starships were meant to fly,

sitter hemma och deppar idag. eller deppar gör jag ju inte. men jag är iaf inte full. vilket är lite deprimerande. men men. har lovat att va chaffis i natt. så det är bara att fortsätta hålla sig nykter då.

igår var det så sjukt fint väder och jag var helt galet sugen på att göra något. men alla var ju givetvis upptagna osv. men så fick jag tag i emelie iaf. bakade en kladdkaka och sen var hon såld. vi drog till skara och kollade seriepremiär. höll på skarke, men dom orkade inte hela vägen. så himla typiskt.

idag har jag spenderat halva dagen hemma. och någon timme i skövde på jakt efter utspringsklänning. hittade en, men den var för stor. givetvis. blir så deprimerad lixommmmmmm. och så har jag vart på kalas hos min faster. händelserikt med andra ord. yaiy.

nu funderar jag grovt på att sova lite innan jag måste åka sen, vore ju göttttt alltså.
pussssssssss


your hair was long, when we first met

here's a thing. när jag var ung och dum höll jag på att säga. men när jag blev ihop med robert, så var jag så himla nykär och hela livet var underbart när jag var med honom osv. vi träffades varje helg, hela helgerna och jag träffade i stort sett ingen annan. jag slutade i stort sett leva mitt liv. tappade bort mig själv. var grinig och jobbig mot allt och alla. och gjorde i princip ingenting. grejen är att jag tyckte livet var bra då. men när vi gjorde slut och man vaknade upp ur bubblan insåg man hur blind man har vart för verkligheten. först då insåg jag hur mycket jag hade gett upp. hur många vänner jag satt åt sidan för att göra "viktigare" saker.
visst var det svårt att få en bra balans på det hela när vi bodde så pass långt bort ifrån varandra som vi gjorde. och jag ångrar inte en dag med killen. men i efterhand kan jag inte förstå hur jag bara sket i allt.

ser så många som hamnar i samma situation nu, och man vill bara rycka tag i dom och få dom att vakna upp. det är helt sjukt. man måste verkligen kunna ha en bra balans mellan vänner och pojkvän. även fast man tror att livet är fantastiskt när man är med sin pojkvän, så är det inte lika fantastiskt när man en dag står själv och inser att man är ensam. även om alla ens vänner är kvar så är det inte på samma nivå. och det tar ett tag att bygga upp det igen. det är jobbigt, för man har ingen absolut ingen att luta sig tillbaka mot, eftersom man satt alla man brydde sig om åt sidan.

jag börjar känna att jag kommer mer och mer på rätsida med alla igen. och det känns bra. så nu ska jag hålla kvar där. tänker inte stå helt själv igen. det är ingen kille i världen värd, det om något ska jag verkligen ta med mig i fortsättningen av livet



let's do this one more time,

i fredags var det 50-dagars här i skara. helt sjukt att det är mindre än 50 jäkla dagar kvar till studenten. det går inte förstå helt och hållet. och tiden kommer bara springa iväg ock, fy satan vad gött!!!
iaf, det var ganska lamt. för alla studenter är så tråkiga och vill inte fira. men men. förfesten var gooooou iaf, jag och hallbäckarn ägde ut alla i "med andra ord" det är på riktigt mitt favorit spel. är så jäkla grym på det.

igår var det seriepremiär. så jäkla kul och underbart att det drar igång nu igen. det gick faktiskt bra oxå. inte så bra som man hade velat men 1-0 är ritkigt bra om man jämför med förra årets premiär! tror det kan bli grymt i år. när vi har så gott som ordinarie lag, då jäklar smäller det, hoppas jag.

dessutom var jag på 20års fest igår. KK och fröken björnberg stod för denna unedrhållning. var ett tag sedan, så det var as nice att träffa dom. var dock nykter och sleten som bara den. men trots det blev det en rolig kväll! hängde med hanna, sofie och helena till mesta del, riktigt bra tjejer det där! bra sällskap räddar alla lägen.

idag är det chill. imorgon är det plugg. wihoooo
pussss !


But you treat me like a stranger, And that feels so rough

okej. igår förlorade real på straffar. trots att dom var det bättre laget matchen igenom. har aldrig vart med om något så orättvist. blir så jäkla irriterad alltså !!! men men, vem är jag att gnälla.

idag har vi träning. lockar inte så mycket i regnet om jag ska vara ärlig. och särskilt inte idag. jag är arg. inte på någon spec. mest på laget i allmänhet, men samtidigt inte. det är ju som det är. men ibland önskar jag att folk kunde sagt från början hur mycket dom hade tänkt gå in för det, så jag hade kunnat byta klubb innan dom visade det. men ah. jag älskar laget, för alla är så jäkla goa. verkligen, skit sköna personligheter! det är bara att jag går in för det lite mer än de flesta andra. tyvärr.

aja, enough said. borde plugga engelska tills ögonen blöder. men orkar inte. gör det ev. efter träningen eller i helgen. får se lite så att säga. :)))

pusss!


you don't have to say you love me,

sitter och påtar ihop en krönika samt en temp till morgondagens projektarbetstid. vet inte varför jag är så förbannat lat och skjuter upp det, för det är varken jobbigt eller svårt. och man blir bara stressad av att ha det hängande över sig hela tiden. men tydligen så gillar jag det eller något.

aja. imorgon är det sovmorgon och chill lektioner. onsdagar är skoldagar jag gillar. även om jag slutar sent, så går dagen fort, och jag är ofta på bra humör. wihoooo.

för övrigt så har jag insett att jag nog gjort ett snesteg i mitt liv och valt fel högskola. eller alltså inte fel skola utan utbildning. aja. tror inte jag kommer in iaf så då kan jag välja om till hösten, men kommer jag in så kör jag la på det och kollar om jag pallart helt enkelt. det kommer bli bra oavsett ! :)

måste skriva klart tempen nuuuuu,
pussssss


even when I have a bad day, I'm a thousand times better than her

idag har jag mycket i huvudet. kan inte koncentrera mig på något riktigt.
helgen har vart ganska händelselös. men ändå känns det som att det hände hur mycket som helst som fyller hela huvudet med skit. haha.
vill vara 14 och löjlig igen. inte dra mig för att ta en konflikt när den uppstår. säga vad jag tycker. vara mesig och skriva elaka saker till folk som förtjänar det.

det finns lixom en tjej som typ förstör mitt liv på så många sätt. som inte har några gränser och som inte verkar fatta att ingen vill ha med henne att göra. eller vad vet jag.
men får man en grov diss så fattar man ju, och backar. får man grovdiss två gånger. så ger man sig ju garanterat. men nej. det finns ju givetvis folk till allt.
egentligen ska jag inte uttala mig. för jag känner henne inte. vilket jag för övrigt är glad över. jag hatar folk som är fml och som man måste ta hand om hela tiden.
men jag är bara så jäkla trött på att tänka på den här människan hela tiden. jag vill kunna ta saker långsamt och inte behöva känna att det är nu eller aldrig bara för att hon finns där hela tiden.
men tyvärr måste jag erkänna att mitt psyke är liiiiite för klent för att ha med en sån människa att göra. haha. ska nog jobba på det. vill inte riktigt ge upp livet på det planet just nu.
jag ska bli en riktigt bitch, helt klart.

målet med mitt liv från och med nu: bli en riktig bitch. och advokat.

pussss


if you were my boyfriend, you’d never let me go

idag är jag inte ett dugg hög på livet.
jag är tom och tråkig. men jobbar mig uppåt! hade inte käkat sen kl 11 igår förmiddag, så det kan ha vart en bidragande faktor till mitt kaotiska humör.. eventuellt.

nu ska jag köra iväg malin som ska ut idag, och sen ska jag dra mig till franssons. behöver piggas upp lite och det gör man la bäst där :)))

pussss

Now and then I think of when we were together

idag var skolan rolig. om det går. även fast jag hade jobbigaste spanska lektionen och var tvungen att prata med läraren heeeela lektionen, så gillar jag det. jag älskar spanska, verkligen. bästa ämnet någonsin. haha stört.
religionsprovet gick hyfsat. vågar inte tro på ett mvg men vi får se helt enkelt.

efter skolan tog jag en fika med coolelleeeeeeen. hon är grym. tanken var väl att vi skulle prata om hennes pilgrimsvandring. men det blev lite om det och mycket om annat. sånt som händer säger jag !
tränade ikväll oxå. skönt som alltid. benhinnorna värker så jag blir galen. men livet leker ändå.
hängde lite hos fransson efter träningen. det är bäst. iaf nu när inte emelie är med och tränar. haha

imorgon ska vi rida med klassen. det är den enda vi har på hela dagen, så det är la chill. men jag är nervös som tusan. vet inte ens hur man sitter på en häst typ. haha jag kommer dööööö

nu ska jag sova. bäst att va utvilad imorgon ifall hästen får spatt ! haha
pusssss


when the night comes falling,

idag äre plugg på schemat. har religionsprov imorgon och bör kirra ett mvg för att kunna få mvg i kursen. roooooligt ja. inte så. måste erkänna att jag inte är så inspirerad till det, utan hellre bara vill sitta i soffan och tjocka mig. men man kan inte få allt man vill här i världen.

är trött som få trots somvmorgon varje dag hittills. undrar lite smått hur det ska gå att börja 8 imorgon, men det är la ett senare problem. dessutom har jag konstaterat att jag får en lugn helg den här helgen. det är götttttt. och då kan jag sova ut då lixom.

hepppp mene plugga vare jah. måste dessutom plugga lite spanska, har ju fett förhör imorgon.
livet leker :))

pusssss


Don't you know...you spin me out of control

hallååååå

idag har vi, eller nä, jag, varit tur och retur i gbg. på arbetsintervju. det gick nog ganska bra. vi får väl se om jag får det eller inte. vet inte helt 100 om jag vill ha det i vilket fall. men det löser sig laaaaa.
annars har jag tränat och skvallrat med fransson idag. och sånt gillar vi. var en riktigt härlig träning trots vädret faktiskt. men har så galet ont i benhinnorna så jag orkaaaaaaaaaaar inte !!!!

hähä, så äre. imorgon äre skola igen. sovmorgon och rätt chill lektioner. synd att klaga ni vet. dessutom är det onsdag och när det är onsdag så brukar veckan typ vara slut för det går så gaaaalet fort sen! och det är ju typ awesome!

tänkte bara förövrigt visa en annan snygg bild från spanien. brännan<3 haha döööööööööör!



pussss

you didn't have to cut me off,

idag hoppade jag av småföretagandet. fy jäklar vilken lättnad det var i mitt hjärta. hade sån grov ångest över att jag inte orkade, förstod eller hann. men eftersom jag läser 200poäng utökat (hej nörd) så kunde jag lätt hoppa av den 50poängaren. gött som fääääään !
detta har nu alltså gett mig mer tid att gå in för resten av skolan. vilket jag uppskattar som verkligen behöver betygen!

nu sitter jag och finslipar lite på min krönika och väntar på att min kära vän håkansson ska svara på sms så jag kan lämna hennes block, och alltså ha det ut världen. för övrigt är jag fortfarande helt hög på livet och tycker det mesta är awesome nu för tiden! wiho

kollade för övrigt 2, igenom märtas bilder från spanien. döööööör lite åt den här varje gång jag ser den ! hahaha, så sjukt jäkla snygg är jag ! 


pussss

now you're just somebody that I used to know,

idag har jag sökt till högskolan.
har ångest över det hela. tror inte jag kommer komma in, och kommer jag inte in så har jag ingen plan för vad som ska hända med mitt liv.
men men, försöker tänka, en sak i taget. inte oroa mig för mycket över framtiden. det är ändå bara i nuläget jag kan påverka det som kommer hända i framtiden ändå så, bättre att leva i stunden, lärde jag mig på psykologin.
gud vad di där psykologi lektionerna har lärt mig mycket !

men ikväll önskar jag därför mer än på länge att jag hade en underbar kille liggandes i min säng, som bara höll om mig och sa att allt skulle bli bra, och så skulle ångesten vart borta. men icke då. sängen är tom, så när som på mig då. och här ligger jag med ångesten. göttttt

nu ska jag faktiskt sova. sovis imorgon och sånt där. underbart !
pussss

cause boy you're amazing,

partey två dagar i rad, skulle kunna vara för mycket. men inte om man är lagom båda dagarna. vilket jag var. i fredags var det crazy friday i lidköping, med hallbäck och helén, och igår var det jubileumsfest med laget. två helt sjukt grymma kvällar, men galet bra folk helt enkelt! mår dessutom inte dåligt för fem öre idag. och det gillar jag. har där emot en träningsvärk som heter duga alltså! stog i mål en halvlek på matchen igår, och det är jäklar i mig inte att leka med när man inte gjort det sen jag vet inte när. helt sinnes alltså!

idag blir det att plugga. chilla. och vila upp mig inför den stundande skolveckan. ganska lugn vecka för jag har bara ett prov. men det kommer ju mer i veckorna där efter och betygen ska ju vara satta om cirkus 43 dagar vilket innebär att det inte ens är 7 veckor dit. så jäkla awesome! men ja, det innebär ju en massa plugg och göra klart allt som ligger och släpar lite osv ;) hähä

nu ska jag kolla till min kära mor som är död efter gårkvällens bravader. samt kolla om jag kan ta en bil. hähä '
pusssss

bilder från crazyfriday


jubileumsfesten

men det kändes okej när du visade mig,

idag har jag en gladdag! hihi. beror säkert på att det är torsdag, och att det är fredag imorgon. vilket innebär allt vad fredagar ska innebära. chill skoldag. helg. götttkääääk (förhoppningsvis). goförferre. underbara vänner. lagom fylla. utgång! wihooo. jag är så sjukt hög på livet idag. bara önskar att alla dagar kunde vara så här bra. hur underbart hade inte det vart egentligen, vavava? det enda som fattas nu är ena goer kille i sängen när jag ska sova inatt, så att jag söver gött ock! men man kan inte få allt som en säger.

ska om en halvtimme dra mig ner till sörbo för lite underbar fotbollsträning. gött att solen lyser, för då blir det så himla mycket roligare! räknar iskallt med att träffa lite goa brudar som förgyller livet och gör dagen lite så där extra bra lixom!

men först: skriva krönika! vet nästan exakt vad jag ska skriva. men det svåra är att få nert på pappret så det låter braaaaaa. men det fixar la jag. grym som en är.

pusss


nobody knows,

idag är en sån här dag när jag önskar att jag bodde själv. och kunde göra vad jag ville, när jag ville osv. när ingen vill ha koll på allt man gör, och frågar om allt. jag gillar att ha lite privatliv. men det är typ omöjligt i ett hus med 6pers.
egentligen gnäller jag inte, jag gillar att bo hemma hos mamma, och inte behöva ta hand om allt själv. men vissa dagar längtar man bara bort. och idag är verkligen en sån dag !

skolan var för övrigt okej, även idag. har väl lite lätt ångest, som vanligt, över allt som kommer veckorna framöver. men vem är jag att klaga. i helgen är skolan glömd. då ska jag rocka lundsbrunn och ev. lidköping. samt spela match. lär ju bli göttttttttt hihi

pussss


the partey won't start until I walk in,

wihoooo, idag fick jag tillbaka min kamera.
jag är överlycklig! kommer därför en liten bildbomb från i lördags. sjukt awesome!

idag var det förövrigt skola och sånt. det var som vanligt. efter två min på första lektionen var det som att jag aldrig vart där ifrån. tragiskt men sant. fast det gick bra ändå. har saknat lite att hänga med folk hela dagarna, så det njöt jag la av om något. hihi

nu sitter jag mest och väntar på att bb ska börja. älskar livet. och tänker njuta av sovmorgonen imorgon. wihooooo
pusss





you raise me up, to more than I can be,

har precis kollat bb, och ska väl egentligen sova när som helst då det tydligen var skola imorgon igen.. känns som en evighet sedan, men ändå tar det emot något så fruktansvärt!
jag gillar förövrigt inte årets bbsäsong. den är skit kass. men ändå tittar jag. mest för att det är standard, och för att det är roligt emellanåt.

anyhow. idag saknar jag sällskap. eller ikväll rättare sagt. inte bara sällskap i allmänhet utan det bästa givetvis. känner mig dessutom en aning övergiven, då alla mina smskompisar, all of a sudden, var upptagna. vilken slump som jag brukar säga, och mena att det inte var det. men idag var det nog faktiskt det.

jag gillar känslan som jag har för livet just nu alltså. även om mitt humör svänger som fan, så känns livet rätt jäkla gött alltså! inte mer än 66 dagar till studenten. 68 till balen. 18dagar till seriepremiären. och dryga 5 dagar kvar till jubileumsfesten. och inte nog med alla as roliga grejer som händer framöver, så tror jag även att livet ordnar upp sig okej på alla plan! tar en dag i taget men det känns bra. jag är grym ! :)

puss

don't leave me high,

idag är vädret sådär lagom deprimerande. vilket innebär att det är en perfekt dag för att plugga. problemet är dock att motivationen inte finns för fem öre när det typ snöar ute. dessutom är jag typ upp och ner i humöret hela tiden. försöker verkligen fokusera på min marknadsplan, men det går inte, hähäääää skolan är underbar!!! :)))
ist sitter jag och smider finurliga planer, som aldrig kommer sättas i verket ändå. vilket är lika bra ifs. haha
har även lite små texter jag bör skriva ihop, som en krönika tex. tur att jag är så oerhört motiverad.
fick förövrigt veta att det är 67 dagar kvar till studenten. det är ju så sjukt nice så det går inte ens beskriva!
det sätter mig dock i den jobbiga situationen, att jag måste ta tag i livet och söka högskola, nununu! och det vill jag inte, för jag är så rädd att jag ska välja fel. lite som jag gjorde med gymnasievalet. jag menar vem vill gå samhäll egentligen? hähäääää....

längtar efter lite skönt kompishäng just nuuuuu,
men aja pusssssss


för jag är starkare än dig,

hej och välkommen till det tragiska livet som mig sveriges mest naiva tjej.
jag har en vän som alltid säger till mig att vad som än händer ska jag inte tappa tron på kärleken.
den här vännen är toppen, och står väldigt högt på min like lista.
men tron på kärleken är som bort blåst. det enda jag vet egentligen är lögner, lögner och lögner.
och är det inte lögner så är det hemligheter. saker man inte berättar för att slippa konsekvenser.
haha, och jag är så jävla blåst. så jag ger chans på chans. i tron om att det kommer bli bättre.
men den enda som blir sårad är jag. och just nu har jag fått för mig att jag kan konkurrera med tjejer med allvarliga störningar. alltså, jag skrattar åt mig själv, för att det är så jäkla patetiskt! för det kan jag ju inte. jag kommer aldrig kunna vara den tjejen. så jag tänker bara vara mig själv. och jag tänker skita i resten av världen och köra mitt eget race. det kommer jag komma längst med. ensam är stark som man säger. och jag är grym som jag är. det vet jag. jag behöver inte ha det bekräftat av någon annan. jag är bäst

pussssssss


livet är en fest,

hej hopp grantopp'
igår körde vi på fest med snyggaste b-rudarna. var ganska kul faktiskt, men är lite trött på att vara ute i skara. alla känner alla osv. det är inte kul helt enkelt. å andra sidan blir det vad man gör det till. but still. kom iaf hem en kamera fattigare, och med en mobil som inte riktigt är vad den var innan.. dessutom vaknade jag upp med ljuvlig ångest över ett par skickade sms. varför kan inte någon bara ta mobilen och låsa in den åt mig när jag går uuuut?
aja kameran är i säkra händer iaf, för helenskoknytarn hittade den. grym bruuuuud! när jag får tillbaka den kommer det säkerligen upp lite bilder :))))

pussss

jag går i dagar i tröjan du hatar,

idag har jag en riktig hatdag!
så jäkla trött på människor som inte kan skilja på ditt och mitt, min eller din. alltså inte gramatiskt sett, utan i verkligheten. den här är min, och den här är din.
sen är jag så jäkla trött på folk som bara måste förstöra för andra. folk som inte kan lova något. folk som ljuger.  och särskilt irriterad är jag på äckliga tjejer. som bara verkligen inte förstår att dom ska ge sig.
och jag är trött på att fundera över om det som sägs verkligen är sant, trött på att inte kunna lita på folk jag vill kunna lita på. trött på att vara orolig för att allt bara ska försvinna. trött på att inte veta vad som ska hända härnäst, och om jag verkligen bör chansa.
jag vill inte vara mer ledsen, eller mer arg. men det är så jäkla svårt att veta vad som är det rätta att göra lixoooooom!!!!

blä. till råga på allt snöar det oxå. wiho. trodde det var april inte november.


det går för långsamt,

hejjjjhoppppp
igår hade jag en relativt bra dag. catcha up med en gammel vän, skulle man kunna säga. man skulle oxå kunna säga att jag prata ut med någon jag behövde prata ut med, eller att jag träffa någon jag saknat. man skulle oxå kunna låta bli att kommentera det. tror jag väljer att låta bli för att slippa krångla.
det gick bra i vilket fall. jag har rätt grymma vänner. allihop faktiskt.

idag är det pluggdag. går så där. har gjort mina instuderingsfrågor. men det här med marknadsplan känns inte som min grej. tror jag gör som vanligt och skjuter upp det några dagar till. har ju en månad på mig. tror jag helt enkelt gör om den här dagen till en chill dag. eller städdag. kanske tränardag. haha, okej nu ballade det ur. chilldag är bra. taggar lite smått (läs jävligt mycket!) till helgen ock. då äre utgång med de bästa ofc.

pussosv



it's a shame I have to look somewhere else

haaaaaaajjjjjj

har hängt med hanna idag. hon är gou. dessutom har jag behövt prata av mig lite så då passade vi på att göra det. har även tränat idag. en och en halv timme kändes som en kvart. det kallar jag effektivt tidsfördriv. gör gött!
och nu målar jag naglarna för att få tiden att gå vilket är alldeles onödigt egentligen, då jag borde sova nu. var tydligen tvungen att ställa klockan imorgon, och det gillar jag inte så där jätte mycket om jag ska vara ärlig. men men, får väl helt enkelt tänka att det troligtvis är värt det!

hade inte så mycket att skriva idag, då det inte hänt något direkt, så det är lika bra jag avrundar och säger godnatt
pussss


you were always on my mind,

idag har jag pluggat! har äntligen varit redig och skrivit klart min engelska uppsats. det tog seriöst hela dagen. jag kunde verkligen inte koncentrera mig. men nu är det iaf klart, och jag njuter. får la ta tag i annat imorgon, men det tar vi då.

älskar för övrigt att vara hemma i sverige igen. smsar som en galning med alla. har verkligen saknat att umgås med min mobil, så det tar jag igen nu det vill jag lova! hähä. har dessutom insett att jag verkligen måste fundera ut vad jag vill med livet. både inom den närmsta framtiden och senare i livet. vill inte behöva gå igenom massa jobbig skit igen när livet börjar klarna upp sig lite. och så är det bara 13 dagar kvar till man måste ha sökt till högskolan och jag har ingen aning om vad jag ska göra. men, har åtminstone fixat det mesta inför balen nu. så jäkla gött ! wihoooo, :)

pusss

we break up a little bit,

home sweet home! har dom senaste dagarna verkligen längtat hem efter mammas mat, sin egen säng, och lite egen tid. var dessutom inte riktigt kry i danmark. åkte på en rejäl förkylning, som sitter i ganska bra fortfarande men som ändå verkar lätta lite. känns bra, hatar att vara sjuk på lov. då ska man ju njuta av att slippa skolan. vilket jag för övrigt har gjort i 1,5 vecka. underbart.
imorgon måste jag skriva klart min engelska uppsats. världens bästa andrea gav mig ju lite extra tid, och man ska inte missbruka sådant, så imorgon ska den banne mig skickas in. får väl även ta igen lite annan skit man missat, och öva lite inför massage provet...

förutom att jag kom hem idag så bjöd den här dagen på ytterligare festligeheter. eller ah. glädjande saker kanske det heter. men jag känner att vad som än händer just nu, så vet jag iaf vad som är verkligen är viktigt och vad jag inte ska kasta i sjön här i världen.
hoppas på lite sol imorgon så leker livet!

puss


RSS 2.0