sweet kissing in the moonlight,

hejhejhej
haft en helt ok dag i skolan idag med sovmorgon och så där. kom hem och verkligen råååååå pluggade spanska för att hinna bli klar tills imorgon, men nu fick jag precis ett sms om att lektionen är inställd då andrea är sjuk. haha, så typiskt! men då slipper jag tänka på att jag behöver göra den iaf ;d läste dessutom lite religion, känner att det kan behövas att jag hänger med från start om jag ska klara slutprovet sen.. detsamma gäller i svenskan, men det får bli morgondagens uppgift! haha,
för övrigt har min bror firats idag, trots att man kan tycka att han inte riktigt förtjänar att få presenter och sånt så är han nog värd det, jag menar killen har det inte lätt alltid! haha, iaf grattis till honom!

nu ska jag kolla lite oth och sen sova, gött med en oväntad sovmorgon imorgon, så det är inte mycket att klaga på.
PUSSVAH :-*



and you begin to wonder why you came,

idag...
idag är en jobbig dag, jag saknar robert så där extra mycket så att det typ gör ont, och allt blir allmänt jobbigt. jag är alldeles för trött för att orka med mig själv och jag har körteori och träning. dagen tar aldrig slut. skulle kolla ett avsnitt oth alldeles nyss, men somnade ifrån det.. hoppsan kerstin! men jag ska se om jag hittar mig något att äta och sen ska jag bege mig mot bussen in till skara igen. underbart

PUSSVAH :-*


bild från sthlm, lägg märke till hur brun jag är gentemot mina systrar ;)

you are perfect to me,

helgen i sthlm var superb! riktigt kul och skönt att umgås med mina systrar igen, det händer typ aldrig att alla träffas så på en gång. vädret har dessutom varit på topp, och jag kunde gå runt i shorts och linne, helt underbart!
idag började skolveckan, riktigt lugnt faktiskt. hade endast en lektion idag så nu ligger jag i sängen och ska slänga på något avsnitt oth. känner att jag är värd det då jag redan hunnit läsa svenskan, pluggat spanska samt läst lite körteori.

PUSSVAH :-*

put your hearts in the air,

så var den underbara skolan igång! och så fort jag satte min fot i skolan kändes det som att sommarlovet aldrig hade varit. allt kändes exakt som vanligt. kul (y) not
iaf hade psykologi B religion A och Filosofi A idag, psykologin och filosofin kommer nog bli kul! men, religionen är inte mycket att hurra för dock.. har inget emot ämnet, men med annika blir det lite små segt, dessutom kändes det som att jag hade svenska hela lektionen så jag vart hel förvirrad! aja,

imorgon är kort skoldag, börjar med spanska steg 2, är riktigt pepp faktiskt! om det är något jag saknat med skolan så är det faktiskt andrea's lektioner. dom är grymma! dessutom ska jag spela match och åka till sthlm imorgon, nice bajs !!! :R

PUSSVAH :-*

hur kunde du falla när hon sa, jag älskar dig

banken, körteori, träning och en jävla massa städning. där emellan en del övningskörning, så har jag spenderat min sista dag på mitt sista sommarlov. shit, man blir nästan deprimerad när man säger så alltså ! om ett år är jag lixom vuxen och kan inte bara glida runt i skolan och veta vad man gör. usch blir galen om jag tänker så där :$
iaf, är inte särskilt pepp på skolan och dessutom stör det mig något så in i att jag inte kan se mitt schema heller ;s har ingen aning om vilken tid jag slutar eller vad jag har för lektioner eller något sånt. blä

nu blir det lite oth i väntan på min älskling, och sedan blir det soooova !
PUSSVAH :-*

I'm in love with a boy who knows me better,

okej, jag känner att tiden går alldeles för fort här i världen! jag har vart 18 i nästan en vecka nu, helt sjukt. märker dock ingen större skillnad. fick en utökning i plånboken, en svinfint armband och bäst av allt, får en onepiece av min underbara pojkvän! seriöst, man kan inte vara bättre än honom (a)
iaf jobbade ons-fre, och begav mig till töreboda i fredags. kom hem idag och till min stora glädje är min nya garderob uppsatt, greeeeejt! så nu är livet riktigt på topp! dock, en dag kvar till skolan börjar. den suger lite... men men, sista året och det kommer gå så jäkla foooooort!

nu ska jag kika lite oth, ska försöka låna box 6 imorgon så bäst att se klart femman ;) dessutom väntas ett besök på banken samt körkortsteorigrej, för att inte glömma träning! härligt härligt!

PUSSVAH :-*


I set fire to the rain,

det är inte så ofta man vaknar upp med en hel drös sms i mobilen, men idag gjorde jag det! niiiiiice, massa folk som vill säga grattis, för idag fyller jag ju myndig! heeeeelt mega awesome! nu ska jag bara chilla och sådär, och ikväll kommer släkten och några andra godingar, där ibland min älskade pojkvän :)

nu ska jag leta mig till duschen!
PUSSVAH :-*


Nothing will ever come between us,

hejhejhej
igår var det partyparty, vikkan och fia har båda fyllt 18 och detta firades igår. rätt bra kväll som helhet, har väl lite ångest över kvällen, men så är det när alkohol är inblandat. hähä, träffade lite folk som jag inte träffat på länge innan jag bosatte mig på toaletten. haha
vaknade kl 10 imorse redigt bakis! lyckades nästan få i mig en macka och sen skulle jag på match. kuuuuuul vill jag lova. men när vi började värma upp så försvann allt illamående och jag mådde bra hela matchen, som för övrigt inte kunde gått mycket sämre. menmen!

nu ska jag bädda ner mig med någon film, och sova då jag måste ställa klockan imorgon. oj den sög lite ja! ;$
PUSSVAH :-*

today I don't feel like doing anything,

idag har vart en sån där tråkig dag när jag inte gjort någonting men egentligen velat göra något, bara att jag inte orkar ta mig före något. tänkte ta en fika med louise, aka tjejen-jag-aldrig-pratar-med ;d men hon skulle till gbg, då kom jag av mig lite i vad jag kände för att göra, så har ist gjort mest ingenting. snart ska jag dra mig iväg för att hämta hanna och köpa lite godis, är såååååå godis sugen alltså! och sen ska kvällen spenderas med henne. då gör jag iaf någonting idag ;) haha, ska faktiskt bli skönt att jobba lite nästa vecka, så man känner att man fått ut något av dagen lixom. ajaaaaaaaaaaaa,

PUSSVAH :-*

I'll be standing right next to you,

har inte bloggat på snart en vecka, men ändå har jag några trogna läsare som tittar in varje dag, stackare ! (a)
haha, har haft lite boyfriend time i några dagar då han äntligen har kommit hem. har dessutom haft min syster hemma i helgen och hon fick äntligen fira sin midsommar, haha, större delen firade hon dock inne på toaletten. att bo i sthlm har tydligen gjort henne klen ;) iaf, så flyter livet på, och det är bara 5 dagar kvar tills jag blir 18, nice! ;r det kommer dock inte firas så särskilt då jag lovat att jobba resten av veckan. ska troligtvis vara helt själv på lenas, gudars är redan nervös. men men, det ter sig, har lite annat att oroa mig för innan dess skulle jag tro ;d

PUSSVAH :-*

och alla bara pratar, är det sant det jag har hört om dig

igår,
igår hade jag en bra dag!
och inte bara för att robert kom hem, men det gjorde ju såklart dagen ännu bättre, men nej, igår spenderade jag, hela dagen tillsammans med en vän jag saknat så länge. först gjorde vi skövde och allt vad shopping heter, jag fick med mig en del fina fynd och hanna köpte ett par dunder snygga skor! sen stressade vi hem för att åka och träna och efter det stressade vi tillbaka till skövde för lite partay. det var någon lokal fest ute på aspö och jag som aldrig är i skövde kände i princip ingen, haha turligt nog kände hanna inte så många hon heller. vi var iaf med hennes klasskompisar och kvällen var riktigt härlig!
när vi sedan skulle bege oss hem runt två tiden gick inga nattbussar så vi började och gå. hanna, som inte riktigt var i rätta laget att styra vägen, inte för att hon var full utan av andra anledningar, lät mig sköta det och det resulterade ju i att vi var hemma runt 4. haha tjejen med lokalsinne här va! vi gick alltså ut halvvägs mot kss, för att sedan gå mot billingehov vilket ligger ungefär 7000 mil bort från hannas lägenhet. till råga på allt gick vi båda två i klackar som höll på att döda oss, och tog därför av oss skorna, det gjorde inte mycket nytta men så är det.
idag,
idag vaknade jag upp med hanna. jag mådde illa och hade huvudvärk, och mina fötter värker än! men efter gårdagskvällen kan jag ta det. jag har äntligen fått tillbaka min vän på riktigt och det är faktiskt det bästa som hänt på riktigt länge!

PUSSVAH :-*

I don't wanna be anything other then me,

jag borde sova nu, men det gör jag inte. det tar emot, om jag lägger mig innebär det att dagen är slut, och robert är fortfarande inte hemma... den känns.
jag vet att jag sa till mig själv att jag inte skulle lämna sängen förrän han kom hem, men så illa ska det inte bli. imorgon ska jag tröst shoppa för min underbara lön (inte hela så klart) och jädrar vad skönt det ska bli. åker med bättreänbäst oxå, så det kommer bli en bra dag, det vet jag :) det är tragiskt att det alltid ska behöva bli sommarlov för att vi ska inse att vi bör umgås för att livet ska flyta på bra, haha men så länge vi hittar tillbaka till varandra bryr jag mig inte om att det är så, det är skönt att ha någon när man verkligen behöver det, och det har jag :)

PUSS&GODNATT :-*

du är allt jag har och allt jag ber om,

har haft en rätt skön dag idag. skulle städat mitt rum och tvättat osv, men ist blev det chill i flämslätt med en kkkkompis. tack för dagen!
på träningen (ja vi hade träning idag igen, två dagar i rad, det är helt galet (ännu galnare, det kommer två dagar till)) hade vi fys med louise. jag dööööööööör, värmen och en lagom träningsvärk från gårdagen fick mig att vilja ge upp och åka hem ist. sen när vi fick två straff varv, då var den känslan ännu mer lockande. men, jag bet ihop, och här sitter jag nu nöjd med att inte kunna röra mig imorgon och glad att jag börjar komma igång igen! jag och H pratade om det häromdagen, när vi spelade i kvif då var sånt här inga problem, då kunde man tom ta i lite vid såna här pass ;) haha, men vi är ett ploj lag och that's it, det ska va kul och spela oxå.

iaf, nu ska jag snart försöka sova. väntar ihärdigt på morgondagen då det är planerat att min underbaring ska komma heeeeeeeem, och fy jävlar om han inte gör det. då är det jag som inte lämnar sängen förrän han är tillbaka ;$
PUSSVAH :-*

jag är ingen särskild medan du är underbar

oh my goooooooooooooooooooood,
jag kan ha haft den bästa eftermiddagen och kvällen på någon vecka idag alltså.
tog mig en tripp till skövde imorse, men till min förtvivlan hade inte lönen kommit än, så sprang jag på håkan mitt i city (typ) och åkte med honom ut till husvagnen. när jag kommer dit är inga mindre än kk och a-c där (!!!) jag har funderat på om jag ska få tummen ur och höra av mig till den bruden snart, och så sitter hon där och steker, det var nice!
på träningen hade vi fyyyyyyys, och fy jädrar vad det var gött! sen kom jag hem och åt mer än jag gjort på dom två senaste dagarna tsm, haha. iaf och för bara en liten stund sen hände det bästa. min underbara, otroligt saknade pojkvän ringde (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) att bara få höra hans röst igen gjorde att allt helt plötsligt kändes mycket lättare. två dagar kvar och sen är han hemma dessutom. jag är lyckligare än jag vart på hela veckan (a)

nu ska jag sova, imorgon blir det tidig uppgång, då jag har planerat att städa hela rummet och tvätta alla kläder. ja, det suger att vara hemma själv.
PUSSVAH :-*


dagen till ära lägger vi upp en rrrrandom bild ;d

RSS 2.0