We gonna lose our minds tonight,

hej där,
idag har jag vart i skolan! rätt så nice, och för att inte tala om skönt, att vara tillbaka. blir drygt och tråkigt hemma, och dessutom har jag saknat alla mina söta tjejor. lyckan över att vara tillbaka lär ju dock vara kortvarig, och jag tycker redan det känns jobbigt att behöva gå till skolan imorgon igen xd men jag får iaf sovis, och det klagar jag inte på.
imorgon är det dessutom fredag vilket innebär att man har en lång skön helg att se fram emot. eller lång och lång, men det är helg iaf. imorgon har jag och robert dessutom ett halvår, gasch vad tiden springer iväg! så vi ska väl ha det rätt så mysigt i helgen (a) högskoleprovet på lördag dock. är inte alls sugen på att åka till skolan på en lördag för att göra ett bajs svårt prov. men det är själv valt så jag har ingen rätt att klaga, får bara hoppas att det går bra lixom ;d

nu är jag godissugen och ska därför bege mig ut på en godisjakt i köket ;r
PUSSVAH :-*

we're the dreaming people

hej hopp!
har precis kommit hem efter att ha varit nere på träningen. kände att jag hade en del att ta igen på prat&skvaller fronten, haha det var ju en hel vecka sen jag var nere senast, och sen dess har det hunnit hända mycket. en match i fredags bla, haha ;d iaf, saknar att träna något enormt! men om en vecka får jag börja igen, längtar (a)
för övrigt har jag kunnat äta ordentligt idag och det har vart riktigt skönt. har gått ner 4kg på den här veckan, och det är inte okej. tappar alla mina muskler, och det gör mig deprimerad! så jobbigt att jobba upp allt igen.
jaja livet är hårt ;d

ska ringa och se om jag får tag i hanna nu, håller tummarna ;d
PUSSVAH :-*

So raise your glass if you are wrong, In all the right ways

hola,
vaknade och hade lite ont i halsen för drygt en timme sen, lite är en förbättring från igår, men att nämnas bör dock att det är med piller i mig. har ätit lite grand, men planerar att äta mer senare när jag förhoppningsvis inte har ont. blev ingen skola för mig idag, då jag känner att jag inte orkar eller kan börja med en lång dag. men imorgon ska jag dit, så länge jag inte blir sämre alltså, och det ska bli förbaskat skönt att komma dit och bort från hemma.
idag vaknade jag dessutom i tron att mamma var hemma, vilket hon skulle vara, men icke, då hade hon tydligen åkt till skövde. så jag är återigen hemma själv. illtrökigt!

PUSSVAH :-*

I know you wanna have fun, but you are not the only one

idag kom mor min och väckte mig runt halv 10, hon tycker nämligen att jag behöver ha lite ordning med tider och sånt om jag ska kunna gå till skolan i veckan. men se så tycket inte jag, hur jag ska orka ta mig upp blir ju dessutom mitt egna problem, så jag kunde gott få sovit lite längre tyckte jag. iaf så hade jag bajs ont i halsen och kunde inte äta, och det resulterade i gnäll från mamma (som vanligt), och sura miner från mig. men vid 12 fick jag ta ett nytt piller och nu vid två kunde jag käka en helt normal frulle. amazing!

för övrigt är jag tröttt på att vara hemma, och funderar starkt på att gå till skolan imorgon. det dumma är bara att mina piller tider är svåra att anpassa efter skolan.. men men, får prata med mamma senare när hon kommer hem så får vi se helt enkelt :)

PUSSVAH :-*


I'm gonna love you like I'm indestructible

hej hopp!
idag mår jag bättre, mycket bättre. så bra att jag tom åkte med mamma till götene för att uträtta lite ärenden. dessutom passade vi på att fika. och vet ni vad? jag kunde fika! :D fick ner nästan en hel kärleksmums, fy satan vad go den var! imorgon hoppas jag på att kunna få i mig lite vanlig mat oxå, men ett steg i taget. det är uppenbarligen ingen idé att stressa för då får jag väl bara ont igen :)

ikväll har jag funderingar på att åka ner och se tjejerna svettas på fys träningen, men pappa pratade även om att åka till madde, och jag har ju pinsamt nog inte sett lilla isabell än :$ så det låter ganska så lockande det med. men men, vi märker hur det ter sig.

PUSSVAH :-*

it's all about the food,

det här kan ha vart den sämsta helgen, ever. att robert har vart här är det enda som har gjort den uthärdlig (a) jag har haft, och har fortfarande, så fruktansvärt ont i halsen! trodde det skulle gå över succesivt med tiden, men det blir typ bara värre och värre. usch och fy! har fått smärre sammanbrott flera gånger om dagarna, som min stackars älskling tvingats utstå. men underbar som han är har han tröstat mig och fått mig på andra tankar varje gång. Du är bäst och Jag älskar dig ;* vet för övrigt inte när jag kan masa mig iväg till skolan, men blir nog hemma minst halva veckan, som det känns just nu. it sucks. är trött på att vara hemma och göra ingenting. dessutom är jag trött på att inte kunna äta något annat än yoghurt och soppa. uäck +o(
imorse när jag vakna låg jag och tänkte på allt jag ska äta när jag kan äta ordentligt igen. först ska jag käka kebabpizza med pommes, sen ska jag till ica och köpa världens fetaste godispåse som jag ska trycka i mig tills jag spyr, dricka cola från donken, äta tacos, kokkorv och mos, rostat bröd, och massa massa mer. ååh herregud, nu läskar jag mig själv så galet mycket alltså! blä, jag vill vara bra nu! :(

PUSSVAH :-*

jag är vaken för sent och jag sover för länge,

idag har jag en riktigt dålig dag. jag är sur för att fick akuttiden och opererades just den här veckan, när jag hade så mycket roligt planerat i helgen. idag skulle jag tex spelat match och sen på 18års partey för mina saknade tjejor lottis och emma, men det blir att ställa in. imorgon skulle vi haft pannkaks mys, men det blir inget av det heller för min del. ist kommer min underbara pojkvän hit och myser lite, vilket ifs passar sig fint det oxå (a) sen kanske det blir en sväng till min underbara mormor som fyller år idag, på våfflans dag och allt. tur för mig att jag inte är så förtjust i våfflor för då skulle jag vart ännu surare idag.
menmen, Idag har jag iaf bestämt mig för att äta mat. har vart hungrig sen i tisdags, och soppa kallar inte jag mat. så idag ska jag bli mätt (a)

PUSSVAH :-*


sliten tjej

we're running out of time,

nu tänker jag slänga in kudden och gå och lägga mig. men jag har goda nyheter. just nu, känner jag nästan ingenting i halsen! går visserligen på smärtstillande, men jag har haft ondare än jag har just nu. och det hel gillar jag. det innebär ju att det faktiskt går framåt, om en vecka kanske jag inte känner något ;d haha , who knows lixom,

PUSS&GODNATT :-*

It's always been about me myself and I,

hej och godmorgon!
Hade en djävulsk kväll igår då min hals höll på att ta livet av mig :( nu idag är det dock bättre och jag har kunnat äta lite yoghurt. snacka om att jag kommer föräta mig på det, men det är väl sånt man får ta antar jag.
vaknade av att jag fick sms förut, från underbara tomas som kommer med mer grejer inför provet. börjar få lite smått panik inför alla prov som kommer nu. eftersom jag inte är i skolan så missar jag massa genomgångar och papper och grejer, och det känns inte så stabilt :(

men men, livet går vidare. idag ska jag nog njuta av den underbara solen som har bestämt sig för att komma fram. me like (a) men först blir det gårdagens BB.
PUSSVAH :-*


home sweet home,

har äntligen kommit hem från sjukhuset nu!
gårdagen började med att jag fick tvinga upp robert vid 7, och vid kvart över så for jag och min mor till skövde kss. när vi kom dit fick jag gå till min avdelning typ med en gång, men väl där fick jag sitta och vänta oerhört länge! vi var inne på kss kl 8, och runt 10 skrev dom in mig. sedan var det en lång väntan på operation. vid kvart över 2 fick jag äntligen åka ner, och då åkte även mamma hem. själva operationen tog väl kanske en kvart, men jag vaknade runt 4 första gången tror jag. mina tankar var just då; vad fan händer? haha och sen funderade jag starkt på varför jag ville ta bort mandlarna överhuvudtaget, eftersom att det gjorde 100 ggr så ont som att ha lite ont i halsen emellanåt. iaf, runt 6 tiden behövde jag tydligen kissa, så då flyttade dom min säng och mig till toaletten, men så fort jag reste mig upp spydde jag allt jag hade i magen (blooooood) och det var inte fräscht. sen efter någon timme fick jag flyttas upp till min avdelning igen, där jag somnade dirr. vaknade runt nio och hade äckligt ont och behövde kissa. det resulterade i mer spya, och lite smärtlindring. sen sov jag i princip natten igenom, och vad halv 9 i morse tvinga dom i mig yoghurt. att äta är ingen hit det vill jag lova!
men men, fick åka hem runt halv 12, när mamma kom, och nu är jag som sagt äntligen hemma. har fruktansvärt ont i halsen och så, men det är väl sånt man får ta. om någon vecka har det gått över som tur är (a)

nu ska jag kolla bb som jag missade igår (a)
PUSSVAH :-*

he's like suicide, but it feels so right,

kul att det funkar att lägga in youtube klipp och så alltså !
men check out this http://www.youtube.com/watch?v=P2UH7F0LP7I galet roligt, tyckte jag iaf.

igår var det match mot tymer/lerdala. usch, ingen match att vara stolt över från min sida direkt. första halvlek sög apa, andra gick lite bättre. men det blev tyvärr en 2-1 förlust tillslut. men men what to do, man kan inte vara på topp jämt. nu borde jag egentligen prata med robert, men jag är på galet dåligt humör, så han kan lika gärna få ligga kvar i sängen :$

PUSSVAH :-*



a little bit is never enough

hejhopp!
slutade tidigt idag och sånt gillar jag. fick dessutom skjuts hem utav min underbara syster, så jag var hemma runt 20 i 1. lövely! satte mig en stund och njöt av solen, ååh vad jag älskar detta underbara väder!
sen bestämde jag mig för att städa mitt rum. blev en ordentlig storstädning, och nu ska jag verkligen försöka hålla det så rent och fint (a) haha, lär ju hålla i någon vecka, men jag ska göra mitt bästa.
sen var det även träning idag. hade slapp träning i och med att det är match imorgon. trökigt nog har vi bara en avbytare so far, och det är lite tråkigt, med tanke på alla skavanker som går runt i laget.
själv är jag galet stel i benen, och benhinnorna värker. men men, spela ska jag :D

nu ska jag kolla gårdagens bb avsnitt. ligger en dag efter så tänkte ta ikapp det så att jag förhoppningsvis kan se avsnittet imorgon på tv. haha vilka problem jag har!
PUSSVAH :-*

in protection of the highest power,

har kommit in i en sova dåligt period och jag hatar sånt. vaknade jätte jätte jätte trött imorse, somnade lite halvt på bussen och sen satt jag och halv sov på hela ship-to-gaza föreläsningen, började dessutom må illa för att jag var så trött. varför kommer jag in i såna perioder fööööööööör?  tog iaf 11 bussen hem och gick och la mig, sov i lite drygt två timmar, men drömde så sjuka saker så jag är inte direkt mer utvilad. men nu känns det inte som att jag ska somna hela tiden iaf.

nu ska jag kolla hur det går med maten, och sen ska jag försöka plugga lite. träning ikväll dessutom, sen borde jag sova gott tycker man (a)haha
PUSSVAH :-*


and now it's over,

som jag har längtat hela dagen, och nu börjar det om 4 min. har gått verkligen och längtat efter att få se vad det händer för sjuka grejer nu när en ny vecka börjar, och martin skaffar en låtsas katt. jag är helt beroende utav det underbara programmet xd men nu, när det väl börjar, så är jag för trött för att orka kolla på det. depressionen är hög! men det är ingen idé att kolla om jag ändå somna efter halva :(

PUSS&GODNATT :-*


jag är en prinsessa, och du ska behandla mig som en prinsessa

idag har det vart en bra dag. dels för att solen har lyst, dels för att op var tillbaka och dels för att jag fick mina pannkakor. haha, efter skolan idag så gick jag sändrie och lojs till ica för att jag skulle köpa billys pannkakor. dom hade specialerbjudande, 3 för 25 ;) haha xd iaf så tog jag en av varje; äpple, choklad och hallon. dessvärre var chokladen en besvikelse eftersom den bara smakade kakao, men den med äpple var helt okej, men tyvärr orkade jag inte den tredje så den får smakas på ikväll :D haha,

idag ska jag ägna dagen åt spanska studier. andrea är ju i spanien så vi har inga lektioner. men tro inte att vi får ledigt för det, nej nej. vi får så mycket uppgifter så det täcker lite drygt 4 lektioner, vilket bara är galet eftersom vi missar ungefär 2 -.- aja, livet är hårt :D

PUSSVAH :-*


and I cannot get enough,

heeeeejhejhej
hade sovis imorse så gick upp vid halv 10 för att äta en lång frukost, mår så fruktansvärt dåligt när jag måste stressa eller struntar i att äta. iaf satt en timme i café i skolan och väntade och sen hade jag min matte lektion. fick reda på att jag fick G på matte provet, jag är hel nöjd ! :D haha, sen slutade jag, så jag tog bussen till skövde, där jag dum som jag är lyckades glömma mitt smink inne på en toalett. fråga inte hur. iaf, men det var helt borta iaf, så nu är det bara att köpa nytt. det är vid såna här tillfällen jag tackar mig själv för att jag är smart nog att inte lägga ner allt smink jag äger i en väska och sen släpa med den överallt, så jag hade faktiskt lite kvar hemma. men trökigt ändå! gissa om jag kommer ha hel koll på allt jag äger i fortsättningen.

nu ska jag hjälpa till med maten och plugga lite spanska innan jag drar till träningen ikväll. fyyyyyyyyyyys står på schemat, men jag är glad över att ola håller i det idag (a) haha, lider med stackars amanda som ska vara med för första gången, för det är bara hemskt ju! ;) haha :D
PUSSVAH :-*

oh my love, You're such a beautiful surprise

söndagar är alltid så konstiga. för det första har man typ ångest eftersom det är sista dagen på helgen och alltså skola dagen efter, men samtidigt så har jag en as go sovmorgon så det är inte så illa trots allt, men söndagar är oxå den dagen då jag och robert skiljs åt efter en underbar helg, vilket är ett stort minus. men sen går solsidan och bb utslagningen och det är bara plus. fast sen lägger jag mig i sängen och den är stor tom och kall och så tänker man på att det är nästan en hel vecka tills jag och robert träffas igen och då saknar jag honom mer än någonsin, och då slutar dagen as dåligt. så hela dagen är lixom upp och ner och jag har svårt att avgöra om den är bra eller om den är dålig. haha dagens iland känner jag ;d

nu ska jag kolla black swan, började se den i förra veckan men blev alldeles för trött, men av det jag såg verkade den riktigt bra faktiskt, så jag håller tummarna för att det inte blir någon borkastad tid ;)


har förresten en "gud-vad-jag-längtar-till-sommaren-dag" idag
så därför bjuder jag på en suddig bild ;d

PUSSVAH :-*

oh my god,

är satans så trött just nu alltså!
jag och robert kikade melodifestivalen, helt otroligt underbart att eric vann, kunde inte bli bättre. tror dessutom att han kommer gå hem i eurovision (a)
nu sitter jag i sängen och kikar lite bloggar och så, medan robert sitter vid sin data och spelar bilspel med sin ratt, haha nördig som han är (a) tur att jag älskar honom för den han är lixom ;* hähä,
ska väl försöka få honom att slita sig från den och kolla film med mig. vi har laddat ner hundtricket, som jag inte har sett på 8762734 år! haha, hyfsat bra om jag minns det rätt :)

PUSSVAH :-*

I'll be there for you,

idag har vart en galen dag och jag har inte haft en enda riktig lektion. 10 minuters genomgång på matten, struntade i att masa mig i väg till muséet eftersom vi redan var sena, och några få minuter svenska innan vi gick och "plugga" i bibblan. värt att åka till skolan på såna dagar. men, fick reda på mitt svenska prov, och är rätt nöjd med mitt vg faktiskt. annars så tog jag och håkan svängen förbi götene och ica innan vi tog kjellabella bussen hem. inte varje dag man gör det vill jag lova!

nu ska jag blega lite mer vänner. underbar serie!
PUSSVAH :-*

when the night comes falling,

tjatjatja
skolan idag började med samhällsredovisning, gick helt okej tycker jag väl, kunde gått bättre kunde gått sämre. sen fortsatte det med spanska och muntligt prov, det gick mindre bra, men sånt som händer, man kan inte alltid vara på topp ;) ssen var det lunch, håltimma och teater. min första teater lektion. haha det kändes lite sjukt att göra en del övningar men jag tror helt klart att det är bra för mig som är så blyg inför nya människor och hatar att stå inför folk att prata. dessutom var det faktiskt ganska roligt, så det ska nog gå fint.

för övrigt vet jag inte hur livet ter sig just nu, det tar så oväntade vändningar hela tiden, men jag hoppas att det ska gå att få ordning på. då det faktiskt handlar om hundra årig vänskap känns det fel att kasta allt i sjön och leva på ändå. men livet brukar lösa sig självt bara man ger det lite hjälp lixom ;d haha,
nu ska jag göra mig iordning inför träningen :)

PUSSVAH :-*


everything is never as it seems,

heeeeeeeeeeeej,
idag har jag haft en helt okej dag. tills idag hade jag två prov och en inlämning. inlämningen blev as kass, men man kan inte prestera jämt. proven är jag ganska säker på att få G på iaf, och det ena utav dem var matte. känder rätt skönt att det ändå kändes okej, men sen vet man ju aldrig ifs.
aja, idag har jag dessutom pratat ut med louise, och det behövdes och var väldigt skönt. känns som jag har fått lite mer klarhet i vart jag har alla nu, och jag insåg dessutom att allt inte är som det verkar och att människor är väldigt falska.
efter skolan blev det käk på milan, nyttogubbe intervju (sälja jordgubbar alltså) och sen plugg hos hallbäck! halv 10 bestämde vi oss för att vi var klara och jag var väl hemma vid 10. gick raka vägen till sängen och ringde min älskling. nu väntar jag på att han ska ringa upp och sen blir det sova :)

PUSSVAH :-*


a lövely picture from a wonderful day!

we couldn't destroy a single one,

eftermiddagen och kvällen består av senska. prov och inlämning imorgon, och smart som man är har man inte börjat i tid. tror min hjärna håller på att explodera pga alldeles för mycket av ett ämne. men men, snart blir det 1,5 timmes avbrott med fysträning, och sedan blir det tillbaka till svenskan. tom bb får sättas åt sidan, då är det illa!

PUSSVAH :-*

man skadar inte om man älskar,

efter matchen idag så har jag bara legat och sovit. haha slöseri på dag jajjemen! men jag blev så jobbigt trött och orkade inte ens lyfta armarna typ. hähä, men nu har jag kikat big brother utslagningen och lagt mig i sängen. ska väl borsta tänderna och så och sen lägga mig för att sova. har en liten känsla av att min älskling kanske behöver piggas upp lite oxå, så vi får se hur resten av kvällen utspelar sig ;d
laddat hem black swan oxå, och den verkar galet bra, så den ska jag kanske försöka se om jag hinner (a) måste ju sova någon gång oxå, ska in till skolan runt halv 10 imorgon för att plugga samhäll med mina babes ;d

PUSSVAH :-*

och jag älskar livet,

usch, är så äckligt trött just nu. gick upp runt åtta imorse och kvart i 9 kom kk och hämtade mig så tog vi vägen över hanna och lbn till lidköping för att spela träningsmatch mot råda.
och ååh det var så otroligt skönt och framförallt kul att spela igen! spelade libro för typ tredje gången i mitt liv, och jag gillar verkligen den positionen, särskilt nu när konditionen tryter en aning :$ haha, för övrigt förlorade vi med 4-0, men det känns inte direkt som någon större förlust, och särskilt inte om man jämför med 10-2 som jag har för mig att det blev i senaste mötet xd haha, för övrigt var det awesome att se att försäsongs träningen har gett resultat framför allt på konditionen, om man ser över hela laget. NiCe helt enkelt!:D

nu borde jag plugga så vi får väl se om det blir så,
PUSSVAH :-*

spring för livet om det är dig kärt,

borde sovit för lite drygt två timmar sen eftersom jag ska upp tidigt imorgon. men det är så mycket man borde hela tiden.
igår var det skolan precis som vanligt, men det som skiljde denna fredagen från andra skolfredagar var att jag inte fick vara med på idrotten (!), och att jag lacka lite på spanskan. för övrigt hade jag och robert krig igår och eftersom han alltid får som han vill så förlorade jag som vanligt. men huvudsaken är att vi är sams iaf, det är det enda som spelar roll faktiskt (a)

nu lär det ju bli sova av, imorgon är det match mot råda. (omg håller på att bryta ihop när jag tänker på det ;s) haha, men det ska nog gå bra, satsar mest på att försöka spela hela matchen, vilket kan bli en utmaning ;d
PUSS&GODNATT :-*

ja jag vet att jag inte fungerar utan dig,

kan ni gissa att det var rätt skönt att masa sig iväg till skolan idag eller? utan att må det minsta illa på köpet. helt awesome! min matte var dock inställd, och vi hade np i engelska, speaking. men trots det var det riktigt skönt att vara tillbaka.

nu väntar dock lite spanska plugg, för att vara sjuk är uppenbarligen ingen giltig anledning till att inte ha gjort den. ibland bara måste man älska skolan!
ikväll blir det dessuom träning, sista träningen innan första träningsmatchen. är faktiskt jätte nervös inför den, men det ska nog gå bra.

plugg var det ja
PUSSVAH :-*

-

spydde idag igen, och har därför inte vart i skolan. mamma tror att det är något psykiskt. och jag vet inte, till en början tyckte jag bara att det var dumt. men när jag tänker efter så har jag väldigt mycket som rör sig i mitt huvud. sånt som gör mig nervös, orolig, arg och ledsen. just nu är jag mest rädd för att somna och vakna vid tre för att spy vid halv 4. jag orkar inte med det mer. dessutom är jag grymt ledsen över hur lite jag och robert har pratat med varandra dom senaste dagarna. det sist nämnda är värst faktiskt. jag känner mig så oerhört tom och ensam och för att inte tala om hur rädd jag är att vi ska glida ifrån varandra. att prata om det känns dock omöjligt, och jag försöker därför att inte tänka på det, för det gör det hela så mycket värre. men det är svårt. jag älskar honom av hela mitt hjärta, och kan inte ens se mitt liv utan honom, och just därför vet jag att det kommer ordna sig.
fast just nu har jag svårt att förstå hur. men så är det alltid dom nätterna jag inte kan sova. jag börjar grubbla och fundera på allt och det är nästan aldrig något positivt.

börjar känna mig äckligt illamående igen så nu borde jag nog sova lite
Puss&Godnatt :-*

Dont you ever, ever feel Like you're less than Fuckin' perfect

5 underbara månader med robert idag.
helt otroligt vad tiden går fort!
dessutom är det bland dom 5 bästa månaderna i mitt liv.

Jag älskar dig <3

dagen till ära bjuder jag på min söta bakgrundsbild

PUSSVAH :-*

Change the voices in your head,

vaknade runt halv 11 idag, några minuter senare ringde robert. trevligt sätt att vakna till på! sen dess har jag pluggat idrott och tränat knät. vill grymt gärna vara med på matchen på söndag, men jag vågar inte om jag har ont vilket jag har lite då och då just nu. för övrigt går det dåligt med idrottsplugget. det är segt och svårt att veta vad man ska kunna..
men ska ta en lite bensträckare till köket i jakt på något gott. mår inte alls illa idag, och det är jag oerhört glad för ;d
PUSSVAH :-*


RSS 2.0