like a shadow frozen in the rain,

hej alla fans. skolan är igång igen, och det med besked!
är trött som få och tycks aldrig kunna somna på kvällarna så jag kan vakna utvilad.
i fredags hade jag världens kaoz kväll och grät och grät. tyckte synd om robert som tvingades utstå allt ihop, men som den fantastiska pojkvän han är så finns han där i ur och skur!
har väl mig själv att skylla till stor del när det gäller kaozet. i vissa lägen är jag konflikträdd som tusan men för stolt och egen för att glömma och förlåta.

så är det, nu måste jag besöka nederdelen av huset innan det blir sängen :)
pusspussssss


ups and downs,

ni vet när livet är så där sjukt mycket upp och ner och man bara vill ligga inne i sängen hela dagen för att slippa känna att man går från toppen till botten varje dag? det är ungefär där någonstans i livet jag befinner mig just nu. kan bara vara glad över att skolan inte drar igång på allvar än på en vecka, då skulle det krisat lite så att säga. för övrigt kommer min spanjorska om en vecka. måste erkänna att jag är lite nervös. men jag håller tummarna för att det blir kul!

pusspussss

comeback?

funderar starkt på att återuppta mitt bloggande här. mest för att mitt liv är rörigt, och jag behöver struktur. haha. och för att det är skönt att kunna skriva av sig när saker är jobbiga. lovar inget utan får se hur det blir fortsättningsvis helt enkelt :)

pusspusss

RSS 2.0