd många på mangos, :)
16. Vem vet allt om dig? ingen,
17. Vem kysste du senast? marcus ?
18. Vem Kramade du senast? ingen aning :)
19. Vem kan berätta allt för dig? alla som vill,
20. Vem kan du berätta allt för? ingen, men har någon jag berättar mer för,

you make me smile,

hej och hopp. jag är en kass bloggare nu för tiden. bryr jag mig? haha neh, eftersom det är min blogg så får jag göra vad jag vill xd igår, drog jag ju till håkansson och så kom lojs dit, vi slöa och blega film mest faktiskt. ganska så nice om jag ska va ärlig. drog hem runt 10 halv 11, och då ringde min söta vän töreboda. jag vet, det är inget ovanligt, men det är så himla intressant för alla att veta, och dessutom hel gillar jag det otroligt mycket. vet bara inte när jag ska hinna åka dit.. men det löser sig en vacker dag :) idag, har jag inte gjort alls mycket. var i lidköping och gjorde syntest för min överkörningskurs xd haha, ska ju gå på den imorgon då xd slapp glasögon för jag har så underbart bra syn! ahah, aja och sen fick jag med mor min till donken, underbart! och sen har dagen bara seglat på i min frånvaro. hade även träning och jag är så lack på att bara titta på så orkade inte ens göra mina övningar seriöst idag. att hanna hjärtat var här en sväng efter träningen, och idol var nog dagens höjdpunkter.

nu sitter jag och degar vid tvn, kollar inte ens lite utan väntar mest ut tiden. I wan't to make a call, men det måste ju passa båda två. blö, varför kan inte alla ha samma tid som jag har ? :o

haha, whatever :)
nu ska jag glo lite på tvn, och ringa!
PUSSVAH :-*

please just let me go,

tjoho :D
känner mig dryg som inte uppdaterat men så kan det va :D haha pratar i tele just nu, och så ska jag snart dra till hanna :) vi hörs imorgon eller något ;d

PUSSVAH :-*

I am never alone,

tjola, :)
kom hem från skolan för en stund sen, och fy sjöen vad fel det kändes att säga det nu ;s aja, var ju på valvaka som sagt då. och det var väl helt okej, vad jag fattade det som låg alliansen bäst till iaf och det tycker jag är awsome. tråkigt dock att SD kommer in, men vad gör man.
aja nej ska inte lägga så stor vikt vid det där, för jag är verkligen inte insatt och jag kommer heller inte se klart på valet. man kommer ju ändå få veta vem som vann det första som händer imorgon så:)

nej nu ska jag bädda ner mig under täcket och egentligen sova. men det finns en sak som jag är galet sugen på att göra innen, och så kanske det blir, om jag har tur (a) har ju sovmorgon imorgon, så måste inte direkt sova på sekunden faktiskt ;)

PUSSVAH :-*

sooner than it seems, life turns around,


erkänn att jag har äkta snygg klädstil idag ! :D ni ser det inte på bilden men jag har faktiskt mössa på mig oxå. haha jag håller på att frysa ihjäl så what to do. funderar starkt på att ta på mig långbyxor tom faktiskt ;) haha,

egentligen tänkte jag bara berätta att jag faktiskt har pluggat nu :j as duktigt av mig tycker jag. fattade dock inte matten, så får väl helt enkelt fråga :) men annars gjorde jag klart naturkunskapen och läste svenska sidorna, så nu behöver jag ju inte göra det lixom ;d
nu är jag hungrig ska kolla om det vankas käk snart :)
PUSSVAH :-*

don't you know, you're beautiful,

h o l a,
trots att jag lovade mig själv att sova mer i natt så blev det ändå ett långt samtal nästan hela natten. usch, skärpning. men trors det så sov jag ändå 7 timmar, så det är ju något mer än igår iaf :) dessutom står jag fast vid att det är värt det.
idag har jag hittills gjort klart i min garderob, nu är den typ tom. och nu tänkte jag faktiskt ta och sätta mig med lite plugg, så jag inte behöver sitta varenda dag hela veckan. ännu senare sen typ vid 19, så ska jag vara i skolan för vi ska ha valvaka. måste erkänna att det är nog inte det roligaste man kan göra en söndagkväll. men life goes on!

nej, nu ska jag duscha och sen plugga :)
PUSSVAH :-*


en känsla av något helt nytt, men ändå bekant

har haft en såndär as dryg dag idag, när jag verkligen inte orkat göra någonting. försökte plugga lite matte förut, men det gick ju inte som planerat kan jag ju erkänna. jag förstår inte riktigt vad jag håller på med och jag har missat två genomgångar så det ser inte så ljust ut just nu. dessutom lyckas mina tankar springa iväg på annat håll, and i don't know why ;$
nu iaf ska jag titta på en till film och bara chilla galet ;d ska även försöka se till att sova lite mer inatt. fast det var heeeelt klart värt den lilla sömnen jag fick :) haha,

PUSSVAH :-*

it's that feeling, and all I do is fooling around,

tjo hopp.
nu är jag hemma från matchen och allt. usch jag hatar skara. dom kan inte spela fotboll. resultatet var jätte orättvist, och blö. men aja, livet går vidare och vi satsar på nästa säsong för då är ju ingen mindre än stjärnan själv med(jag alltså) haha :D xd det blir awsome, jag är så galet sugen på att spela nu så det finns nästan inte i min värld!

aja anyhow, nuuuuuuuuuuuu. ska jag se om det kanske ska ringas ett samtal för det tycker jag är fett med nice! :)
PUSSVAH :-*

I've been alone with you inside my mind,

usch känner mig lite smått värdelös som bara sov knappt fyra timmar inatt. det är verkligen så en helg ska börja efter en seg och lång skolvecka ! haha, men å andra sidan tyckte jag nog nästan att det var värt det (a)
igår började jag som sagt rensa ur min garderob, och nu ser man golvet igen, eftersom jag fått lite mer orning på mina kläder så. ska fortsätta med rensningen idag, och sen ska jag även städa klart och få lite mer ordning i hela rummet.
vid kvart i 2 blir det samling inför seriens näst sista match, och skara bjuder på motståndet. usch, jag får alltid ångets inför såna matcher. det är så mycket press på en.

aja anyhow, ska fortsätta med min rensning så kanske det faktiskt blir klart någon gång :)
PUSSVAH :-*

you're a lovekiller,

haha vet ni vad, xd jag länkade från paows blogg till en horoskop sida, och där stod det
haha vilket verkligen har stämt leskigt bra idag! haha det var lite komiskt om jag får säga vad jag tycker ;d

iaf, idag har vi haft en helt vanlig skoldag ;d awsome! det var helt okej faktiskt, orientering på idrotten och det är verkligen inte kul någonstans. men det fick gå, jag lyckades (med hjälp såklart) faktiskt ta mig runt hela två banor.
och det var väl i princip det händelserikaste den här dagen :D

nu ska jag faktiskt rensa ur min garderob tror jag. är trött på att mina kläder som jag använder inte får plats för att kläderna jag inte använder tar upp för mycket plats!
PUSSVAH :-*

I really shouldn't miss you,

och äntligen är den här fantastiskt sega dagen slut ! göööööööött säger jag. nu ska jag bara egentligen läsa dom sista kapitlena i engelska boken, och sen försöka sova tror jag :)
per var ju så gullig och gav oss sovmorgon imorgon! han börjar faktiskt jobba sig uppåt på min lista, vem vet, när jag går ur trean kanske jag faktiskt tycker om honom ;) haha, men det ska iaf bli för jävla skönt! är trött på att gå 8-15,20 nu! jag längtar nästan efter en vanlig skolvecka ! :)

men nej, måste läsa nu
PUSSVAH :-*


I can almost see it,

hade som sagt segaste dagen ever i skolan idag! det blev lite bättre på slutet och så när vi skulle räkna ihop alla röster men då var man så trött efter att ha gjort ingenting att man knappt orkade göra något xd haha den ni! ;)
nu har jag försökt att plugga, eller snarare läsa ikapp kapitlena i engelska boken som ska va lästa tills imorgon. kan erkänna att det har gått sådär, efter två samtal från töreboda och ett från bby så har jag nu gett upp. får helt enkelt läsa klart det senare!
nu ska jag ge mig iväg till träningen, och hanna hjärtat väntar snart vid vägen på skjuts så det är väl bara att åka :D
PUSSVAH :-*

and she will be loved,

har allvarligt talat världens segaste dag i skolan idag. sitter inne i kopieringsrummet och gör absolut ingenting. inte för att jag är den som klagar, men om schemana hade vart bättre organiserade så skulle vi kunnat sluta inom en timme -.- men aja !
nej nu ska jag kolla om hanna har någon bra film och vänta på nästa klass :)
PUSSVAH :-*

I'm talking about a rising girl,

tjohopp :)
tänkte att jag skulle kolla idol på tv4 play nu, och sedan sova.
var ju som sagt på bio förut, såg eclipse den var såklart awsome ! det är något med dom filmerna som får en att bli helt fast faktiskt ! riktigt nice.

imorgon är det btw skolval. det lär bli en ganska så chill dag i och med att vi inte direkt fick flest klasser som röstar i våran lokal, däremot hade jag lite annan otur med klasserna som röstar! Men, livet går vidare och jag tänker inte göra en stor sak av det and that's it lixom :)

nej nu ska jag faktiskt kolla idol så jag får sova idag :)
PUSSVAH :-*

this is where we belong,

tjola :)
idag har vart en helt ok, men för jäva seg dag. började med lite samling där vi diskutera lite om valet och så, och sen gick vi på en historia föreläsning om typ slaveri. lyssnade inte så noga så minns faktiskt inte alls vad han sa. senare jobbade vi med våra valguider och gjorde iordning inför skolvalet imorgon. rätt trökigt för vi var klara med guiderna och även med våra förberedelser inför valet. så med andra ord drev vi mest bara omkring och gjorde inget alls. dagen avslutades även med lite tjaffs, men det är sånt som händer. haha, nu ska jag plugga spanska och engelska. och den här gången på allvar faktiskt, senare blir det bio med världsbästa vikkan :D



PUSSVAH :-*

and I won't suffer any more,

hehe blev inte så mycket av mitt plugg på spanskan förut ! direkt när jag slog upp boken ringde töreboda och vi pratade i lite drygt en, en och en halv timma kanske och sen var det bara att fixa sig till träningen lixom. haha så kan det gå, men jag har iaf hunnit kolla igenom glosorna lite och det känns som dom sitter helt okej lixom. haha jag är ett geni helt enkelt ;d

nu ska jag blega en film, och sen sova. eller jag ska försöka kolla en film, och hoppas att jag inte somnar mitt i den lixom. det skulle vara illa... men å andra sidan så är det lätt hänt. haha.
nej film jah!
PUSSVAH :-*


this is not what I do,

hej och hopp ! har haft valfestival i skolan idag. ganska så chill, en aning utdraget och segt men oxå ganska intressant. dock tycker jag det är väldigt tråkigt med sverigedemokraterna, jag är verkligen inte sdare någon stans, men jag tycker ändå man kan ta sig tid och lyssna på vad dom har att säga, om man nu ändå ska tjaffsa emot dom. många drog upp saker som inte ens hade att göra med det han sa, och drog sina egna slutsatser. jag blir lite trött på sånt, dessutom tyckte jag synd om stackaren som skulle tvingas stå och försvara sig för något han inte ens hade sagt. men samtidigt vet jag att eftersom han har gett sig in i det partiet så är det sånt han får ta, för alla vet ju att det blir såna reaktioner mot dom.. aja whatever !
det var alltså först ett seminarium, och sen var det debatt. men däremellan var det inga mindre en MoP :r haha, och min lilla crush sjöng ju dåva, och han har ju så underbar röst så det finns verkligen inte ! ,mummma ! ;r

nu ska jag plugga spanska. lovade dessutom min matte lärare att jobba ikapp matten jag missar så det är bara att ta tag i livet. sen är det även träning ikväll!
PUSSVAH :-*

leave me out with the waste,

alltså jag tycker den här veckan som är nu kommer bli svin skön i och med att vi knappt har några läxor och nästan inga vanliga lektioner. men det känns segt att gå 8-15.20 varje dag ist. det kan ju få humöret att sjunka dirr asso! haha aja anyhooooow, så för att jag ska orka med min underbara morgondag med valfestival och allt så är det rätt bäst att jag sover nu :)

PUSS&GODNATT :-*


it's a climb,

det är helt otroligt hur jädra sms beroende jag har blivit igen :( hade kommit ur den fasen och brydde mig knappt om var min mobil var, nu är jag tillbaka i ha-koll-på-mobilen-hela-tiden-ifall-jag-får-sms fasen. det är faktiskt ganska deprimerande. fast hela den här dagen har vart lite deprimerande, så det är väl bara som det ska va :D

kan ju för övrigt berätta att jag såg en ganska bra film igår 'love at first hiccup' hette den, haha lagom kul sådär, men sjukt pinsam i vissa lägen! haha jag säger då det. har ni inget bättre för er så kan ni lika gärna se den lixom :D

PUSSVAH :-*

I thought we were meant to be together,

kom hem från skolan för lite drygt 20 min sen kanske. är sådär äckligt jobbigt trött, och detta beror nog endast på att jag blev väckt för tidigt imorse. annars brukar jag vara trött men inte såhär trött. aja skolan var rätt chill, men jag funderar starkt på hur jag någonsin ska kunna komma ikapp med matten och särskilt som nu när jag missar ännu en lektion på torsdag. men what to do?


idag när jag åkte till sjukgymnasten åkte jag i shorts och uggs, haha finns ingen fulare kombination! men ibland får man offra sig, dessutom träffar jag ingen på den vägen. det enda illa var att det var jävligt kyligt att åka moppe i :$ haha btw !!!!!!!!!! hos sjukgymnasten räknade vi lite på veckor, and guess what?!?!?!?! jag får ÄNTLIGEN börja springa ! det har typ gjort hela min dag (Y)

förövrigt kan jag ju berätta det ungefär hela världen vet nu, men jag blev brunett i fredags and I like it ! haha,

bjuder på den här über söta bilden, från i fredags, haha men där ser man iaf, i like it a lot, och jag behövde verkligen den förändringen :R

nu ska jag nog ta och plugga lite spanish or somerhing :)
PUSSVAH :-*

what a shame,

godmorgon !
för idag blev jag väckt av ett sms så jag vaknade lite extra tidigt sådär. en halvtimme tidigare bara som tur är! haha :) har precis käkat frukost och nu sitter jag här och vill inte ha allt för mycket överflödig tid. då brukar det sluta med att jag åker alldeles för tidigt till bussen och får vänta ute i typ tusen år innan den kommer, och det är inte kul.
anyhow idag är en skön dag i skolan, matte och spanska och sen slutar jag ;r mumma!

men ah, neh om jag kanske ska fixa iordning mig trots allt, har ingen aning om vad jag ska ha på mig eller något så det är lika bra :$
PUSSVAH :-*

let's talk about attraction,

matchen förut gick väl inte heller den sådär jätte bra skulle jag våga påstå. orkar inte lägga någon större kommentar om den saken, men så var det iaf.
är allmänt pissed of just nu, och orkar inte riktigt livet som det är. haha mitt liv är fint så jag ska inte klaga men man har sina dagar ;) min är idag tex. iaf ! tänkte dra mig mot min säng snart, sov ju lite drygt 13 timmar i natt, så kommer säkerligen inte kunna sova. men tänkte blega någon dålig film eller något :)

så får det bli! sov morgon imorgon oxå så det är rätt gött !
PUSSVAH :-*

And I know just what to do,

haha jag mitt äggskal var ju så smart så jag hade planerat att ta ikapp lite matte idag dåva, så när jag tar fram boken och miniräknaren och så så inser jag att jag har glömt själva blocket i skolan. clevert i know!
så nu får jag la plugga dubbelt i veckan eller något ;s haha men det kan funka fint, har ju i princip bara spanska läxa denna veckan så det är ganska okej :)

nu väntar jag på att hannababe ska komma hit, och sen ska vi dra på match ;r
PUSSVAH :-*


don't look back in anger,

FÖR LYSSNA PÅ DET HÄR ! Daniel Norberg, don't look back in anger

helt amazing!
han är verkligen grym ! gåshud rakt igenom, om inte han är bland topp 10 kan idol gå och hänga sig någonstans !

missade ju idol i fredags så nu har jag suttit och sett det på tv4 play, tack gud för att det finns! haha, otroligt många bra med denna gången ju ! men daniel och freja, helt klart dom två bästa ! skulle nästan tippa på en topp 10 för båda ;r iaf hoppas jag det ! :O

PUSSVAH :-*

ändå så älskar jag dig,

godmorgon :)
igår blev en riktigt jädra tidig kväll för min del! redan kl halv 9 gick jag och la mig, men det först efter att ha sovit en halvtimme i soffan. inte helt okej faktiskt, men det var jävligt skönt! idag borde jag plugga lite, särskilt matte. eftersom vi har matte imorgon, en utav de få lektione vi faktiskt har i veckan som kommer. aja! bara att ta tag i livet, sen ska jag nog försöka hinna träffa hanna en svängis och sen blir det även match mot källby senare! i'm telling you, be there ;) haha xd

nej nu ska jag faktiskt ta tag i matten :)
PUSSVAH :-*

here comes the weekend,

idag har vart en riktig segis dag! det enda vettiga jag har gjort är att jag tog mig ur på en jävligt lång (enligt mig) cykel tur. kände att jag behövde göra det för mitt knä, i och med att jag skippade träningen i torsdags så :$ dåligt jag vet, men man måste ju faktiskt känna lite för det, ibland iaf.
det var iaf riktigt härligt att komma ut och få lite frisk luft, på något sätt känns allt lite bättre sen, man känner sig inte lika seg lixom.

för övrigt så har jag idag faktiskt gjort något väldigt annorlunda nu för tiden, jag har pratat ut med en person som jag har haft det lite (läs Jävligt) struligt med, typ huuuuuuuuuuuuuuuuuur länge som helst. det känns skönt, fast det tragiska är, att det hela började med ett sms jag tydligen hade skickat igår, och som jag inte riktigt minns :$ aja! någon gång måste man ju pröva att lösa saker så med.

nu ska jag sätta mig vid tvn med mor och far :)



mest för att inlägget inte ska bli så tråkigt så slänger jag in en söt liten bild ;)


PUSSVAH :-*

I set out on a narrow way many years ago,

hej och hopp!
haha har kanske inte världens bästa dag idag, det skulle jag ju inte påstå.
igår blev det som sagt en tripp till skövde, hittade inte alls mycket ;s men det jag var ute efter var något att ha på mig till gårdagens kväll på mangos, och det hittade jag som tur var :)
efter skövde åkte jag hem, duschade, packade och käkade fort som attans och sen åkte jag till lojs, där hon och hallbäck var, vi fixade lite och gjorde oss i ordning och sen drog vi och emelie på en förfest mitt ute i ingenstans. haha det var faktiskt riktigt nice, men sen var det typ 7 mil att gå till bussen, och gissa om det kändes med mina klackar? jo tack, haha:D dessutom hade både jag och lojs glömt våra busskort så vi fick ljuga lite för att komma på :$ väl på mangos var det rätt mycket folk och det var faktiskt ganska kul! stundtals segt och så, men så är det jämt ;d

idag vaknade jag dock och mådde illa som jag vet inte vad ;s haha, men efter att ha somnat om tre gånger gick det faktiskt över. nu är jag mest seg och har absolut ingen aptit alls, men det brukar bli bättre :D
sammanfattar kvällen som en skön och kul kväll faktiskt! tack alla :* och btw, skulle jätte gärna slängt upp bilder, men tog bara ego pics och dom får vänta tills typ måndag eller något :D

PUSSVAH :-*

and you can see my heart

godmorgon !
fick lite tid över så jag hann blogga nu :) idag har vi lång dag, med samhäll, idrott, engelska och spanska. inte många lektioner men massa raster mellan hela tiden. det är lite segt men det går :)
efter skolan ska jag och lojs dra till skövde och kolla läget lite snabbt, känner att jag behöver en liten uppdatering av både det ena och andra i min garderob!

men nej nu måste jag kila :)
PUSSVAH :-*

without saying a word, you can light up the dark,

på träningen förut hade vi återigen tränar rekord. ah nästan iaf, det var lika många som förra gången. men det är skönt att folk börjar visa sig ! :D haha, stressade skit mycket hem efter det, var ju tvungen att hinna till idol :$ släppte inte gasen en enda gång nästan, och se vad bra det gick jag missade inte en minut av det.
idag fick jag dock ingen större favorit. sebastian krantz är ju alltid bra, men jag tycker man ska ge chansen till någon annan. han pingis spelaren var rätt nice, haha fast sen vet man aldrig. aja :) så kan det vara!

nu ska jag kolla på 'letters to juliet'


PUSSVAH :-*

I'm the worlds greatest

känner mig så otroligt duktig just nu! har läst alla tre kapitlena och glosorna sitter som en smäck.
jo men jag är en riktigt stjärna faktiskt. fast på köpet har jag nu lagt min mobil någonstans utan att riktigt komma ihåg vart. det kallar jag illa. fast det är ju som det är. funderar starkt på om jag ska vara så duktig att jag faktiskt ska läsa den sista engelska texten oxå. borde verkligen göra det, men jag är inte alls sugen på mer engelska.. haha aja :D


är förresten jävligt sugen på att färga mörkt igen! dock är det många som gör det nu, och jag har ju faktiskt sparat ut mitt hår för att få tillbaka en naturlig hårfärg, men gosch vad sugen jag är ! haha :)

PUSSVAH :-*

I let my heart run forever,

hejhopp !
i'm the plugger right now ! haha sitter med 7000 glosor i båda spanska och engelska. inte allt för kul, dessutom har jag tre kapitel att läsa ur en bok, och en annan text som jag borde ha läst för länge sen. det är så typiskt att när jag nästan inte har några läxor skjuter jag ändå upp det till sista dagen. jag är så begåvad ! men jag ska iaf inte klaga, eftersom det är självförvållat :) men men, ska faktiskt unna mig en paus vid träningen och idol sen. eller jag hoppas att jag är klar då ifs men!

well well, I better start reading
PUSSVAH :-*

No I don't need you anymore,

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/GDz_3uhL-PY?fs=1&amp;hl=sv_SE"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/GDz_3uhL-PY?fs=1&amp;hl=sv_SE" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

guess what ! olle är sköööööööööönast :D dagens favorit. sen tyckte jag även om hon som bagge hitta, alice, grym tjej! och hon som var finlandssvensk. haha tyckte visserligen om ännu fler, men försöker som sagt ligga lågt.

vi var ju då och kollade på götene match förut, haha och det var la rätt chill. kallt som aset och så, men emelie är alltid lika trevligt sällskap så det mesta går bra med henne :)
tror även att det var bra för mig att se den här matchen, det var lixom något som fick mig att vakna upp lite, komma tillbaka till verkligheten och inse att livet är skönt som det är. haha, allt detta upptäckte jag på en fotbolls match, är jag grym eller ? kan ju dock berätta att detta inte helt och hållet (knappt något) berodde på fotbollen ;)

PUSSVAH :-*

så mycket oro i min värld,

sitter hemma hos slemelie just nu! haha hon är dock uppe och plattar håret, för vi ska snart åka till götene och kolla på match faktiskt. så hon måste väl va fin ;) haha, (a)
skolan idag var seg som as! började med att vi hade inställd lektion så egentligen kunde vi fått sova lite drygt 3 timmar längre idag -.- aja, sen fortsatte den segt och det var en befrielse när man fick åka hem :)

nu ska jag kila upp till tösen och se vad som sker :)
PUSSVAH :-*

har du vad som krävs ?


för jag bara ääääääälskar att idol har börjat! det är seriöst det bästa tv programet jag vet! och idag var det riktigt många bra med! dagens favoriter blev Janine Nyman, Jonathan Garcès och Anton Hildorsson. klicka på namnen för att se deras audition !
jag vet, det håller inte att få tre favoriter i varje avsnitt, men jag ska försöka att ligga lågt ;)

vi körde förresten fys på träningen förut, fast jag måste säga att det var jobbigare förra tisdagen. men å andra sidan var det första gången jag tränade något annat än benen på nästan 4 månader ;s haha så det skulle väl kännas ;)
iaf, nu ska jag väl typ sova snart, känner på mig att någon kommer vara tröttast.se imorgon annars, fast det kan man å andra sidan leva ganska lätt med.

ajaaaaaaaaaaaaaa,
PUSSVAH :-*



I should have known better,

hej och hopp, igår orkade eller hann jag inte starta datan, men jag var iaf och firade min kusin som fyllde 9.
idag har vart en sjukt chill dag, precis som dom flesta, haha. var ute och kollade på träd på naturkunskapen, diskuterade och gick igenom lite frågor på historian och på svenskan satt man mest och dega, som man alltid gör. slutade iaf 20 över 12 och det klagar jag inte på! ännu bättre var ju att jag hann med bussen oxå, så jag kom hem runt 20 i 1 och sen dess har jag bara chillat!

ska åka ner till träningen om ca en timme, och jag håller tummarna för att louise är där och kör ett fys pass, det kan behövas :D haha
PUSSVAH :-*

it's raining men,

nu ska jag nog gå och lägga mig tror jag allt (a) har ju en riktigt skön sovmorgon imorgon, så somnar jag typ snart får jag sova lite drygt 11 timmar, och att vara utsövd en måndag räddar i stort sett hela veckan. haha :)

förresten i förrgår såg jag filmen vampires suck, ni vet den där parodin på twilight filmerna? haha, iaf den var verkligen så jävla dålig! hela filmen var otroligt långsökt och as weird, dessutom var det en exakt kopia av twilight bara att dom bytt ut namnen och replikerna i princip xd helt sjukt.

haha aja :D
PUSS&GODNATT :-*

the world better prepare for when I'm a billionaire.

shittan brittan vilken redig tös jag har vart denna morgonen (a) haha, har läst klart och till och med skrivit upp vad som är typiskt för en isländsk saga i svenskan, så det är klart, jag har börjat med spanskan och kan det i princip och jag har även börjat med engelskan. I'm a good girl ! haha, har dock inte ens blegat på matten, men tänkte att jag gör det lite senare, eller någon annan dag i veckan.

i natt sov jag och malin i mammas rum, haha båda var lika rädda för att sova själv så det var en bra kompromiss. dock sover jag bäst i min egen säng, och har därför sovit lite sådär i natt ;s men aja, sånt är livet som man säger!

nu ska jag nog se om vi ska käka något, och sen kommer mamma och dom hem , Nice price!
PUSSVAH :-*


and you know just what to say,

har verkligen inte orkat blogga idag, så that's the reason till att jag inte har gjort det.
gick upp vid 10 idag, låg och degade i sängen och sen kom hanna och hämta mig så åkte vi till matchen. det gick väl inte så vidare bra om jag ska va ärlig faktiskt, men aja. stämningen var på topp för ovanlighetens skull. och det hade väl sina orsaker ;) haha, anyhow, sen fick jag reda på att det hade vart inbrott hos hännie och dom, och det är galet leskigt. i och med att jag och malin är själva i helgen så är det bajs leskigt. och jag har ju blivit så galet mörkrädd redan innan. haha det slutade med att jag ringde och lipa lite för mamma :$

nu ska jag typ fortsätta mitt kungen grejs, har redan kommit til 458, är jag grym eller ? yes det är jag !
PUSSVAH :-*

I wanna be a billionair,

bonjour !
sitter i köket och tjötar med min bby (a) riktigt nice ;d och snart kommer louise oxå, chill i dill ! :D
skolan idag var ganska chill, som vanligt ;d haha, hade samhäll och nu har vi fått upp våra lappar om att det ska vara ett skolval. sen var det idrott och då var jag och hanna ute och gick, trevligt värre, men det var kallt, för jag hade bara shorts ;s haha, engelska, och spanska hade vi sen, och det var la sådär. var så jävla trött så ville bara åka hem, så den spanska lektionen var bland det segaste ever ;s aja,
hemma tvingade jag malin att åka till lbn och köpa godis, och sen till götene och köpte pizza, för jädra nice !
åt den dock alldeles för fort, så mår lite illa. men annars är livet på topp :D

nu ska jag va riktigt social med hanna hjärtat :D
PUSSVAH :-*


life can be hard sometimes, yes it can

hola.
slutade 11,45 idag. jag klagar inte. men hade en jädra håltimma som kändes som en evighet och fick dagen att kännas oändlig. så när vi äntligen slutade vid kvart i tolv kändes det som att klockan var 2. jah livet är hemskt ibland ;) haha, när jag kom hem var jag lite hurtig och gick ut och gick. dom säger att det ska vara bra för mitt knä. jag vet dock inte om detta stämmer, eftersom det låser sig och grejar så fort jag går en längre sträcka men ;s
så är det :)

nu ska jag kolla lite på spanskan, kanske plugga lite matte, och sen bara slappa fram till träningen ikväll :)
PUSSVAH :-*


leave me out,

skön dag idag. började med sov morgon, och sen gjorde jag ett väldigt oseriöst prov, "hur kan människan uppfatta mattan som röd, när en lampa med vitt ljus lyser på den?" mitt svar -"mattan var röd?" haha, aja, sen hade vi håltimme och samhällskunskap där vi jobbade med skolvalet. det kommer nog bli ganska chill faktiskt! och sen hade vi en halvtimmes engelska. och det var nog den jobbigaste lektionen på länge! inte jobbig som i ansträngande, utan jobbig som i känslomässigt jobbig.. aja,
efter skolan drog jag och lojs till donken där jag mötte upp sanna och sen så drog hon och jag hem till henne och lojs till stan. så eftermiddagen har spenderats med sanna, och det var länge sen så det var riktigt trevligt! :)

nu börjar snart fångarna på fortet, så ska kolla på det :)
PUSSVAH :-*


RSS 2.0