känner ni ruset,

kort dag i skolan idag, och sen har jag pluggat pluggat och pluggat. hann dessutom med att somna i solen och träna. grejt! har fått riktigt bruna fina ben, inte mycket att klaga på som man säger (a) hihi, skiter i bb ikväll oxå, kollar det med min söta pojkvän imorgon ist, och så ska jag ta och dra mig tillbaka nu faktiskt. imorgon väntar samhälls "prov", vickis, fet engelska läxa + twilight och som grädde på moset ett riktigt härligt spanska prov. underbart! men försöker att inte tänka på det utan ta det som det kommer och blickar ist längre framåt på dagen. för imorgon är det ju fredag vilket först och främst innebär helg! och det är alltid efterlängtat, men dessutom innebär det att robert kommer hit. löööövely, det behöver jag (a) hihi, nu blir det lite sängen typ

PUSSVAH :-*

I'll catch a grenade for you,

nuuuuuuu känner jag att mina ögon börjar bli svåra att hålla uppe. vet i tusan om jag ska orka sitta uppe och kolla bb idag, det är ju dessutom smidigare att göra det på datan imorgon, ingen reklam eller något ju.. dessutom behöver jag vara pigg imorgon. för då måste jag plugga ihjäl mig! Spanska prov på fredag och jag har missat massa massa.. vilket betyder att jag måste plugga dubbelt :( dessutom har jag bestämt mig för att jag imorgon (om jag hinner) ska ta ner allt på min vägg. haha, det är jobbigt att ha alla minnena både från när den fixades och alla som bilderna bjuder på. eller, allt var ju en överdrift. johan kommer ju vara kvar (a) hihi,

PUSSVAH :-*


you know I'll do anything for you,

idag har jag hunnit med mycket. eller? känns så iaf. jag har vart i skolan, pratat med rektorn om mitt esv och lyckades byta det, handlat godis, träffat mormor på cg som betalade godiset och körde mig hem (!) vilken underbar mormor jag har (a), sen har jag även hunnit plugga lite, prata med robert, följt med mamma och hämtat bilen, kollat fotbollsskor (hittade inga) käkat donken, vart på utv. samtal och nu ska jag plugga igen. dessutom kommer mormor och morfar på fika, och håkanbråkan ska hämta sin vagn. haha, händelserik dag! ska bara försöka få tag i min bf igen oxå, så är dagen fullbordad ;)

PUSSVAH :-*

we've all the time in the world,

heeeeeeej,
sitter och känner ett rejält sug efter socker, och detta trots att jag ätit godis. det är illa! första skoldagen efter lovet idag. vad ska man säga. sov oerhört dåligt i natt och har inte direkt vart på topp idag heller, kan skolan få en att må bättre då? nä inte en chans, har konstaterat att jag har minst två prov i veckan i nästan 4 veckor. livet är verkligen underbart just nu!
för övrigt försöker jag skriva spanska, men det går dåligt. jag sitter mest och hoppas att mobilen ska ringa, vilket den inte gör. vilket då i sin tur gör mig totaly omotiverad till plugg. men hey, livet flyter på ändå. sprang på lisa i götene, och det kan ha gjort min dag lite bättre. hon är alltid glad. sen är det träning idag oxå. kan göra min dag antingen bättre, eller aningen sämre. det återstår att se.

nu känner jag att det luktar mat, så det blir köket nästa tror jag allt
PUSSVAH :-*


it's a never ending story

underbart väder idag igen. perfekt för seriepremiär vill jag lova. kanske aningen för varmt, men det går att leva med.
för övrigt är jag grymt sugen på att spela. ska bli skönt att få ta ut lite känslor på något annat än familjen lixom. hähä. och annars hade jag inte så mycket att säga. kände mest bara för att göra en uppdatering lixom.

PUSSVAH :-*


spring för livet om det är dig kärt,

idag har jag övningskört, chillat hemma och njutit av solen. perfekt dag med ett litet undantag.
imorgon är det påskafton, och min underbart braiga mamma fyller dessutom 40. grattis till henne (a) så jag har bestämt mig för att vara hemma och fira henne, dagen till ära lixom :)
nu ska jag slagga, så
PUSSVAH :-*

du är så yeah yeah wow wow

haaaaj,
hade en förträffligt bra dag igår! laserdome och femkamp, grymt kul och ett extra plus var att mitt lag vann bda tävlingarna. Nice! :D dessutom är jag ganska stolt över mig själv som klarade sitta längst på tjuren, haha jag är grym B-)
lagfest senare, vilket var hel nice! hihi, började med lite upp till bevis spelande, vilket vi dock förlorade och övergick i sång och dans, som resulterade i att min röst försvann. haha, så kan det gå! riktigt jädra trevlig dag och kväll vill jag lova. att lägga på som ett extra plus är att jag faktiskt mår finfint idag. har bara träningsvärk i exakt hela kroppen, men ingen baksmälla iaf ;d hihi,

ska göra mig iordning och åka och kolla när sara spelar match idag. dom ska spela på stor plan för första gången, kan ju bli lite intressant och så lixom :$

PUSSVAH :-*


everything is passing by in the speed of light

usch, vaknade runt halv 9 imorse, kan inte för mitt liv förstå varför men så var det iaf. nu ligger jag i sängen med datan i knät och googlar runt lite. google kan vara det roligaste som finns när man inte vet vad man ska göra. haha, aja, ska kolla något avsnitt vänner, och sen göra mig iordning. 10.40 hämtar fransson upp mig vid vägen och sen drar vi till skultorp för laserdome och femkamp. lär ju bli nice! :D

PUSSVAH :-*


say you want the same thing too

hej hopp!
nu är det ÄNTLIGEN påsklov, som jag har längtat (a) i skolan idag fick vi reda på historia provet och jag fick vg+, sånt gillar jag verkligen! särskilt när jag hade sån ångest innan, hihi :) annars så har vi haft dans på idrotten och jag lyckades även somna under den tråkigaste filmen ever på engelskan.
efter skolan hjälpte jag mor min att shoppa lite, fick dessutom övningsköra. det går sakta men säkert framåt faktiskt (a) hihi, sen var jag med malin en sväng i skövde, och när jag kom hem för drygt en halvtimme sen blev det tacos!
rätt bra dag kan man säga. nu ska jag bara chilla galet och tagga för morgon dagen, som bjuder på Laserdome och lagfest, Grejt :D

PUSSVAH :-*

I'd rather be with you,

hej hopp! slutade som vanligt tidigt idag. på schemat idag har bara stått matte och historiaprovet. och provet gick faktiskt bättre än förväntat, så jag är nöjd! får dock veta resultatet imorgon, kanske inte alls gick så bra som jag tror. men då är det ju som det är.
nu ska jag och mor min fara till lbn för att hämta sara och julle, sen blir det marknaden för lite marknadsgodis och efter det ldk för lite nya sko inköp. dessutom blir det träning ikväll, underbart!

PUSSVAH :-*

others who broke my heart, they were like northern stars,

sitter och pluggar historia så jag tror huvudet sprängs snart. det är så otroligt mycket att komma ihåg och ha koll på, och jag har koll på hälften ungefär. men känner att det är ingen större mening med att sitta uppe hela natten för det. det får gå som det går, och jag säger som vanligt; allt över ig är ett plus :d haha, har ju dessutom "råd" med ett ig om det skulle falla sig så, då jag endast satsar på g i kursen :)

men men, nu blir det mer plugg, dusch, bb och sen sängen!
PUSSVAH :-*

ja hon är flickan från det blå,

mitt liv är verkligen inte på topp just nu. inte bara idag utan i allmänhet tyvärr. är äckligt trött på skolan både på läxor/prov men sen även på skolan i allmänhet, trött på att bara glida med utan att riktigt orka bry sig om vad dom andra pratar om. dessutom är jag trött på att alla är så falska hela tiden. det är skit snack hit och skit snack dit, och man byter vänner till höger och vänster lite hipp som happ. orkar inte riktigt med sånt. känner dessutom inte att jag har något nöje i att träffa folk heller längre. haha missförstå mig rätt lixom, alla bara suger energi ur mig och det finns endast ett fåtal som jag verkligen tycker om att umgås med och som ger mer än dom tar, dessvärre är dessa personer få som sagt, man kan räkna dom på en hand ungefär. men vad är det man säger, hellre ett fåtal riktiga vänner än en massa ytliga. iaf, när jag är så här lite små depp har jag en mapp på min dator, som jag plockar fram och kollar igenom. i den här mappen finns en jävla massa texter, som jag och andra har skrivit. många av texterna är skrivna i samband med filip. innan vi blev tsm och efter att vi gjort slut. den tiden är en ganska deppig tid i mitt liv. men det är kul att läsa, kul att jag fortfarande kan komma ihåg exakt hur värdelöst allt kändes då och hur ledsen jag var. många gånger kan jag glömma bort hur det känns med vissa saker, men det är verkligen något som jag aldrig kommer glömma. den "deprissionen" jag känner nu är dock inte ens i närheten av den då, men det är kul att jämföra. jämföra känslor om kärlek med känslor om vänskap. på något sätt känner jag mig så mycket starkare nu, men det blir lika jobbigt i och med att det är så många fler som försvinner, och det är svårt att hålla humöret uppe.

i mappen har jag även en liten "dagobok", som jag skriver i när livet är som allra värst, vilket med andra ord inte händer så ofta. senast jag skrev i den var i juli förra året tror jag. jag minns seriöst den dagen som att det var igår, jag var själv hemma och så hände en grej som gjorde mig jätte ledsen. så jag sprang ut i korta shorts och min sovtröja och ställde mig i ösregnet. där stod jag väl i någon timme och önskade att allt inom mig bara skulle försvinna. när jag kom in igen var jag helt blålila och frös som jag vet inte vad. sånt där beteende skrämmer mig, jag är verkligen inte sån som "skadar" mig själv. men när jag är ledsen eller arg så slår det över. att prata om sånt som händer och så är helt omöjligt för mig, att skriva om det är däremot plätt lätt och skönt. om någon läser det bryr jag mig inte om det är bara skönt att skriva. nu ska jag dock ta och avreagera mig lite framför bb. det är perfekt i dystra tider.


ny bild, jajjemen ! :D haha, den här tjejen bjuder på något av det bästa ur min mapp (a)


PUSSVAH :-*

Summer has come and passed, The innocent can never last

heej hopp !
igår pluggade jag matte hela dagen. idag gjorde jag matte prov. efter att ha suttit en ca halvtimme och svarat på en enda fråga kände jag den välbekanta "jag-hatar-matte-och-förstår-inte-varför-jag-valde-matteC" hopplösheten. tragiskt hur ett ämne som jag tyckte så mycket om kan få mig att nästan börja lipa nu för tiden. iaf efter ett tag kom min lärare in och frågade hur det gick, sen fick han förklara varenda fråga för mig så att jag förhoppningsvis får ett g. har dock inga höga förhoppningar.
nu ska jag plugga historia. det är oxå ett ämne som får mig att vilja gråta över hur hopplöst det är att förstå. skolan i helhet ger mig sån ångest förresten. menmen, bara att bita ihop, det är 8,5 vecka kvar till sommarlov, det ska man väl klara.

PUSSVAH :-*


if the world stops turning

tjalol,
sitter i sängen och pratar med robert. vi har typ inte pratat på hela dagen så vi har väl lite att ta igen ;d hihi (a) fredagen och lördagen spenderades med robert, så även denna morgon, och det har vart helt okej :) idag var det match på schemat, mot råda. gick sådär, vi spelade helt okej, inget gnäll och illgött att spela på gräs! att vi förlorade är ju en annan femma och att siffrorna drog iväg aningen mycket oxå en annan femma, lite mindre bra femmor. haha, så är det, för övrigt har dagen spenderats i mitt andra hem aka @ franssons, vilket jag gillar. var dessutom ett tag sen jag var där så kände att det behövdes.

nu ska jag sätta på en film, i taket lyser stjärnorna planerar jag att se. kände lite för det lixom (a)
PUSSVAH :-*

I'm gonna make it on my own,

godmorgon! vaknade vid 10 idag, och alltså innan robert. han sover än (a) men då passade jag på att utnyttja tiden till att plugga lite. haha det gäller att vara effektiv. så nu har jag pluggat in lite spanska glosor i huvudet. och det är väl så ambitiös jag faktiskt tänker vara idag.
för övrigt lyser solen som aldrig förr och det hel gillas så klart. så därför ska jag nu se till att väcka robert så vi kan komma ut (a) hihi
PUSSVAH :-*

baby I was born this way,

har inte fått något gjort på hela dagen, och jag som skulle vara så duktig idag.. aja, är man inte motiverad utan bara rastlös så funkar det inte, och så är det bara. tror att jag klarar mig rätt bra trots allt.
nu ska jag dejta kudden tror jag, fast först ska jag nog ringa bby. imorgon blir det mys i töreboda har jag hört! ändå rätt skönt att komma hemifrån (a) och på söndag är det match. men guuuud vilken bra helg det kommer bli!
PUSSVAH :-*

don't look back in anger,

Godmorgon!
hade ett matteprov kl 8 imorse som jag inte skulle göra och inställd historia så jag tyckte inte det var värt att åka in för 45min svenska. så kan det gå :$ ist ska jag ägna dagen åt plugg, plugg plugg plugg. ska skriva en essä till svenskan och en bokrecension på engelska, och sen kanske, men bara väldigt kanske, ska jag göra lite psykologi.
där har ni alltså min dag. synd bara att det är fint väder idag, det gör plugget så mycket jobbigare!

PUSSVAH :-*

You know me well enough to know that I'm not playing games

hej hopp! skolkar teatern idag igen vilket verkligen inte är bra för mig om jag ska ha betyg i det, men har bestämt mig för att prata med annika på fredag och se om det går att lösa på något sätt. det funkar inte att jag har ångest varje tisdag kväll och hela onsdagen för att jag vet att jag ska ha teater. så det måste fixas.
för övrigt har skolan vart rätt okej idag, har något grupp arbete på samhällen och fick dessutom veta att jag ligger på ett ganska stabilt vg vilket jag är nöööööööjd med! spanska och jag fick tillbaka min text om mig själv som jag skrev för någon vecka sen, andrea verkade sjukt nöjd och hade skrivit i kommentaren att jag verkligen var duktig på spanska, sånt gillar vi (a) sen var vi på talmansvalet oxå för att slippa engelskan, (iaf jag) och det var inte så särskilt intressant, men det gick bra.

nu sitter jag här och ska kolla bb eftersom jag gick och la mig igår :$
att tillägga om dagen är att hannapannahåkansson fyller 18 bast idag, det händer bara en gång i livet, så grattiiiiiiiiiis :D
PUSSVAH :-*
You know me well enough to know that I'm not playing games

Let's get together ,maybe we can start a new phase

så, nu har jag duschat och gjort mig klar för sängen. är jätte trött idag så jag tar en tidig kväll, har dessutom en tråkig och seg dag framför mig imorgon så det är lika bra att vara utvilad annars blir den ännu segare.
för övrigt har jag bara pluggat spanska och tjockat mig idag. känner att jag borde börja träna, och inte äta upp mig, men godis är ju så otroligt gott :$

ska bara skriva natti till min älskling så ska jag sova nu
PUSSVAH :-*

I thought relationships were nothing but a waste of time,

har haft en kort dag i skolan idag, men tråkig psykologi, oförståelig historia och uppsatsskrivande på svenskan. uppsatsen gick usch så dåligt, fick dessutom stressa sönder för att hinna med bussen, men det får väl gå. fick dessutom reda på min candide inlämning, trodde jag skulle få ett G+ max på den, men icke, annika älskar mig och jag fick ett MVG. gasch, förtjänar det inte ens, men vem är jag att klaga lixom ;d

nu ska jag kolla klart dagens oc avsnitt, och sen plugga spanska :)
PUSSVAH :-*


I'll jump in front of a train for you,

hej alla dönickar!
fick världens infall att kolla på de tre vännerna och jerry, haha hittade några avsnitt på tuben ;d rätt så kul.
skolan idag var för övrigt ganska okej, har haft psykologi, matte och spanska. helt okej början på veckan lixom.
just nu borde jag verkligen plugga, men jah, tänkte att jag hinner nog göra det imorgon eller så.
nu blir det mer vännerna och jerry

PUSSVAH :-*

made a wring turn once or twice

hejhopp,
i fredags var jag noch robert på bio. hur många lingon finns det i världen såg vi, och den var riktigt bra. den blev ju självklart lite bättre i och med att jag såg den med robert (a)
igår gjorde jag högskoleprovet, och det var väl en upplevelse kan jag lova. hähä, gick ganska dåligt faktiskt, men livet går vidare ändå ;d
idag har vi vart hos farmor och käkat och sen har jag och robert myst och kollat film.
nu är jag dock hemskt trött och väldigt nere av någon anledning. ska försöka hitta lite godis och bli på bättre humör (a)

PUSSVAH :-*

RSS 2.0