it is not just another happy ending.

okej just nu är mitt liv kaoz...
ibland undrar jag om det är mig det är fel på, eller om det bara är världen som är emot mig.
jag känner för att bara skriva av mig alla tankar, men jag vet inte vad jag ska skriva.
jag känner för att prata bort alla känslor, men jag vet inte vad jag ska säga.
jag är inte arg, inte besviken, bara jävligt ledsen.
jag vet att det har vart kaoz ett tag, och att det inte bara är ett beslut taget på en minut, men det gör ont. jag vet att det kanske är det bästa just nu och att det kanske leder till något ännu bättre, men det hindrar det inte från att göra ont. en klump i magen, förvirrade tankar, ledsna ögon, och ett brinnande hjärta. jag vet faktiskt inte vad jag ska göra nu...
det är inte lätt att vara stark när man inte har någon att vaga svag hos.
en vecka är en lång tid, och särskilt just nu. jag vet att jag klarar det, problemet är bara att jag inte vill. att klara mig känns som att släppa taget, och jag tänker inte släppa taget. jag vill inte släppa taget.
istället lägger jag mitt hjärtat vid fotot och vänder det bort. det är för jobbigt att bära och att se just nu. jag ska vara stark. ge dig tid och utrymme att göra det du vill och behöver.
men snälla gud, ge tillbaka mitt liv och ta mig två månader tillbaka...

jag älskar dig <3





you just have to wait,

har hängt med louise idag. det var ett tag sedan, så det behövdes. kikade idol gjorde vi och tog sen ströget till hannapanna i skövde. sen tog vi med henne hem, för hon längtade efter mamma, haha (a)
tack vare mina söta vänner har dagen varit överkomlig. annars, så hade det nog varit värre. men man överlever!
well well. imorgon vankas det ullared, ett impuls beslut av mig som egentligen borde vara hemma och plugga. får göra det i bilen helt enkelt och så vare me't!

nu ska jag sova, klockan står på 04.30 imorgon. usch !!!!

I will fade into darkness

uschuschusch,
känner för att ta livet av mig lite grand. har rättskunskaps prov imorgon. hur kommer det gå? dåligt. varför? för att jag inte kan något ;s varför inte det? för att jag har suttit hela jävla dagen och läst och försökt förstå men det enda jag har kunnat tänka på är resten av proven denna jävla veckan!, och för att inte tala om nästa veckas kaoz, och säkerligen veckan efter det, och hela mitt liv egentligen. fyyyyyyyyyyybläää.
vill ha min robert här nu. livet känns lättare då.

PUSSVAH :-*

turn the heat up now,

det sköna med att ha en blogg som pa är att det lockar bort folk från den här bloggen, och då kan jag helt plötsligt skriva att min dag har sugigt, från början till slut, utan att känna ångest över att så många onödiga tar del av mitt svängiga humör. har en av sveriges djupaste svackor just nu, och gråten sitter i halsen hela tiden. det är lite lätt jobbigt, men jag vet faktiskt inte vad jag ska göra åt det. jag försöker varje dag att tänka på allt som är bra och roligt i mitt liv, men det negativa tar överhanden nästan varje gång ändå...

bläääääääää, orkar inte mer idag,
ska slagga lite ist
PUSSVAH :-*

RSS 2.0