you're my honey bunny,

nu har girlsen åkt hem, och jag är döden trött. funderar starkt på att gå och lägga mig snarast, och jag tänker nog faktiskt följa mitt eget råd. det är behövligt, efter en tuff vecka både i och utanför skolan.
men först har jag en del saker jag måste fixa, så det får jag väl se till att göra, och sedan läääääääär det ju bli sängen!

PUSS&GODNATT :-*

de tre musketörerna lever farligt,

nu sitter jag med töntarna Louise och Hanna , aka lojs och H. rätt fett med nice ;d not. men det gör inget, jag älskar dom ändå ;) hanna tycker hon är bäst, men det tycker inte louise, för hon tycker att hon är bäst. medan jag tycker att båda är lika dåliga. höhö ! nej nu ska vi ta och göra något annat, vi ska leka mamma pappa barn. hanna får va barn för hon är minst :* själv vill jag vara pappa ! så louise får bli mamma :D

men ha det så bra


PUSSVAH :-*


you don't have to say forever,

hittills så har dagen varit ganska mycket okej faktiskt. trots att jag hade shorts i skolan, och fick utstå en del blickar ;d haha, inte för att jag hade räknat med något annat, men det är så gulligt att se hur alla försöker kolla diskret, fast dom inte lyckas. haha jag säger då det, det har gjort min dag helt okej faktiskt. ikväll skulle jag egentligen åkt till emelie, men det blir inte så, pga lite olika anledningar.

så ist funderar jag på att bara vara hemma, och göra ingenting. rätt sugen på kladdkaka, och chokladbollar, blir kanske att baka lite. annars är jag för jävla godis sugen, men orkar inte pallra mig upp till lundsbrunn just nu... för övrigt så var jag ute och gick med amanda förut. ganska så nice ! eftersom jag har fuskat rejält med min träning den här veckan, så var det behövligt. men don't worry, nästa vecka ska jag allt ta tag i det igen. behövde bara denna veckan att vila benen lite.


outfitbild *


min middag idag ;$ slog på stort och tog ost i.
hmm, något är galet fel idag med andra ord ;d

PUSSVAH :-*

I've got the power,

uschan, tack vare kraften hos en chokladboll, (snarare tre) så ska jag alltså ha shorts till skolan idag.
jo men det känns helt okej, särskilt när mamma säger att det nog ska bli lite små regn och skit idag, och inte ens en liten glimt av solen! jag hoppas för guds skull att hon har fel.
men nu måste jag göra mig i ordning om jag ska hinna ;d

PUSSVAH :-*

je pense je vais dormir maintenant

exactamento, som rubriken säger så tror jag att jag ska sova nu. men först måste ni erkänna, att det inte var illa av mig att påta ihop den meningen på franska helt själv ? haha, jag kan ju faktiskt när jag vill.
anyway, nu blir det sängen. satsar på att vara utsövd imorgon så.


skön repris bild, som påminner mig om hur mycket jag saknar min mössa :(

PUSS&GODNATT :-*

and I was dancing the whole way home

tränat, och nu är jag ny duschad ! mumma vad skönt.
rätt jädra go träning idag vill jag lova. och att tillägga, första träningen på x antal veckor ute på D plan som jag inte vred knät ! det känns stabilt faktiskt, och för jävla underbart!
men men, nu börjar jag känna ett litet behov av mat faktiskt, så det blir väl att pallra sig iväg mot köket och se om det finns något ätbart.

PUSSVAH :-*

jag vill vara fri,

jag säger som varje torsdag ungefär, det är inget fel på att sluta elva ! idag hann jag dessutom käka innan jag gick ut till bussen, hade med andra ords gott om tid. detta gillas starkt. förövrigt fick vi veta matteproven idag (1000 år senare) så för alla som bryr sig så fick jag VG, inget ovanligt för det är typ mitt mellan namn. fast ett vg är faktiskt inte dåligt någonstans, och i matte B är jag bara glad om jag får mer än g. haha,
aja , ne nu ska jag ta i kapp några O.C avsnitt som jag inte hann kolla på igår, och sen passa på att sova lite med tror jag.


ganska så ny bild med (Y)


PUSSVAH :-*

I wanna be that someone for you !

these magic eyes, this magic smile,
this wonderful body, that lovely face.
his cute way to do everything.  
something inside of me is burning, everytime I see him, and all those magical things that he has.

ibland alltså :)

through every up, through every down,

just nu bara älskar jag Hanna mer än någonsin tidigare !
jag menar, vill inte alla vänförfråga alla som kommer upp som förslag på facebook? det gjorde hon iaf. på min facebook. men, jag klagar inte, jag har alltid velat ha en lång vänlista där jag känner knappt hälften! det känns så meningsfullt ! Tack hanna! :*
höhö, nej nu ska jag sluta klaga, och göra lite annat. I've got a lot of things I have to do, and think about :D
bla, starta inspelningen åt malin. oooops får inte glömma så lika bra att fixa det nu !



PUSSVAH :-*

I tried my best to be the one,

haj there ;d
skolan idag var faktiskt för jävla slapp ! haha, np i engelska direkt på morgonen, gick väl ganska okej. men vi får se när det är rättat. sen gick vi till hallbäckarn hämtade hennes plånbok, fram till ica, köpte godis, (inte jag för jag är pank) sen tillbaka till skolan, hade historia, som inte var allt för jobbig. tomas är bra lixom ! sen så skulle vi kolla MoP, men eftersom jag hade lovat fröken karlsson (emelie) att sätta upp affischer med henne, så fick jag göra det. tur jag såg mop i måndags ;) haha, helt okej, och länge sen jag träffade emelie ! fick en skön pratstund, välbehövligt. sen blev det en fika oxå med vikkan lojs och emelie, innan jag tog bussen hem.

nu var det tydlige käk, och sen kommer världens bästa H snart med. vi ska tydligen prata allvar :r
PUSSVAH :-*

sone you will dissapear,

blev inte mycket till träning förut. med ca 15 återbud, och 4 st nere vid träningen finns det inte mycket att göra. vi körde helt enkelt lite inlägg och sånt där praktiskt som man kan göra när man bara är några få. fast om jag får säga't så var det riktigt chill för mina ben ! benhinneinflamation på så hög nivå att jag inte kommer kunna gå snart. men vet ni, det är inte långt kvar.
för övrigt har jag nu sett på både the menatlist, och cougar town. my two favourite programs. haha man bara måste älska dom.

och imorgon har jag då, likt som så många andra, nationella i engelska. uppsatsdelen oxå. inte så vidare pepp på det. men ! det positiva med np är att man inte behöver plugga, utan man ska typ kunna det ändå, till skillnad från historia provet nästa vecka, eller samhällsprovet veckan efter det, eller jah till och med geografi provet veckan efter det. så jag klagar faktiskt inte över nationella. att det resulterar i inställd franska gör det hela bara ännu bättre att gilla.
men om jag ska kunna skriva några meningar alls på engelska imorgon krävs lite sömn ! och det tänkte jag ta och få mig om ca 84 min, för nu är det så att det blir två avsnitt O.C


PUSS&GODNATT :-*

En vän är en som vet allt om en och ändå tycker om en,

hej hopp ;d
just nu sitter jag och the silence girl i min säng och gör ingenting. absolut ingenting, vi pratar inte ens, eftersom hon inte får ! omg lixom ;s haha , aja. idag så drog vi till skövde efter skolan, där vi "uträttade ett ärende", så nu får vi hoppas att det blir bra. även fast jag tyckte det var bra innan men, aja man ska väl inte klaga, det är nog bättre såhär.

nu lär jag ju snart leta upp alla mina träningskläder, och sen beger vi oss mot träningen, om sisådär en 40 min elelr något ;d
men vi hörs senare



PUSSVAH :-*

You don't have to say you love me,

jag vet inte vad det är. men det har garanterat gjort min dag ! haha, är på sjukt glatt humör. skade glädje?
haha den enda sanna glädjen sägs det ju så.
dock tror jag att det är en kombination, av det och något annat. haha något som jag inte kommer berätta. 'cause it's my secret, tills vidare.

nu tror jag, eller snarare vet, att jag borde sova. har en redigt lång dag framför mig imorgon. tur att det bara är kort dag i skolan :)
PUSS&GODNATT :-*

I am here when I need to be there,

kom hem för lite drygt en halvtimme sen kanske. har ju som sagt vart i skara och kollat MoP slutproduktion. riktigt bra tycker jag faktiskt ! men jag tycker det är så hemskt när det blir typ något krångel med instrumenten, och självklart hände det, så jag satt typ och skämdes för deras skull. haha det är sån jag är (a) xd
sen hann jag och lojs även med en sväng till donken, där vi fick vänta i sju tusen moljoner år på att ens få beställa !!!! något är seriöst fel på det ställets service -.- iaf, till slut fick vi iaf beställa och vi fick våran glass. thank god for McFlurry med daim&kolasås, vad gjorde jag egentligen innan jag upptäckte den glassen?

aja whatever,


men titti vad jag hitta ! :R
PUSSVAH :-*

I am the air,

får lite psykbryt. det går inte skicka sms till lojs ! haha, fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiint, hon kan ju inte prata så jag kan ju inte direkt ringa henne heller. don't know how to reach her. men va fan, förr eller senare så ;d bara så du vet det louise om du läser det här, så försöker jag få tag i dig :*
för övrigt så funkar inte mitt facebook heller. haha nördigt om jag får säga't, vilket jag just gjorde.
men det kanske kommer, förr eller senare så. haha, det är rätt användbart det där förr eller senare ;)
men nej, nu är det förhäxad, och så ska jag få mamma att fixa käk !
senare blir det MoP konsert, ganska så nice ;d


PUSSVAH :-*

When your day is night alone,

mihi, skönt att va hemma redan faktiskt. inte för att det är något ovanligt, men det är fortfarande as gött.
skolan idag var inte allt för jobbig med nationella. när det var ca en kvart kvar på läsförståelsen så gick brandlarmet, vilket resulterade i att jag inte hann klart. men jag klagar inte, haha hör förståelsen och uppsatsen gick väl som det gick. orkar inte lägga för stor vikt vid att bry mig om det. förhoppningsvis blir jag iaf godkänd ;d haha tvivlar dock inte på detta, så om jag inte blir det så lär jag ju få en lite smärre chock. men men,

nu är det clark kent ! smallville, som jag tycker massa om ;rr så nu ska jag kolla på det ;d



PUSSVAH :-*

he's something, like everyone knows

hmmm lite lätt bristande bloggning idag. orkar faktiskt inte bry mig.
gick upp kl 9 imorse gjorde mig iordning, och sen bar det av till kyrkan. roligare saker finns ju som sagt ! men ni vet, det gick ganska bra ändå :) efter det så var hela släkten hemma och käka och greja ni vet, "firade" lixom. men jag hann nätt och jämnt äta, för sen bar det av mot kållandsö för match. denna är dock inget vi pratar högt om, för fy jävlar vad illa det gick ! jag måste säga att så dåligt har vi inte spelat på hur länge som helst. kändes lite som ett bakslag, och jah, jag blir sur !

men det är bara att glömma bort och komma igen, inte mycket mer att göra.
fast det får bli någon annan dag. nu tänkte jag sova. vi har tydligen nationella i franska direkt på morgonen imorgon, och jag som hade tänkt att faktiskt förbereda mig lite inför det i helgen. det blev ju inget med det, så nu satsar jag på att vara utsövd ist :)



slänger upp lite ointressanta bilder från konfirmationen en annan dag om jag orkar ;d

PUSS&GODNATT :-*

Säg att du inom dig bär, bara kärlekens röst

neh nu har jag suttit uppe och tråkat tillräckligt länge känner jag. dags att dra mig tillbaka med mina älskade O.C avsnitt, och sedan sova ganska tidigt. imorgon måste jag gå upp kl 9 ! (!!!!!!!) inte allt för kul. men sånt man får ta antar jag.


yeeees, kvalité :d

PUSS&GODNATT :-*

when the pretty bird has flown,

nu har jag kört både styrkan som jag skulle idag, samt konditionen som egentligen skulle vart igår. känner mig otroligt duktig ! har dock glömt att stretcha kom jag på nu ! skräll, det måste göras så snart som möjligt.
imorgon tar linus konfirmation, ganska så nice för honom. jag tycker dock det är lite jobbigt med kyrkan. då jag inte är ett så stort fan av varken gud jesus, eller någon av dom kristna grejerna så är det inte mitt favorit ställe. men det är ju så sällan man är där, så det får helt enkelt gå !
senare är det även serie premiär ! detta är något som gillar väldigt starkt. blir dock en borta match ända borta i kållandsö. men det ska väl gå bra. nu när i princip hela laget är med satsar vi självklart på vinst. och efter att ha förlorat med bara 2-3 på träningsmatchen, med några persone som aldrig har spelat förut med i laget, så borde det gå bra med ordinarie.

nu är det så att maten är grillad och klar så jag ska gå och käka :R

(mina bilder funkar inte så det får bli ett tråkigt inlägg igen :$)

PUSSVAH :-*

So I put my hands up, They're playing my song,

dagen blev inte riktigt som planerat idag. ist för att städa så blev det en tripp till skövde där jag köpte en foundation, linus ett par solglasögon, och malin i princip hela affärerna. jah men det är som det brukar. men dock tänkte jag hålla den där delen när jag lovade mig själv att jag skulle ut och springa, så det är det som gäller nu.
det är ju faktiskt helt jädra underbart väder oxå ! bara att fundera på vart jag ska springa, men det kommer jag på under tiden.

nu ska jag ut så vi hörs,

PUSSVAH :-*

I'm here without you baby,

när den rätta dyker upp,
säger hjärtat till,
och då får huvudet säga vad det vill.

man bara måste älska tzatsiki ! :) nu blir det sängen för hela slanten. imorgon väntas träningen som uteblev idag pga "skada". samt ska det städas, det är väl kanske på tiden.
PUSS&GODNATT :-*

they don't really care about us,

ibland, blir jag bara så irriterad på mig själv. just nu är ett sånt tillfälle. det är lixom något som kommer och går, alla har säkerligen varit med om det någon gång. haha, men iaf, jag tror jag är hopplös vad gäller att hålla det jag lovar mig själv. men skit samma va ? så länge man själv mår bra så kvittar det har jag hört.

nu funderar jag starkt på att kolla tzatsiki, morsan och polisen. bara för den filmen är så för grümmat söt !
kolla förresten samuel Haus då,

och nu ;RR


PUSSVAH :-*


det är nu som livet är mitt,

tjola, jag är i blogg form verkligen, det får ni ju bara hålla med om ! haha, skolan idag var ganska ok. först två st som babbla om tanzania resan, (som jag inte alls är intresserad av) det sköna med det här va att nu när dom har berättat kankse per äntligen kan släppa sin äckliga resa -.- haha, sen gjorde vi planscher med sammanfattningar av föregående dagar, och till sist var det Wannabe me, teatern med estet. rätt bra var den faktikt, eller åtminstonde helt okej ;d

nu sitter jag i soffan och kollar talang. mamma pappa och sara åkte ut till husvagnen tidigare idag, så jag malin och linus har livnärt oss själva. trevligt !

men nej nu förstår ni ska jag kolla slutet av talang



PUSSVAH :-*

I know that you are there to catch me if, I should fall

är lite halvt moloken sen träningen idag. det tar på krafterna att aldrig kunna göra en hel träning. men det som är värst är att på matcherna går det hur bra som helst, men när det väl kommer till träning så ska det hålla på och jävlas. visst jag klagar inte, för matcherna är ju roligast. men samtidigt känner jag att jag behöver och vill verkligen kunna träna oxå ! tror dock att det är planen. just nu tränar vi på D-plan, och det mina kära vänner, är ingen bra plan! jag skyller helt klart på den tills vidare.

för övrigt förlorade djurgården idag igen ! men kan man bli mer deprimerad. efter vinsten igår trodde jag verkligen på att dom kommit igång igen. men icke efter sudden så förlora dom ännu en gång. tragiskt :/

imorgon, är det sista sp dagen. TRÖKIGT! men det blir nog en jädrigt chill dag iaf. så det är inget att klaga på. men för att jag ska orka med den, och helgen, så behöver jag nog sova nu.


slänger in en bild på djurgårdens stjärna, som för övrigt är ganska snygg ! ;d

PUSS&GODNATT :-*

I'm noone special, in fact I'm just me,

heejhopp ;d
nu har jag egentligen lite bråttom att hitta alla mina saker innan hanna kommer så vi bara kan dra iväg till träningen. men som vanligt är jag ute i sista minuten!

idag har vi åkt buss i princip hela dagen, och jag tänker inte ens berätta vart vi åkte (och det beror kanske främst på att jag inte vet helt) men det var inte allt för kul det kan jag ju lova ! att allt hade med historia och göra gjorde det faktiskt bara ännu tråkigare. så där har ni min tråkiga dag !

nu ska jag faktiskt hitta mina träningskläder, så vi hörs ;d
PUSSVAH :-*

the smile on your face,

min dag är fullbordad ! nu kan den inte bli mycket bättre :D så jag tänker faktiskt ta och dra mig tillbaka med ytterligare några underbara OC avsnitt ! man bara måste älska den serien, och adam brody är ju för snygg ! :RR haha xd



PUSSVAH :-*

när jag tänker på en ängel,

men heeeeeeeeeeej ! haha ;d känner att jag går på ren och skär överenergi just nu. det känns bra faktiskt. det kommer bli värre imorgon dock. idag har vi iaf, som alla vet, vart i gbg. det var ganska händelselöst vill jag lova! besökte gp och volvo. volvo var för jädra trökigt det är en sak som är säker. men gp var helt okej. vi körde ett spel, som jag hanna och vikkan fullkomligt ägde ut alla i ! om man bortser från att vi kom sist. höhö, i bussen satt jag med min kära vän louise, men vet ni. den tösen har gått och fått stömbandskatarr. nu måste vi skratta lite åt det; HA HA HA! för det är så typiskt louise att dra på sig massa skit, ;d men nu får hon iaf inte prata, så resten av världen njuter av tystnaden. neeeeeeeeeeh, det blir faktiskt lite jobbigt måste jag erkänna, så om hon bara håller käft ett tag nu så kommer hon kunna prata sen hoppas vi :D

men nu har jag svamlat på tillräckligt,


Bild lånad från viiictoriaj.blogspot.com :* en bra bild av dagen tycker jag!
om ni bortser från att jag står på ett ben och blundar :d

PUSSVAH :-*

du kanske tycker jag verkar borta i tankar,

rätt skönt att slippa skolan imorgon, och istället få en hel dag i göteborg! det tackar man inte nej till. dock måste vi tyvärr tvingas dras med per hela dagen, och vi ska besöka GP och Volvo. jag menar, kunde dom inte kommit på något roligare? men ! vem är väl jag att klaga, jag slipper skolan.

dock kvarstår det faktum att jag måste gå upp runt halv 6 imorgon, så det är väl kanske läga på att sova.



PUSS&GODNATT :-*

jag är otillräcklig utan dig,

men gud vilken för jävlig dag.
har verkligen inte vart på humör alls, känner att jag bara behöver avreagera mig på något, men det lär ju inte hända så istället kommer allt att gå ut (ännu mer) över alla som pratar med mig. rekommenderar er starkt att låta bli.

det är ju bra tv kväll idag ! men trots det så känner jag inte alls för att kolla på något av programmen, förutom cougar town. vilket jag inte ens borde se på i och med att vi ska va i skolan kl 7 imorgon ;s hmm, ja ja ! nu känner jag mest för att spy lite. men ist tänker jag se om hela säsong 1 av O.C. så nu vet ni,

PUSSVAH :-*

it's gonna be the one,

halloj där ;d
första tisdagen på x antal veckor som jag faktiskt är hemma innan kl tre. till och med innan ett var jag hemma ! njuter av tiden vill jag lova. idag var det nämligen ingen sjukgymnast för lilla mig eftersom hon inte var där. jag klagar inte utan åker lydigt hem ist (a) haha, dock hade jag sett fram emot en jädrigt slapp dag, kanske ta fram matteboken lite grand, mest för att det skulle se bra ut. men icke, jag råkar ju ha utvecklingssamtal kl 16. jag som älskar utvecklingssamtal ! särskilt när man måste fylla i papper, typ trivs du i skolan, vad är du bra på, har du uppmärksammat att någon i klassen är utanför ? lixom, what's the thing med det. är det inte bättre att dom frågar mig det rakt på sak när jag sitter där. nu kan ju jag ljuga ihop vad som helst. inte för att jag tjänar något på det. men ni fattar galoppen.

ne fan, nu har jag lite att stå i, så vi får helt enkelt höras senare !

PUSSVAH :-*

here we go !

ta fram anteckningsblocken och gör er beredda att anteckna för här kommer ännu en LISTA :D
jag vet att ni älskar det :* och det är jäkligt bra tidsfördriv!

SEX & HÅNGEL
1. Vem sov du med senast? Linda :d
2. Vem låg du senast i sängen med och höll/krama om? Haha xd
3. Vem pussade du senast? Inte riktigt säker på den du,
4. Vem av det motsatta könet strulade du senast med? Olle? xd
5. Vem av samma kön strulade du senast med? Hanna bby :*
6. Har du haft oskyddat sex? Mitt liv mina problem :)
7. Vem sög du senast av? -| |-
8. Hur ofta strular du? Typ 7ggr varje timme ;s haha ne men, kan man föra statistik på det ? ;s
9. Hur många har du strulat med på en kväll? Två,
10. Vem var den första personen du strulade med? Fffffffffilip,

KÄRLEK
10. Vad är första och sista bokstaven i namnet på personen du senast hade en crush på? Beror på hur man räknar crush, men jag säger, jr
11. Hur många har du varit tillsammans med? ”Seriöst”, 2
12. Vem var du senast tillsammans med (inte den du har nu, förra)? Oscar,
13. Är du tillsammans med någon nu, isåfall vem? Världens bästa H <3
14. Hur länge har ni varit tillsammans? Typ 3 månader :O
15. Sötaste paret? Måste nog säga att emelie&tobbe är riktigt söta,
16. Hur ser din drömpartner ut? Jävligt muskulös, mörkhårig, bruna ögon, markerat ansikte med perfekta drag, lite skön sprotig stil, osv ;)
17. Hur ska din drömpartner vara? Snäll, omtänksam, snygg, glad, pålitlig, stort självförtroende men inte vara ego, sportig, och väldigt välsdigt väldigt underbar,
18. Hur många gånger har du varit kär? ”kär” haha fler än jag kan räkna :d
19. Okej, seriöst, hur många gånger har du varit kär , RIKTIGT kär? Två.
20. Vem var din första riktiga kärlek? Filip ...(a)

DÅLIGA TIDER
21. Har du druckit alkohol? Kanske lite grand någon gång sådär, ;)
22. Röker du? Helst inte ;s
23. Snusar du? Nej tack,
24. Har du rökt på / knarkat? nope, 
25. Hur ofta festar du? Tillräckligt ;s
26. Vad gillar du att dricka? Vatten :r
27. Har du skurit dig? Jah men nu har jag ju knivskräck oxå ;s
28. Har du bra självförtroende? Upp och ner, men ja när jag känner för det ;d
29. Hur mår du egentligen? Ha ha!
30. Har du någon gång brutit mot lagen, isåfall hur? Skulle jag?

DÖD/LIV
31. Har du varit på begravning? Ne :O
32. Isåfall, vilka? Eh?
33. Har någon nära dig dött? Räknas min hund?
34. Hur vill du dö? Lycklig, :D
35. Vill du dö? På sekunden tack!
36. Har du någon gång varit på dop? Faktiskt ! :o
37. Isåfall, vilka? eh... sara, richard, julia, troligtvis fler, men jag minns inte :(
38. Gillar du livet? Jo det är faktiskt riktigt okej,
39. Vem som står nära dig fick senast barn? Blir nog daniel isf,
40. Vill du ha barn, och hur många? Jaah fast... ne eh! :D

DU

41. Vart bor du? LEDSJÖ SITY !
42. Vart går du i skola? Skara :r
43. Är du smal eller tjock? Får nog klassa mig själv som smal isf. Men det kan man ju ha delade meningar om har jag hört ;o
44. Är du snygg? SnyggAST! Jag och louise iaf :$
45. Är du nöjd med ditt utseende? Hyfsat, :)
46. Vad gillar du mest med dig själv? Nageln på lilltån, gör inte alla det?
47. Vad vill du ändra på? Won't tell yaaa, :)
48. Vad heter du? EMMAAAAAAAAA !
49. Gillar du ditt namn? -.- jah, men alla heter ju det :(
50. Vad gör du på fritiden? Vilken fritid?

FAVORIT
51. Mat: måste nog säga donken :$
52. Dricka: vatten , apelsin juice är för jädra gott oxå !
53. Färg: R O S A !
54. Musik: blandat,
55. Låt: har ingen spec :o
56. Veckodag: L Ö R D A G ! enda dagen man kan koppla bort allt riktigt rejält,
57. Sport: FOTBOLL !
58. Godis: naw, har för många :(
59: Artist/band: johan och ola ? :R
60: Skådespelare/skådespelerska: har ingen spec faktiskt ;o

SKOLA / ARBETE

61. Går du i skolan? Tyvärr så jah,
62. Trivs du? Har inte mycket val ;d
63. Favoritämnen? Höhö idrott, :r
64. Vilka ämnen gillar du inte? Samhäll, geografi, franska, +o(

65. Vilka lärare gillar du / gillar du inte? Öh PER ! Och monica xd Gillar- tomas och tomas :D dom andra är la någonstans mittemellan :o
66. Vart har du praoat? ganska ointressant om du frågar mig?
67. Har du någon gång sommarjobbat & vart? Aa, eeeeh. Ljungsbackens förskola ;d
68. Vad vill du jobba som? Vet inte :( advokat, psykolog, något där jag blir rik lixom :r
69. Varför? För Jag vill ju bli rik?
70. Vilken klass går du i , & gillar du den? Sp1B, den är faktiskt riktigt jäkla OK !

FAMILJ
71. Vad heter din mamma? Charlotte, aka Lotta,
72. Vad heter din pappa? Tore,
73. Vad heter dina syskon? Malin, linus sara, (madde&linda)
74. Är dina föräldrar skilda? Nooope :d
75. Vad heter dina mor och far föräldrar? lisbeth&mats Stig&gerd
76. Trivs du hemma? Älskar't ;r
77. Om inte, varför? AscH ;d
78. Hur är din familj? Inte alls som mig, men jag älskar dom ändå ;d
79. Är dina föräldrar pinsamma? Neh, det har jag växt ifrån :)
80. Låter dina föräldrar dig göra mycket? Det skulle jag säga :d

ANTINGEN ELLER

81. Sommar eller vinter? Sommar ?
82. Bikini eller baddräkt? Bikini,
83. Rosa eller blått? Rosa !
84. Öl eller cider? Cider tror jag,
85. Vin eller sprit? - sprit, för man mår så dåligt av vin ;s
86. Bada eller sola? Sola :O
87. Chatroulette eller omegle? Öh?
88. Fjortis eller emo? Höhö mig själv :J
89. John Mayer eller Johnny Cash? Vet inte :(
90. Pop eller rock? pop tror jag allt,

RANDOM
91. Skostorlek? 37-38
92. Längd? 172, typ
93. Gillar du bananer? Ibland ;d
94. Leker du gärna häst? Favorit lek ;r
95. Vad heter dina bästa kompisar? Ne det jag vill inte berätta, för då tar någon bara dom :(
96. Hatar du någon? Det är ganska ansträngande, och jag har annat att lägga min energi på, men visst finns det folk jag tycker mindre om.
97. Vad spenderade du senast pengar på? En glass på donken :R
98. Vad åt du senast? Makaroner&Korv :o
99. Är det många i din skola som gillar dig? Dom som känner mig hoppas jag ;d
100. Sista frågan; Är du rasist? Inte så farligt ;)


I won't let the sun go down on me,

usch och förlåt för min underbara uppdatering !
men idag har jag haft en hel del att stå i. när skolan slutade kl 2 för min del, så stannade jag kvar och var med på lojsans tyska. jo men trevligare saker finns, men jag klagar inte ! sedan hade jag och lojs en sak att uträtta, och det blev inte klart förän vid halv 6 ! efter det insåg vi att vi inte hade käkat sen kl 11 för min del, men 10 för lojs del, så vi tog oss en "snabb" promenad till donken. sedan fick vi stressa sönder till bussen, som ändå var försenad. men det är väl typiskt. -.- AJA !
väl hemma började jag med mitt tränings schema. idag var det springa 40 min som gällde. jag trodde inte jag skulle hinna så långt, men efter 30 min, så var jag redan hemma hos världens bästa H :* räknade ut att det är ca 5,8km dit, så jag är nöjd faktiskt ! haha, hon fick dock köra mig hem, men det gjorde hon ju så gärna ! (a) haha, så jag var väl hemma runt halv 9, sen blev det dusch och lite käk, and here I am. för övrigt är min fot fortfarande svullen på något konstigt vänster ;s fattar ingenting.

nu ska jag kolla klart på hocken. det går dåligt för mitt djurgården, höll jag på att säga samtidigt som dom kvittera! GÖTT KÖTT !



PUSSVAH :-*

sen jag fann dig så lever jag i kärlekens hus,

tjohej tjohopp, uppdaterarN idag det är inte jag vill jag lova.
vi var som sagt hos mormor och morfar förut, fikade lite och så, sen åkte vi hem och vem var då här, om inte mina kära syster. hon hade letat sig hem hit över helgen, så det var väldans trevligt att träffa både henne och sebbe.

för övrigt så har jag bajs ont i huvudet, och skit ont i foten. har typ vart stel i mina fotleder hur länge som helst, så trodde att jag var det även idag, men nej när jag kollar på foten är den mega svullen, ;s vet inte vad som hänt, men orkar inte bry mig faktiskt.
nu ska jag dra mig mot sängen, för dte är tydligen skoooooooooooooooola imorgon. det gillar vi verkligen(Y) not. men så är livet,

PUSSVAH :-*

kan nån förklara det för mig ?,

Yello,
nu har jag äntlige käkat! och som det var efterlängtat ;s haha, vaknade elva i morse, och åt frukost, sedan vid kvart över 12 bar det iväg till H, och sedan vidare mot match. att nämna om matchen är att vi helt klart spela mycket bättre än föregående match! dock, blev det ett mycket orättvist resultat, och det berodde väl till mesta del på att vi inte hade mer än 12 spelare, och när Hs fötter är som dom är så blev vi bara 11, vilket innebar inga avbytare.. jo men roligare saker finns ju ! hela laget var för övrigt halvskadat, och så. så slutsats: bra spel, med orättvist resultat med tanke på omständigheterna.

men iaf, så då hade jag inte käkat sen kl 11 i morse, vilket var ganska för jädra jobbigt för någon som är hungrig i princip jämt ! men nu är det löst iaf ;) haha ,
nu hörde jag det ryktas om att åka till morfar, Så vi hörs



PUSSVAH :-*

noone knows what it's like,

Yello,
börjat piggna till lite nu, vilket är rätt skönt. funderar dock på att dra mig mot sängen snart, eftersom resten av familjen ska upp tidigt imorgon så lär ju dom gå och lägga sig snart, och malin är som vanligt inte hemma.. så finns inte särskilt mycket för mig att göra uppe heller. det är inte det att jag klagar på att malin aldrig är hemma, det är bara lite segt när hon jobbar hela veckorna och jag bara träffar henne en kvart på morgonen lixom. haha sen är hon inte ens hemma på helgen, så det blir lixom max 2 timmar i veckan som vi ses. känns det som iaf ;) haha, men ne jag klagar inte, det finns fördelar med det oxå. nu kommer jag inte på några, men det finns säkert en del.

tydligen är det james bond på tv nu btw. jag är inget stort fan av honom.
borde kanske lägga mig och kolla på en film ist, så jag iaf gör något "kul" idag.



PUSSVAH :-*


'cause I'm counting on A new beginning,

känner mig inte allt för kry just nu.
vaknade upp ganska pigg och så, men sen vände det. och jag är glad att jag inte hade några planer för idag, för det skulle aldrig funkat. hoppas jag mår bättre tills imorgon iaf, det skulle ju inte vara fel lixom.

i brist på annat sitter jag och kollar hockey just nu. HV71-Djurgården, eftersom mitt hjärta alltid ligger lite halvt hos djurgården så lär det ju vara dom jag hejar på. ser inte så ljust ut just nu, men det hinner ju ändras !


lite sällskap av min favorit tjockis har jag :*
(att tillägga; bara favorit just nu, annars tycker jag faktiskt ine särskilt mycket om katter )

,

jag behöver dig, nu.

come on barbie,

jag känner att den här dagen bör ägnas åt matte boken, och alla dess problem. men å andra sidan vet jag inte om jag orkar. känner mest för att som vanligt göra ingenting och bara njuta av att vara ledig. helgen är ju trots allt kort, så man får ta vara på den (a) haha,
förövrigt vaknade jag av att jag låg på mobilen och fick ett sms, när jag skulle kolla det så visade det sig att det var sara som hade skickat, ett tomt sms till råga på allt -.- sånt blir man ju så irriterad på ! men men, det var inte meningen fick jag veta sen så, jag förlåter henne ;d

funderar förresten på att bli brownie igen. känner för att göra något med mitt hår, och just nu lutar det åt brunett. but i'm not sure yet, det återstår att se.



PUSSVAH :-*


when we walked in fields of gold

från att ha vart en ganska seg och händelserik kväll, blev det en ganska okej kväll med besök.
Jens med familj tittade förbi en liten sväng, och åkte ganska nyligen. på något vänster tycker jag det är rätt gött att bara sitta och tjöta med dom. haha så helt klart en okej kväll min kära vänner !

nu lääääääääär det ju bli sängen!
PUSSVAH :-*

And you can tell the sun in his jealous sky,

vet ni vad som jag tycker kan vara lite svårt?
att veta vart man har alla människor. lixom man tror att man har hyfsad koll, men så vips vad det är, så är det inte alls så. måste ju erkänna att man blir lite förvirrad. att jag dessutom har nära vänner som bara kommer längre och längre ifrån mig, gör inte det hela bättre.
är det jag som är förändrad, eller är det dom? eller är det bara en liten period just nu, som det känns så, det kanske blir bättre om bara ett litet tag. jag vet inte, men det är jobbigt iaf !
det får mig oxå att ställa frågan, vem kan man egentligen lita på ? , om folk bara försvinner till höger och vänster, vågar man egentligen lita på någon så där överdrivet mycket då?
haha aja, nej nu ska jag inte vara sån. jag vet vilka jag kan lita på, och vissa är mer andra är mindre, så är det bara. men dom jag litar på tvivlar jag inte på för en sekund, det ska ni veta ! :D

nu äre grillning på G (Y)



PUSSVAH :-*

I'ma tell you one time,

ÅRETS FÖRSTA TWISTER HAR NU ÄTITS !
måste säga att det är tragiskt att det var tvunget att gå såhär långt, in i april till och med, innan det blev av. men nu är det gjort, och den var så för jävla god! gav mig sommarkänsla till 1000. seriöst, godare glass finns inte.

dagen idag har förövrigt vart som dom flesta dagarna. helt okej, men as tråkiga.
jag och louise tog oss friheten att missa en halvtimma på våra matte lektioner, bara för att skriva ut ett träningsprogram och köpa en chokladboll. (vi var hos syv). vi bestämde oss även för att vi ska göra lumpen, därav tränings schemorna. tjaaaaaaa, vi får se huruvida jag håller fast vid det eller inte. men jag ska ju försöka en vecka iaf ;)

nu ska jag ut i solen ! :R



PUSSVAH :-*

I yelled my commands,

uschan, idag var det riktigt jädra skönt att ta en varm dusch efter träningen ! bir väl så om man bara sitter och kollar på. det blir ju trots allt kallare desto senare det blir. illa om jag får säga't ! dock var det mitt knä som var och spökade för mig igen. det är så tråkigt! jag kunde ha fortsatt träna, men det var lika bra att gå av så jag kan spela på söndag. var tydligen lite tight om folk då ? aja, det blir nog bra.

men vet ni vad, vi kör en dagens skräll idag med!
dagens skräll måste vara återigen Amanda Alnemar, men den här gången tillsammans med sofia Ljungberg, som då alltså cyklade 1,2 (1,3?) mil igår ! det mina vänner är inte illa, för att vara dessa två ! stor prestation, och det är värt en eloge (om jag hade haft någon) :*

haha nej nu är det kladdkaka och lite tv som gäller, borde nog förbereda inför engelskan imorgon oxå!
PUSSVAH :-*


it's over,

maintenant:
har laddat upp med popcorn, och nu ska jag dö framför tvn, för att senare ta tag i livet och träna samt kanske plugga om jag orkar.

PUSSVAH :-*

the apple of my eye

I like being home right now ! skönt att vara hemma när bussen vanligtvis brukar gå, det kan jag lova. så jag tackar gudarna för att vi fick sluta 10 min tidigare, och att solen lyser ! för det innebar att jag faktiskt kunde offra mig och gå dom kilometrarna det är hem till mig från lundsbrunn (a)

nu ska jag faktiskt ta och lägga mig i solen och sova lite, för jag är galet trött. vi hörs lite senare !
PUSSVAH :-*


första bilden som kom upp, så jag bjuder på en för jäkla ny bild ! ;)

there's no reason for me to change my mind,

nee nu tror jag det är dags att bege sig mot sängen faktiskt. överraskade mig själv och resten av familjen med att se på grey's idag. kommer dock inte låta det bli en vana, det är det inte värt.

för övrigt känner jag att mitt liv är händelserikt just nu och att jag har mycket att berätta. (NOT) men faktum är att jag längtar till nästa vecka, på något knepigt vänster och av en outgrundlig anledning, så gör jag faktiskt det. kanske är anledningen inte så outgrundlig, och det hela är kanske inte så knepigt, men det är inte värt att ta upp det, vem vet vad konsekvenserna blir? naaa, för nu skojja jag. det är ju sp dagar nästa vecka och det är lika med i princip inga läxor. inte för att jag gör mina läxor ändå. men då slipper jag åtminstone ha "ångest" över det. sen kanske det finns andra anledningar till att längta till nästa vecka. men vem vet, det märker man först då.

PUSSVAH :-*


jag vet att ni bjuder på bilden, för det är sånt ni gör (a) you're the greatest! :-*

Dagens skräll!

Yes , Dagens skräll mina kära
måste vara amanda alnemar med sina två (passande) citat i ett enda sms! den klår ni inte så lätt va ;) haha, ibland är jag gaaaaaaaanska lätt road om man säger så. förresten är jag nog proffs på att baka chokladbollar ! dom blev as goda. once again, i've made it. även fast jag inte har provsmakat dom än, så vet jag att dom är det :J

Btw,
if we're gonna push it, then we're gonna push it really far.
'cause i'm not the one who'll lose.

nu blir det chooooklaaaaaadbooolllaaaaar !
PUSSVAH :-*


long time ago, so i believe it's time now, JOHAAAN :R

hide ever trace of sadness,

ajj caramba. jag vet inte vad jag ska göra för att få inspiration att plugga. eller, iaf känna att det går helt okej även fast det suger. just nu gjorde jag två matte tal tror jag, sen orkade jag inte mer. det är inte effektivt arbete, och effektivt arbete är ett måste för mig just nu. men, jag tror jag lägger ner för idag, trots allt. är faktiskt på ganska dåligt humör, och behöver något gott. snarast.

- chokladbollar
PUSSVAH :-*


I'll be waiting,

god eftermiddag mina kära vänner ! lol, räknas det här ens som eftermiddag? aja skit samma.
nu ska jag ta tag i mina matte tal, och verkligen försöka komma ikapp så jag kan slappa på lektionerna utan dåligt samvete (a)

skolan idag var helt okej, ganska tråkig. hade muntliga delen av nationella proven i Engelska, fick vg så är ganska nöjd med det. annars har det inte hänt så mycket, men vad kan man egentligen begära av en onsdag. det är lixom veckans mittendag och det ska inte hända mycket på dom.

men nu ropar matte boken på mig, (eller snarare mitt dåliga samvete som ekar inom mig) så det är väl dags



för övrigt så är jag nog sveriges största soldyrkare :r

PUSSVAH :-*

I want your love,

jag klagar ju inte över sovmorgonen som tillkommer imorgon pga nationella proven alltså ! att i vanliga fall börja 8, men imorgon börja 10.20 är absolut inga fel. visst det är muntliga nationella i engelska, men vad sjöen. jag lär ju vara utvilad åtminstone!

nu måste jag seriöst göra något åt min så otroligt idiotiska mage. har fått kramp så jag tror jag dör ! hoppas för guds skull att dom kollar upp den när jag ändå är inne, för det här funkar inte. det är jobbigt att gå runt och må illa hela dagarna, och vips vad det är så får man ett kramp anfall, och sen är blir man mega hungrig, men om man äter så mår man illa som jag vet inte vad, och så får jag kramp igen ;s det är som en ond cirkel. jag kommer aldrig bli frisk -.-


kolla vad söt louises mobil blev med den rosa pärlan (uppe i hörnet ) ;R
det kallas, geografi lektion , :*



PUSSVAH :-*

where were you?

tjohej :d
nu sitter jag och lojsan och pluggar matte. roligare saker finns ju det kan jag erkänna, men vad sjöen, ibalnd måste man. direkt efter skolan idag åkte jag till sjukgymnasten, och det gick som vanligt. bra med andra ord. haha, sen tog jag bussen hem till lojs, och fick vänta på henne eftersom hennes buss var inne senare än min, men då fick jag njuta lite av solen ju. så gjorde vi klart våran historia, eftersom vi fick en glad överraskning om att den tydligen skulle vara klar tills imorgon.men nu är den klar iaf, och om den inte duger får han banne mig skriva den själv.

nu ska jag räkna några tal till, och sen blir det hem och hämta träningskläder, och sen träning!
PUSSVAH :-*


give me time to forget,

bjöd in istiden till mitt rum förut, så nu sitter jag och skakar tänder, samtidigt som jag deppar över att mina OC avsnitt är slut!!!!!!!! förstår inte hur detta gick till. så nu funderar jag seriöst på att antingen se om alla, (bara för första säsongen är bäst) eller helt enkelt välja ut dom avsnitten som är bäst, och se bara dom. svårt val mina kära vänner. men världs bäst som jag är brukar jag alltid göra det rätta ! mohaha, men nu ska jag bädda ner mig under mina täcken, och sooooooooooova snart,


för att jag faktiskt inte bryr mig om att mina bilder är suddiga :R

PUSS&GODNATT :-*


why do you have to go ?

asch, åtminstone läste jag klart historian, och utan att somna. men när jag kom till matten gjorde jag ett tal, innan jag insåg att det aldrig skulle hålla i längden. i helgen lär det ju bli jag som absolut verkligen måste plugga matte, för jag har egentligen inte tid agtt komma ännu mer efter, men just nu sådär på veckan så orkar jag verkligen inte.
men är ändå ganska stolt över mig själv som faktiskt gjort en läxa iaf, för första gången på jag vet inte hur länge :$
haha, nu ska jag ta och provsmaka en av mina chokladbollar



PUSSVAH :-*

And a miracle has happened tonight,

det tar mig emot att säga detta men, det är dags att ta upp historia boken. för en gångs skull planerar jag att läsa det vi har i läxa, och jag kan bara hålla tummarna för att jag inte somnar. för min egen skull hoppas jag verkligen inte att jag gör det, eftersom jag har x antal matte tal att räkna med. det är det sköna med skolan, man behöver inte oroa sig för att ha någon egentlig fritid.

PUSSVAH :-*

jag bryr mig inte,

åååh vilken tråkig dag det har varit idag. haha det enda bra med dagen har varit vädret. jag älskar solen, och jag älskar att man äntligen inte behöver ha på sig 100kg kläder för att inte frysa. så även fast dagen har varit sugig med både svenska datakunskap och samhällskunskap (med äckel per) så har vädret ändå lyckats få mig att vara glad. like I said, jag älskar solen.

något annat jag älskar lite lagom mycket är mat. och det lagar mamma just nu, vilket är bra för jag är huuuuungrig! dock mår jag illa som ett äggskal, vilket jag har gjort konstant i jag vet inte hur länge, och egentligen borde jag sluta klaga för det är inte intressant längre. men ändå xd haha, skit samma nu ska jag kolla om maten är klar så
PUSSVAH :-*


I'd rather be alone,

usch shit vad min uppdatering har vart bra idag ! :D haha, igår, så kan jag ju lova att det kan ha blivit liiiiiiiiiiite för mycket för mig om man säger så. men jag skyller helt och hållet på amanda och hanna. för mitt fel var det inte iaf ;) för övrigt så var kvällen helt okej, det jag minns (Y) haha, som vanligt gör man ju bort sig lite och så, men det är så det ska va ju ! vid 12 tiden så bestämde jag mig för att sova hos linda, så vi drog typ då, somnade direkt när jag la mig i sängen och fick mina tre täcken (a) haha, sen sov jag fram till tolv, och det var för jääääävla skönt !

förut spelade vi även match, och jag kan starkt rekommendera att inte spela bakis. fy fan. jag mådde så illa hela matchen, och var så trött ;s ahah men trots detta gick det hyfsat, vi förlora dock med 5-4. ganska orättvist resultat vill jag lova, men man kan inte alltid ha tur. för övrigt höll mitt knä hela matchen, och det var som vanligt as kul att spela !

nu ska jag se dom sista OC avsnitten och sen sova riktigt skönt, för det är verkligen välbehövligt.
PUSS&GODNATT :-*


såhär söt var jag när jag var nyvaken i morse :$ haha jag hatar morgnar!

a new day start,

tjola ;d
haha nu ska jag och världens bästa snart bege oss in mot lundsbrunn, träffa franssons och sen vidare till johanna, där det blir lite förfest ;d senare blir det lagfest nere på sörbo ! inte så jätte taggad, men det kanske blir kul ändå :D

nu ska vi typ dra, så vi hörs !
PUSSVAH :-*

and it doesn't matter how far,

pigg och alert ät något jag verkligen inte är, det är en sak som är säker ! däremot är jag sjukt övertrött, och det leder till att jag är onaturligt glad (för tillfället). haha, har vart på sörbo fram tills ganska nyss, och jag måste säga att roligare saker har man ju gjort ! först fick jag och hanna städa i köket, helt okej eftersom vi ändå fick vara inne lixom, men sen skulle vi ut och olja alla bänkar och sånt. och jag mitt äggskal hade ju inga vantar med mig, så jag kan ju lova att min händer förfrös. men men säger jag ! det är sånt som händer.
nu ska jag byta om lite, och sen ska jag malin och sara åka och hämta linus, för att sedan åka till farmor och käka. trevligt.

så mina kära vänner ! vi hörs.
PUSSVAH :-*



it's our last chance to share the stage,

uschan mig. klockan är kvart i 8, det är lördag, och jag är redan klar att åka. känns inte fullt så bra som man skulle kunna tro. i vanliga fall brukar jag ägna mina lördagar åt att sova, och låtsas att jag överväger att plugga. men inte idag nej. usch !!!

aja tror hanna kom nu, så vi hörs senare

PUSSVAH :-*

you shine brightest of them all,

rätt skönt med en lugn tv fredag, det är en sak som är säker. är inte alls sugen på att göra något dom närmsta veckorna. haha, har faktiskt bara degat hela dagen och det är så underbart. nu tänkte jag slänga på dom sista avsnitten OC och sen sova.

städdag på sörbo kl 8,00 imorgon, det är inte okej, men ibland har man inget val. så det är väl bara att pallra sig upp och se glad ut. haha, aja men vi hörs
PUSS&GODNATT :-*


sleten bild, men det är så jag är just nu (a) :$

jag ska skrika mig hes, och vara full och galen,

åh fy fan vilket underbart väder det är just nu !
dock måste jag bara säga att det är aningen kallt faktiskt.. fast man får väl ta på sig en extra tröja och kanske inte bara gå i foppatofflor. hmm jah ibland är det själv förvållat att jag fryser. men den smällen tar jag. älskar iaf att solen är framme, och hoppas att den stannar ett tag nu, för det behövs verkligen !

PUSSVAH :-*

I'll be on your side forever more,

tjo och hej !
vet ni vad jag gör ? eller haha ne hur skulle ni. jag gör iaf absolut ingenting ! ganska chill faktiskt :d
dagen i sig har förresten varit ganska händelselös. jag och lojs har paktat mot typ alla, men det är bara sånt vi gör helt enkelt ! på idrotten välkomnade jag mina vanliga knävridningar som varit borta i ca en vecka ;s
så mer eller mindre har det varit en helt vanslig och händelselös dag som sagt.
och så ska den fortsätta,



PUSSVAH :-*

I'm always on your side,

hannah montana (Y) haha typ ett av mina favorit program det kan jag lova. och för er som inte förstod det, så ser jag på det just nu faktiskt. dock har jag sett detta avsnittet typ 100 gånger, men så är det alltid.

borde egentligen plugga engelska nu. men jag orkar seriöst inte. jag förtjänar att få ta det lite lugnt, och bara dö framför tvn :$ blir nog bara hannah och sen slänger jag på några avsnitt OC. inte många kvar nu, bajs säger jag :( haha märks att jag inte träffat hännie på några dagar, för nu har jag inte hört ordet bajs hela dagarna, vilket resulterar i att jag säger det ist ! illa vill jag lova xd men vad sjöen,

nu ska jag kolla mer tv
PUSSVAH :-*


know that you can always count on me, for sure

nu har jag iaf vart lite duktig, och ligger endast 3 sidor efter i matten. inte illa för någon utan inspiration ! men nu ska jag dra och träna, hoppas jag hittar lite inspiration, så jag kan göra klart det sista av matten när jag kommer hem.
hörs sen
PUSSVAH :-*

no matter what they take from me, they can't take away my dignity

rätt skönt att för en gångs skull faktiskt vara hemma hyfsat tidigt, när man slutar tidigt ! det är ju en sak jag kan lova. skolan idag var helt okej, eller kanske inte. alltså börja dagen med smahällskunskap och per, det är aldrig en bra dag. allvrligt talat, jag hatar det. men sen fick dom in chokladbollar med pärlsocker på i caféterian. MUMMA! tror ingen i världen förstår hur goda dom är i min mun alltså ! dock resulterade det i att jag köpte två stycken. jag bara älskar hon som står i caféterian, hon vet verkligen på pricken vem jag är, och varje gång jag kommer och ska ha en chokladboll så säger hon; är det dags nu igen ? , så ler hon lite små gulligt, haha ! som sagt jag bara älskar henne :D

nu är det dags att ta tag i mina 16sidor matte som jag ligger efter för att sedan plugga lite engelska.
men känner jag mig själv rätt så blir det något gott att käka och tvn ist -.- haha aja
PUSSVAH :-*


it's amazing how you can speak right to my heart,

well well, nu tror jag bestämt det blir lite oc innan jag sover ! har inte kollat på det sen i måndags, så nu är jag i starkt behov ! haha , har ju äntligen kommit till fjärde säsongen :rr haha :D

så det är väl så det blir !
PUSS&GODNATT :-*


kör på en repris för jag orkar inte ladda upp en ny :$

never mind breaking down,

ah men hallå ! jag tror jag lider av något seriöst alltså ! helt plötsligt var mitt dåliga humör borta och jag är på värsta topp humöret. galet vad det går upp och ner hela tiden ! just nu håller jag förövrigt på att slå ett rekord i att ha solglasögon på sig :o ganska coolt (H) men ni vet, det är ju bara sån jag är ;) mohaha xd

nej men nu funderar jag starkt på att googla upp olika intressanta saker. för ni vet väl förresten att rosa cyklar är sjukt snygga, men getter (med horn) är galet leskiga. lite såna intressanta saker tänker jag på, när jag säger intressanta saker. haha

PUSSVAH :-*






nothing's coincidences, there is always a greater sense

haha !
neh, jag trodde jag hade en bra dag idag !:D skolan var inte allt för jobbig, riktigt trevligt faktist, två chokladbollar osv, helt enkelt en bra dag.
tills jag kom hem xd
vilket skämt, ett brev, en bild, en kommentar, mitt godis är slut, töntigt sms, haha keep going (Y) But, I guess it's bad luck--

nej men nu ska jag lämna datan !
PUSSVAH :-*


did you know, that when it snows, my eyes become large,

usch, fick hem ett brev på posten som jag gått och väntat på ett tag nu. dock känns det inte allt för bra, för det är inget vanligt brev. nej det är ett brev får l'hospital.., eller sjukhuset är ju synd att säga. fast det är ju faktiskt från kss, så tekniskt sett är det sjukhuset. haha aja, fick dock en klump i magen. är ganska orolig över hur det ska gå med allt just nu. för, för tillfället är det inte bara mitt knä som behöver sjukhus hjälp, utan jag har även lite andra bollar i luften på sjukhusfronten. usch fick sån jädra ångest nu !!!!!!!

don't know what do to. men just nu har jag lite annat att trassla mig ur, och chips att äta. så vi hörs
PUSSVAH :-*


did someone break your heart inside ?

god morgon !
eller godoch god, men det är morgon iaf. inte vanligt att jag  bloggar såhär tidigt ;s haha, men datan var ändå på. igår gick jag och la mig redan kl 10 faktiskt ! helt sjukt, och inte nog med det så sov jag en halvtimma i soffan innan det ;s haha inte lätt att vara jag när man är trött.
nu ska jag snart cykla iväg till bussen. yeeees ni läste rätt, jag ska cykla till bussen idag. haha var ett tag sen, men orkar inte gå hem idag så så får det bli.

nu ska jag göra iodrning det sista och sedan dra mig,
PUSSVAH :-*


if I saw you in heaven,

neh. jag borde plugga franksa tills imorgon. vill verkligen inte köra helt på nationella om två veckor, och detta är en bra förberedelse. men nej, jag orkar verkligen inte. istället tänker jag nu bädda ner mig i soffan kolla på the mentalist, cougar town, och christine ! vem vet, kanske smäller in ett par avsnitt oc med. för min skull hoppas jag inte det, men man vet aldrig :o

PUSSVAH :-*


would you know my name ?

hej hopp !
usch fy sjöen, börja skolveckan med att bara ha sovit två timmar är inte särskilt begåvat. men då kan man fråga sig, vad gjorde jag egenrtligen hela natten då? ;s haha , det enkla svaret är bara två bokstäver långt. O.C. jag förstår inte hur fast man kan bli i ett tv program. men det är verkligten något speciellt med detta, det tror jag alla som har sett det kan intyga !

skolan idag var helt enkelt alldeles för mycket som vanligt. kändes inte alls att vi precis har haft en veckas lov, utan snarare som att vi har gått i skolan i 70 år och väntar på lov -.- att vi hade lektion med äckelsnigel per gjorde inte det hela mycket bättre. bara för att jag är så sur på honom så kan jag inte ens försöka koncentrera mig på hans lektioner. och det är aldrig bra -.- baaaaaaaaajs på skolan !

men nej, nu måste jag leta upp mina träningskläder. hört att det är första ute träningen på Gräset idag. ganska härligt ! men carine sa att jag inte borde träna. well, you know me, så det blir träning iaf.
PUSSVAH :-*




jag vill slippa förklara, bara leva och vara

hmm hoppsan, insåg precis att min uppdatering idag, verkligen inte har vart i klass med vad jag brukar. haha, har vart trött idag, inte orkat använda datan, och så har jag vart hos mormor (a) haha, alltid trevligt.

kollade precis nya säsongen av top model, eller ah, den slutade ju kl 21, men ni fattar. ganska coolt att dom gör en säsong för såna som inte är över 1,70 lixom. har aldrig fattat grejen med att modeller måste vara långa egentligen, korta tjejer kan bära upp kläder minst lika bra som långa ;s haha aja skit samma det är inte mitt problem.
nu är det legally blonde som står på i bakgrunden. hon är verkligen för skön alltså ! haha , men tror jag ska byta ut det mot dom sista avsnitten oc..

haha i vilket fall så hörs vi :D
PUSSVAH:-*


These are the days,

M-mmm jag njuter av sista dagen på lovet !
eller inte. jag snarare gråter för att det är just sista dagen. usch imorgon är det back to school som gäller, och det känns lite halvt för jävligt faktiskt. varför har man inte två veckor påsklov egentligen? haha tror inte någon skulle misstycka direkt.

men förövrigt då, så har jag sett på O.C hela dagen fram till nu. funderar starkt på att ta tag i livet och göra lite matte. men jag tror bestämt att det kallas överambitöst. och det är jag verkligen inte. faktum är att jag helst av allt bara skulle vilja hoppa av skolan och göra något annat. samtidigt som jag inte har någon lust alls att jobba. haha det bästa vore om man var typ 5 år igen och bara kunde vara hemma och leka. vilka underbara tider säger jag bara !

nu ska jag äta upp mitt godis,
PUSSVAH :-*


slänger in en lite random repris bild, bara för att lixom !

I will keep on fighting,

usch ghost rider på tv. så går det när ens bror får välja kanal. men, eftersom jag slänger ett halvt öga på tv ungefär var tionde minut och har stängt av ljudet, så spelar det inte mig någon större roll faktiskt. att jag dessutom tänker sänga av tvn, och kolla på OC eller hsm istället, gör att det hela spelar ännu mindre roll.

men innan jag gör det hade jag tänkt att skriva av mig lite skit. men faktum är att jag inte orkar. det känns bara så onödigt, eftersom det ändå har gått över imorgon :) fast att anteckna för alla är att Hanna nu mera har börjat dissa mig, ! känns inte så stabilt i vårat förhållande just nu, jag måste ju kunna lita på henne, om det är ska hålla :(
så där hör du hanna ! du vet att jag älskar dig, över allt annat på jorden, men om du vill att det här ska funka så kan du inte hålla på och ha massa hemligheter om spanska sms för mig :( jag blir sårad på allvar :(

men nu ska jag faktiskt välja mellan oc och hsm, och sedan sovilisova :D
PUSS&GODNATT :-*


Keep smiling, keep shining,

haha wipeout just nu ! med ingen mindre än snyggingen robin bengtsson :r omg säger jag bara, han är så snygg! ett plus är ju att han gick till final oxå, så han har ju vart med hela programmet igenom :rr mumma ! haha

aja, eftermiddagen blev en variation av rosa cyklar, läskiga ko ögon, gula stuprännor, och helt klart golf ute på åkern ! hahaha xd för att inte nämna att jag hittade min själsfrände ! jah ibland älskar jag verkligen att smsa :*

nu är reklamen snart slut, så I ska fortsätta dreggla över robin :R


PUSSVAH :-*

You know my weakness,

usch och fy vad trött jag är, kände jag nu. haha, var ute och kollade på match förut som sagt. det gick faktiskt ganska bra för kvif, dom vann till och med (Y) haha, sen var vi även och köpte bakis mat ;) haha, det trökiga är att jämt när mamma är bakis blir det pizza, men om jag skulle råka vara bakis, då blir det aldrig pizza. tragiskt det där, men man överlever !
haha, nu ska jag leta reda på min mobil, som jag tydligen förla nyss :o
PUSSVAH :-*


it wasn't meant to last forever,

nu åkte hanna precis hem, och jag sitter och funderar på vad som händr idag egentligen.
konstaterade att det lär bli lugnt, haha både mamma och pappa är så jädra bakis ;d haha mamma värre än pappa dock ;) men vi ska snart åka iväg och kolla på malins match iaf. vilket ska bli ganska skönt, att komma ut och så, inga fel alltså.

så måste jag bara säga tack hanna nilsson, johanna hallbäck, johanna håkansson, amanda alnermar, sofia ljungberg och Victoria Järkeborn för igår. ni är så galet bra ! :D

haha, nu ska jag leta fram lite kläder och göra mig iordning,
PUSSVAH :-*


som den mästerfotograf jag är (inte) så tog jag inga kort, men lånade denna bilden från Vikkan :*

för just nu idag,

hoooooooooola !
sitter med världens bästa hanna ! haha, har haft typ tjejkväll @ my place, men det balla ur i och med att mina föräldrar hade lite folk här. vilket till slut ledde till "partey" hahaha med mina föräldrar. haha något udda, men ganska helt okej ;) haha :D
förresten så vann jag och hanna så kan det låta, vi ääääääger typ på musik , och hanna är bäst på att nynna :RR
nu ska vi snaert sova i sängen och ha mys !
PUSSVAH :-*


LOOOOOOOVE YOU BBY ! :*

miss u bby !

aaaaaw sitter och pratar sommar minnen, och nya planer med gullet (a) fy sjöen vad jag längtar till sommaren nu eller ! borde dra igång moppe säsongen redan nu, bara för att få den sköna känslan, hihi jag och hanna, och sommaren, det är underbart det !

älska sommaren ! :*




let's make it all for one,

men heeej känner att min uppdatering idag verkligen är i klass med föregående dagar ;) haha, men det är sånt som händer (a) haha, har hjälpt malin att städa ur sin bild idag, inte så fresht eftersom jag är så lätt äcklad ;s haha då är det inte lätt. sen städade jag även  klart det sista i mitt rum. nu äre fint finare finast här inne ;) hahah xd
ikväll blir det mys med massa favoriter, det kan jag lova (a) lär bli nice :*

men nu ska jag göra något annat ;d
PUSSVAH :-*


I just wanna stay free, to be me

funderar på om det kanske är läge på att sova? haha känner mig inte alls trött på ett "jag kommer somna med en gång"-sätt, men jag vet att imorgon kommer jag vara död så det är väl kanske säkrast att göra det iaf.
för övrigt så har jag absolut ingenting att berätta så kan lika väl avrunda här.
PUSS&GODNATT :-*


bara lite lagom sleten sådär vah ;D

And even if I try to turn your heart,

nu har jag och amanda vart hurtiga , en hel timme var vi ute och gick. ganska gött vill jag lova ! så sjukt underbart väder var det oxå, ett tag iaf, sen började det regna men xd
när jag kom hem så var mina sysslingar från dalsland här. riktigt längesen jag träffade dom, så det var inga fel :d
och nu har dom precis åkt. jag funderar på vad som händer nu, och insåg att jag missat allt på tvn, så det blir väl kanske bara att dega och försöka piggna till. är fortfarande tröttast i världen alltså, det lär ju aldrig gå över. menmen
nu ska jag hjälpa mamma med maten,
PUSSVAH :-*


alltså erkänn att mina paintskills är för jädra bra ! :rr haha, så går det när man har tråkigt :$

when we meet again,

nej nu åker jag in till lundsbrunn och går en sväng med amanda ! välbehövligt, och ingen tvekan om saken :)
PUSSVAH :-*


dagens kanske något trötta facelook ;) xd

alltså jag tycker faktiskt listor är skit bra tidsfördriv,

Är du..

Arrogant: skulle jag inte påstå,

Osäker: ibland,

Trött: ohja,

Intressant: intressantAST

Smart: självklart ;o

Barnslig: haha nej absolut inte :O xd

Liten: ne lagom :D

Lätt: som en plätt :d

Skoltrött: OHJA !

Rolig: hela tiden :D

Pratglad: M-mm ;D

Frågvis: beror på ;d

Organiserad: haha inte särskilt xd

Hälsosam: vore att ljuga om jag sa ja ;s

Blyg: aah,

Lätt uttråkad: höhö faktiskt inte ,

Vegetarian: åh nejnej,

Besatt: av ?

Pålitlig: verkligen !

Filosofisk: alltså, neeeh ;o

 

Har du..

För många vänner: haha det kan man väl inte ha ?

Förföljelsemani: ah ohja, jag tror alltid att jag är förföljd :O

Tvångstankar: jah , fast neeeeeeeeeh :D

Brutit några ben: inga ben :J

Gjort bort dig rejält: skulle jag ?

Bra självförtroende: bäst, när jag känner för det,

Komplex: neh,

Kysst någon: ne, fast ja ;o

Tagit nakenbilder: fast neeeee,

Sagt jag älskar dig till någon idag: absolut inte :d

Varit kär: jag ÄR kär :D

Blivit kär i någon på nätet: nesch ;dd

Stulit någonting: nesch sån är inte jag ;d


Vem..

Saknar du: ******************* hahahahah xd

Vill du döda: alltså ni vet.. ingen alls :o

Rörde dig sist: mamma :O

Slog du sist: höhö, sandra säger att jag inte kan slåss :(

Kramade du senast: alltså, jag har egentligen ingen koll ;s någon igår :d

Kysste du senast: ah men om jag inte vill prata om det då? xd

Skrev du till sist: hihi hemligt :J fast inte emelie iaf :o

Vill du vara som: hallå alla är ju wannabe amanda?

Sårade dig sist: ååh det ska vi inte prata om :D

Vill du bli galet full med: haha :RR

Gjorde dig riktigt glad senast: men jag vet inte :o det var många :d

Fick du sms från senast: alltså, jag tror det var mamma :o

Ringde dig senast: daniel holm :o

Ska du gifta dig med: hihi, ola eller johan :R

Får dig att skratta: vem som helst :oo


and don't go,

godmorgon !
bättre humör nu än i natt, alltid bra :D
kvällen igår var som sagt upp och ner,
började med att jag och vikkan åkte till hallbäckarn och träffa henne och sandra, dom gjorde sig klara och sen drog vi till någon förfest. det var ganska lamt, men det var något iaf xd haha, dock på vägen till mangos drack jag något av det äckligaste i hela mitt liv ! haha resultatet blev att det kom upp lika fort, inte så fresht, och där fick jag även smeknamnet spyflugan av sääändrie ;) haha, sånt man får leva med :)
sen kom vi fram till mangos, och fy sjöen vad fint det har blivit där inne ! det var ganska segt i början, men sen blev det bättre. träffa på lottan och amanda, alltid trevligt det kan jag lova ! haha, dock tror jag även att dom hade en ganska mycket upp och ner kväll, men hörrni det blir bättre :D

det var väl i stort sett kvällen,haha orka detaljer lixom ;)
nu ska jag typ göra mig lite iordning.
så vi hörs
PUSSVAH :-*


asch jag saknar gullet oxå :(

let the sunshine in,

nu tänker jag bannemig slänga mig i sängen och sova så jävla länge.
kvällen var ganska mycket upp och ner, men stundtals var den för jädra kuL :D tack vikkan, Sääändrie Hallbäckarn, amanda och lottan för kvällen ;dd är dock nykter som ett äggskal vilket är så otroligt ovanligt för att vara mig ;s men ibland måste man ju testa på det med (Y)
yepp men ne, nu ska jag som sagt sova.
är på sveriges sämsta humör, och förstår inte varför ! (fast egentligen gör jag det-.-)
berättar närmare om kvällen imorgon :D
PUSS&GODNATT :-*


I am flying,


kvällens outfit :D
nu drar jag snart
ha en underbar kväll för det ska jag ha ! :D
PUSSVAH :-*

tidsfördriv,

tog en lista av världesnbästavikkan :$

Visste ni...

..att jag vill – sova,
..att jag har – världens bästa vänner (a)
..att min senaste kyss – försöker jag inte tänka på :d
..att jag lyssnar mycket på – Johan Palm, för han är så bäst :rr
..att jag funderar på – när min operation ska bli ;s
..att jag pratar – alldeles för lite när jag är ensam ! xd
..att jag inte gillar – folk som sällan håller det dom lovar,
..att min första riktiga kyss – var helt okej, och svår att glömma, :*
..att jag avskyr när folk snackar – skit !
..att kärlek är – när två personer tycker om varandra ;d
..att jag gillar – tisdagar
..att jag alltid kommer att – vara bäst på det mesta ;d
..att jag är förälskad i – Hanna Maria Elisabeth Nilsson :***
..att sist jag grät var – igår kväll,
..att min mobiltelefon är – rikitgt speciell !
..att när jag vaknar på morgonen – försöker jag alltid komma på en bra anledning att gå upp,
..att innan jag går och lägger mig – så brukar jag mata monstret under min säng :$
..att idag har jag – handlat med mamma :*
..att jag just nu tänker på - huruvida vädret tänker förbättras eller fortsätta vara blä,
..att i kväll ska jag – parta med mina girls :D
..att i morgon kommer jag – träffa mina sysslingar :)
..att jag hoppas – att mitt knä kommer bli bra, så jag kan spela på seriöst,
..att jag verkligen vill – ha sommar !

give up the fight,

har lite smått ångest just nu, för jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig ikväll. haha någon som har något att låna mig så är det hjärtligt välkommet ;) haha nej men, det brukar lösa sig till slut faktiskt. får rota runt lite i både min och malins garderob så löser det sig.

var faktiskt ute och sprang förut. på köpet fick jag med min bror ut oxå. hade egentligen sprungit själv tänkte jag från början, det är skönt och stimulerande för mina tankar. men efter att vi hade sprungit ett tag insåg jag att det  var lika bra att han var med, ifall jag skulle trillat ihop :D haha, har verkligen ont i hela kroppen ;s utom armarna, och huvudet. haha, men för övrigt så har jag ont överallt.
det känns ganska bra faktiskt (Y)

nu ska jag rota bland garderoberna.
PUSSVAH :-*


bara för jag tycker det är så tråkigt utan bilder så får ni en på min snygga anslagstavla ;)
xd

ta och coola ner,

nu är jag hemma efter en lång shopping runda med mamma inne på bla ica. haha jo men roligare saker finns ju ! fast å andra sidan fick jag mitt efterlängtade påskägg :r haha, på något vänster älskar jag verkligen godis. och nu när det är påsk är det bara att slå på stort. haha ikväll blir det mangos med några av mina absoluta favoriter ! ser fram emot kvällen galet mycket faktiskt och det lär ju bli nice ;d
nu ska jag ta tag i livet; ta mig ut och springa lite, kolla upp allt för ikväll, och nog sova en kvart till, var ju uppe tidigt i morses :D

haha PUSSVAH :-*


nej men jag har inget bättre för mig ibland :$

the dream I'm dreaming,

helt otroligt att jag faktiskt är vaken nu ! förstår inte varför ;s men jag lovade mamma att åka med och handla, så det är väl bara att stå sitt kast och göra som man har lovat.
lite lätt illamående efter frukosten är jag dock, men det brukar gå över efter ett tag. så jag hoppas att det gör det även idag.
men nu ska vi visst åka, så vi hörs
PUSSVAH :-*




RSS 2.0