idol utslagningen :O

ett hej är väl inte för mycket begärt? ett hej , det är lixom tre bokstäver, H E J , det kan omöjligt vara för mycket begärt. och det skulle betyda så sjukans mycket, det kan omöjligt vara för mycket begärt, ett litet hej (A)






IDOL ! med ERIK och RASMUS! LÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖVE !  fast Peter Jihde är rätt coool han med (H) ;d
fast nu är det såhär att utslagningen håller på just nu, men tänkte inte sluta skriva förän det är slut, men nu gick erik vidare så (H) LÖÖÖÖÖVE !
bara rasmus kvar, snälla snälla (A)

och NEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ ! rabbih gick vidare, bajs , aldrig går alla mina favoriter vidare -.- damp! men jah juryn är ju kvar finns en chans för dom än :)
 
Nu blir det sängen, efter ett osammanhängande inlägg ;D
så godnatt!

grey's anatomy

asso det är nog ett av världens bästa  program ! och erkänn att det inte bara var jag som lipa sönder, när han dog och blöööö ! :/ fattar typ inte varför alla bra ska dö hela tiden, tycker det är så trååååååkigt! :( men ajja, det kanske blir bra iaf, tycker iaf att det är gött att det har börjat, så nu har jag något att göra på onsdagar, när jag inte har 728 lääxor att göra (H) yeah


LOOOOOOOOOOOVE !

Samhällskunskaaaaaaap är tråkigt,

chacha ! äntligen kan jag cp samhällskunskapen innan och utan ! I SWEAR B-) nackdelen är att imorgon är allt borta, :/ ILLA ILLA ! men jag kan ju glädja mig åt att jag kan det nu ;d haha :)

hmm lång dag i skolan idag, illa tråkigt , det kan jag ju lova.. men jag har ju mina knep för att överlveva dagen ;d mohha :R (A) jah men iaf, och sen var det bara hem och ta fram samhällskunskapen, jah jag känner att mitt liv är på topp, och inte alls att jag sitter med läxor varje dag, nej varför skulle jag? ;s haha :)

Btw, så lovade jag ju Oscar att jag skulle skriva om hans hals, :O jo det det är så förstår ni att han har ont i halsen, och är sjuk :/ tråååååk ! så krya på dig nu (A) <3

men nu är det faktiskt IDOL! och jag hr redan missat en halvtimme :( så nu ska jag följa det OERHÖRT koncentrerat. :)
Ha det

 
För hörrni jag tror jag bjuder på bilden ;d

Godnatt ,



KVALITETS BILD! :D Ville bara säga GODNATT! <3

I'm gonna ruuuule the world :R

CHAAAAAAAAAA!
idag är jag oerhört över trött! så flum som bara den, vilket kan leda till väldigt oseriösa konverstioner med mig! haha, Men iaf så idag har jag studat gärnet på franskan, och jah, jag tycker själv att den sitter très Bien ;D mohaha , fast med mitt iq minne ibland, så har jag nog glömt alla verb former imorgon xd men den dagen den sorgen ;d det ska bli mitt nya ordspråk ;) sen har hag även gjort klart svenska, YEAH cooooooooling på mig(H) haha :) kul liv jag har med en miljon läxor;) men ni förstår när jag väl är klar med all läsning så kommer jag vara tillräckligt smart för att ta över världen, vilket är mina planer (H) mohaha ! Och då kommer jag kunna göra vad jag vill, medans alla ni andra losers måste lyda under mig , mohahahaha (H)

säger ju att jag är trött xd aha , nej nu ska jag hitta något gott att käka till idol om 20 min;) någon mer än jag som tycker det suger totalt att nicklas inte gck vidare igår -.-' :O När jag har tait över världen ska jag göra så att alla jag hejar på går vidare (H) MÅRTEN! mohahah (H)

ha det :D


seriöst inlägg seriös bild;)

sluta tidigt (H)

chacha, har precis kommit hem från skolan nu, gött stt sluta tidigt OHJA ! :) har gjort lite emmas special chocklad sås ;d yeah mummmms :RR haha , så nu tänkte jag tjocka i mig den och studa franska. har jue prov imorgon och det känns bra just nu. fast vi får se efter imorgon :) idag hade jag förresten min första braiga mattelektion och jag fatta alla tal B-) för första gången på gymnasiet börjar matten få sin galns tillbaka;)
men nej nu måste jag låte datan vara och se till att få inte lite frnska i huvudet,
au revoir ;)

and then I don't feel so well,

ah jag känner mig inte på topp, känner visserligen att jag har fått sagt det jag vill, men samtidigt känner jag att, jag borde låta bli. folk borde inte bjuda på såna där lägen, det är värsta taskigt mot mig. jag kan ju inte motstå att säga vad jag tycker när jag vet att jag har rätt... åhå, det finns alldeles för mycket i världen som stör mig, och det är inte bra. som tex nu, nu känner jag att jag borde sova, men det är för varmt i mitt rum, och det stör mig haha xd känner att det är dags för ett youtube klipp, på en låt från a walk to remember, som jag älskar :R 



lyssna och njut (A)

Godnat

barnvakt (yy'

chacha, :) känner att jag har vart på topp vad gäller uppdatering idag;) haha, men jag har faktiskt varit så duktig att jag har vart barnvakt hela dagen. ah mina dunder söta kusiner har vart här för deras föräldrar har vart på ikea. haha stackars barn tycker inte ikea är roligt! :O kan förstå dom till viss del, när jag var liten tyckte jag oxå att det var pest och pina att gå i så stora affärer. men ah som sagt så har jag då vart barnvakt åt dom, och dom är verkligen stört sköna :) är inte så ansträngade i och med att om ändå är 7 och 9 så dom klarar sig rätt bra på egen hand. men vi har spelat spel och målat i målarböcker, och sen har dom fått låna min data för att spela mera spel, och jah, sen så åkte vi och kollade när linus spelade match, och där blev det öven lite gungande. som sagt inte så ansträngande ;) det värsta är bara att jag inte har hunnit gjort några läxor nu för det... men ajja, det tar jag igen någon dag ;d nu hör jag att linus bakar kladdkaka i köket... hmm, ska skynda mig ut så jag får en visp;)
ha det


sötnosarna themselves (A) xd

Varför är det fult att peka egentligen?

jah asså det är något som jag verkligen har funderat över dom senaste 20 minutrarna, haha no lifer? yes,;) nej  men, ligger och pratar med sofia, och då kom vi in på det. varför är det egentligen så fult att peka? , har aldrig förstått det, visserligen är det nog det mest odiskreta man kan göra, men det är ju en själv som får skämmas iaf, lixom den jag pekar på behöver ju inte känna sig utsatt på något sätt. *har dom inget bättre att prata om än mig så är jag bara glad att jag är tillräckligt speciell för att ta upp deras tid lixom ;) så här med slår jag ett slag för pekandet! det är inte fult att peka, men det kan bli rejält pinsamt i längden, så för sin egen skull kanske man ska tänka sig för, men bara för sin egen skull inte för att det på något sätt är fult ;)

nu blir det sova av, för imorgon ska jag va barnvakt;d
Godnatt

saru?

Bolli Bolli:) har precis kommit hem från en mysig kväll tillsammans med Korven och Lojsan (A) vi såg på kenny Starfighter, haha LOVE på den filmen eller :) sjukt kul, och även lite nostalgi över det hela, med tanke på att det i princip var mitt fvorit program när jag var liten så(A) hihu, jah, efte filmen, tog vi ströget till Hännie, där hennes brorsa hade så  kallad, bonna fest xd haha :) vi såginte mycket av dom, utan höll oss ist där uppe, kikade lite data, och ringde myiga samtal;) haha, och vet ni :O vi ringde till IDOL-Mårten, GAAAAH! :R dreggel på han jue:R as go (A) fast han försökte lura oss att det inte var han, jo tjenna;) haha :) jaja, sen drog vi och lämnade louise och en åkte jag och korven hem, och ja nu sitter jag här och funderar på hur jag ska klara en vecka utan korven :( buhu, saknar henne redan... men det löser sig :)
nu blir det mer tv ;)

 
hah skönare killa får man leta efter xd

avslutningsmöte,

heej :)
typ känner att mitt förra inlägg blev lite luddigt, och jag vill baara göra klart att det är absolut inte laget som har behandlat oss illa utan vissa andra personer.

Ah idag har vi iaf haft det där avslutningsmötet. och jag måste säga att det känns tomt, men ändå är det en lättnad. Jag kommer verkligen sakna alla i laget, för det har vart toppen på alla sätt, men sen kommer ja inte sakna andra saker, andra människor, som jah, inte inser hur dom har betett sig. måste säga att det känns väldigt tomt att Jens avgick idag nu, det var jue ändå för hans skulle som, iaf jag, åkte upp det sista. men jah, nu vart det slut, och jag önskar honom verkligen lycka till. Men jah nu är det inte många träningar kvar i kvif, och dom träningar som är kvar, kommer jag nog inte upp till, känns inte så värt, så nu är det slut.

Vill passa på att Gratulera Kinnevedum till segern idag, och till att dom håller sig kvar i trean, så Grattis Töser, bra spelat :)

nu är det käk,

boy, I'm gonna miss you,

blääää, sitter och läser allas uppdateringar på fejjan och massa andra ställen, typ taggar för olins, party, och massa skit! bara för att jag verkligen var taggad på skiten så klart jag inte kan gå -.-' hmm, ajja ^^ bara för det så hoppas jag att alla har en för jäääääääääävlig kväll:O haha nej skojja :) hoppas la att alla får det kul och så iaf :) så ska jag sitta här hemma och "tagga för idol" om 40 min, xd haha det blir nog kvällens händelse ;d men känner att det räcker nog för jag är rätt död, ;o men iaf ! xd haha :)
ajja, hoppas att alla Olinsare får en bra kväll och att det inte händer något mindre lyckat.. ;)


snögging bild på mig och korven ;d eller ah iaf på henne (A) <3

Äntligen helg!

HEEEELG ! och fy fan va gött ! har verkligen vart så trött på allt denna veckan, och då gick jag ändå bara två dagar xd haha bådar gott ;) nej men tror det blir bättre nästa vecka :) när jag har vilat hela helgen och så:) får se om jag hittar på något ikväll känner mest för att bara vara hemma, men man vet aldrig :) ni ska jag snar till Vårdcentralen med min hals så har lite bårttom, men tänkte slänga in en liten låt som jag älskar idag ;d oerhört gammal låt, men så söt :) haha  här kommer den iaf 
 
gull på låten (A) xd haha
men nej nu hade jag ju bråttom , ha det :)

and I'm gonna get strong enough

sitter och kollar idol just nu. många bra som åker ut, ;s men jah det är ju så det är xd juryn vet ju vad dom gör, förhoppningsvis. hmm, jah men iaf så är jag lite skeptisk till det här programmet efter att dom körde ut mårten och felix ;s två av mina absoluta favoriter! och nu ligger även Jon i riskzonen, pfft,tönt program;) men ändå älskar jag det ! haha ;d hmm, har så bajsigt ont i halsen, lovar på mmitt liv att om inte detta är halsfluss så har jag fått körtelfeber åter igen! :O vilket är nästan omöjligt, så xd jah halsfluss skulle jag tippat på, men ska åka in och kolla det imorgon hoppas jag. så jah,
nu ska jag fortsätta kolla idol (A) och ni får ha det så bra ;)


ORKAR INTE MER!

USCH! jag orkar seriöst inte mer nu! jag vet inte riktigt vad jag ska säga, är bara så trött på allt och alla ! typ iaf* mår verkligen för jäääääääääääääävla dåligt, men ka inte missa mer i skolan, underbart! (Y) så det är ju bara att masa sig dit och se glad ut, men fy fan vad jag lider för't -.- hmm, och sen inte nog med att man måste plågas med att gå till skolan, sen är det 728 läxor utöver det. asso jag fattar inte hur man som lärare kan med att kräva att eleverna ska göra så pass mycket som vi faktiskt gör ;s Ja jag vet jag får skylla mig själv som valde samhäll och bla bla, men ärligt talat, grejen är inte att jag är skoltrött eller så, det är bara det att dom där jävla matte lektionerna i veckan, dom sänker mig totalt. jag hatar det verkligen! fattar ju inte vad han menar, och frågar man blir man IQ förklarad, vilket man klarar sig utan. och asso jag vet inte vad det är, men det går verkligen inte längre! jag kan knappt rfäkna ihop 1+1 ;s och jag är så sjukans trött på det! matte brukade vara mitt favorit ämne, men nu vet jag inte. kan EN enda lärare göra så att man hatar något som man tyckte var kul förut? asso känns ju inte så, men vad sjöen ska jag säga ! det är ju så i mitt fall iaf... ajja ska ha prov imorgon iaf, skiter det sig så byter jag grupp seriöst! verkligen inte det jag vill, men för att hänga med i resten av läxorna så måste jag ju, för vrför skulle vi få jobba på lektionstid för? nej det är ju bättre att han står där och ser glad ut när han skriver sina fula treor -.- ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH ! jag är sjukt sur !
men nu få jag se om jag hittar några halstabletter eller något, för det här går inte -.-
ha det

ooootur hela dagen,

Blääää ! kollade idol förut, och tror ni inte Mårten åkte ut heller?! fuckvad dåligt ! och sen tror ni inte felix åkte fick åka? jo klart , skit program ! känns inte som att jag har så mycket flyt idag!
har fått sjukans ont i halsen med(yy' toppen gissa vem som lär vakna upp med en härlig halsfluss imorgon? jo dte gör säkert jag, yes livet leker! sjukt sur för att jag måste ha kryckorna oxå, blir så jobbigt med bussen och allt, hatar't sen måste man köra med folk i skolan oxå, gött för mig, men känner mig så hemsk :O
ajja, får la se hur det blir imorgon. det brukar lösa sig, nu sk jag deppa lite mer, genom att lyssna på depp musik, tycka synd om mig själv, och sova i några timmar!
Hadet,


fick bli en random bild för jag tycker det är kul med såna ;d

mattestud hos lojs

cha cha;d sitter hos lojsan och känner att det vart lite dålig uppdatering idag ^^ hahahoppas allaöverlver iaf ;) tsss, jah, jag vikkan och louise har iaf studat matte idag :) eller ah, vikkan och louise har iaf,och jag försökte iaf i en kvart -.-' men seriöst så fattar jag inte ett skit av det vi håller påmed nu! så jah,jag får la gå på matte för allamorgon som planerta ;) haha , kan ju bli trevligt ;d men framförallt hoppas jag att det hjälper mig att fatta xd för vill ju inte köra på första matte provet lixom:O

Iaf, så sitter jag som sagt hos lojsan,och vi väntar på IDOL ! fy sjöen vad vi älskar't eller ah iaf jag men ;) jag vet att louise iaf tyckerom felix så, då måste hon ju gillaidol D: ahah xd
ajja nu ska vi kolla vidare på tv,och kanske hitta någon att prata om;) haha saik!
men ni får ha det så bra


för att jag verkligen tycker att denna bilen är sjuuuuuuuukt snygg;)

no I don't need a reason,

uschan, har sån lust att bara skriva av mig allting. men vet egentligen inte vad det är! känner bara att mitt humör är sjuuuuuukt sviktande, och jag behöver avreagera mig! och bli av med lite tankar! men kanské inte det bästa att skriva mina "djupa" underbara tankar där alla kan läsa dom xd och sen får jag ångra det, No thanks :) men jah iaf, så nu börjar jag känna av tabletterna igen, mår sjukans illa! men jah sånt man får leva med i guess, sen kan det nog vara lite sömnbrist med, inte sovit gott det senaste... har hamnat i en ganska kivig situaion som jag inte vet hur jag ska ta mig ur just nu, vaill ju inte såra någon, buhu jag hatar att vara för snäll ;s men jah får väl hoppas på det bästa:) en dag kanske min räddare i nöden kommer och räddar mig från allt, och GUD VAD JAG LÄNGTAR TILL DEN DAGEN ISF! haha :) nej nu får det nog bli sova, så jag kan studa matte imorgon;)
Godnatta (aa'

Idoooool :R

chacha, IDOL just nu! fy sjöen vad jag älskar't! men , tråkigt nog nte fått se många av mina favoriter än :( buhu vill jhu verkligen se mårten! ska dte vara så svårt lixom:O han är iaf för bra för att åka hem så om jag inte ser han odag vet jag att det bli imorgon;) aha jag är så säker ! :D

vart på kinnevallen och kikat träning förut elva st var dom och träna, bra gjort (Y) yepp ;D hmm dock vart det väääääääldans blåsigt, och jag säger bara att jag to tack gode gud att jag tog på mig så mycket som jag gjrde ;d haha:) ajja , nu är reklamen snart slut, så ska återgå till idol :D
ha det ;)


snögg bild på osminkade kryckemma ;DD

knarktbletter ger illamående

chacha, idag har jag bara vart hemma, gött som sjöen. gjort lite läxor, för att inte hamna så långt efter, vilket jag hoppas att jag inte gör nu xd haha :) för övrigt så är det ganska bra med knät, hade ont ungefär hela förmiddagen, men då hade jag inte tagit mina knarktabletter. men dock när jag gör det så blir jag så illamående, så då försöker jag hellre gå utan. men icke, tillslut finns det en gräns för hur mycket man pallar, och då får man helt enkelt ta tabletterna och sova i en timme(yy' det gillas ifs ganska mycket att sova! men inte fullt så kul när man kommer till skolan och mår bajs illa för några tabletter, som man måste ta för att inte bryta ihop för att man har ont... haha vilket dilemma jag har xd

har förresten hamnat i värsta beroende grejen :O Sexy City spelet på Facebook, haha ÄLSKAR't! visst inte så kul egentligen, men tänk på att jag har absolut inget för mig, då är det en droooog för mig :) ahah fast jag fuskar typ och googlar fram svaren på frågorna hela tiden xd fast det är smart för jag vinner ju då:D

haha att bero på googla :O typ när jag räknade matte förut var det nåt cp tal; om en googlo är 10 upphöjt i 100 dvs, 10 plus hundra nollor, hur många nollor har då en googloplex? hahaha Ofta det ens finns något som heter så, och ofta jag fatta den ;s haha xd någon som fatta får gärna förklara någon gång :D

men nu ska jag ta mitt drogade huvud och gå ut till köket för att kolla om mami behöver hjälp med maten, HUNGRIG! :R
ha det


här är några av dom tabletterna jag får ta, kommer inte ihåg vad dom andra heter men dom är värre ;s xd

tar tillbaka lite,

känner att jag kanske tracka ner lite väl mycket på lidköpingssjukhus, vilket är lite synd, för undersköterskorna var suuuuuuuuuuuuper snälla (A) haha dock det enda bra! det står jag fast vid ;)
haha ne nu har jag knarkat så nu måste jag sova :D
ha det

lidköpings sjulhus = BULLSHIT!



heej, typ kom hem för en liten stund sen, inte från sjukhuset utan från träningen i Lundsbrunn. Ja den gick bra för tjejerna, 16 st det är inte illa! så nu finns det nog vissa som allt får ät upp sin ord ;) haha:)

Operationen då, jo den gick bra. men varför suger då lidköpings sjulhus? haha tar't i punktform:

♦ Väntetiden är ca en och en halv timma efter sin inbokade tid, *inte bra att ha dåligt tålamod*
♦ Dom har inga riktigt bra doktorer, *börjar tro att alla där fejkar att dom är doktorer*
och sist men inte minst
♦ DOM HITTAR ALDRIG NÅRA FEL!

ah, dom som är lite mer smarta har jue redan fattat men för dom blonda;) så här kommer en förklaring :)
Jah, som alla vet så var det dags för mig att opereras idag, halv 10 hade jag tid, men från början var det sagt 9, så vi var där lite efter nio, och jah, vi fick komma in och jag fick ta på mig såna där snygga sjukhuskläder B-) och eftersom det gick så fort med att komma in och så tänkte jag gött då kommer nog läkaren snart :R ÖÖÖÖÖH NE! han var tydligen mitt uppe i en operation ;s frågar du mig så åt han säkerligen frukost xd haha , ajja, vid halv, kvart i 11 någon gång kom han. underbart, och jag som har SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ bra tålamod, Saik -.- happ sen kom han iaf jah, och så rita en 10cm tjock pil på mitt ben, som inte går bort btw, KUL (Y) hmm, och sen sån sövde dom mig och så, :) haha är det jag som tycker om den där puls mätar grejen :O SKÖN ÄR DEN :D haha xd ajja, sen så operera dom la troligtvis jag sov ju xd haha , och sen vakna jag, mådde lika bra som alltid ;) ahah såg dubbelt i minst en halvtimme, haha det är rätt coolt :O ajja, sen när jag vakna till kom han läkaren igen och prata, han bara;
"Nej vi kunde tyvärr inte hitta något fel på din menisk. och korsbandet kändes helt okej dock en liten skada på, men det kan du träna upp. jag vet inte, vad hade du för problem egentligen?"
jag bara DAAAAMP! han trodde värsta att jag fejka eller nåt ;s så jag berätta då xd och han bara;
"nej men det var inget fel på menisken iaf. ehm ge det ett halvår, och om det inte har blivit bättre, så för ni söka igen."
OFTA lixom, så jah , fatta att jag är sur ! och väldans besviken.... dröjer la ett år eller något innan jag kan dra igång ;s BAAAAAJS ! ah men iaf sen så efter det, så säger dom att den här läkaren är ny här, Jo men tack så hjärtligt för att jag fick han! nu ska jag nog bara gå och dö i en kvart -.- JAG HATAR LIDKÖPING!
ah, men sen mådde jag illa och spydde i papperskorgen!;) yeah det kan dom ha! haha XD fresht jag vet ;) haha :D
så nu fick nu en lång sammanfattning av den cp dagen, och så lägger jag även in en liten rekommendation, SKÖVDE KSS, om ni har problem med något, någon skada eller vad som helst :)
MEN, Ha det ;d


It's a long way

chachaa, nu ska  jag snart åka iväg till sjukhuset. hade sovmorgon idag men tror ni jag kunde sova eller ? nope -.- hatar't haha , ajja :) sjuuuuuuuuuuuuuuuukt hungrig, men får inte äta föräns i eftermiddag eller något, Tyck synd om mig! haha xd ajja :) nej nu måste jag åka,

12 timmar kvar,

shittan 12 timmar kvar tills operation, shit vad jag ska käka nu! men först måste jag duscha, BAJS! med sånt där äckligt sprittvål :O luktar värsta alkolist sen xd haha, trök trök, men som sagt skönt att bli av med det! så jah nu drar jag och duschar och sen käkar för att sedan sova!
Ha det

Klar för stunden

Sååå, nu är jag typ klar med designen för idag xd haha orkar inte ändra mer, men kan lova att den inte kommer att fortsätta se ut såhär ;) ahha xd det är dock det enda jag har gjort idag, huh, hur känns det då? skulle gjort typ 728 läxor, men icke då -.- bajs oxå, hatar när jag fastnar med något xd haha :) ajja, nu ska jag iaf kolla om det finns något att käka, får ju passa på nu, för imorgon så blir det inte mycket om jag gissar rätt-.-
haha börjar ha en liten nedräkning här nu, haha det är typ mindre än 14 timmar kvar ;s uschan, yes jag är nervös, men ska bli skönt att bli av med det! haha :)
men men, ni får ha det så bra

Ändrar lite!

håller på och ändrar om i min design, blir bättre snart ;D


every move I make,

Godmorgon :D haha ah typ iaf, dom flesta vaknar la runt nu ungefär? iaf själv vaknade jag 09.09 på pricken, Korvish väckte mig. dock uppskattas det inte, vem det sen än är som väcker mig. haha ja ja , men lika bra att gå upp då tänkte jag, så runt 10 i 10 gick jag upp xd haha ;d käka frulle och kolla tv, Älskar verkligen disney channel! det var sonnys chans, och zack och codys ljuva havsliv! haha älskar båda dom serierna :D
hmm jah, vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men det blir väl spännande att se^^ haha skulle ju behöva göra lite läxor, inte det roligaste, men det måste ju göras :) så jah, det blir la något sånt nu -.-

once I didn't hold you

chaaaaa
sitter här och kikar tv, löövely ;) haha monsters inc, gör längesen man såg annars :O haha , dock kollar jag inte så mycket egentligen xd haha nördar mest här, fast det är rätt segt :)
hmm, var och kolla på matchen förut iaf, haha gick la sådär kan jag ju lova, haha 7-0 till råda, jo bättre matcher har man sett, så jah xd  men trevligt iaf, kom hemifårn en stund iaf. yepp , ne nu blir det nog så att jag ska koncentrera mig på filmen, eller kolla en annan :)
Puss

what is this?

chaachaa
sitter och funderar på vad jag ska göra idag :) lojsan frågade om jag skulle med till skövde med dom :) låter mysigt, får se hur det blir med det. snart kommer Korvish oxå, är det någon jag saknar så är det henne! inte träffats sen i tisdags :/ buhu, yeah kanske inte låter så längesen för resten av världen, men för oss som träffas nästan varje dag är dte länge :( men jah hon kommer iaf snart :) och sen ska dom, hon och malin asso, åka och spela match... sista serie matchen för FK, gött för dom, och för mig ;) Inte långt kvar i kvif nu ;d haha :) hmm lycka till, till dom iaf. idag ska jag dock inte åka med och kika, känner att det är bäst att stanna hemma, haha :)
ah men nu ska jag kolla tv iaf; Magi på Waverlyplace, LÖÖÖÖÖVE IT! :D
Puss


No I don't need no one, to stand by me

chacha,
vikkan for precis hem :) hon och jag har haft en mys kväll i soffan med film och godis, dundermysigt! as usually med vikkan! :)

men shit vad allt blev weard helt plötsligt , haha xd kändes inte så heeeeeeemskt bra , men vad sjutton, inte mitt fel :) jag bara är bra ! haha, hmm btw, I think it's going to be a mail :$ not goooooood, men känner att jag måste ... yeah, dock inte klurat ut vad jag ska skriva, men det brukar lösa sig xd haha :)
nu ska jag kolla om det är något bra på tv, Bigbrother:R, annars, blir det film, och sen sova! :)
Puss


new picture? you know it ;)

I can almost see it,

chaaa :)
precis ny hem kommen från skolan! och vilken dag det har vart -.-' eller ah rättare sagt morgon, försöker verkligen undvika hur många som helst, men tror ni att det går eller :O nej för det gör det verkligen inte ! haha, annars flöt dagen på bra :) känner dock att förkylningen blir värre och värre, men som tur är, så är den seg, så hinner nog inte bli sjukare tills måndag;)
Yeah, Ikväll blir det nog tv och film maraton, har bokat soffan så;) yeah, plus att mitt trådlösa internet fungerar nu! hur bra är inte det egentligen:O underbart!
men nu ska jag äntligen käka!
ha det
Puss

fick bli en bild på moi oxå ;d

this is not what I do

chacha :)
ska egentligen sova just nu ^^ men fastna vid msn, finns allt en del intressnta att prata med, dock vissa mindre intressanta med -.- haha :) men ah dock känns det som att jag sitter lite fast i alla mina tankar just nu, lixom kommer varken framåt eller bakåt, vill ju helst framåt men xd haha ingen fattar ett skit av det här kanske men sak samma :) iaf, så sitter jag och överväger såvida jag ska skriva ett litet mail eller inte , not to someone speciel, men kanske, ... det känns verkligen som något jag verkligen vill göra, men samtidigt så känns det lixom, jag borde inte göra det. men jag behöver någon att prata med! hmm, yeah, imorgon är det jag som har bestämt mig om det blir ett mail eller inte ;d haha sen ska jag inte ta upp det här mer :) kände bara att skriva av mig lite tankar, eftersom jag inte orkar tänka mer ! :) haha ajja , nu blir det eventuellt film, och sen sova!
ha det
Puss

if everything is meant to be,

chacha,
typ skippar träningen i båda lundsbrunn och kinnevedum idag! känner att jag börjar bli krasslig, vill inte riskera något tills måndag, då jag ska opereras, och ja det är jag som längtar! haha :) 
värsta gött har typ bara engelska tills imorgon, vilket är underbart! och det kan jag det mesta nu :D bara kanske läsa texten iaf en gång... hmm ajja, det löser sig ;d 
iafg väldigt skönt att det inte är något mer för då kan jag slappa idag med! haha sen kan jag ta det lugnt i 5 dagar innan jag måste till skolan igen!;) LOVELY! :D haha , dock matetprov typ med en gång -.- haha men edt löser sig då;)
nu ska jag kolla något annat kul ;d
ha det
Puss

ingenting alls ;d

chachaaaaaaa, har egentligen ingenting att skriva men kände för att skriva lite iaf xd haha kanske kan bli något intressant. känner mig som typ Amandavardet, den bloggen ni vet,m hennes video inlägg ;) haha , har ingen aning om vad man ska säga bara babblar typ xd sjukt fult :D men älskar att kolla på den iaf xd haha :)
Kollade idol förut! haha älskar't men idag fastna jag inte för någon spec :O hihu ^^ men vad sjutton jag har ju mårten! alla älskar mårten! och dom som inye gör är töntar :D haha , men nej självklart har han inte tagit johan palms plats, men man måste ju ha en ny idol favorit :D
haha nu känner jag att jag har babblat på om ingenting alls så nu får det räcka :) haha, för jag är bäst och ska kila nu :)
ha det
Puss

trök dag, ? yepp

chacha :)
typ lång dag i skolan idag, rätt jobbigt, för sen lunch och inte van vid så många lektioner. haha men jag ska inte klaga xd doick inte favorit ämnen någon gång, plus att sitta i en timma och läsa nån sjuk text som man inte fattar ett skit av i svenskan, NEJ TACK! men aah, så är det :)
sen hem och studelistuda (y) underbart,? nej, höll på att slänga ut matte boken, för jag tycker inte om matte längre! matte var kul med susanne, men nu, nej tack! hatar't och då funkar det inte heller i tänket-.- men ajja, måste försöka iaf :) så efter att verkligen ha ansträngt mig till 10000000 så löste jag skiten ;o haha, och nu ska jag bara slappa! underbart? JAAAAA! :D
ha det
Puss

hos lojsan

chacha, sitter hos lojsan vad sjutton :D slutade tidigt idag, allstå typ 12.20 , och då bar det av hem till lojsan,och stuuuuuuda! kommunikation, yepp gick bra i början men sen tappa vi ämnet och gled in på andra saker ^^ haha sånt som händer:) dock har jag lagt franskan hemma, så det får la gå som det går med den imorgon. men går faktiskt in mer för provet än för det lilla läxförhöret ;d haha :)
hmm, nu kommer snart elin och hämtar mig och lojs, och sen drar vi ner till träningen, ska ju bara kolla som vanligt, men det får la gå,inte många dagar kvar nu, typ 6 till operation! är det jag som längtar eller?! hihu:)
ha det
Puss

tänkt lite asso :O

vet ni? jag har tänkt på en sak. jag klagar ofta på att mitt liv suger och att allt bara är jobbigt och blaha blaha. men egentligen, vem är jag som klagar ? fy sjutton har fått ganska klart för mig idag, att egentligen är inte mitt liv dåligt på något sätt, för jag har massa underbara vänner, som jag vet alltid kommer finnas och ställa upp för mig! vänner som jag aldrig någonsin kommer tappa kontakten med, därför att bättre människor än dom finns inte! nu kanske jag inte ska säga så, för vet några som har blivit svikna av sina vänner på ett eller annat sätt, av någon som stod dom så otroligt nära. fast det är när jag hör det där, som jag inser vilken tur jag egentligen hatr haft vad gäller vänner! har aldrig vart med om något sådant, visst bråk och skit har jag väl vart med om. men aldrig blivit sviken så. och jag vet inte, kanske är för att jag inte heller öppnar mig för vem som helst utan är lite mer tillbakadragen, men vad sjutton det kan ju inte vara allt... hmm detta tål att funderas på, men jag är väldigt glad för dom vänner jag har iaf ! så tack för att ni finns och jag Älskar er! <3


lay down your arm, give up the fight

chacha, ;d precis kommit hem från att ha vart och kikat på töserna i lundsbrunn, börjar bli riktigt duktiga nu!
nere vid träningen var camilla, alltid trevligt att prata med henne vad sjutton ;d haha :)
för övrigt så har jag gjort läxor hela dagen, yaiy! ibland undrar jag vart jag får alla läxor ifrån... känns som att jag är typ den enda som sitter varje dag. haha vet inte om detta beror på att jag har en annan metod på hur jag lär in, eller om jag helt enkelt har mer än alla andra ;) kan ju ifs bara vara inbillning med :O men det tror jag inte, haha
ne nu ska jag gå och värma mina tår någon stans ;)
ha det
Puss


för att jag känner att det känns lite bättre om man lägger in en bild oxå, så fick det bli en slumpis;d

Raderat!

blä, känns verkligen inte på topp just nu!
vill bara få bort honom, och allt som har med han att göra ur mitt liv, men samtidigt vill jag inte släppa taget!
vet inte vad jag ska göra.
men nu är i alla fall allting raderat, inga sms, inget nr och ingen msn kvar.
hoppas att allt blir bättre nu bara!
är trött på att ha det såhär, och må dåligt varannan dag. orkar inte.
så nu hoppas jag på ett slut, på allvar denna gången.

chahca, kände för att skriva av mig lite skit haha sry för det (a'



plugg hela dagen

chacha, ;d haha måste seriöst sluta med det där, fult är avd det är ^^ men iaf, ah idag har jag haft en pluggdag hela dagen, är klar med svenska referatet ändrade det en aning, ändrade lite på möss och människor saken, så den är klar, har lärt mig engelska glosorna, vilket är en bra början (yy' och så har jag börjat med franskan, om jag får säga det själv så har det gått bra, men det får vi la se sen efter förhöret och allt... xb

hmm ne nu blir det nog så att jag ska hitta på något annat mys, lånade ju lite filmer av louise i helgen, kanske ska kolla någon (Y) åh att bero på det, såg blonde ambition igår, var den filmen bra eller ! haha, gud väldans söt, och lite kul sådär :) rekomenderar(Y)
ne nu ska jag kila
ha det
Puss

does it take your breath away,

chacha, precis ny hem kommen, vart i husvagnen som sagt då, åkte dit med jens för han behövde prata med mig och morsan lite. haha inget allvarligt, så det ska ni inte tro. det berörde till mesta dels bara dom vanliga girlsen och honom ;d haha dock har jag insett att vi är lite lika vad gäller humör och tankar, fy sjutton :O eller asso inget illa menat bara att det kan sluta illa, ska nog sluta med att vara för snäll! haha :) hmm, prata med hannakorven i telefon nyss, hon är go hon ;d fast dock väldans förkyld! så nu får hon krya på sig :) haha ne nu ska jag faktiskt se filmen som jag aldrig såg igår, så
ha det
Puss

chacha, för såhär söt var jag idag ;) xd

wish I could have seen that I was wrong

chacha, fick min data igår, men internetet funkar inte som det ska i den vilket är väldigt irriterande så nu får jag sitta vid köksbänken om jag ska använda min data, känns la sådär ;s haha , men jag överlever. idag har jag och hanna korv vart på något möte grejs i götene, haha ni kan se oss i tidningen på måndag skulle jag gissa på. alla ville typ prata med oss, men vi fattade ingenting. haha kul var det iaf. nu sitter jag och knarkar green day- 21 guns, shit vad jag älskar den låten! och snart bär det av till husvangen med jens (!) hmm, bara för en stund asså^^ och sen  blir det hem och fortsätta med dom underbara läxorna, som tur är har jag tid över att göra resten imorgon. gasch har så otroligt mycketr läxor, och jag längtar inte till operations veckan...
men men nu måste jag fixa i ordning lite saker,
ha det
Puss

liiiiiiiiite irriterad typ ! ;d

åååh är det jag som är irriterad på folk som tror att mitt liv bara kretsar runt just dom,  sjukt irriterande! och sen när dom inte kan med att säga saker till mig personligen utan tar omvägar för att fråga något-.- asso vill man ha ett ärligt svar så fråga mig med en gång. och inte någon annan. det kommer ju fream förr eller senare iaf! och bara för att jag prioriterar någon annan, eller något annat just den dagen den stunden så betyder inte det att jag vill säga upp kontakten! chacha, detta stör mig enormt, såå sluta tro att jag inte har något liv utöver er, och tro inte att jag inte vill träffa er för att jag inte honner just då-.-
ciao;d


wish my feelings didn't take so long,

chacha, sitter i soffan och kolla tv med hanna korv ;d haha, sjukt mys pys :) nu äre, kändisdjungeln, något nytt program på fyran, verkar lite små kul. Idol förut, gud vad jag älskar skiten! haha, alla är så sköna ju ^^ senare blir det nog någon film kanske. hmm,
imorgon blir det upp tidigt och sen dra iväg till götene, uschan kl 9:O men vad gör man inte ;d haha , har inte riktigt fattat vad det är, men om vi kan få pengar så åker jag dit såklart;) :R ahha
ne nu ska jag konventrera mig på tvn ;d
ha det
Puss

cha cha favorit bilden3 på mig och hana sötan! <3

we should slow down, girl take it easy on your own,

chacha, har precis kommit hem från kylan, haha vart och kollat på träningen, och gud vad kallt det blev!
gjort en del läxor idag, bl.a så är jag snart klar med svenska referatet, det blev as dåligt, men orkar inte bry mig just nu-.- får la göra något åt det i helgen. hmm, fredag imorgon, men inga planer faktiskt, känner för att va hemma och kika film, någon som vill joina?;d haha, nu ska jag snart se idol, ja jag vet det började kl 8, men jag var inte hemma då, så spelar in det och tänker kolla på det direkt efter att det är slut, yepp jag är smart ;D haha :) men nu ska jag nog hitta något att käka med ;d
ha det
Puss

sverige matchen ...

chacha, tänkte bara kommentera sverige matchen igår; Sverige var sämst! och det kan man inte säga emot. dom har bara så sjukt mycket tur. sen så stör jag mig så på alla som säger att Zlatan är bäst och att sverige inte vore något utan honom. ALLVARLIGT! har ni sett en enda match när han faktiskt syns? uschan, visst han gjorde la en bra match senast mot ungern. men vart var han igår nu då? sveriges stjärna? kan ju säga att om dom hade bytt ut honom istället för elmander tex, så skulle det kanske blivit fler mål. det går inte ha en spelare som bara springer runt och tror att han är bäst -.- och nej jag säger inte att Zlatan är dålig! jag personligen tycker han är riktigt duktig! men i landslaget har han inte gjort mycket som är värt att hurra för på länge.
Så vill jag lägga in ett stort plus till marcus berg, sjukt duktig är vad han är! det är samma med dom flesta som kommer från u21, dom är minst lika bra, om inte bättre än ordinarie laget. dom har kanske inte låtit kändisskapet stiga dom åt huvudet utan spelar fortfarande för att det är kul;) haha, ah men iaf sverige hade tur, och det ska vi väl vara glada för, så nu ska jag sluta klaga på dom, I guess att dom gör så gott dom kan ;d



chacha, fick bli en bild på allbäck och henke ;d där har ni två spelare som är bra på riktigt;)

here comes the night

chacha, har försökt få in lite namngeografi i huvudet, roligare saker har jag gjort! vet nog bara vart världshaven ligger om jag ska va ärlig. men vad sjutton det är ju några dagar kvar tills jag ska kunna det, som tur är. dock inte så lovande när jag blandar ihop öst och väst hela tiden-.- men men, för övrigt är det gaaaanska mycket läxor, dock inget jag inte hade förväntat mig när jag valde, så nej jag klagar inte ^^

jag och mamma skulle åkt till coop idag, men ne nu blev det inte så, för malin är på sjukhuset xb haha hon är för lyckad den tösen, i förrgår så körde hon på en refug med moppen och skrapa i sig som fan och slog i foten och skit. sen åkte hon på hajk dagen efter och nu är hon på sjukhuset troligtvis med en bruten tå! haha erkänn att det är fler än jag som tycker det är bra gjort xD

nu blr det snart fotboll, Sverige-malta, man tycker ju att sverige borde vinna, så hejja ;dd
haha ha det
Puss

besök på fornäng, och total utklassning

chacha, shit är det jag som ät trött annars eller? känns som att det inte blev så mycket sovande igår, får nog ta igen det idag, och lägga mig tidigt. idag var jag faktiskt på fornäng! sjukt mysigt, var där och träffade hanna, men självklart träffa jag en del andra med vad sjutton, bl.a eva och britta, hej dom är saknade^^ haha dunder mysigt var det. saknar faktiskt hela fornäng lite grand, fast ändå inte. svårt att förklara det där. haha, men det var sig likt iaf. sen nu har jag nyss kommit hem från lundsbrunn, hoppade ju träningen idag så självklart fick det bli fotboll på annat håll. yepp, min 10åriga lilla syster spela match mot LIF, då tror man ju annars att det kanske kommer bli en tuff match och så. hepp, lundsbrunn utklassa med hela 13-0. och att tillägga i detta intressanta ämne, lundsbrunns målvakt rörde inte bollen EN enda gång. inte ens en utspark fick hon göra. haha lite tråkigt för henne, men det visar ju hur duktiga resten är;) haha ajja, nu är det snart IDOL, är det jag som har längtat efter det eller!? fy sjutton vad underbart :D
ha det
Puss

there's no love, like your love,

chacha, ganska stressig dag idag faktiskt. eller ah skolan var la inte så stressig. men sen fick skynda mig till bussen, och sen hem för att läsa bajs historia. hatar verkligen att jag inte fattar! så har fått skriva en jävla sammanfattning för att jag själv ska fatta, inte så kul. måste egentligen läsa lite geografi med. men det får vänta en kvart. sen iaf så bar det av ner till lundsbrunns fotbollsgolf. jätte länge sen jag spela! men det var kul kul, och att bero på det så vill jag bara säga att, lundsbrunns damlag kommer verkligen bli en total succé alla är super sköna mot varandra, undernbart! ajja, fotbollsgolfen gick la sådär, fcik 37 st, haha har aldrig sagt att jag är bra på det, men vad sjutton sämst var jag inte :D haha ajja , sen hem och mer historia -.- men nu är jag klar, och fattar det mesta (yy' så nu blir det käka, geografi och sova!
ha det
Puss

you're killing me,

chacha, har precis käkat lite. var rätt gott kan jag lova! :) haha , idag har jag rensat ur min garderob, välbehövligt, ohja. så nu är den nästan tom, shoppa snart igen då kanske :R haha , hmm iaf, så är jag inte helt klar, så ska väl egentligen gå och fortsätta men så segt. för övrigt har jag vart och kollat på match, kinnevedum-skara. bra kämpat tjejer, 1-1, ni kan ju om ni bara vill! såna matcher tycker jag om att kolla på.
men men, nu måste jag faktiskt fortsätta med mina kläder, och sen läsa lite historia eller något annat tråkigt, så kanske jag kan sova lite med sen ;)
ha det
Puss

we don't belong in this world

tänkte kommentera sveriges match som var förut, men kom på att jag såg faktiskt aldrig klart den, så har inte mycket att säga om den. haha vad jag förstod vann dom iaf med 2-1 vilket vi gillar (yy' skönt att inte alla går och förlorar hela tiden!
tänkte sova snart tror jag, men först ska jag nog kolla lite film. ni kan aldrig gissa vilken;) haha a walk to remember såklart! haha vad blir det, typ sjunde gången eller något, men är lite på det humöret just nu så. lite liphumör asso;d
känns lixom som att vad jag än gör så blir det fel, så nu skiter jag i det och dig. och tänker nog fokusera mer på allt som är värt att fokusera på.
men nu blir det film,
Puss


hittade förresten en bild på min vägg som jag och VärldensBästaHanna fixade i somras, snögg va ;d


let the dream begin,

chacha, nu har jag då kommit hem från matchen och så, var dock ett tag sen, men vad sjutton ;d  det gick faktiskt mycket bättre än förväntat ! 0-0 vilket är otroligt bra med tanke på hur det gick i senaste matchen och så ;s
snart blir det nog att fixa lite käk, sjukt hungrig! hade hoppats på att malin skulle börja men icke -.- så det får jag la göra. sen blir det nog kolla sverige :) måste vinna va ? ajja,
Ha det ;D
Puss

more to her, than meets the eye

chacha , ligger i sängen och degar, knarkar johan palm som sjutton! förstår inte vad folk kan ha emot honom, han sjunger ju så otroligt jävla bra! hmm, egentligen borde jag ta tag i lite läxor nu så man får bort det mesta, men istället blir det att göra sig i ordnig, käka lite och sen dra vidare bort till vallen, där det ska spelas match idag. Kinnevedum-Falköping. ska bli spännande att se hur det går. har dock inga större förhoppningar, med tanke på att hur många dom alltid är på träningarna, så det blir nog ingen storvinst;) haha, vi får hoppas på det bästa.
men nu ska jagnog bara dega i några minuter till, vi hörs
Puss


bilden är från uppvärmningen i Kållandsö ;)

myskväll

tja tja;d kommit hem nu, sitter och kikar lite BB, vad sjutton, love it! saknat att kolla på det, men dock svårt att fatta vilka som är kvar när man ser två avsnitt per vecka ungefär ;s haha xd hmm iaf, haft en väldigt mysig kväll med girlsen, gjorde inte så mycket, tog det mest lugnt, rätt skönt kan jag lova! matchen sluta för övrigt 3-0 till källby, haha som att någon hade räknat med vinst för lundsbrunn;) skojja, :) trökig match så vi drog iaf, bara louise som blev kvar, haha.
ne nu blir det BB och sen sova, ha det
Puss

mot lundsbrunn (yy'

sitter hos lojsan ;d nu ska vi dra ner till affärn och köpa godis möta hännie och sen till matchen :) ni girls förgyller dagen ;d ha det ;d
Puss

life's what you make it,

tjotjo sitter här och segar bara :) ska kanske sova lite snart, har hört att jag ska till lundsbrunn och kolla match, lundsbrunn-källby, det kan man ju tycka är intressant. jag tycker mest att det kommer bli kallt och blött, eftersom sverige fortsätter ha i hållande regn och 20 minus grader. blä! ajja för övrigt, så kanske det blir en kul match, inga överdrivet intressanta lag eller något sånt, men vads sjutton, vikkan louise och troligtvis hännie ska ju dit, då blir det kuul(yy' sen att hannapanna ska va där och gör ju inte saken värre;d underbara töser! men nu ska jag dra mig, ska nog sova lite innan jag åker xb
ha det bäst
Puss

life turns around

aah känns äntligen som att allt i livet inte är emot mig! underbart :D haha, har till och med haft lite tur idag. det tackar jag verkligen för. nu är det bara att se framåt, vad sjutton har jag att förlora! :D
men nu ropar sängen
godantt Puss

ÄNTLIGEN!!!!!!!!!

typ äntligen jah! satt på kommunikationen idag och kollar ner på mobilen, sms från mamma. inte fullt så vanligt kan jag lova. och i smset står det, du har fått brev från sjukhuset, spännande va;) och gissa vad?! ÄNTLIGEN HAR JAG FÅTT TID TILL OPERATION! LOVELY! fy fan vad skönt eller! så den 21 september så ska jag alltså få opereras, och gud som jag har längtat efter den här dagen när jag fick brevet. underbart. helt plötsligt känns allt mycket lättare, haha xb
men nu blir det stuuuuuudande, ha det bäst
Puss

förkyld

blää känner att jag börjar bli förkyld. bådar inte gott inför imorgon, innte bra att va sjuk i skolan för då kan man inte koncentrera sig, men sen är det inte bra att va hemma för då missar man för mycket. illa det. bäde malin och mamma är ju bomb förkylda nu så det är la min tur. usch vad jag hoppas att jag slipper!
va nere på vallen och kolla på träningen nyss med. jah vad kan man säga 7st, altså det känns inte så värt att ha en träning men för all del. tacka vet jag lundsbrunn som faktiskt har haft 14 st på två av två träningar! Härligt tjejer, bara att ligga i ;d
ne nu blir det nog tv eller något, ska sova snart med. är så sjukt trött så jag skulle typ kunna somna på sekunden.
ha det bäst
Puss


Hanna panna fick äran att ha rosa väst idag, och detta firade vi med att fånga på bild, dock förlorade hennes lag så tvivlar på att dom gav tur bara för att dom var rosa ;s

träning snart

ah snart ska jag då dra iväg till hanna panna, och sen åker vi från henne upp till vallen för att, för hennes del träna och för min del kika, lovely (yy' måste dock säga att efter allt som har hänt nu så känns det ändå lite motvilligt, men vad sjutton, älskar ju fotboll så klart jag gör det ändå.

blev förresten klar med svenskan. så nu har jag några dagar på mig att finslipa den ;) haha, sen är det bara att ta tag i engelskan lite när jhag kommer hem, kanske även ska öppna historiue boken eftersom att jag är sämst på historia... aja vi får se hur det blir, men nu sticker jag iaf ;d
Ciao

svenska inlämning

tjo tjenna ;d
sitter och skriver på min svenska inläming som ska in någon gång, men vet inte när. dock börjar jag i god tid för att få den bra, faktiskt måste jag säga att det är smart gjort av mig. och sen jag började samhäll känner jag att jag tar mer ansvar för att se till att mina läxor faktiskt blir gjorda. fast vi har ju bara gått i två veckor snart va, haha xb men det är alltid något!

svenska inlämningen är i alla fall som så att vi ska läda boken "möss och människor" och sedan välja en av 7 grejer att skriva om. då våran svenska lärare har skrivit upp vad det finns att välja mellan. eftersom jag redan har "läst" boken, (sett filmen) så var det väldigt skänt att slippa det, och börja direkt på skrivandet. jag valde dock att skriva om något som jag efter en halv sida insåg att det kommer bli rätt svårt. jag valde att skriva om vårt behov av ensamhet och gemenskap. har skrivit lite drygt en halv sida, och redan nu börjar jag redigera om allting. brukar aldrig sluta bra när man håller på så! men det finns så mycket att säga om det. fast samtidigt vill man ju inte att dte ska bli allt för långt och bara jobbigt att läsa, så det gäller att göra sig någorlunda kort fattad, och det är jag inte känd för att göra. se bara nu, det här inlägget blir låååångt ju xd

iaf något positivt är att jag är klar med kommunikationen och nu är det bara att lämna in den. äntligen! haha, men nu ska jag faktiskt återgå till min svenska och försöka klura ut vad nästa mening ska bli xb
Ciao och Puss

RSS 2.0