so we start a revolution from our bed,

har vart hos mormor i princip hela dagen idag, och det har väl vart chill! men som vanligt när man är där, både äter och fikar man alldeles för mycket, att jag dessutom lurade med mamma till ica och köpte godis gjorde inte saken bättre, fy attans vad illa jag mår just nu!
iaf övningskörde hem från mormors, men blä att jag hatar att köra när det är mörkt -.- vill helst lära mig när det är ljust först faktiskt :$ dessutom har jag börjat då kärringstopp typ i varenda korsning, hemskt, och jag förstår inte vad det beror på, för det har aldrig hänt förut :o haha, men annars flyter livet på fint. imorgon är det dessutom måndag och då kommer ingen mindre än min underbara världsbästa pojkvän! att jag harf saknat honom :$

nu ska jag socialisera mig med folket i köket :)
PUSSVAH :-*


Oerhört seriös bild tagen i brist på annat! ;)
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/5RqswBY63p0?fs=1&amp;hl=sv_SE"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/5RqswBY63p0?fs=1&amp;hl=sv_SE" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

hoping I would find true love, along the broken road

haha glömde i princip bort att jag hade en data med internet på igår, och glömde även helt bort att blogga. så kan det vara (Y) gjorde ändå inte så mycket nämnvärt igår så det spelade inte så stor roll :)
men idag, ska jag inte heller göra något spec faktiskt. ska snart väcka malin så hon vaknar någon gång, och sen ska vi åka till mormor, där resten av familjen redan är, och käka och lite så. rätt nice faktiskt! dessutom ska jag försöka hinna städa klart lite i mitt rum. förstår inte hur det alltid kan se ut som ett bombnedslag! ;s menmen , så är läget för nu.

ska väcka malin nu ;d
PUSSVAH :-*

but I lost all control, and I need you now

åhååå jag förstår verkligen inte hur underbara daniel kunde åka ur! :(
fy fan vad hemskt, det fick verkligen humöret att sjunka till botten på två sek alltså!
så ringde robert mitt i oxå, full och glad, och blev ännu gladare när han hörde att daniel åkte ur, sen tog hans batteri slut så där sjönk mitt humör ytterligare lite! menmen, livet går vidare. någon som var sjukt bra i kvällens idol var ju Jay! vilken röst den människan har, och jag hade gåshud rakt igenom.

fast, nu har jag bestämt mig för att sova. har lixom ändå inget bättre för mig.
PUSS&GODNATT :-*


jag bär tyngden utav rymden,

idag är det fredag. fast ingen vanlig fredag, för idag är det höstlov ;r eller, egentligen har jag haft höstlov sen kl halv 7 igår kväll, men det är ju som att det börjar idag lixom.. iaf, dessutom är det ingen vanlig fredag för jag ska inte träffa robert, och det känns inte så bra faktiskt! saknar honom något enormt mycket just nu, och skulle verkligen behöva ha honom här :$ men men, livet går vidare.
idag har jag hunnit göra en hel del faktiskt, käkat två gånger, vart i skara och handlat, övningskört och cpat med datan. på bara tre och en halv timme har jag hunnit göra allt det där, det vart inte så illa va ?;) haha :)

nu ska jag va lite nördig och plugga lite spanska :$ det bär emot när det är lov och grejer, men det är lika bra att få det gjort :)
PUSSVAH :-*

jag har givit dig allt,

hej hopp !
idag hade jag bara en tre timmars uppsats i skolan, och den gick väl inte så överdrivet bra skulle jag inte påstå.. men förhoppningsvis räcker det till ett vg iaf! *håller tummarna* sen slutade jag iaf, och hann med elva bussen, helt underbart! nu sitter jag och degar framför datan, överväger att sova lite för jag är så grymt trött!
lika bra att passa på dessutom, för halv 5 ska jag va i skolan igen för öppet hus. haha, usch, det får mig att tänka på förra årets öppet hus, vilken bortkastad dag egentligen! fast ah, det tyckte jag inte då ifs, men nu är jag ett år äldre, ett år klokare, och vem vet, kanske ett år mognare?;) haha,

PUSSVAH :-*

att jag saknar sommaren! ;r

jag har gjort det här så länge nu, jag kan lika väl fortsätta,

h o l a
haft en okej men ganska seg dag i skolan idag. har till och med lyckats hålla humöret uppe hela dagen. slutade halv två och tog bussen till vägen, där mötte mamma mig och så övningskörde jag till götene, så handlade vi och sen körde jag hem oxå. awesome ju! haha, det går iaf bättre och bättre för varje gång. iaf, från det att vi kom hem har jag gjort absolut ingenting. har suttit och läst igenom en jädra massa bloggar och grejer nu. försöker konstatera huruvida hugo och paow är tsm igen eller inte. men det går inget bra. jag får hålla tummarna helt enkelt (Y)

sista skoldagen imorgon, och sen en veckas lov förresten. tack gud vad jag har längtat. men vet ni vad jag har konstaterat? :o efter att jag la ner min facebook så pluggar jag faktiskt mycket mer seriöst och det har faktiskt lett till förbättringar, awesome ju! haha säger inte att det bara är för fb, men tror allt att det har en liten del i det hela ;) fast sen har jag ju bestämt mig för att satsa mer, och gå in för skolan i år oxå, så det är väl kanske den riktiga anledningen.. AJA! nu ska jag kolla om maten är klar snart

PUSSVAH :-*


sleten bild*

jag är en soldat för dig,

äntligen klar med äckel engelskan! och det vill jag lova, är en riktig härlig känsla. skulle kunna säga att det var sista gången någonsin som jag sitter dagen innan det ska vara klart, men det skulle vara en lögn. det spelar ingen roll hur väl jag planerar att börja i tid, jag bara måste sitta sista dagen och ha lite panik :) nu anser jag dock inte att engelskan är särskilt viktig eftersom det varken betygsätts eller påverkar betyget. men det är alltid trevligt att göra saker som man ska, och dessutom ser det ju ambitiöst ut ;)

jag hade starka planer på att plugga lite spanska sådär innan lovet och så, men kollade precis på klockan och konstaterade att det är alldeles för sent för att plugga nu. så ist ska jag hitta på något mycket roligare. vad vet jag inte än, men det löser sig ;d
PUSSVAH :-*


att vakna ensam utan dig, och inte kunna somna

har haft en upp och ner dag idag. började fint med ett mvg på natur provet, me like ! :r fortsatte med en tråkig och hemsk historia lektion. det är verkligen inte mitt ämne ;s sedan svenska och ett vg+ på inlämningen om gunnlaug, det gillades verkligen. dessutom var annika nästan gladare än jag över det. hel skumt, men trevligt. efter det slutade jag, men satte mig i bibblan och pluggade lite, eller pluggade åt emelie rättare sagt, men vad gör man inte ;*
sen blev det en välförtjänt måltid på donken med ingen mindre än just fröken fransson! riktigt chill vill jag lova :)
sen åkte jag hem och här sitter jag nu och inser att jag inte kan skjuta upp engelskan längre... har dock inte så mycket kvar som tur är, så det är väl lika bra att börja :)

PUSSVAH :-*

jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks

sitter just nu och väntar på att robert ska ringa mig igen, har inte kunnat smsa med honom på hela dagen, så har haft lite smått panik, och det borde därför gottgöras med ett långt samtal (a)
övningskörde till träningen förut! börjar bli riktigt haj på det där ;) haha, eller inte. har fortfarande panik på när man ska ha koppling, och när man måste växla och massa annan skit ;s men pappa säger att det kommer, får väl bara tro på det helt enkelt ;)

nu ringde han så får koncentrera mig på det (a)
PUSSVAH :-*


Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset.

rätt så nice dag idag kan jag säga ! vaknade kvart över 9 och käkade frukost och gjorde mig iordning lite så åkte till sjukgymnasten och sen vidare till skolan, satt och dega i café tills jag började, hade matte och sen åkte jag hem. chillchillchill! nu ska jag skriva lite engelska och läsa igenom svenska häftet, och sen är jag i stort sett ledig för idag! om jag inte ska försöka mig på lite logaritmer i matten.. usch fattade verkligen ingenting av den genomgången vi hade idag, och jag kände ett litet sting av hopplöshet! men men, om jag vill och försöker så vet jag att jag kan, och det tänker jag göra :)

nu blir det att söka fakta om tråkiga författare ;r
PUSSVAH :-*


that's what friends are for,

om du inte hade funnits för mig dag som natt,
hade jag aldrig blivit den jag är idag!



Jag älskar dig, HannaMariaElisabethNilsson,
och utan dig funkar inte jag! <3


jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny,

hejhopp :)
har haft en jätte mysig helg med världens underbaraste robert (a) vi har väl inte gjort sådär jätte mycket, utan mest kollat på film och haft det mysigt. så det ska va tycker jag allt! vi kollade ju dessutom på idol, och what's up med alice egentligen! hon kan ju inte bara lämna det sådär, för jävla tråkigt tycker jag ! :(
iaf, så var det verkligen helt underbart att äntligen på träffa sötnosen igen! efter att vi har haft otroligt delade meningar om allt och inget i princip hela veckan så var det verkligen behövligt!
nu dröjer det dock över en vecka tills vi ses igen.. men det är bara att stå ut! desto mysigare när vi väl träffas lixom :)

övningskörde dessutom hem från töreboda! att jag är en stjärna på att köra bil eller ;rr oj oj säger jag bara! fick ett enda kärringstopp på hela vägen xd jag är faktiskt otroligt stolt, dessutom klarade jag mig utan att fastna i en enda kamera ;) haha jag är awesome!

nu ska jag leta upp en bra film och sova till den tror jag. har ju sovis imorgon så kan ju passa på att vara extra utvilad till min enda matte lektion imorgon, right ;d
PUSSVAH :-*

jag skulle pröva mina läppar mot nån annan, om du lämnade mig nu

det är den 22 oktober, och vi har inte ens haft höstlov än, men ändå ligger det nästan 5cm snö på marken! det känns verkligen inte okej. snö gör mig deprimerad, för att det innebär att det är vinter. usch och blä! inte nog med att det bara är kallt på vintern utan allt tar mycket längre tid, och särskilt om det är snö. nej usch usch usch..
nu har jag iaf fixat ordning det mesta inkluderat mig, så nu väntar jag mest på att klockan ska gå, eftersom jag inte har något bättre för mig ;d
ska nog när jag tänker efter, fylla magen med något, börjar känna ett litet sug efter mat så :)

PUSSVAH :-*

forever, that's what we said,

hej och godmorgon!
kände mig lite "krasslig" idag, så det blev att strunta i dom lektionerna jag hade idag, dvs idrotten som jag ändå inte får vara med på och spanskan :$ ska jag vara ärlig så kändes det inte så värt att åka in till skolan för en lektion, men det kanske bara är jag som tycker. iaf, idag ska jag göra lite sånt som behöver göras, packa, fixa iordning lite i mitt rum, göra några saker som min mor har bett mig göra och lite sånt. dessutom ska jag åka till töreboda, och äntligen träffa robert igen! det lär ju bli underbart (L)

men nu ska jag sätta lite fart här,
PUSSVAH :-*


never let anyone get too close, it will only hurt you,

Kul Dag !
ljuspunkten har vart (och kommer väl förbli den enda) min nya bff tompa som gav mig 8 nya filmer att se, tack underbara människa!
nu ska jag bädda ner mig i sängen långt bort från både mobil och data, och bara kolla på film resten av dagen.
PUSSVAH :-*


it's never too late,

har inte gjort någon matte alls, utan ist har jag kollat några avsnitt oc. fortsätt så och mitt mattebetyg kommer verkligen bli kanon(Y) men det är helt klart något med den serien som jag fastnat totalt för, och ibland måste man prioritera sitt inre välbefinnande ;d
just nu ligger jag i sängen och ska kolla ytterligare några avsnitt, medan jag väntar på att min söta lilla pojkvän ska vakna så jag kan få prata med honom (a) det jobbiga är att när han sover, så sover han verkilgen och inget i världen kan typ väcka honom.. men men förr eller senare vaknar han väl, tills dess blir det som sagt OC

PUSSVAH :-*

jag minns varje stund, första gången som vi sågs,

hej hopp :)
sitter och lyssnar på radio egoina just nu! haha det är rätt grymt, hon är rolig så det kan ju inte bli annat än bra(Y)
idag vaknade jag vid halv 11, och 11,25 tog jag och lojs bussen till skara och träffa hallbäck i skolan så gjorde vi klart historian, tog 12,20 bussen till götene och tog en fika med lojs. ganska så chill :) kom hem för en stund sen och nu sitter jag som sagt och lyssnar på radio egoina, haha hon pratar med kissies stalker, och det är rätt intressant ;)

aja, nej ska ta fram min matte bok och plugga lite eller så ska jag bädda ner mig med några avsnitt oc, för det är nice! (Y)

PUSSVAH :-*


Maybe I'm amazed at the way I really need you,

känner mig inte alls på topp just nu. har en rejäl förkylning på g och förövrigt är jag ganska vemodig. vill allra helst bara ha fredag och träffa min underbara pojkvän just nu! men livet är inte alltid rättivst så därför ska det ju vara en onsdag och torsdag emellan.. men men, är ju trots allt ledig imorgon, och det väger väl upp en del faktiskt. måste dock till skolan och fixa klart historian iaf. men skönt att inte ha några lektioner iaf.
tänkte faktiskt ta och sova så snart som möjligt nu, för från och med nu ska jag börja utnyttja mina sovmornar till max och sova så mycket som möjligt, så

PUSS&GODNATT :-*

Något gammal bild!

nyckeln till mitt hjärta, det var du i mina drömmar



såg att paranormal activity 2 har premiär på fredag!
kan erkänna att jag inte är sådär jätte sugen på att se den, men samtidigt är jag lite nyfiken på om den är bättre eller sämre än ettan ;)
ska nog skriva upp att jag ska se den, på min att göra innan årets slut list. inte för att jag har någon sån, men jag kan ju alltid göra en (Y)

PUSSVAH :-*

det är svårt för mig att glömma,

mmm korta skoldagar är underbara! :)
idag har dagen bestått av natur prov som gick hyfsat, fast det blev lite segt i huvudet på slutet och det ledde till en fin och väldigt oseriös berättelse på sista frågan. sånt får man bjuda på helt enkelt! sen var det hälsosamtal, och jag har inte växt en millimeter sen senast jag mätte mig, alltså fortfarande 172,5 ganska så nice ;d haha, tog typ en timme allt som allt hos henne och det var inte riktigt vad jag räknat med.. iaf 10 min historia och sen lunch och efter det svenska med arn kikande ! rätt chill dag yepp ;d och nu har jag vart redig och cyklat både till och från bussen idag, så känner att jag får unna mig lite godsaker för det! så har gjort kladdkakesmet och så tänkte jag kolla om vi har popcorn för det är jag så grymt sugen på, och sen ska jag blega några avsnitt oc för det är så förbaskat bra!
så nu vet ni hur min dag ser ut, plugg fri och allt ;)


bjuder på en söt "partey"-bild

PUSSVAH :-*

rockin' all over the world,

var redig och kombonerade plugget med träningen förut, det är ifs ganska lätt när man bara tittar på, men ändå. känns som att naturen sitter rätt fint nu, och annars så får jag väl leva med det...
nu tänkte jag vara ännu redigare och gå och lägga mig, är trött som få, trots att jag har sovit så mycket det senaste.
aja nej livet är inte alltid lätt ;d

PUSSVAH :-*


jag får lixom ingen ordning på mitt liv,

seg dag idag, inget har gått som det borde och allt har bara segat sig fram. efter mitt besök hos sjukgymnasten får jag inte längre springa, och jag måste göra ytterligare en tråkig övning, matten blev seg och utdragen dessutom räknade jag nästan inte ett enda tal rätt, och spanskan var som alltid seg. men för övrigt så var det illgött med sovmorgon, den behövde jag verkligen!
nu ska jag troligtvis plugga natur, prov imorgon, Mumma :rr eller så ska jag se till att min underbara sötnos ringer mig så jag får ett samtal med honom idag (a)

PUSSVAH :-*

heaven's on fire,

har återigen haft världen bästa helg. knepigt hur man varje helg kan ha världens bästa helg, men varje helg jag spenderar med den bästa pojken på jorden blir lixom den bästa helgen, så med andra ord blir det bara bättre och bättre (a)
nu är det ju tyvärr så att helgerna går alldeles för fort, och det är redan söndag. fick sån där ljuvlig söndags ångest när jag åkte hem från töreboda förut. usch är verkligen inte taggad på skolan den här veckan! men får tänka på att det är ganska mycket inställt denna veckan och att det bara är två veckor kvar till lovet så ska det nog lösa sig fint!

ska fixa iordning lite inför imorgon och sen ska jag nog ta och sova, har inte mycket annat för mig så det är lika bra att passa på att sova tidigt när jag ändå har sovis imorgon ;d

PUSSVAH :-*


det lilla som vi alla vet,

hej hopp !
var så glad när jag gick till skolan imorse eftersom vi skulle sluta 11, men så kommer jag till skolan och det visar sig att vi ska ha svenska iaf. där sjönk ju humöret si sådär 100 gånger. men men , 11,45 är inte fy skam att sluta heller. jag och lojs tog bussen till götene tog ett snabbt strög på marknaden och köpte godis, och sen åkte vi till lbn igen. där mötte jag mamma och sara och hennes kompisar vid saras skola och sen åkte vi till götene igen för att sara skulle gå på marknaden. men eftersom både jag och mamma hade gjort den så övertalade jag henne att bjuda mig på en fika på mormors, och det gjorde hon. jag har allt världens bästa mamma (a) sen så gick vi ett varv runt och så åkte vi hem. och nu funderar jag på vad jag ska göra. men kom precis på att jag ska plugga lite spanska :) så så får det bli :)



PUSSVAH :-*

couldn't make you stay

uuuusch vilken seg dag! värdelöst att inte ha träning förrän vid 9, då går verkligen hela dagen utan att man gör någonting. har bara legat och degat i sängen sen jag kom hem i princip, har inte orkat ta mig före något, och nu väntar jag bara på att träningen ska börja. har inte direkt lyckats få humöret i topp idag heller och då blir det ännu segare. men ajaja :) livet går vidare som man säger,

ska se om det finns något gott att äta :)
PUSSVAH :-*


jag har rätt mycket med mig själv, precis som du

illgött med sovmorgon imorse! började kvart över 11, så kunde sova fram till halv 10 och det är ju helt underbart. sen hade jag lektion till 12,35 och sen slutade jag. så här får onsdagarna gärna fortsätta att vara framöver, det är en sak jag kan säga säkert! annars har jag inte gjort alls mycket idag. pluggade lite matte, eller rättare sagt gick igenom diagnosen och gjorde det jag kunde. sen läste jag samhällen och öppnade även naturkunskapen. men det kändes lite överambitiöst så jag la mig och vilade lite samtidigt. haha, har man inget bättre för sig så.. det blir lixom lite tomt när man inte har en hög med läxor och prov som måste pluggas till för då får man så mycket tid över som man aldrig har annars och då vet man inte vad man ska göra ;s inte för att jag klagar men ! :D

aja, nog tjatat känner jag :)
PUSSVAH :-*


you're worth everything,

haha, har precis haft riktigt traumatsika upplevelser!
fick ju mina övningskörs papper idag, så pappa tvingade ut mig och köra lite. körde till farmor, och det är ju inte särskilt långt egentligen, men det kändes som att vägen aldrig skulle ta slut xd haha livet är hårt! men en vacker dag kanske jag oxå blir bra på att köra bil :)
har vart lite små dum och ätit upp mitt godis nu, det var ju smart. hade ju annars vart gott att ha när jag kollar matchen sen, men får väl ta och poppa popcorn eller något ist ;$ haha, har dessutom bestämt mig för att inte äta godis på veckorna längre. från och med nästa vecka alltså ;) den här är ju redan körd. men så ska det bli iaf:)

nu ska jag göra min mor sällskap och underhålla henne med lite roliga historier om min första bilfärd xd
PUSSVAH :-*


and I can't live a day without you

tjohej och hopp :)
idag är jag så oinspirerad till att plugga så det finns inte! då är det visserligen skönt att det inte finns mycket som behövs pluggas till. har bara matte och spanska kvar den här veckan och båda brukar vara rätt chill. kom på att jag fick ju en diagnos i matten som ska vara gjord tills på torsdag, så tji fick jag som trodde att jag inte hade något... aja, livet går vidare. imorgon har jag en as chill dag med bara samhällskunskap, och det är aldrig fel att få sovmorgon och sluta tidigt. och ikväll är det em-kval! sverige-holland, lite av en måste ses match faktiskt. tycker det är roligare att kolla på sverige nu igen, när dom har bytt förbundskapten och när marcus allbäck är med och bestämmer. haha då blir jag aldrig besviken, utan får se något jag vill iaf! dessutom spelar dom bättre nu, och då blir det oxå roligare att titta. om inte annar får jag väl kolla en stund och sen strunta i det.
haha känner att där fick ni några ganska intressanta tankar från mig som ni kan passa på att skriva upp faktiskt! och medan ni gör det så ska jag passa på att besöka min vän glosboken och plugga lite spanska, känner hur inspirationen bara fyller hela mig just nu ! ;)

sitter förresten vid mor&fars data så får bli ett bildlöst inlägg!
PUSSVAH :-*

bara håll om mig nu,

skolan idag var as chill som vanligt, börjar ligga riktigt bra till med matten, så denna veckan krävs nästan inget plugg heller. hanna följde med mig hem så har fördrivit eftermiddagen och kvällen med henne, samtidigt som jag har pluggat svenska. det sätter sig verkligen inte i huvudet, men jag orkar inte bry mig. nöjer mig med ett g just nu faktiskt. snart ska jag ta tag i historian och skriva ner dom tre meningarna som ska vara gjorda tills imorgon, och sen ska jag slänga ett snabbt öga på naturkunskapen. orkar nog inte göra den, så vi får se hur jag löser det.
klockan är ju redan 8 och jag har lite bättre saker för mig än att plugga hela tiden!

så nu ska jag göra historian och sen chilla galet !
PUSSVAH :-*

det finns ingen som du,

känner att min uppdatering under helgen är super !
har iaf haft en så underbar helg så det finns inte ord för det. just nu är jag nog världens lyckligaste människa! eller ah kanske inte just nu, för nu har hjärtat åkt hem och det dröjer ytterligare en vecka tills vi ses... men jag har vart världens lyckligaste hela helgen iaf ! o'boy vad jag tycker om dig robert ! <3
nu tänkte jag faktiskt ta mig en snabb dusch och sen käka lite, känner ett stort sug efter mat och en jävla massa choklad faktiskt.

får se vart det slutar !
PUSSVAH :-*


may I should have been more faithful

har haft alldeles för mycket tid över till att göra såna där onödiga saker, som man vill ha tid att göra, men sällan har. så idag har jag till och med hunnit packa i ordning alla mina grejer till skolan imorgon. det är nog första gången in a life time. dessutom fick jag helt plötsligt ännu mer tid över nu, så då tänkte jag passa på att ta bort och göra om nagellacket på dom fingrarna som rör sig för mycket innan det hunnit torka ;$ haha, sen väntar jag även på att min sötnos ska ringa mig så att jag börjar längta ännu mer än vad jag redan gör, tills imorgon, och sen väntar sängen! :)


bjuder på en dryg bild ;$


PUSS&GODNATT :-*

I want you babe,

har haft en awesome dag och fått gjort det jag skulle, plus lite till lixom. spanskan kan jag nog helt okej bra nu, och resten får gå på känsla. språk prov har aldrig vart någon större svårighet för mig, så får hålla tummarna för att det fortsätter så. sen har jag även nu läst igenom svenskan lite. känns sjukt att vara ute i så god tid, men det är praktiskt. så hann jag även städa klart i mitt rum, hur coolt egentligen eller? haha har bara hållt på med det i två veckor nu, så det var väl så dags ! och sen har jag även träffat min bby hanna (a) helt enkelt en awesome bra dag! och nu kommer dom närmsta dagarna bara bli bättre och bättre, (a)

men nu har jag bestämt mig för att fixa mina naglar, så ska göra det :)
PUSSVAH :-*


jag vill, om du vågar,

hej hopp ! extremt kort dag i skolan idag. älska! matte, historia och svenska. matten gick för övrigt bra. för första gången i princip någonsin hann jag göra klart alla uppgifterna jag skulle. och jag som egentligen hatar grafer ;s måste ha lärt mig det undermedvetet eller något.
dagen ska idag spenderas med att plugga spanska. fast egentligen känns det som att jag kan det mesta, och då borde det gå ganska snabbt att lära sig resten. och det är ju ganska praktiskt för då kan jag börja plugga svenska oxå! och det är as bra, för då slipper jag göra det i helgen, eftersom den ska spenderas med världens bästa kille :$ <3

haha fast nu ska jag inte få in hjärnan på annat, så det är lika bra att börja :)
PUSSVAH :-*

for som reason I can't explain,


ett år sen,


idag!

haha, tog svängen förbi frissan och klippte mig lite idag, tycker det är på tok för kort, men vänjer mig väl snart antar jag :) dessutom växer det ut igen som tur är ! för övrigt har det vart en ganska seg dag som alla onsdagar, men den har gått helt okej fort. somnade riktigt skönt på samhällskunskapen och hade uppsats i engelskan, som var ganska ogenomtänkt.. men vem är jag att klaga, nu fick jag lite mer tid att förbereda mig på lixom ;) haha,

nej nu ska jag återgå till spanska pluggandet :)
PUSSVAH :-*

we gotta fight for our right to love,

nu har jag vart sådär as duktig som jag bara är ibland :$ har skrivit klart svenskan och läst engelskan, och nu har jag även bestämt mig för att det är dags för ett träningspass. varför inte passa på och springa när man får? dessutom måste jag hålla igång både kondition och knän för att någon gång kunna spela igen, och det tänkte jag se till att det blir snart !

så nu ska jag bara dra på mig träning kläder och sen pyser jag ut i stormen ! :)
PUSSVAH :-*

You don't have to say you love me, I will understand,

what a wonderful day ! eller kanske inte helt. naturkunskapen gick ju som alltid bra. jag är bra på att glänsa på dom lektionerna, för att jag tycker om naturkunskap och jeanette är så söt ;d fick psykbryt på historian för tomas har dubbel moral, man kan inte först säga att kristendomen är materialistisk, och sen säga att alla religioner är idealistiska. nej blä för det. segade mig igenom svenskan där det bara var en jädra massa instuderingsfrågor att göra. fjäskade lite för annika och fick sluta 10 min tidigare, åh jag älskar lärare som tycker om mig.
cyklade till tempo och köpte godis för att jag var så grymt sugen på det, och nu sitter jag och försöker påta ihop svenska inlämningen. går sådär, men just nu är sådär bättre än inte alls. har insett att detta blir en helvetsik vecka, med matte läxa, svenska inlämning, engelska skrivning, och spanska prov. för att inte tala om svenska provet nästa vecka som jag måste börja plugga på.
nej livet är inte på topp just nu.
men i helgen ! (a)

PUSSVAH :-*


jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mej nu.

är på jätte bra humör, samtidigt som jag är på jätte kasst humör. förstår inte för allt i världen hur det går till, men det spelar väl inte så stor roll egentligen. har skrivit halva svenska inlämningen, men sen fastnade jag på annat håll :$ haha, tänkte att jag hinner nog göra klart resten imorgon, och ändå hinna plugga till spanska provet på fredag.
har faktiskt bakat en kladdkak nyss, åt upp halva smeten för det var den jag var sugen på, ;$ men en kladdkaka blev det iaf. och den ska jag snart ta ut, och sen ska jag leta upp glassen och bara tröst äta för att det är måndag, och långt kvar till helgen (A)

PUSSVAH :-*


random pic !

don't stop believing,

heej,
idag har vart en ganska kort men dryg dag. vaknade vid 9 och ville verkligen inte gå upp, insåg att sängen var tom och kände att livet inte var på topp. cyklade till bussen, insåg att det var punka på hjulet, när jag typ var framme. lika bra tänkte jag, för annars hade jag inte blivit glad. sjukgymnasten var helt okej, körde mitt vanliga schema och så. sen till skolan och drev runt lite innan jag började med matte halv 1, och eftersom jag glömde mina lurar i töreboda blev det nog min oefektivaste lektion någonsin! sen hade jag spanska med övning inför provet, och det kan jag meddela var nog det positivaste idag, för jag hade inte alls mycket fel.
sen hem och plugga, och här sitter jag nu. har precis läst ut svenska boken och ska börja skriva inlämningen. funderar forfarande på vilken jag ska välja, men tror jag har bestämt mig.

ska kila iväg och äta lite snabbt nu och sen fortsätta med pluggandet. jag bara älskar hur måndagar får en att inse att hela veckan kommer bestå av plugg.
PUSSVAH :-*

even though we just met, I miss you already !

kan känna som så att en sammanfattning av helgen vore på sin plats.
skulle kunna göra världens längsta inlägg om den, men det skulle vara alldeles för jobbigt både att skriva och att läsa. så jag drar det kort och koncis.
i fredags efter skolan åkte jag till töreboda och träffade världens, om jag får säga det, underbaraste kille, robert! i lördags åkte vi hem till mig, och nu ikväll åkte han hem. har alltså spenderat hela helgen och varenda underbar minut med honom, och det har vart helt amazing !

nu ska jag troligtvis lägga mig och kolla film eller något, för det har jag inte gjort på hela helgen ;)

PUSSVAH :-*


RSS 2.0