Where did I go wrong? I lost a friend, somewhere along in the bitterness

okej, jag kommer hem från en helg i husvagnen och upptäcker till min besvikelse att egoina, den bästa bloggaren jag vet, inte har uppdaterat på hela helgen. det får mig att undra om världen är på g att gå under, någon som vet?

har kollat oth och käkat chokladbollar sen jag kom hem. jag grät och grät till det dumma programmet som jag inte kan sluta titta på hur mycket jag än hatar det. efter ett tag insåg jag dock att även fast det var sorgligare än sorgligast så var inte det hela anledningen till att jag grät. men det var en skön ursäkt att släppa fram tårarna.
den riktiga anledningen var nog att jag saknar min robert. jag saknar att inte kunna höra hans röst när jag vill, jag saknar att se hans namn i min ack så tomma inkorg på mobilen och jag saknar att se honom! jag saknar att vara med honom och jag saknar att känna att det är hos honom jag hör hemma och där jag ska vara.
helt plötsligt känns allt så förvirrat lixom, när jag inte har han att luta mig tillbaka mot blir världen plötsligt så mycket större och mycket mer skrämmande.
det är därför jag älskar serier som oth eller oc, dit flyr man när man inte vet vad man ska göra med sitt eget liv. det är väldigt skönt faktiskt :)

PUSSVAH :-*


sentimentalt, men mina innersta

jag, vet inte riktigt vart jag ska ta vägen just nu.
boyfriend är i tyskland (?) och det är först nu när han har åkt som jag verkligen inser hur mycket han är för mig, och hur jäkla kär jag faktiskt är. ibland när allt har vart kaoz har jag funderat på om det verkligen är värt det, jag har haft en del motgångar på kompisfronten och inte vetat vilka jag kunnat lita på, nära vänner har plötsligt blivit några jag bara känner ytligt medan andra i princip försvunnit. och ja det är tråkigt, jag hatar det, jag hatar att jag nu när jag känner mig som ensammast i världen inte har någon jag direkt känner att den ska jag prata med så kommer allt kännas bättre. men själva saken är, och det har jag insett på senare dagar, att det är mestadels mitt eget fel. tänker man efter så blir det nästan alltid kaoz med kompisar när en pojkvän kommer in i bilden, och ett "distans förhållande" gör det hela såklart ännu värre. att jag och robert träffas lika ofta som ett par som bor nära varandra spelar ingen roll, för jag måste använda min kompis tid för att träffa honom, medan andra kan ha både kompis och pojkväns tid och då syns det så mycket mer. jag är ledsen över att jag glidit ifrån så många jag älskar, samtidigt som jag känner att, jag är kär och det är viktigt för mig. och personer som inte kan vara ärliga mot mig och säga hur dom känner gentemot att jag inte har den tiden jag brukade ha, dom gör själva valet att glida ifrån mig. jag säger inte att det enbart är det som gör att vi glider isär, för jag vet att jag själv har en stor del i det hela då det krävs två för att en vänskap ska fungera. och jag kan erkänna att det tar emot lite att mina kompisar planerar smögen när jag fyller år och att jag känner mig lite utanför, men det har varit mitt eget val från början, och därav har jag inget att sura över. jag hoppas att dom får skit kul och att vi träffas när dom kommer hem därifrån så jag kan få utnyttja min nya ålder och känna att det är kul att festa igen. och jag hoppas att vi en dag kommer kunna vara nästan lika tajta som vi har vart, för jag saknar att vara en del av kompiskretsen som jag i stora drag grundade ;$ (hähä kände att jag behövde ta åt mig äran för något) men mest av allt hoppas jag att dom en dag får uppleva den kärleken jag känner och se hur blind man blir för den och förstå hur långt man är beredd att gå för ett sånt förhållande. för trots motgångar med allt så blir livet lättare om man har någon att dela det med på ett så mycket mer invecklat vis än mellan vänner och det önskar jag verkligen att alla får uppleva, så för att avrunda, när allt varit kaoz och jag funderat på om det varit värt det, så har jag insett att det har varit värt varenda liten sekund av det, för äkta vänskap är något som alltid hittar tillbaka när all kaoz har lagt sig, men en kille som får en att känna sig speciell och älskad och som gör allt för en, den hittar man sällan tillbaka till om man en gång släppt taget

I wear a halo,

byebye boyfriend
den här dagen suger.
om lite mindre än en timme är det cup på g, det kanske kan skingra tankarna lite. dessutom kommer hannadenbästasomfinnsikris hit om bara några minuter. då blir det bra

PUSSVAH :-*

it seems like yesterday you were a part of me,

hej hej hejhej
idag har jag jobbat och haft ångest. vart i skövde och ja, uträttat några ärenden, fick med mig hanna oxå. haha tur det säger jag! var ett tag sedan vi sågs så det var lite dags nu. för övrigt har jag övningskört idag, i malins bil, ååh om hon visste det skulle hon typ dö ;) haha, det gick iaf helt okej, jag vill ha körkort nununu! men men, det kommer med åldern typ ;) haha,

nu ska jag sova börjar 7 imorgon, och det är mindre kul!
PUSSVAH :-*


sweet jah, hittar studentbilder lite här och var när jag väl letar ;)

kärleken är evig när vi är tillsammans ,

hej hej hej
sen senast har jag jobbat och vart i töreboda och umgåts med robert, vi har dessutom hängt med simon och ellen. det var även dessa två sköna lirare vi spenderade dagen på liseberg med. liseberg var, vad liseberg mest är. rätt mycket folk och så, men inte helt galet långa köer och sånt gillar vi. vädret var kanon, tills det började regna ;) med andra ord var det lite upp och ner, men sammanfattningsvis var dagen rätt nice alltså! dessutom fick den ett helt grymt avslut! haha, xd
idag har jag jobbat och kommit hem. skönt att vara hemma igen, saknade dock robert så fort jag satte mig på tåget hem, men vi ses snart igen så det löser sig :) för övrigt fick jag veta att det troligtvis inte blir några jordgubbar nästa vecka, tråkigt för plånboken, men underbart för min hälsa! då kan jag äntligen få sommarlov på riktigt med sovmorgnar och spontana grejer. gräääjt

nu blir det lite oth innan sängen :)
PUSSVAH :-*

it's a love story, baby just say yes,

hej hopp! har jobbat varenda dag sen i tisdags, imorgon gör jag min sista dag för den här veckan och sen är jag ledig söndag måndag. underbart dessa dagar kommer innehålla pojkväns mys och liseberg. underbart!
känner att jag är en stjärna på att uppdatera och sådär, men jag har varken tid eller lust just nu ;)

nu borde jag dessutom sova, börjar 9 imorgon, finns roligare saker!
PUSSVAH :-*

they call him the king of moonlight,

hej och godmorgon :)
igår lyckades jag igen! jag låg ute hela dagen, och är liiiiiiiite bränd, men inte så farligt som tur är. har dock fått bränna som heter duga, men dessvärre, bara på framsidan xd haha, rätt smidigt jag vet! nu blir det till att sola baksidan resten av sommaren ;$ hihi, ska ut i solen en stund nu, och senare beger jag mig till götene för en fika med vikkan. det var inte igår det!

PUSSVAH :-*


hittade en bild från kåkås student häromdagen, nice! ;d

jag trodde aldrig att jag skulle bli så kär,

äntligen heeeeeelg! hel gillar det verkligen. är trött som aldrig förr känns det som. i morse mådde jag illa för att jag var så trött, inte helt okej.
jobbat hos monika idag, jobbade en halv timme extra då den andra tjejen som jobbar där spydde och gick hem. men nej, hon har inte maginfluensa, så jag är inte orolig över att bli smittad.
nu sitter jag och ska kolla resten av oth säsong 1. såna där serier är ett beroende till döden alltså :$ har laddat upp med godis och cola, så nu bäddar jag ner mig i soffan och bara chillar

PUSSVAH :-*


tröttchey,


We’re made for one another, me and you

hejhejhej, ursäkta den otroligt braiga uppdateringen, men jag har inte varit hemma, och igår funkade inte vårat internet. jag har spenderat helgen hos robert, och sen har jag jobbat igår och idag. så ser livet ut just nu lixom.
har dock konstaterat att min blåsa har fått rå damp. först kissar jag när jag går upp på morgonen och sen håller jag mig i 6-7 timmar beroende på hur länge jag jobbar eller vad jag gör, men därefter kissar jag ungefär var 20de minut. inte okej lixom ;s jag vet att alla tar upp anteckningsblocken nu och det med rätta, detta är oerhört intressant fakta ;)

nu ska jag kolla oth, var och lånade hela box 1 av slemelie efter jobbet så nu har jag lite att göra ;d
PUSSVAH :-*

första gången som du ska hålla någon i hand,

heeej
idag har jag och robert nio månader. Jag äslakr dig så otroligt mycket hjärtat! <3
det gör det oxå till det längsta förhållandet jag har haft, lite leskigt sånt där, men så otroligt underbart, hihi :$

idag har jag jobbat, gick fint. var världens rush från halv 9 till halv 11, och sen blev det städa det sista. när jag kom hem käkade vi jordgubbar och sen for mor, sara och far till husvagnen. och jag malin och linus åkte till mormor. kom nyss därifrån och har stress packat så in i norden (!!!) snart kommer lojsangojsan hit och hämtar upp mig och sen ska vi till hannapanna prickigkorv, och inviga hennes nya lägenhet. låter inte fel det ni! dagen har förövrigt bestått av en del otroliga överraskningar inför matchen imorgon. man kommer nämligen se torstensson x3 på laglistan. wieeeerd! haha, jag skrattar bara åt det, för det är så sjukt.
imorgon åker jag dessutom till sötnosen himself, och därför blev det extra mycket att packa just nu.. men det är det värt, lääääängtar sönder efter honom :$

nu ska jag kolla så jag inte har glömt något och så
PUSSVAH :-*


cp-bild på mig men det bjuder vi på ;$$

RSS 2.0