nej jag börjar inte alls spåra ur vad gäller nya idéer xd (Y)


without a reason, you should do - nothing.


ibland blir jag bara så irritared på en del ,

lundsbrunns cupen (Y)

åååh sista helgdagen idag :/ och den har spenderats, liksom föregående dagar, i västerbys idrottshall. nog för att fotboll är underbart, men nu räcker det med tittande på ett tag, för min del. men idag var det ju faktiskt så att mina söta tjejer spelade (a) och jag måste säga att det gick långt över förväntan. dom var helt enkelt jätte duktiga, trots att vi förlora alla tre matcherna, så var det verkligen inte utan motstånd, och jag är gööööör stolt över dom !
nu ska jag sätta mig och blega tv, blir nog sängen snart med. tröttast.se det är jag det (Y)
PUSSVAH :-*


A Walk To Remember,

 i särklass den bästa filmen någonsin.
Godnatt :-*


But I got lost a time or two

nu har jag sett på Finding neverland, och det måste jag säga var en av de bättre filmerna (a) så himla söt, och sorglig. dock lite gammal, men söt var den (Y) haha jag lyckades till och med fälla en tår ;d inte så ovanligt när det gäller mig. men iaf.
tror det blir mera film nu och sedan sängen :)
puss och kram skumbanan :-*


Every long lost dream led me to where you are,

uschan vad trött jag är ! det tar på en att sitta en hel dag i en idrottshall och kolla på fotboll. eller jah, först satt jag två timmar i inträdet. fy tusan vad kallt, hela tiden kom det folk som öppnade dörren och det blåste in. tror jag för frös benen under dom timmarna.
för övrigt så vann götene hela cupen, för dom som undrar. inte så förvånande då de faktiskt ska vara det bästa laget häromkring.
Imorgon blir det ännu mera cup, dock är det mina töser som spelar. och jag ser faktiskt fram emot det galet mycket. tråkigt att man själv inte får va med att spela :/ men satsar hellre på utomhus säsongen. dessutom vet jag att dom klarar sig galant utan mig, plus att jag faktiskt ska få stå som lagledare, eller något sånt. haha massa status på ig om jag får säga't ;)

men neeh, nu ska jag nog bädda ner mig i soffan eller något dör av trötthet.
Så vi hörs nog, PUSSVAH :-*


har sån jädra bildbrist nu, så jag bjuder på den :o

förlåt på förhand,

tjo hej ;d
tänker be om ursäkt på förhana för dålig uppdatering idag.
för nu ska jag till västerby och sitta i inträdet och senare i sekreteriatet med hanna.
blir nog en trevlig dag ;d
men vi hörs senare
PUSSVAH :-*


dålig uppdatering, jag vet..

hej hopp ;d känner att dagens, eller nej vänta.. gårdagens uppdatering (kl är över 00 ;d ) blev väldigt dålig. detta berodde dock på att jag inte har vart hemma på hela dagen. så tänkte beräta lite kort om dagen, och sedan sova (Y) först var det som vanligt skola, basket på idrotten (Y) inte min favorit men man får göra det bästa av situationen. men det skötte mitt knä så bra åt mig, så fick bara sitta och kolla på. underbart, ohja. sen fortsatte dagen med att jag fick stressa meeeeega mycket till matten, som för övrigt var döden tråkig. efter skolan åkte jag in till stan och träffa krillan och Lotten aka UM (a) vilket var galet länge sen, och vi har lovat varandra att det inte ska gå så länge till nästa gång vi ses ;d
sedan begav jag och lojsan oss till götene för att kolla på cup, och på vägen dit hakade även klara på. var dock inte direkt några roliga folk med och spela, och inga direkta roliga lag heller. men ett bra tidsfördriv blev det iaf (Y)

men nu måste jag banne mig sova. klockan elva imorgon bitti ska jag vara i västerby för att sitta i inträdet, då det är herrarnas tur att spela cup. lär ju bli trevlans, får jag hoppas :)
så, NattiNatti :-*


Utan tvivel är man inte riktigt klok

just nu får jag bryt på första sidan i min blogg ;s helt cpad, vem bestämde sig för att göra om den egentligen ;s

aja, vart och tränat för ett tag sen :) gick braaaaa (Y) ser ljust ut inför cupen på söndag, då ett kanon lag kommer att ställa upp ;d det sköna är att vi inte har någon press på oss att vinna heller, så vi kan egentligen bara spela för att mest spela ihop oss. visst är det roligt att vinna med, men som sagt ingen press iaf (Y)
för övrigt har jag en kvart kvar på filmen jag skulle se förut. och det är sant, den är sorglig. uschan, men inte lipat ännu, fast det har vart nära... men nu ska jag kolla klart den kvarten och sen sova. vanlig skoldag imorgon ju (Y)
förresten kommer även min kära syster hem imorgon ! detta gillas faktiskt, då det varit ganska tomt utan henne ;s haha , aja,
som sagt film och sen sova
Natti :-*


you make me forget and remember at the same time ,

tjohej ;d blev lite samhällskunskap förut. dock måste jag erkänna att det var verkligen inte mycket. så fort jag satte i lurarna i datan vred upp volymen, och johans magiska röst hördes, så kunde jag faktiskt inte koncentrera mig särskilt bra, utan tankarna vandrade iväg på annat håll :$ haha :D sånt som händer skulle jag säga (Y) men jag har nog helt bestämt mig för att kolla film nu ist (Y) senare blir det träning. faktiskt inte särskilt taggad. är orolig över hur mitt knä kommer hålla sen min lilla vurpa igår.. men det löser sig nog ;d nu blir dte iaf film :)
Edward Scissorhands får det nog bli :) hört att den är sorglig, men vi får väl se ;d
PUSSS :-*


(L)

300de inlägget :D

gaah, någonting händer med min blogg, haha xd den har börjat se jätte konstig ut när jag loggar in ;s aja , sånt som händer :d haha , vet ni detta blir mitt 300de inlägg, det är rätt status tycker jag (Y) haha xd

vet ni förresten hur onödigt det känns att gå upp kl 8, åka buss in till lundsbrunn gå runt och frysa i lundsbrunn i 20 min, åka buss till skolan, gå på en matte lektion, och sedan åka hem igen, när jag ändå inte kommer ihåg någonting från mattelektionen ? , måste bara säga att det känns liiiiiiiiiiiiiiiiiite ovärt sådär, -.- men aja, jag kom ju upp iaf (Y) , haha xd nu ska jag plugga samhällskunskap. tror jag, eller så ska jag kolla på en film.
filmen känns mer lockande, men samhällskunskapen är nödvändigare. dår nog ta mig en funderare,
och vi hörs senare :D
PUSSVAH :-*


matte goes, blä , xd


I would always be like this innocent

tjolatjolatjola ;d
nu ska jag snart dra mig tillbaka och sova, måste ju fortfarande gå upp imorgoiin, till skillnad från andra -.-' men får ju lite sovmorgon iaf , man får se det positiva :)
och vet ni idag känner jag att jag har vart så himla bra på det jag brukade vara bra på! I'm back on track så att säga ! (a) and i'm gonna continue to be like this (Y)
för idag har jag vart lilla hjälpsamma oskyldiga söta emma, och det är sånt jag gillar. jag vet vad jag ska bli sen, när jag har gått ur gymnaseit (Y)

nu måste jag sova. känner att allt jag skriver idag blir så osammanhängande. och förresten imorgon kommer mitt 300de inlägg upp :D
NattiNatti :-*


I can not believe I really have been this innocent and sweet but it just last for a moment.
hej hörrni nyaste bilderna :D

det är halt ute, !

haha vet ni vad pinsamma jag gjorde förut eller xd efter att jag hännie och vikkan vart och käkat på donken så skulle vi gå tillbaka till skolan, och precis innan man svänger in på "skolgården" eller vad man ska kalla det, så halkar jag, eftersom mina sulor är så utsliltna så är mina skor halast i världen xd och jag halkar och landar rätt på höften, haha gjorde så för jävla ont ! :D ahah plus att mitt knä vred sig ett halvt varv, haha xd men det är en annan historia, xd dock är det ju så att det är så fruktansvärt pinsamt att göra en sån vurpa , haha är glad att det bara var vi tre ute faktiskt xD


haha ärligt såna här skyltar behövs typ ;D xd
haha btw så kan jag även tillägga att om det inte hade vart för det jävla vädret -.- så hade jag aldrig ramlat, så det så. ge mig sommar nu tack :)

ätisar,

alltså jag känner att jag verkligen måste komma någonstans med min svenska/samhällskunskap. men varje gång jag sätter mig och ska fundera på ex varför man får ätstörningar osv, så blir jag distraherad av andra tankar. ätstörningar är mitt ämne för dom som inte förstod det xd men iaf, jag kan lixom inte koncentrera mig riktigt på de frågor jag valt att jag själv ska bsevara, utan kommer in på andra frågor, som är kanske lite mer personligt än generellt riktade. blir galen ! :o

men att bero på ätisar,(mat) så ska jag gå och kika om det är mat snart, börjar bli galet hungrig :D
PUSS :-*


man bara måste älska erland,

erkänn att det är underbart att alla i min klass är lediga imorgon, utom jag och Louise Karlsson. ohja jag tycker faktiskt att det är underbart (Y) vem vill inte åka in för att ha en matte lektion med allas våran underbara erland? jag kan då inte komma på någon iaf ;s haha , aja jag får se det positivt, ingen matte nästa år, vilket är skönt faktiskt. det tragiska med imorgon är att alla, verkligen alla matte grupper har inställt imorgon, utom vi, för när våran lärare ska åka på något, då kommer lilla erland där som en räddare i nöden ;d
we love ! , saik, hepp men jag ska inte klaga, bara att acceptera :d
nu ska jag kolla vem som åker ur top model,
PUSSVAH :-*


Sometimes I just regret everything I've ever done

är det bara jag som brukar plåga mig själv med att göra saker som jag vet att jag inte borde göra därför att det inte är bra för mig själv? haha sån är jag. det har jag iaf gjort nu. (Y) we like, så nu kommer även denna natten bli en natt med orolig sömn och sjuka drömar. jah men så kan det gå. nu är klockan över elva iaf... -.- så nu lär det ju bli sova :)
Natti :-*

dubbelmoral (Y)

just idag skulle jag sova tidigt. det blir inget med det. men det är så det brukar vara när jag bestämmer mig för att sova tidigt. aldrig kommer jag i säng ;s men innan elva har jag bestämt mig för iaf (Y) mina ögon är så trötta att dom verkligen svider hela tgiden, så det är välbehövligt.
idag har jag btw börjat tänka på sommarjobb, fy vad jobbigt det är att veta vad man vill jobba med, och sen verkligen anstränga sig med att söka oxå.. livet är inte lätt, men ändå klagar jag alltid på att jag är så skoltrött, haha xd jah jag har dubbelmoral, men det är det mitt liv bygger på ;d
haha , vi hörs
PUSS :-*


franskaaaaa, (n)

hej hopp ;d
nu blir det franska plugg efter att ha legat och sovit i soffan sen man kom hem vid tre. trökigt att sluta 12.20 men ändå komma hem klockan tre vill jag lova. men sånt får man ta. har ju som tisdags rutin att gå till sjukgymnasten och träna knät. märktes dock att jag inte vart där på ett tag, för det var segt och skakigt. men det blir bättre till nästa vecka hoppas jag ;d

nej men nu kan jag inte skjuta upp franskan längre. måste verkligen ta tag i den. så det ska jag göra nu. vi hörs.
PUSSVAH :-*

These are the days when I can't forgive myself

just nu, är jag döds trött. jag och lojs sitter och kikar magi på waverlyplace. favorit såklart (Y) men har inte orkat koncentrera mig dock.. får nog bli sängen snart känner jag. för såna här dagar är helt fucked up, och så onödiga att man snabbt vill ha ett slut på dom.
Så vi hörs ;d
Puss&Godnatt vah :-*


sötis bella :$

if there's a reason to stop breathing, then I think I found mine...




tror det blir lite mer historia nu :o
PUSS :D


what a day,

vilken dag alltså. jag fullkomligt hatar måndagar, från och med nu bestämmer jag att dom är 17ggr värre än vad onsdagar brukade vara, och ungefär 30 ggr värre än onsdagar är nu för tiden. förstår ni hur hemska dom är då? visst det är inte direkt så att det är värsta lektionerna och att vi slutar sent. det är bara så jävla mycket timing på hela denna dagen. det suger så för jävligt! och nu kan jag inte koncentrera mig på någonting längre. underbart (Y) 

Ajjjaaaaa, har iaf gjort matten. så lite duktig är jag. och nu ska jag försöka antingen läsa lite historia, plugga franska, eller skriva på uppsatsen. allt är välbehövligt men jag orkar inte göra allt. blir nog att prioritera historian, och möjligtvis uppsatsen, för er som har antecningsblocken framme så fick ni nu lite att skriva upp :D
haha vi hörs ;d
PUSSVAH :-*


dryg dag, dryg bild ;d

GE MIG SOMMAR !

jag hatar vintern ! är så jävla trött på att vara trött och grinig, och att allt känns meningslöst, och särskilt trött är jag på att må kasst ! vid denna tiden för ett år sen var det exakt samma sak, jag var grining och mådde kasst verkligen hela tiden, utan någon anledning -.- orka att det är så, blääää, verkligen så fort man är själv så börjar man tänka på massa skit, och så blir allt helt fucked up ;s jag hatar det , och vill ha sommar nuuuuuuuuuuuuuu !


som vanligt nyaste bilden, och bästa kvalitén :D men så mycket bryr jag mig om det lixom ;d

det fanns en tid i livet som vi dela med varann',

godmorgon ;d
igår hade jag en sjukt toppen bra kväll med flickorna, hos sändrie i lilla ardala, visste ni att det är ungefär lika stort som lundsbrunn? enligt mamma iaf xd haha aja, det var gör mysigt, och verkligen något som borde göras om (Y) <3
 
idag hade jag tänkt vara lite duktig och börja skriva lite på min samhällskunskap, men efter lite letande så insåg jag att min mapp var kvar glömd i skolan, och utan den så har jag inte mina papper, och då vet jag ändå inte vad jag ska skriva. lyckat, svar ja (Y) så ist tänker jag nog bädda ner mig i sängen och kolla på film, för det tycker jag är myyyyyyyyyyyyyys :D
Puss&KramSkumbanan :-*


ttträning snart ;d

nu blir det snart en två timmars lång och underbar fotbollsträning ! eller ah, om två timmar, men det är snart för mig iaf ;) är så jävla gött att vara igång igen kan jag lova ! dock lite tragiskt att jag inte kan gå för fullt, men som jag så ofta säger, man är ju van ... xd haha :D

senare ikväll blir det girls night med toppen tjejerna Sandra, Hallbäckarn, Hännie, Vikkan och Emma ;d lär ju bli gaaaaaaaalet bra, eftersom att vi är så sjukt mycket bättre än alla andra :D
haha , aja , nu ska jag nog kolla om vi har något att käka, eftersom pappa helst vill att jag ska äta innan jag tränar ;s fattar inte grejen, men finns det inget, så är det inget att göra åt säger jag :D
Vi hörs senare ;)
PUSSVAH :-*


hitta en gammal bild från junicupen 2003 ;d haha för söta ;)

Optimisten påstår att vi lever i den bästa av världar och pessimisten fruktar att det är sant

tjoho :)
sitter och kollar let's dance som precis börja. och jädrar känns som jag hejar på alla ;s haha inget ovanligt för att vara mig faktiskt xd men men, rätt skönt med en lugn hemma kväll idag vill jag lova! lite välbehövligt faktiskt (a) skoldagen idag har som varje fredag varit helt okej, vi körde stepp test på idrotten så skulle man kolla sitt puls värde, och jag låg på 137 (Y) det är väl rätt bra ? det tycker jag iaf ;d mohaha xd

för övrigt, så har jag nu officiellt brutit mitt godis förbud. idag köpte jag en stor påse godis, och den ska jag snart trycka i mig (a) haha, visserligen bröt jag det för några dagar sen, men nu är det verkligen officiellt xd haha , jag och godis förbud = dålig kombination.
men aja, nu börjar dom dansa så nu ska jag koncentrera mig :)
PUSSVAH :-*


Krig löser inga problem och alltså fortsätter de

tyyyyp... nu ska jag nog gå och sova :)
hade en sjukt kul träning, och faktiskt så var det bra tempo och allt stämde kanon bra idag (Y) älskar sådana dagar. kan ha berott på att jag taggat till tusen hela dagen idag kanske :D dock knäckte mitt knä till igen, men jag är ju van , det händer ju jämt så det var inget nytt :D tråkigt dock ;s men det blir att söka för det , så kanske dom kan fixa det innan nästa år (Y) aja ;d
nej som sagt, nu blir det sängen här faktiskt :)
PUSSOCHGODNATT :-*


I saw your face in a crowded place,

rätt gött att jag gjorde ungefär alla läxor igår, och inte behöver göra några idag? , jah det kan jag lova (Y)
just nu sitter jag och taggar inför träningen sen, men fy sjutton vad segt tiden går! varför gör den alltid det när man väntar på något ? ;s och sen när man väl är där, det som man väntade på händer, då går tiden jätte fort. jag hatar att det är så, visst jag vet det är för att tiden går snabbare när man har kul. men man hinner ändå inte njuta lika mycket det roliga eftersom det går så fort, medan man har all tid i världen på sig att "njuta" av väntan ;s haha dåligt planerat av den som kom på det (Y)

nu blir det typ tv eller något :D
PUSSHEJS :-*

@ louises :D

¨hej hopp ;dd
tänkte att jag slänger in ett inlägg nu innan jag ska bege mig till bussen :o sitter hemma hos lojs och hon plockar in kläder i garderoben, nämligen så att dom renoverar så just nu har hon ett tillfälligt rum ;d haha ganska mysigt (Y) men snart ska jag iaf bege mig till bussen för att åka hem, jag orkade verkligen inte gå hem idag, och då var lojs så snäll och sa att jag kunde följa med henne en sväng :d

hihi men nu ska jag kila och så , vi får höras senare
PUSSVAH :-*


Det är en god vana att då och då ifrågasätta saker och ting som man i åratal har tagit för givna

är det jag som är bäst eller ? :D haha , dum fråga alla vet ju svaret ;)
men om man bortser från att jag alltid är bäst, så är jag extra bäst just nu , eftersom jag har gjort klart hela engelska läxan, samt tagit ikapp all matte, och nu fattar jag lite mer iaf (Y) så är det bara att fråga om det jag inte fattar imorgon, sååååååå underbart :D

nu ska jag tvätta sätta mig i soffan och kika tv, och bara njuta av att jag varit världens duktigaste :J handboll har jag hört att det är, hoppas sverige är bättre idag bara !
PUSSHEJS :-*


har ångest,

tjohej ;d
sitter och har allmänt mycket ångest för att jag inte har börjat med engelskan än... visst jag hinner säkert göra den imorgon, men känner att egentligen borde jag göra den nu, för att vara på den säkra sidan. sen har jag ångest för matten med, visst idag har jag jobbat lite, och kommit ikapp ganska bra vad gäller kapitlena, men jag fattar fortfarande inte allt, och då spelar det ändå ingen roll, för jag kommer inte kunna klara proven om jag inte fattar -.-' så jah, jag har ångest. för övrigt så har det vart en ganska skön dag i skolan, vilket är ovanligt för att vara en onsdag ! brukar vara den trökigaste och jobbigaste dagen, men den vart helt okej idag :)

nu ska jag ta tag i engelskan och hoppas på att det går bättre med koncentrationen nu än förut (Y)
PUSSVAH :-*


De flesta människor behöver mer kärlek än de förtjänar

haha det där citatet stämmer faktiskt ganska klockrent (Y)

once again tappa jag bort alla mina tankar på vad jag skulle skriva xd men skit samma, hade tänkt att kika film nu (Y) förresten, kan man bli allergisk mot kärlek? xd haha, eller typ överkänslig ?, haha för jag tror jag är det, allvarligt om man lipar till Rosa the Movie, då är det ju något fel xd får nog börja se bara typ tråkiga action cp filmer eller något, så jag inte lipar varje gång jag kollar film :O

men det får jag börja med typ nästa vecka (Y) nu ska jag se på taken, eller iaf börja se den xd vi får väl se hur låmg tid det tar innan jag somnar xd
haha godnatt iaf :-*


ajjcaramba ;d

hej hopp mina vänner ;d
Idag hade jag planerat att åka hem direkt efter skolan och plugga matte. men självklart, så blir det aldrig som jag planerar. istället åkte jag med bussen in till götene, och så gick jag och vikkan till fornäng med förhoppningen att träffa eva. sen skulle jag även få tillbaka mitt fritidskort. och vi träffade faktiskt eva. och fy rackarns vad jag saknar henne. lite skillnad på henne och de handledarna vi har nu ;s säger bara , sakna fornäng ! saknar faktiskt hela skolan och allt ... men aja ;d bokade även tid till sjukgymnasten och prata med henne men det kan vi ta en annan gång xd haha , sedan fråga amanda om vi skulle ut och springa, och det lät ju helt okej, så så fick det bli :D underbart var det faktiskt (Y) inte tränat på så länge så det var väl lite välbehövligt ;d men poängen är iaf att jag inte fick någon matte gjord överhuvudtaget ;s :D

haha aja, nu orkar jag faktiskt inte skriva mer for the moment, plus att dte blir så långt om jag ska berätta om allt ;s ist ska jag kolla på handbollen som går på tv4 just nu, sverige leder ju (Y) :D
PUSSHEJS :-*


haha bild från holland med min bby :*

jag sover på en femma,

nu ska jag banne mig se klart hela Rosa the movie, och sen sova !
Natti :-*


ibland slumpar det sig bra, och ibland, så blir det såhär ;d

sommaren är varmt välkommen,

jag är nog tröttast i världen just nu. känns som jag inte sovit på 975 timmar eller något xd haha, det tar verkligen på en att vara i skolan, men nu har jag bestämt att jag har pluggat klart för idag, så nu ska jag snart gå och duscha, för att sedan lägga mig i sängen och kika film.

för övrigt så är det tisdag imorgon, vilket vi gillar starkt (Y) eftersom vi slutar tidigt, och har hela dagen framför oss. och sen längtar jag till sommaren med. är trött på att vara såhär vinter trött xd. men nu ska jag avrunda, och duscha. jag älskar att duscha. så nu vet ni det med ;d
haha PUSS VAH :-*


onödigaste dagen i veckan,

måndagar är nog veckans mest onödiga dag. nu, utan min sovmorgon, så är det lätt den trökigaste dagen i skolan. lixom börja dagen med datakunskap, och hon som vi har i det är typ värsta seg och så går hon igenom så självklara saker så man slutar lyssna, och sen vips har man inte lyssnat så är det något man inte riktigt vet hur man ska göra som man råka missa bara för det. så typiskt, och observera, vi har bara haft en lektion i det än ;s
att dagen fortsätter med franska gör den bara ännu sämre. tack och lov att jag inte valde franska steg 4 -.-

aja, nu måste jag faktiskt plugga franska. det är faktiskt oxå något som gör att jag hatar franska, man får typ halva läxan en vecka innan det ska va gjort, men sen får man resten två dagar innan, och då får man rå studa iaf ;s haha aja , det suger :D
NU på allvar ska jag göra det :D
PussHejs :-*


håller förresten på att flytta runt mina bilder xd hittade denna sköna bilden ;d haha
Umbrella Mate, jag saknar dig ! och jag saknar london :$

when it was good,

haha xd när jag loggade in på blogg sidan, så var jag verkligen skit sugen på att skriva, och hade massa att "berätta". men när jag tryckte på skapa, så försvann allting. haha så kan det vara ibland. haha fast sen beror det oxå på vad man är på för humör. jag är på lite, "eftertänksamt" humör, och då kan man ena stunden känna för att bara skriva precis allt man känner, och dela med sig av sina grumliga tankar. btw, är grumlig ens ett ord? annars hitta jag på det nu (Y) men iaf, och i nästa sekund så vill man inte skriva något alls ;s haha :D
ajja, känner att detta inlägget är givande (Y) nu vet alla iaf vilket humör jag är på.

men nu måste jag faktiskt dra mig till sängen, har hört att schema ändringarna börjar imorgon, så min underbara sovmorgon som brukade göra hela veckan är nu mera borta. tråkigt men sant. men något som är väldans positivt är att världens bästa johanna håkansson börjar i våran klass imorgon :D haha det är ju sjukt bra (Y)

men ne, nu måste jag på allvar runda av och sova.
vi hörs ;d


som alla vet så handlar det om att bjuda på sig själv, den konsten kan jag och lojs iaf ;)
haha PUSS och GODNATT :-*


två dagars, och bio (Y)

tjalol :D haha xd
sitter här och är så sjukt jävla trött efter en två dagars, (Y) var ju hos världensbästaHännie i fredags :D verkligen en hel lyckad kväll vill jag lova (Y) hade sjukt kul ! ,
och igår var det ju partey hos ellen :D haha , kan säga att det hade ballat ur redan när vi kom dit vid halv nio, xd haha , några stod ute och spydde, medan andra låg däckade inne xd haha :D 94or kan inte dricka med måtta säger jag ;) haha, det blev väl kanske inte en av dom mest lyckade kvällarna, men jag hade kul en stund iaf :D ,

för övrigt så ska jag på bio sen, New Moon är det som ska ses (Y), haha det som är så bra med götenes bio, är att om man har missat en film när den gått på bio så kan men se den i götene en månad senare. så då missar man lixom inte filmen på bio iaf :D

hah borde gör mig i ordning lite faktiskt, lär ju ta ett tag om jag känner mig själv xd haha :D
men vi får se hur det blir ;d
'






haha jag och lojs posar som alltid framför camen xd haha vi bara är såna ;D

partey all night long ;d

gud vad jag älskar helg ! :D
ursäkta dålig uppdatering igår, och idag .. igår var det partey hos hanna, hade faktiskt sjukt kul, jävligt lyckad kväll får jag lova ! :D
Idag är det partey @ ellens :D vet inte vad det kommer för folk, men får göra det bästa av situationen ;d
nu ska jag käka packa i ordning lite och sen dra iväg till louise, och ¨börja kvällen lite :d

förresten så vill jag bara säga att folk nu för tiden, asso, dom tar sig verkligen friheter lite hipp som happ, och jag börjar tröttna sjukt mycket på det :O

nu blir det käk :D
PUSS OCH KRAM SKUMBANAN :-*

jag hatar när man måste välja hela tiden,

första träningen efter uppehållet idag (Y) känns så jävla underbart att vara igång ! dock kunde jag inte gå 100 idag, är fortfarande rädd för att knät ska göra något som inte är så himla bra. men för övrigt var det underbart (Y) sä jädra go stämning är det i laget, och man blir glad av att vara där :D så nu är jag faktiskt på bättre humör(Y)

men dock, finns det något som ligger och gnager i mig, jag måste göra individuella valen helst idag. och jag har gjort dom, men vet inte om det är det jag vill.. egentligen, så vore det skönt om man "glömde" göra dom, så får man bara något slumpvalt, lixom helt random :O men då kanske man får något jätte tråkigt, så det struntar jag i. haha för dom som undrar så blev det tillslut expo iaf (Y) men sen är det ett jävla val kvar, språkval ! underbart, för eftersom jag är så taggad på skolan nu för tiden så känner jag verkligen för att välja ett nytt språk (Y), står iaf mellan tyska eller spanska steg 1. fast hanna sa en smart sak förut idag, lixom, om man fortsätter med franska steg 4 så kan man ju det ganska bra sen, och då ifall man viill bli sån där au pair, asso, jag vet inte hur man stavar eller hur man säger det ;s men ni fattar vad jag menar, då kan man ju bli det i frankrike lixom.
dock tror jag ändå att det är helt uteslutet, jag hatar franska.

aja, detta tål att funderas på under natten ;d haha för nu ska jag sova :)
NattiNatti :-*

 
åååh arvika ! fy vad jag saknar't :/ :-*

bortblåst,

det goda humör jag var på när jag kom hem, är helt bortblåst. jag hatar engelska. men nu ska jag träna, får hoppas att humöret blir bättre då (Y)
PUSSochKRAMskumBANAN


för,

det är inga fel på att sluta klockan elva en sån här dag , det kan jag lova :D visst hade inte vart fel att sluta 20 över 9, som vissa andra gör -.- men då hade det känts så ovärt att komma till skolan, nu har jag iaf två lektioner, lite mer värt xd :D haha , det är dagar som denna som jag tycker samhäll är helt okej faktiskt ;)
men överväger ändå ett byte. jah vi får se :D
nu måste jag skriva engelska. vi hörs
PUSS VAH :-*


lär ju bli en lista till xd

UTSEENDE




Ögonfärg? - hmm gråblå typ xd
Hårfärg? - mörkblond xd
Är det din naturliga hårfärg? - njae,
Skostorlek? - 37-38 ;d




HYGIEN


Hur ofta duschar du? - hmm ungefär varje dag :)
använder du deo? - ah ;d
Brukar du borsta tänderna varje dag? - borde man det :O xd haha saik jaaa xd
Använder du parfym? - aa ;d



SEX


Kommer du svara ärligt på frågorna? - beror väl på frågan? xd
Är du en pojke eller en flicka? - flicka ;)
Är du oskuld? - njae,
Hur gammal var du när du förlorade oskulden? - typ 15,
Har du någon gång haft sex med strumporna på? - haha XD ja :$



VAD FÖREDRAR DU


Cola/Fanta? - coooooke (Y)
Tv/Data? - just nu, TV,
Med/Utan kondom? - jadu, beror på kanske?
Blå/Rosa? - R O S A  o f c :D
Skola/Jobb? - just nu JOBB !
Fest/Softa? - just nu PARTEY ;D

FRÅGOR:

Vad tycker du om kärlek? - vad då tycker ?, *man kan inte tycka en sak om kärlek. va fan, läs förklaring nedanför detta testet sen ;s
Har du flashat/strippat nångång? - nee ;d
När kramade du någon sist? - idag skulle jag trp ;o
Saknar du någon speciell person? - jah :)
Har du svårt för att bli kär? - jag vet inte, jo ganska tror jag. iaf KÄRKÄR,
När kysste/hånglade du med någon sist? - allvarligt måste jag tänka... typ olins kanske ? xd
Ångrar du det? - neh orka det nu xd
Är du singel? - OHJÄ B-)
När fick du senast en komplimang? - hmm, för en stund sen tror jag xd
Har du hånglat med någon av samma kön? - only puss ;d


HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös? - neh det tror jag inte xd
Hånglat med fler än 50 pers? - ne ;s
Hånglat med fler än 3 pers på en kväll? - naa :d
Gjort något riktigt dumt? - pfft kanske man kan säga ;d
Gjort något du verkligen ångrar? - haha xd JA !
Varit nykter på någon nyårsafton? - haha jah, vem har inte ? xd
Åkt ambulans? - neeh :(
Gjort nåt olagligt? - kanske det ;d
Blivit polisanmäld? - nee, duktig flicka här va ;d
Fått din mamma att gråta? - :$
Skämts över dina föräldrar? - vem har inte ? ;d
Skämts över dig själv? - haha jaa, men vad är det för mening xd
Sagt jag älskar dig och menat det? - javars,
Rökt? - kan ha hänt,
Druckit? - bara lite kanske xd
Vilka kläder sover du i? - trosor, t-shirt B-)
Vad hatar du verkligen? - åh när man måste göra cp val som hela ens framtid hänger på? och kanske lite annat xd 
Varit kär? - ah, det skulle man kunna påstå. :)
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - alltså, inte KÄRKÄR, men intresserad , ja xd
Är du ensam nu? - yes, bara lilla jag här :$
Vill du gifta dig? - vet inte, både ja och nej xd
Vill du ha barn? - nej tack.


SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? - förutom jag? , klara Carlsson tror jag ;d
Såg dig gråta? - ojj... gråter mest för mig själv :$ kanske louise, som såg mig gråta verkligen gråta alltså.
Fick dig att gråta? - jadu, vi nämner väl inte ut någon bara sådär, ;)
Du gick på bio med? - haha xd bra fråga ! louise, stenis, UM, klara, Krillan, tror jag xd
Skällde på dig? - skulle tippa på mamma kanske xd


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?
Gråtit? - guess so
Kramat någon? - ah ;d
Pussat någon? - tror inte det :o
Köpt någonting? - ah xd
Sjungit? - hela tiden ;d xd
Saknat någon? - jajo,


HAR JAG?

Digitalkamera? - ah, funkar dock inte xd
Telefon på rummet? - ah men den är inte i kopplad än xd
Egen dator? - aa ;d
Könssjukdom? - bara tre st :$ xd
Husdjur? - tyvärr,
Bra kompisar? - na, snarare dom bästa ;d
Tar du receptbelagda mediciner? - helst inte va ;D

*ah det där med kärlek va, man kan inte tycka något om det. det går bara inte, lixom när man har det bra och är tsm med någon, jah då klart tycker man om det, men är man ny dumpad då hatar man skiten. det går inte tycka något om något som är baserat på känslor. det funkar helt enkelt inte. kärlek är som det är, fint ibland, men det absolut konstigaste och värsta som finns andra gånger. man kan heller inte säga att kärlek är mysigt, eller gulligt, lixom det beror ju helt på vart i cirkeln av kärleken man befinner sig -.-
så jag säger bara sjuk fråga ;s


varför blev jag, jag ?,

tjotjatjenna :d
idag har jag haft en riktig såndär, inte-taggad-på-skolan-eller-någonting-alls-över-huvud-taget-dag. det är såna dagar som jag verkligen undrar på allvar vad som blev fel med mig xd vad fick mig att göra alla korkade, idiotiska, dumdristiga och nördiga saker/val som jag någonsin har gjort i mitt liv. varför blev jag, jag. och inte någon annan. typ någon som vet vad den vill göra med sitt liv, och som verkligen är målmedveten. fy vad skönt det hade vart. jag var det ett tag, jag visste precis vad jag ville med mitt liv. haha men sen kom lite saker "i vägen" och nu är det kört...

men jaaaaaaaaaaaaja :D
nu ska jag kika tv,
PUSS VAH :-*


svenska, men inte taggad på skolan,

tjola ;d
har svenska, men jag har verkligen ingen inspiration till att börja med den där uppsatsen. dock lär det aldrig sluta bra. det kommer sluta med att jag sitter en dag innan det ska va inne, och har panik för att den inte är klar. men ja, så kan det vara.
är verkligen inte taggad på skolan nu för tiden. börjar allvarligt fundera på att byta linje. samhäll, visst det är jätte bra (Y) men jag hatar skolaaaaaaaaaan! nu vill jag gå typ bygg eller något. det skulle vara såååå skönt, lixom slippa allt plugg och grejs. och om jag börjar bygg ettan nästa år då behöver jag typ vara gå i skolan två dagar eller något xd skulle vara underbart faktiskt (Y) och ett plus är ju, att dom får ha snygga byxor (Y) hahah xd jag vet, mina funderingar är så bra. men vad sjöen ;d
aja detta tål att funderas på faktiskt. men nu måste jag faktiskt fortsätta, eller snarare börja, med min svenska. tror jag ska skriva om ätisar ;d
PUSS VAH :-*


bara lite att bero på ingenting,

jag vill inte leva i en värld där du inte längre existerar... eller ?
mohaha, jo jag tror faktiskt att jag vill det (Y) tror faktiskt inte jag är så intresserad av att bry mig längre, utan jag är med intresserad av mitt eget liv (Y)

visst får man förresten panik på folk som tror att dom kan allt mycket bättre än alla andra?, eller ah på folk som i allmänhet tror att dom är mycket bättre än alla andra. såna folk klarar jag inte av. men vet ni något som är lika irriterande? folk som "tror" att dom är sämre än alla andra, och som hela tiden går runt och klagar på att dom är det, när det i själva verket inte alls stämmer. lixom vadå hej uppmärksamhet. -.- tror nästan jag ballar ur mer på sånt än folk som tycker dom är bra xd
bara en liten tanke sådär, att bero på ingenting men :D
nu blir det sooooov dags, måste vara utvilad på franskan imorgon juee ;)
GODNATT&PUSS :-*

i'm the paint master, not.

tjalooooo :D
märkte ni att jag vände på den hälsningen?, jag brukar alltid skriva TjoLa, men nu skrev jag tjalo xd haha , sånt som uppmärksamma lägger märke till, yepp(Y) xd
höhö, nu börjar min lilla sömn komma igen på mig, och jag är alldeles för kul :D haha mamma ballar ur på mig, inte så kul. eller jo det är det men xd
iaf, idag har jag haft en helt okej dag (Y) skolan var inte så hemsk :D säkert bara för vi inte hade någon franska, eller för att vi missa en halvtimme på matten, eller så kanske det bara var för att det var tisdag, :D
dock, historia bajs prov, kan ta sig någonstans. vi fick tillbaka det vi gjorde innan lovet xd alltså, jag tror jag ska skita i att plugga till prov för det går mycket bättre då (Y)

hihi, nu ska jag kolla lite zaack och cooooody :D
puss och kram skumbanan :-*


haha egentligen skulle jag ha en annan bild, men min data vill inte som jag :(
så nu fick ni se hur bra jag är på paaaaaint ;) ahahahhaha fail xD

godissugen,

bonjour ;d
jag har precis pluggat franska förstår ni, tur att det var lätt för då behövde jag endast lägga se sådär en fem minuter på det. och nu sitter det,(Y)

usch idag har mitt godissug varit för jävligt. fattar inte hur jag ska kunna klara ett helt år, håller på att bryta ihop nu ju. och då har jag ist gjort chokladsås à la emma, och käkat massa annat onyttigt :$ så jag antar att hålla upp med godis inte tjänar någonting till, inte om man heter emma och är jordens mest socker beroende människa -.-
men från och med nästa vecka ska jag banne mig på allvar trappa ner med allt socker, (Y)
wish me luck, huh ;d nej men jag tror det kommer gå bra, om jag verkligen försöker.

nu ska jag dra mig till tvn, och disney channel, me loooooooove :r
PUSS VAH :-*


såhär ser min bakgrund ut här på datan, lixom lite btw bara B-)

horoskop ,

jag har helt glömt bort anledningen till varför man gillar msn.

btw mitt horoskop;
Ta itu med ett projekt som kräver lite tankeverksamhet. Du har inget emot att ägna dig åt rutinarbete.
faktum är att, det har jag -.-

nu ska jag sova
Nattiii :-*


Ju längre tillbaka du kan se, desto längre framåt ser du troligen

tjoLa
är det jag som knarkar disney channel eller ?
har kommit på hur mycket jag har saknat det. sen har jag även insett att datan är ganska tråkig xd haha så jag ska bli tv nörd igen, så mycket roligare :-*

första skoldagen idag förresten. fy fan vad jag hatar skolan! fattar allvrligt talat inte varför jag går där, skulle tagit typ ett sabbats år eller något. det skulle vart så jävla skönt. men ja ja, det är lätt att vara efter klok vill jag lova ;)
nu är det magi på waverly place,
hööörs va
PUSS :-*


I wasn't supposed to be that girl,


sista dagen på lovet, ...

hej hopp ;d
underbar uppdatering idag, som alla andra dagar nu för tiden ungefär ;)
haha, har egentligen inte gjort något spec idag. vi var och lämna lucas, och sen så åkte vi till farmor, alltid trevligt :) men för övrigt har jag mest njutit av sista dagne på lovet. bajs, är verkligen inte taggad på skolan imorgon.... ;ss men ja ja ,
nu ska jag avsluta kvällen med ett avsnitt 2½ men, och sen blir det nog sängen (Y)
Puss vah :-*


killar-är-inkompetenta-äckliga-svin-som-inte-fattar-någonting,

ha ha...
jag ballar uuuuuuuuuur,
killar är såna jävla äckliga svin! som tänker med typ nageln på lilltån -.-'
åh aj caramba... jag hatar att se när någon jag älskar mår dåligt, och jag hatar att veta att jag inte kan göra något åt det... men jag antar att så är det, man kan inte hjälpa alla med allt helt tiden, här i världen och det har jag fått börja inse faktiskt (Y) samtidigt som jag även fått börja inse att man inte kan vara personen som aldrig behöver prata om något med någon, det håller inte det heller...
hmm händelserik kväll, tror jag ska avrunda den här, innan något mer händer :d
Godnatt och Puss :-*


det handlar om att våga vara sig själv,
och jag vet att jag gör en snygg min, (Y)

Var har du varit i hela mitt liv ?

haha raggningsrepliker är verkligen något sjukt kul om man inte har något att göra xd finns typ en miljon ju;) men jag hittade några favoriter faktiskt,

* Hej jag har inget liv, vill du dela med dig av ditt?
* Är det dig jag ska äta frukost med imorgon?
* Ursäkta mig, jag har visst tappat bort mitt telefonnummer, kan jag få ditt?
* Du är anledningen till att jag kom hit ensam,
* varför är du så kräsen, när inte jag är det?

haha ganska klockrena får jag säga xD
dock tveksam till om någon av dom fungerar men, jag ska ju inte ha några förutfattade meningar så, :D


Jag är intresserad av framtiden, därför att jag kommer att tillbringa resten av mitt liv där,

TjoLala,lalala
för idag har jag kollat på träningsoveraller för lundsbrunn, fick bli en mjukis, gött att få en ny äntligen ;d att den är svart gör ju bara det hela ännu bättre faktiskt. efter det så bar det av in till götene och kolla allians cupen. Malin spelade ju, men tyvärr gick det inget vidare för dom. lite små tråkigt, men så är det.

annars har jag faktiskt inte gjort någonting idag. Pappa var och hämta lucas förut, för madde och dom skulle ut tror jag. han är för söt den pojken iaf, dte är något jag kan lova (A)

nu ska jag bege mig på något omöjligt strax, önska mig lycka till ;)
haha vi hörs
PUSS VAH :-*


(A)

hej jag är som jag är , (Y)

haha asså jag känner mig så jävla patetisk just nu, så ni kan aldrig ana xd
tidigare idag insåg jag hur töntig jag har vart det senaste. haha, har mest gått runt och önskat att saker inte blev som dom blev. och försökt med desperata metoder att hålla fast i det som en gång var. men nu känner jag att det är faktiskt dags att släppa taget. och denna gången på allvar (Y) känner mig så jävla kass för jag har verkligen låtsats, ljugiit och fejkat för mig själv och alla andra att allt är bra, och sen så bang, så har allt rasat på en gång, och det har blivit ett helvete. men nu är det slut med det, jag har kommit på ett sätt att bli av med mina tankar och känslor, och det är inget som påverkar någon annan heller. underbart(Y) känner att det är dags att hitta mig själv som jag brukar vara, och inte hålla på med alla cp saker jag har haft för mig det senaste, på både det ena och andra sättet.

sen så har jag kommit på en sak vad gäller killar
alltså man ska inte ta dom så seriöst, utan ha kul så länge det varar, och sedan gå vidare. dom är inte värda det iaf. den dagen man hittar en kille som är värd det, då vet man det. men då ska man känna det med en gång, och inte behöva grubbla på det :D

men nuuuuuu ska jag på allvar sova,
Puss och godnatt :-*


been busy all day, with that embarrass me

nu ska jag på sanningens ord gå och lägga mig snart. har haft en ganska jobbig dag idag faktiskt. vart i skövde och där skämde jag ut mig genom att dra ner en rea-skylt, det var absolut inte menigen såklart :$ men fy vad jag skämdes xd sen så skämde jag ut mig på donken i skara, går inte in på detaljer, men jag skämdes. sedan så har mitt knä cpat sönder totalt hela dagen idag. och jag lär inte kunna gå imorgon. för utom det, så somnada jag runt 4 natten som var och gick upp 10 i morses, så jag har vart typ tröttast oxå...
men vet ni, jag ska inte klaga, det kanske blir bättre imorgon :D

PUSS VAH :-*


erkänn att ni oxå verkligen hatar såna här fåglar ? så gaaaaaaalet äckliga ;ss
haha att bero på ingenting asso xd

jag skulle våga påstå att jag tycker om listor :D

Var det en tjej eller en kille som ringde dig senast?
A boy ;d
Vad står det i ditt nionde sms?
 Jag ska nog ta det lugnt ;)
Vem ringde dig senast?
Någon christoffer tror jag xd
Vad har du för bakgrundsbild på din mobil?
JOHAN the love of my life :R
Vilket språk är din mobil på?
Typ grekiska eller något tror jag :O inte svenska iaf xd
Vad heter din ringsignal?
Emma-Leeeeeeeeeeeeeeee :D
Hur många sms har du i din inkorg?
 Ööööh fler än jag orkar räkna? Xd haha vad sjöen, över några tusen iaf :) xd
Vad står det i ditt tredje sms uppifrån och vem är det i från?
Godnatt :-* från lillen ofc (L)
Är den 20:de kontakten en av dina bästa vänner?
Ellen Hallbäck, jah det skulle jag säga :), iaf en av mina bättre :O
Ogillar du nr 5?
amanda stenmark, finns ingen värre? Haha skojja :D nej jag tycker om henne faktiskt ;d
Har du varit ihop med nr 1?
alexander vujic, haha nej du ;D
Vad har din mobil för färg?
White and red ;d


Hör upp hjärtat mitt, jag kräver att få bli din!

hör och häpna alla söta. jag tänker faktiskt dra mig tillbaka med en film, och sedan sova. innan kl 2 idag (Y) riktigt bra gjort för att  vara jag. försöker vända tillbaka dygnet förstår ni. skola på måndag ju. såååå taggad är jag ;) haha, men det är ju faktiskt några dagar kvar på lovet, så det är bara att njuta, och tänka på att det är typ 5 veckor i skolan och sen sportlov (Y) haha, det gillas.

men nej nu blir det film faktiskt. vi hörs :-*


vilka problem, xd

hahahha xd
ååh sitter bredvid min syster i soffan och så sitter vi med varsin data i knät. och av en slump så kollade jag på hennes data så sitter hon inne på msn, så är det en tjej som heter ; jag hatar dig!!! ,
jag: ojj, hon var agressiv :O , xd
sara; ah jag vet, hon är hatar mig, och är sur på mig ;s
jag; jaha men ... vad har du gjort då?
sara: ne men, malin, är vän med henne på stallet, och så har hon lagt upp en bild på mig och henne. och nu blev hon sur för det, och säger att vi inte är kompisar.

hahahahaah jag dog några sekunder av skratt asså xd har verkligen glömt hur töntigt allt var när man va liten :D
haha , ett sånt där problem var typ det största man hade ;ss underbara tider (Y) :D


måste bara få klaga lite,

jag har kommit på att jag älskar att klaga. så nu tänkte jag klaga lite på snön. eller inte på snön, utan vintern i allmänhet. vad är den bra för, det är kallt och äckligt, och blött. och man kan inte gå ut utan att ha hundra kilo kläder på sig. man blir trött och grinig, och allmänt deprimerad. jah som sagt, jag hatar vintern. den gör inget bra iaf så :)


visst det kanske är fint ute men, Nej tack

lite "så får du tiden att gå"

Namn:
Emma Torstensson
Piercingar:
bara öronen.
Tatueringar:
nej tack xd
Längd:
hmm, 1.71- 1,72 någonstans kanske xd
Skostorlek:
37-38 xd
Hårfärg:
mellan blond kanske xd haha svårt att bestämma mig för vad det är för färg ;s
Fräknar:
aldrig haft, kommer aldrig att få. jag är fräknelös xd
Motto:
eeeeh, eftersom jag inte har något så googla jag frma det här, och det ska bli mitt motto;
Var dig själv - det finns redan så många andra 
Kär?
vet inte, jo kanske .. :)
Önskar du att du bodde någon annanstans?
O H J A !
Tycker du att du är attraktiv?
haha njae xd
Dricker du?
händer xd
Röker du?
nej usch nej ;ss
Vilket schampo använder du?
hmm, just nu head&shoulders tror jag :O xd
Vilken parfym använder du?
victoria beckham xd
Vad är du rädd för?
hmm, xd en hel del om man tänker efter ! :o
Gillar du att tvätta?
finns väl inget roligare ?:O
Gillar du berg- och dalbanor?
jaah:D

Senaste...

Filmen du hyrde?
jadu xd det var ett tag sen, så det minns jag faktiskt inte ;s xd
Filmen du köpte?
kommer inte ihåg det heller xd
Låten du hörde:
hmm, dead and gone
Låten du laddade ner?
eeh xd minns inte det heller ;ss
Personen du ringde?
louise :D
Personen som ringde dig?
jadu,kan det ha vart pappa tro ;d
TV-program du såg?
american dragon (H)
Person du tänkte på?  
men vad är det för fråga? xd jag tänker på folk hela tiden, ;ss xd

Favorit...

Låt:
skulle inte påstå att jag har någon faktiskt xd
Sak att göra:
sova!, nej men.. jag vet inte, finns ju massa som jag tycker om :D
Sport:
helt klart fotboll!
Dryck:
vet inte ;ss kanske vatten (Y) xd
Kläder:
tighta jeans och en stor tröja. eller mjukisbyxor,
Film:
vet inte, men eftersom jag såg i taket lyser stjärnorna igår och har fastnat för den så otroligt, så säger vi den, för att svaren inte ska bli så tråkiga :D
Bil:
jo eftersom jag är så intresserad av bilar så säger jag...ferrari ;) xd
Serie: 
hmm... följer ingen serie, men har haft ex, top model och grey's

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke?
jo, men hur många finns det som inte har gjort det egentligen ? ;s
Gråtit över en flicka?
känns lite konstigt att säga ja xd, men jaah över en kompis,
Ljugit för någon?
det kanske jag har..
Varit i slagsmål?
njae xd om det inte räknas med bror min xd :D
Blivit arresterad?
bara 728 gånger va fan :D , eller vänta nu.. neeeeeeeeeeeh ;d
Träffat någon från internet IRL?
jag tror så va ;d

Antal...

Gånger du varit kär?
kär på riktigt,? två,
Gånger ditt hjärta brustit?
ironiskt nog, oxå två ;d alltså inte bokstavligt talat xd men ni fattar.
Hjärtan brustet på grund av dig?
ojj, inga hoppas jag men :$
Tjejer du kysst?
hmm, pussat en del har jag gjort men ;d
Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med?
haha , orka räkna ? xd ganska många :D
Gånger ditt namn varit med i tidningen?
om någon inte har något bättre för sig får den gärna räkna, för jag har då ingen koll :D

Senaste...

Boken du läste?
kommer faktiskt inte ihåg :o
Personen du fick e-mail av?
jadu, facebook kanske :O xd
Personen du fick brev av?
ojj det var länge sen, så det minns jag inte xd men kort av louise :-*
Personen du fick sms av?
stoffe i think ;d
Gången hela din familj åt middag tillsammans?
förut :d
Saken du köpte?
hmmmm... en daim deluxe på donken -.- xd


Vad har du gjort idag?
eh vart med min bby :D
Var det kul?
snarare underbart :-*
Brukar du svära mycket?
svär väl aldrig :O
När stiger du upp på morgonen?
vanligtvis när jag vaknat ;d
Vad har du på dig?
min sova tröja :$
Vad ska du göra ikväll?
film och sen sova :)
Vad är du allergisk mot?
kaniner, och morötter (Y) xd
Var har du ont?
knät, och lite i halsen om jag känner efter :O xd
Använder du hårspray?
oftast inte ;s
Kan du stå på händer?
aa fast, nee inte direkt (H)
Håkan Hellström eller The Ark?
håkan tror jag, men beror väl kanske på låten ? xd
Salt eller socker?
inget emot salt, men är så socker beroende, :RR
Gillar du ketchup?
jaah i lagom mängd :R
Är du glad nu?
hade jag ju kunnat vara, men, nej inte så faktiskt.
Var du glad igår?
haha xd till och från ;s
Vad dansar du till?
hmm olika xd
Stockholm är... ?
sveriges huvudstad ju :O
Göteborg är... ?
staden som louise bodde i innan hon hitta rätt :J xd
Kan du sjunga?
alla kan sjunga :D men jag skulle inte påstå att dte låter så vackert xd
Spaghetti eller makaroner?
ojj, tveklöst makaroner :R
Land du vill besöka?
USA


nej jag hittade inte alls en gammal bild ;d


Tala alltid sanning om du inte kan säga en bra lögn

haft en dag med bby idag! ;D
maha vi är lite bättre än alla andra måste jag säga (A)
gjorde inte så mycket egentligen, men det kvittar. för huvudsaken är att vi träffas, och att hon har kommit hem.
haha sen att hon är en elak okänslig bitch med ingen som helst medkänsla det är ju en annan sak.
hahahahhahahah xd
alla som känner henne vet vad jag pratar om ;)
haha, neeej nu ska jag inte va sån. hanna är den bästa människan på jorden, och det finns inget dåligt med henne xd

nu ska jag fortsätta sitta här och va snygg :D
vi hörs nog vah ,
PUSS :-*


värt att notera

Korven/världens bästa/ Hanna Maria Elisabeth Nilsson äntligen är hemma!
och jag tackar gud för att hon inte var borta längre!
imorgon lär det ju vara vi som träffas asso :D
I LOVE YOU HANNA MARIA ELISABETH NILSSON !



skövde äventyrsbad,

nu har jag typ kommit hem ganska nyss. vart i skövde och checkat det nya badet som sagt, dock måste jag säga att bada verkligen inte är något för mig. men det var väl helt okej, ganska tråkigt och överskattat. 18år på relax avdelningen ;s det är ju dock det man vill till men xd ja ja, sen var forsen och den ena rutschkanan stängda, så jah. haha det roligaste jag hade var nog när jag och vikkan gjorde så dom ropa upp sofias namn i högtalarna xd dock hörde hon inte detta tyvärr :/ men det räckte att vi hörde det xd haha :D
sen blev det en sväng på donken oxå, jag som har lovat mig själv att trappa ner ;) haha , vi får väl se hur det blir med det.. xd haha

men nu blir det film faktiskt
Pussvah :-*


slumpen avgör bilden :$

Vi är aldrig mer fjärran från det vi önskar än när vi tror oss äga det

tjola, :)
idag blir det att kolla det nya badet i skövde tillsammans med vikkan fia och klara :)
är egentligen inte så mycket för att bada.. men man måste ju kolla ;d
åker med några sköna töser så det borde ju jämna ut sig tycker man :D

nu måste jag hitta lite saker så vi hörs :-*


Där kärleken tittar in genom fönstret, går olyckan ut genom dörren

well I wish xd

glagalahagla blä! inget blir som det ska,
är på grymt kasst humör,
och vill ha onsdag nu. (Y)
men , jag ska inte klaga :D
allt kan fortfarande ta oväntade vändningar
och nu gör mamma pannkakor,
tur för mig eftersom jag är hungrig
så vi hörs :D :-*

what did I do to make you leave?

TJOla,
känner att jag tappar suget efter att blogga när det blir lov xd då har man lixom inte tid på samma sätt, så mycket annat man ska göra ;d men jaah, idag har jag faktiskt inget för mig, iaf inte just nu. men om jag får bestämma så blir det så att jag gör ingenting idag. sovit lite och dåligt ungefär hela lovet, så nu tänkte jag att det är dags att vända på dygnet idag, och då är det bra att inte göra något, för då blir man så slö :D (Y)

hittade förresten lite bilder som påminner mig om sommaren så sjukt mycket! haha xd









aaw jag saknar sommaren xd och för alla som har anteckningsblocken framme, så är alla bilderna tagna i sällskap med korven. haha det var verkligen våran sommar (A) saknar den tiden :/ :-* fast nu saknar jag henne mer än sommaren, så kom hem nu bby :-* :D

Det finns mer i livet än att öka farten

tjola :D
blev tyvärr åter en besvikelse igår, fick inget svar på min fråga ;s
hoppas på mer tur ikväll ;)

haha , ska ut och åka pulka med lojs hännie, ;d väldans trevligt tycker jag :D
men nu ska jag fixa iordning lite till det, och sen åååka :D
Pussvah :-*


verkar jag va en falsk person? om inte, så ta mig på mitt ord,

ska precis få reda på något mycket intressant, något som har hållt mig vaken ända sen i morse, och något jag funderat på ända sen igår.
Rutor eller inte,
och nu vet jag snart (Y) xd


hahah xd puss och godnatt ;) :-*


Ingenting röjer tydligare en människas karaktär än de saker hon finner skrattretande

hejhopp ;d
noll koll på citatet, det var konstigt xd men,
jag har inte gjort ett skit idag, igen (Y) haha , jag älskar banne mig sådana dagar. kollat på film, och grejsat hela dagen :)
så sjukt härligt ju! LOVE IT ! (A)
och imorgon kommer sötnosen louise hem! ÄNTLIGEN, kan ju lova att jag har saknat henne något!, och nu behöver jag henne här hemma :-*
och sedan på tisdag kommer även bby hem!
lär ju bli en underbart skön vecka!
nu blir det nog mer film, Pussvah :*


lite dålig uppdatering :$

tjola ;d
ingen uppdatering igår, därför att jag varvför trött för att orka få ihop ett sammanhängande inlägg xd
idag så vet jag inte vad som händer. men tror det blir att ta det lugn(Y) we like. haha,
för övrigt så hade jag en galet kul nyårsafton (Y) fast visst vart den lite upp och ner, och det var jävligt kallt.
men jah, kul hade iaf jag.
meneh, tror vi hörs va ;) :-*

RSS 2.0