första träningen och sjukhuset(yy'

yees, igår var jag faktiskt med på hela fotbollsträningen för första gången på lite drygt ett halvår. och ja, det var så otroligt underbart! saknat det som bara den. men att äntligen få springa på gräset och skjuta bollen, ja fy sjuttin vilket underbaar jävla känsla! och att knät inte cpa sönder något, asså det går verkligen inte ens beskriva den känslan som jag kände efter träningen! sjukt jävla underbart!

men trots det så var jag på sjukhuset idag, yes det var jag. men den tiden var in bokad så det var absolut inte för att det har hänt något mer. nope, bara för att göra en liten koll. väl inne på sjukhuset fick jag, som alltid, vänta en halvtimma innan jag fick komma in. hatar sjukhus! men ett plus den här gången var att jag fick en riktigt bra läkare. total snäll och han fattade verkligen att jag var trött på att vänta och bara ville spela. så han kände lite på knät, och sen sa han att vi skulle sätta upp en tid för en titthåls operation, jiisses om jag har väntat på den här dagen eller? så nu känns det äntligen värt att träna upp knät lite för att ha det lättare att komma igång efter operationen. underbart underbart, dock får jag inte tid för än tidigast i september, och ja jag oroar mig lite för hur det kommer gå med idrotten i skolan, vill helst inte förstöra ett års idrott till pga knät. men men, trots det så ser jag bara framåt nu asså, längtar sjukt mycket tills jag kan dra igång på 100% :)

för övrigt så är jag sjukt trött på regnet och skulle mer än gärna få lite sol nu, känner mig sjukt blek. och tror att många kan hålla med mig om jag säger att man är lika blek nu som i vintras-.- men men, nu blir det nog lite tv kikande och sen sova. träningsläger i helgen gäller att vara utsövd ;)

liseberg och johan palm :R

gårdagen spenderades alltså på liseberg tillsammans med sötnosarna louise och hanna. dagen började med att man fick gå upp kl 5:O hemskt, men bussen gick 06.40 så inte mycket att göra åt... hanna kom hit lite innan 6 tror jag, och det var väl behövligt för hennes del att komma bort lite. men vi tog som sagt bussen till skara, och därifrån en buss till skövde. väl i skövde gick vi och tog ut lite pengar och så, sen satte vi oss för att vänta på tåget. seg vill jag lova! men det gick allt. vi mötte upp louise på station i gbg eftersom hon har vart hos sin pappa i lite drygt en vecka nu:) och där lämnade hon även in sin väska i ett sånt där förvaringsskåp, haha, att tillägga om skåpen är att hanna faktiskt fick plats i dom:O haha, har tyvärr inga bilder på det än, men det kommer. sen tog vi spårvagnen till liseberg. hanna och louise började med att åka den nya, den verkade rätt härlig, men är väldigt svag för snurrande saker. trots att denna inte snurra mycket så ville jag inte ta risken. sedan fortsatte dagen med kanonen och balder osv osv. dock efter att ha åkt spinrock, började mitt illamående stiga oerhört mycket. så efter kållerado fick det bli lite mat för min del, men det gjorde det hela ungefär 1000 ggr värre. så fick ta det lite lungt där. men till slut gick det över och jag kunde åka igen. dumdristigt nog satte jag mig i spinrock igen och illamåendet var tillbaka. och ja, det är bara jag som är så dum att göra samma misstag två gånger om...

Johan
framåt tjugo i åtta ungefär, var det dag att bege sig mot stora scenen, där det var lotta på liseberg, och gissa vem som var med, johan såklart:D just därför som lisebergs resan var planerad just denna dag. ^^ det var dock smock fullt när vi kom dit och vi fick knö ordentligt för att komma fram, men tillslut fick vi en hyfsad plats. dock såg jag en bättre plats längre fram och bestämde mig för att ställa mig där. men hanna och louise valde att stå kvar, och sedan att lämna mig -.- buhu, dock har jag inget att klaga över för jag sa att dom kunde gå, men lite besviken vart jag allt... men när det väl drog igång så tänkte jag inte mycket på det, utan var fullt upptagen med att kolla på johan, och såklart, vinka till kamerorna som mamma sa att jag skulle göra. dock var jag inte med i tv iaf, typiskt. johan var som alltid kanon, och för varje gång jag ser honom blir jag bara mer och mer kär. patetiskt jag vet, men han är så charmig! dock kan jag lova att jag var inte en av dom desperata som försökte dra ner honom från scenen, måste säga att en del människor alltså, dom är verkligen helt galna. så småningom fick jag även en sittplats och det var behövligt för mina fötter värkte något enormt!

mot dagens slut,
efter att lotta på liseberg var slut styrde jag stegen mot alla atraktioner igen för att leta reda på tha girls, dock med ett vemodigt humör pga lite saker, kvittar vad. men det resulterade i att när jag väl hitta dom så blev vi lite smått sura,  dock inget som inte kunde lösas. så tog vi tåget tillbaka till skövde där pappa hämtade oss och så åkte vi ut i husvagnen och sov där. sedan åkte vi hem tidigare idag, och sedan dess har jag inte gjort någonting, har vart, och är, så sjukt trött! så har inte orkat. men nu ska jag försöka städa iordning lite iaf, mamma och dom kommer ju hem imorgon, och det är på tiden:) men vill bara säga tack till hanna och louise för en underbar dag igår, med mycket skratt och pinsamheter (aa'

louise jag och hanna
ursäkta kvalitén på bilden(A) det här är faktiskt min nya nyckelring ^^ mer bilder kommer så småningon tror jag allt:)


telefon pratande och "a walk to remember" - igen,

dagen idag har bestått av väldigt mycket telefon pratande. dock väldigt nödvändigt, eftersom jag ska till liseberg imorgon med mina två underbara töser, hanna och louise. så imorgon blir göteborg än en gång osäkert, haha. men iaf har mest kollat upp tåg och bussar tider, ringt och kollat om det passar osv osv. medan hanna sötan har gottat sig på sommarland :) haha, ja det var stunder idag jag var lite avundssjuk faktiskt. men trotts detta överlevde jag dagen, haha, malin drog med mig en sväng till farmor och farfar också. det var riktigt trevligt, fick lite käk och fika, underbart slapp vi göra det själva. nu sitter jag och malin i soffan har faktiskt gjort choklad pudding, dock är den slut nu. men det var riktigt gott. a walk to remember går i bakgrunden(igen) hör jag oxå. men har inte koncentrerat mig så noga så blir att se om det senare när malin sett klart. gud vad jag älskar den filmen verkligen, så himla söt, men otroligt sorglig. perfekt när man är på det humöret jag är på. hmm, ja det var nog det jag hade att berätta, måste sova snart med, bussen går för sjutton 06.40 imorgon:O ja ja det löser sig. ha det :)

slapp och söta kusiner,

dagen började med att jag och hanna vaknade kl 8, jag vet, sjukt tidigt! men solen lös in. jag skulle väl egentligen somnat om ganska lätt, men hanna kunde inte, så snäll som jag är gick vi ocyh satte på tvn, disney channel såklart :R det är typ våran favorit kanal. men efter bara 10 minuter eller något, så sover hanna, och jag blir åter igen lämnad att roa mig själv. dock var det hanna montana så det gick helt okej. hanna vaknar igen när det är magi på waverly place, (för alla icke disney channel freak så är det om några trollkarlar) och bara, men det är jue det här, det är jue bra jue:O haha rätt skön är hon. sedan for hanna hem, och malin åkte iväg och jag blev själv. satt mest här vid min vän datan, och tvn. vad skulle man göra utan dom egentligen? efter några timmar beslöt jag mig för att duscha, och efter att jag hade duschat tog jag bara på mig min dunder fina "I love London"- tröja, och bestämde mig för att gå och hämta gårdagens post. halvägs till postlådan inser jag att, jag har inga byxor på mig, och även fast tröjan var stor så var den inte så stor. och där står mina grannar och kollar med, ja gissa om jag skämdes. det värsta är att det är ny inflyttade grannar också, så känner dom inte ens. ja men det är faktiskt bara jag som lyckas kan med något sånt:D

efter ytterligare några timmars msn nördande och några tallrikar makaroner så frågar hanna om jag inte vill komma bort en sväng och hälsa på henne. vilket jag till en början var tveksam till, har haft en lite mindre positiv dag idag. men sen skulle hennes kusiner komma dit, och eftersom jag förhoppningsvis ska åka med hanna ner till jönköping till dom, så var det läge att passa på att träffa dom. plus att hanna hade lagat mat, och jag kände det kurra lite i magen, men orkadeinte lag mat så då blev det tillslut en tripp till hanna. hennes kusiner var dundersöta, och lilla ida var jätte lik hanna. men precis som alla små barn var dom jätte blyga i början, men det släppte sen som tur var. vi åt lite tacos, (som du för övrigt hade ghort jätte bra hanna, tack så jätte mycket) och efter det blev det film, tro't eller ej men karlsson på taket blev det till slut. riktigt nostalgiskt för mig, men hanna hade aldrig sett den så var väl intressant för henne. sen vid tolv ungefär kom vi på att jag skulle ju åka moppe hem och hanna ska ju upp tidigt imorgon, så det kanske var dags att bege sig. sagt och gjort, men söt hanna följde mig en bit. men jisses vad rädd jag var när jag åkte genom skogen, trodde det stod något bakom varje träd i princip. men jag kom ialla fall hem välbehållen och här sitter jag nu. funderar på att kolla en film, eller bara sova. filmen blir i så fall, "a walk to remember" är lite sugen på att gråta... hmm, ja filmen får det bli och sova sen :) 


pojkar pojkar...

hmm,
sitter och funderar på varför pojkar är som dom är. så fort det går lite emot dom så är det helt plötsligt helt och hållet ditt fel. alltså menar inte att dra alla killar över en kant, för det finns hur många toppen killar som helst i världen. men alla har sina bristningar. dock är det svårt att veta vad det är för bristningar. därför önskar man att det skulle funnits ett lexikon eller något för varje kille, som man fick med på köpet lixom. typ; hej vill du lära känna den här killen, då har du en bruksanvisning här och sen är det bara att börja(Y) haha, ja lättare kunde det inte varit i så fall:O men visserligen är det kanske lite av tjusning med det hela, att man får upptäcka bra och dåliga sidor själv. kanskde lär man sig även att uppskatta dom dåliga sidorna om dom bra sidorna är tillräckligt övervägande. jaja, nog om det, nu kanske alla tycker att jag bara tjötar, men helt ärligt så är det faktiskt svårt att förstå killar:O och alla killar tycker säkert detsamma om tjejer, men det är en annan femma som jag inte kan spekulera i.

känner att jag har sagt mitt om det nu, och att magen kurrar lite, blir nog käka snart :)

göteborg, missad buss och skara,

heej
sitter i sängen och gör ingenting, hanna ligger dock bredvid mig och sover... hon som skulle vara vaken hela natten, gick lika bra som alltid ^^ men tycker om henne ändå såklart. idag har hon och jag vart i big city; Göteborg, och träffat louise. det var faktiskt riktigt mys pys. inte för att vi gjorde något speciellt vi gick mest runt på stan. fika lite. åt glass gjorde hanna och louise med. såg riktigt mumsigt ut, men eftersom mitt kroniska illamående just hade börjat avta kände jag att det kanske var bäst att låta bli. blev inte några direkta köp heller, köpte visserligen ett par skor eftersom dom andra börjar gå sönder, men det var dock det enda för mig. hanna köpte ett par björn borg trosor på nk, och pinsamt nog så hade det hänt något med larmet där, så när vi skulle in på stadium direkt efter, så larmar det. på vägen in liksom! hur pinsmat var inte det? men coola som vi är så skämdes vi inte någon av oss ^^

efter att vi hade vart i gbg, tog vi tåget hem till lidköping, för att sedan därifrån ta en buss till skara. väl i skara tänkte vi att vi hinner nog ta en glass på donken... OM vi hann, haha jag kan lova att vi hann en hel del, för efter att vi hade vart på donken och köpt glassen så gick vi iväg till bussen för att inte missa den. men tror ni inte att jag, blond som jag är, tappar bort mitt busskort precis när bussen kommer? jo det är klart. så typiskt mig vill jag lova. så det blev bara att vänta i skara på nästa buss. dock hörde jag med min söta kusin om han var hemma, vilket han sa att han var, så han komn och hämtade oss på station. när han väl kom visade sig att han inte alls var hemma, och nykter nej det var han verkligen inte. men ta det lugnt, han som körde bilen var spik nykter, annars hade vi inte satt oss i den:) i alla fall så fick vi följa med till hans kompis som hade en liten "fest" eller något. det var väl ganska kul ett tag, men slutade dock med ett bråk mellan mig och min kusin som resulterade i att jag och hanna fick gå helt själva till station, och att jag inte pratar mer med honom.

väldigt händelserik dag idag vill jag lova, och detta var ändå bara delar av allt som hände. men i helhet måste jag säga att dgen var mysig trotts allt:)


jag och hanna på tåget :)
hanna och jag på tåget ;)

ohja we are hot;) ahha provade lite snögga kläder med xb
haha hotties ;DD passade även på att pröva lite snögga kläder i gbg;)

haha

;D
får bli den sista bilden (aa' dock blev det inga bilder på sötlouise, men ni får överleva med mig och hanna ;) xb

25juli

yaaaiy :D nu har jag och hanna startat en blogg ;) bra va ? :D

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0