Now it's much too late for me to take a second look

godmorgon,
ligger i sängen och mår illa. vaknade halv 4 imorse av att jag mådde så jävla illa, spydde en gång, och somnade igen. förstår inte varför jag bara spyr en gång, men jag klagar ifs inte. missar dock mitt matteprov idag, och det är inte så bra egentligen.. dessutom skulle jag åkt in tidigare och pluggat samhäll med girlsen, men så blev det ju inte.

ska trösta mig själv med lite vänner, och se om jag kan få i mig något litet att äta.
PUSSVAH :-*

I don't wanna be a stupid girl,

när man tror att dagen inte kan bli sämre, så är det precis det den blir.
men man kan ju tro att det löser sig imorgon eller så. fast det gör det nog inte.
puss

you're fucking perfect to me,

försökte plugga matte förut, men det är hopplöst. förstår inget utav derivata av eponetialfunktioner, eller vad det nu heter. får helt enkelt hålla tummarna för att att jag klarar ett g på provet imorgon.
annars så är det en typiskt seg söndag, som söndagar brukade vara, idag. jag är trött tröttare tröttast, och dessutom ensam hemma. kan vara skönt ibland. men inte idag.
har ägnat dagen åt vänner, och ska nog fortsätta så, kan vara den bästa utav alla humorserier ;d

PUSSVAH :-*


No, the party don't start until I walk in

igår;




Idag; huvudvärk

PUSSVAH :-*

I want to know what love is,

sitter och våndas lite över att jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig ikväll. men hanna kommer inom 10 min och då ska vi våndas ihop. gissar på att det även kan bli en liten våldgästning i malins garderob, för hon har så galet mycket mer kläder. aja, är jädrigt partey sugen när jag känner efter faktiskt, så jag slår vad om att det blir en lyckad kväll ! kul ska jag ha iaf :D

PUSSVAH :-*

du betyder så himla mycket för mig,

usch, vaknade första gången vid 8 imorse. somnade dock om som tur var, och vaknade vid halv 11. nu har jag pluggat idrott, och insett att det är äckligt tråkigt! men välbehövligt.
för övrigt får vi se vad dagen har att bjuda på, har inget planerat förutom 20års partey för amanda ikväll. och det lär ju bli nice! :D

PUSSVAH :-*

jag tog en kula för dig,

igår slutade skolan kvart i 12, satt kvar på matte för alla till 10 i tre, sen gick jag och kollade hur mycket pengar jag hade på mitt kort, olyckligtvis blev jag av med kortet för det åt bankomaten upp, så nu lever jag utan. sen gick jag och tänkte käka på donken, hade 20 min på mig innan bussen gick, men då var det 70mil lång kö, så blev inget med det. aja, sen tog jag bussen till skövde, och eftersom turen verkligen var på min sida så gick skiten sönder i axvall, så där fick vi stå i 20 min eller något. KuuuuuuuuuuuuuuL! aja, kom till skövde träffade hanna, köpte det vi skulle och kom i tod till träningen. så det var en nice dag!

idag, har jag haft två lektioner varav idrottslektionen inte blev som den skulle, utan det blev ytterligare en hel lektion teori. typiskt. sen slutade jag iaf, pluggade lite samhäll med hallbäck, och sen satte jag mig i café med hanna och vikkan, och typ bara gjorde ingenting, i väntan på att min syster skulle sluta. sen gick hon och jag till bowlingen och träffade madde och daniel. jag blev dick 3a utav 4st, så bowling är helt klart inte min grej.
nu har vi typ släktkalas för pappa och malin, som fyller idag och igår. malin har ju dock lämnat huset för länge sen, men det är som vanligt.

nu var det tydligen fika, och jag behöver sockerkick, så jag tackar och tar emot.
PUSSVAH :-*

this is not what I do,

missade bigbrother idag, och fick ett mindre bra avslut på telefonsamtalet. livet är inte på topp,
men imorgon ska jag vara utvilad
PUSS&GODNATT :-*


*ny bild

Is it the look in your eyes?

hejhoppgrantopp,
har en riktigt trött dag idag. åkte till skolan som vanligt hade samhäll, gjorde spanska prov hade hål, åkte hem. hemma skulle jag ha pluggat idrott, men fastnade framför vänner, och sen oc. visserligen somnade under reklamen i oc och missade slutet, men ändå. så, min dag har inte vart så händelserik idag det kan jag lova.

men något som hände idag, det var att jag prövade o'boy med daim, och Fy Jävlar vad äckligt det var +o( kan ha vart det värsta jag någonsin smakat, alltså, vad gäller saker som är goda men som dom promt måste göra äckliga genom att tillsätta något. som att dom inte säljer tillräckligt mycket o'boy ändå?
nej usch, tummen ner för daim o'boy

hähä googlade fram den här bilden, uppenbarligen inte bara jag som säger nej till det ;)

PUSSVAH :-*

jag tänker på dig dag som natt,

hejhejhej !
har haft en nice dag idag! skolan var chill, fick flyttat både historia provet och svenska inlämningen, sånt måste man bara älska (a) slutade 20 över 12 och satt i caféterian och tjata med brogge ida och hanna fram tills två när deras lektion började och hanna hade åkt, satte mig i bibblan och plugga lite och sen tog jag bussen till ldk för att träffa emma pemma kristiansson. vilket var hur länge sen som helst, så det var bara trevligt! vi fikade och pratade, rätt så jädra nice alltså :D sen åkte jag till skara och mötte mamma och så kolla vi linus träning och nu har jag äntligen kommit hem och ska sätta mig och plugga español eftersom jag har bestämt mig för att göra provet imorgon.

PUSSVAH :-*

I'm down on my knees, I wanna take you there

är riktigt jädra depp just nu, och tänker därför lägga mig och lipa lite och sen hoppas att allt är bättre imorgon.
rätt skön träning förut med fys. men var ganska omotiverad till att träna, var mest trött. men ändå skönt att röra på sig. nu, ångrar jag det dock starkt..

PUSS&GODNATT :-*

will you sing to me over and over again?

tjalol!
har haft en rätt skön dag i skolan idag. skönt att träffa alla som man inte träffat på länge, speciellt vikkan som vart och solat i thailand i två veckor så henne träffade jag ju inte ens innan lovet. menmen,
hade matte och spanska, spanksan gick ju betydligt bättre än matten. fick dessutom reda på att det är prov om en vecka, och jag som inte är riktigt ås high tech på derivatans definition än, känner väl kanske inte att det är något att se fram emot. dessutom är det ju typ dödens vecka nästa vecka, men både matte, historia och idrottsprov, dessutom np i engelska och en svenska inlämning. mindre kul, men när det är klart så kan man jiu chilla i en månad till typ ;r

nu blir det spanska plugg
PUSSVAH :-*

I know you're somewhere out there,

ibland är jag bara så glad att jag har en syster. och just nu är jag jätte glad att hon har kommit hem! är grymt sur på mamma och pappa och då är det skönt att ha henne att prata med. inser inte riktigt hur bra hon är att ha förrän hon typ åker bort en längre tid. menmen,
sitter och försöker få inspiration att skriva svenskan. borde verkligen göra det och slippa sitta imorgon. men är man oinspirationen i människoform så är man och då får man göra det bästa av situationen. that's it lixom.

PUSSVAH :-*


I sit by myself, Talking to the Moon

hej hopp,
försöker plugga, men det går verkligen apdåligt. har fått gjort lite matte, men fastnade ganska mycket så jag får väl helt enkelt be om hjälp på måndag eller så. har även kollat lite på svenskan. usch får panik för jag har inga idéer alls om vad jag ska skriva :( menmen, det löser sig väl kankse någon gång. helst innan imorgon för jag måste verkligen göra klart det då xd aja, pluggat spanska har jag gjort iaf, prov i veckan så det var nog lika bra. hähä,
senare blir det troligtvis träning. om det inte blir för kallt. är egentligen inte alls pepp på att träna, men jag vet att det blir bättre när jag kommer ner dit, så det blir nog bra.

Nu blir det mer spanska och kanske lite psykologi ;)
PUSSVAH :-*


your smile makes my day,

hej alla söta
sitter precis ny duschad och filosoferar lite. ska göra mig iordning och så ska vi åka och fira min morbror som fyller år idag. känner mig dock inte helt på topp och känner mest för att bara lägga mig i sängen och sova igen. sömn är förresten något som har varit en bristvara dom senaste dagarna, helt galet vad jag har sovit lite ;s haha, men men

robert åkte hem för en stund sen och nu vet i sjutton när vi ses igen. men, att han är världens gulligaste! på alla hjärtans dag i måndags hade han köpt choklad till mig. så himla underbart söt är han !
lär ju bli lite små tomt att sova utan honom inatt men...

nu måste jag fixa mig
PUSSVAH :-*

Cause it's gonna be painful and insanity

hej hopp !
sitter och väntar på att robert ska duscha klart, vilket han borde ha gjort snart.
mamma kommer om kanske en halvtimme eller något och då ska vi åka hem till mig, eller först åker vi till träningen. och OM jag är taggad på träning, det är en sak som är säker. att sen få åka hem och mysa med min älskling gör det bara ännu bättre (a)

hähä men så är det, ska packa och byta om lite nu
PUSSVAH :-*

I would do anything for love,

godmorgon alla söta!
idag är jag på galet bra humör, och det känns som det kommer hålla i sig hela dagen.
ska om ca en halvtimme åka iväg till skara för att förhoppningsvis få nya ppiller och slippa må illa, helt awesome isf! och sen tar jag bussen till skövde för att senare tåga till töreboda. helt underbart. och på köpet är det alla hjärtans dag idag. jag och robert ska dock inte göra något spec, tror jag inte, men eftersom vi inte träffas allt för ofta känner jag att det lixom räcker med att vi bara träffas.

kommer bli awesome iaf!
nu ska jag fjäska lite för min söta lillasyster eftersom jag ska lämna henne snart. har något dåligt samvete för det.. men what to do :$
PUSSVAH :-*


hey baby, I think I wanna marry you

tjalol,
sitter och kikar wallander tillsammans med sara. föredrar dock beck, men det får duga för ikväll lixom.
träningen förut gick helt okej, men det var äckligt kallt, och jag orkade verkligen ingenting. blev dessutom helt as yr i huvudet, och det var inte bra. när jag kom hem trodde jag att jag förfrusit 4 av min tår på vänster foten, men nu har dom tinat och är normala (a) hihi,

imorgon vankas det en tripp till umo, för att förhoppningsvis få byta ppiller och slippa må illa. och sen åker jag vidare till töreboda och min älskade robert. Nice !

PUSSVAH :-*

jag kände det med en gång, vi sjunger samma sång,

godmorgon!
ligger i sängen med datan i knät och har precis kolla på mean girls 2, som för övrigt var mycket bättre än ettan. haha, den här var inte alls lika pinsam och jobbig att kolla på ;)
idag, hoppas jag att det blir träning på konstgräset, och tänker därför bara ligga och dega i sängen fram tills dess att det är dags att åka dit. man måste ju spara på sina krafter ;)
hähä, så så ser planen ut för nu läget lixom.

PUSSVAH :-*

so far away, but still so near,

har gjort absolut ingenting idag. och det har vart helt underbart skönt.
nu ska jag troligtvis sova, eftersom det är vad jag har gjort i soffan dom senaste 10 minutrarna. men det är konstigt alltid när man kommer till sängen så har man blivit mycket piggare ;s
men aja, får hoppas att jag ändå är lite trött ;)

PUSS&GODNATT :-*

I keep dancing on my own,

ställde klockan på halv 10 idag för att åka till träningen bara för att få reda på att det bara var jag och emelie som skulle träna idag. nice! så det blev inget med den träningen, och jag som var så attans sugen på att träna. det är typiskt -.- men men, vad gör man. men när vi skulle åka därifrån så startade inte olas bil så då fick pappa komma och så fick dom fixa det och under tiden dom greja med det så körde mamma hem emelie och mig och sara, men vi blev sittandes inne hos camilla en stund och tjöta lite. haha dom är verkligen som en extra familj för mig, och jag älskar dom ;d haha,

men nu sitter jag och funderar på vad jag egentligen ska göra idag då. konstaterat att det nog inte blir så mycket, känner inte för att göra något annat än sova egentligen heller så.. men melodifestivalen blir det iaf ikväll, det är en sak jag kan lova :D

PUSSVAH :-*

you're the only one I'm dreaming of,

eftermiddagen/kvällen spenderades först med att hjälpa mamma med maten, och sedan sittandes i en idrottshall för att kolla en innebandymatch som i normala fall ska vara en timme, men tack vare att lagen måste kramas efter varje mål (det blev 18 mål i matchen) så tog det hela två timmar innan det var slut. kände dirr att innebandy inte är min grej, men jag är en god syster och ställer upp för min bror (a) (dessutom hade jag inget bättre för mig men :$)
sen iaf så åkte jag med mamma till skövde för att hämta pappa, som hade vart ute och käkat och så med sina kolleger eftersom det var hans sista dag på det jobbet idag. aja, så jag åkte med henne iaf, har blivit väldigt mammig och pappig på senaste tiden, tycker inte om att lämna någon av dom ensam :$ men aja, vi hamna inne hos håkan och marcus i någon timme. och det har jag inget emot, håkan älskar mig och marcus är härlig. hähä så det var ganska chill, men nu känner jag att det verkligen är dags att sova, för imorgon vankas det träning kl 11. Härligt!

PUSS&GODNATT :-*

I dance around this empty house,

i natt skrev jag nog ett uatv de längsta och mest seriösa inläggen i hela min livshistoria. det togs dock bort efter noga övervägande, det var lixom inte så mycket för allmänheten att se. hähä,
idag har jag vart i skolan för andra gången den här veckan. det var rätt skönt att vara tillbaka faktiskt, saknat mina små girls (sandra alltså) haha ;) men innan jag åkte till skolan var det tandläkaren och det tog typ en halv minut -.- men bussen till skolan går ju inte när man själv vill det, dessutom är det äckligt dåligt väder, så jag var väl i skolan runt 11 eller så vilket resulterade i att jag var med på halva idrotten, som visserligen bara var teori, men ändå.

aja, nu är det OC på tv, och alla vet ju att jag älskar det, så
PUSSVAH :-*

you know that I love you boy,

illamåendet har typ släppt. funderar på om jag ska våga ta mitt piller eller inte.. borde, men orkar inte må illa. haha dilemma så det skriker om det!
jag, min kära mor och min lilla söta syster var iväg och simmade en sväng förut. kändes verkligen att det var ett tag sen, men det var rätt skönt. vill börja göra det en gång i veckan så jag får upp kondition och muskler snabbare. men vi får se hur det blir. har en pojkvän som lipar lite över att jag tränar för mycket, hur nu det kan bli möjligt :$ hähä, men så att det får han fortsätta med för jag älskar att träna (a) dessutom lyckades jag få mamma att köpa en godis påse åt mig, så det var den simningen det ;) haha :D

nu blir det sängen
PUSS&GODNATT :-*

you would not believe your eyes,

ingen skola idag heller. började må jätte illa igår kväll, och kunde inte sova pga det. vakande efter orolig sömn och mådde fortfarande lika illa. men tänkte gå till skolan ändå. men så bestämde jag mig för att ringa och boka tid hos umo och kolla om jag kan få byta ppiller och se ifall det är dom som gör så att jag mår kroniskt illa. aja iaf, så gjorde jag det och då blev klockan mycket och jag skulle aldrig hunnit med bussen, så då sjukanmälde jag mig eftersom jag faktiskt mådde illa.

jajjemen, så var det. nu borde jag göra min mattediagnos, eller något annat mysigt. måste lixom koncentrera mig på massa saker för att inte känna hur illa jag faktiskt mår :$
PUSSVAH :-*


wanna play cool, but I'm losing you

kondition, styrka och lite lojt lir med bollen var vad träningen bestod av idag. är överraskad att jag faktiskt orkade hela konditionen, men å andra sidan sprang jag inte särskilt snabbt. men jag tar det successivt så att säga.
nu har jag ätit, duschat, mottagit ett samtal från hanna, och ringt ett samtal till robert. det senare nämnda samtalet avslutades dock väldigt abrupt. men så är det, ibland står man inte högst upp på prio listan helt enkelt! hähä, fast jag ska inte klaga egentligen. han tar sig nästan alltid tid för mig, men om man hade sett fram emot ett långt samtal blir man ju lite besviken. men men, ist ska jag passa på och sova då va. så det är planen för nu

PUSS&GODNATT :-*

när jag inte får va med dig, då kraschar hela min värld,

dagen har idag bestått utav plugg. och med plugg menar jag candide läsande. kan ha vart den tråkigaste och underligaste boken någonsin. har dessutom funderat på skrivuppgiften vi har fått till, det lär inte bli lätt alltså.. menmen, den dagen den sorgen som man säger. gjorde dessutom engelska, men upptäckte till min förfäran att jag hade lagt boken i skåpet eftersom jag inte planerade att bli sjuk hade jag tänkt ta hem den igår, men så gick det ju inte nu.. dessutom gjorde jag lite matte, men det är svårt alltså. derivata av a^x är inte min grej helt enkelt, dessutom lärde jag mig inte direkt logaritm lagarna och jag har en svag känsla av att jag borde ha gjort detta eftersom det känns som dom kommer igen nu.. AJA, livet går vidare ;d

nu luktar det mat, och jag är galet hungrig, så ska bege mig till köket (a) har dessutom bestämt mig för att träna idag. kondition har jag hört. inte särsklit kul, men välbehövligt, det kan jag ju lova.
PUSSVAH :-*

känner mig så obekväm och stel,

nu har jag inte spytt på 12 timmar och har dessutom lyckats äta en hel hamburgare. här med frisk förklarar jag mig själv. men stannar såklart hemma imorgon ändå. kan vara skönt att få lite sovmorgon sådär mitt i veckan. dessutom kan jag ju passa på att plugga allt som jag inte hinner annars. men blir nog bra.

nu funderar jag mest på vad jag ska hitta på här näst. tror sova är ett av de främsta alternativen. så jag ska väl göra mig iordning för natten, och sen bädda ner mig med film och sova (a)
PUSSVAH :-*

is that alright with you?

idag är emma hemma, därför att hon vaknade upp med en liten släng maginfluensa eller liknande. fick inte i mig någon frukost utan ist fick jag springa till toaletten. sen dess har jag legat i min säng och sovit och spytt lite till och från. finns det något värre egentligen?

aja, men nu har jag inte spytt på några timmar, så jag funderar på om jag ska våga äta något litet. vore ju inte fel, min mage dör av hunger lixom. men, man tjänar ju inget på att äta ifall det kommer upp igen lixom.. humhum,
får fundera på den.
så länge ska jag kolla lite film tror jag :)

PUSSVAH :-*

I just can't believe we aint together,

illgo träning idag! vet inte vad det var, för var inte ett dugg taggad när jag åkte ner, och inte efter uppvärmningen. men nu sitter jag här och är skit nöjd, för att jag faktiskt lyckades orka ta i i princip hela träningen igenom. sånt gillar vi (a) nu ska jag läsa lite Candide, och hoppas att jag somnar. lär ju inte bli så svårt, jag är as trött och boken ska va skit kass. bra combo :D

PUSSVAH :-*


now it's time for you and me,

slapp skoldag idag. fick reda på att min matte på torsdag och min spanska på fredag är inställda, så det betyder sovis på torsdag och sluta tidigt på fredag. Awesome! hade dessutom sovis idag och det var skönt och välbehövligt. däckade typ vid 11 igår, och dte händer nästan aldrig i vanliga fall ;s aja, så är det :)

nu ska jag hjälpa far med maten och sen blir det lite plugg (historia och svenska läsning) innan träningen (fys med louise, blä) så
PUSSVAH :-*


you've been there, you understand,

haft en jätteskön helg med robert, och det var absolut välbehövligt att komma bort for a while. nu känns det faktiskt som att jag börjar se ett ljus i tunneln som man säger, och livet knallar på igen.
åkte hem vid halv 2 från robert, eftersom jag hade träning vid 3. första träningen utomhus. kan ju lova att det var ovant att spela med stor boll och på en ojämn plan. haha, förhoppningsvis vänjer man sig snart (a) hähä,
kollade solsidan nyss, går ju inte annat än att älska det programet alltså! alltid lika klockrent ;d

nu ligger jag mest i sängen och vill inte vara ensam. hähä, men är dock trött som få och funderar på att sova lite ungefär snart. fast så kommer det inte bli iaf.. men jag kan låtsas att jag planerar det iaf, så känns det ju bra ;d
PUSSVAH :-*

something in your eye,

godmorgon!
har precis "tjuvlyssnat" på dagens melodifestiuval bidrag. känns inte som ett särskilt starkt startfält, men det brukar vara så första gången. Danny var helt klart bäst utav det lilla jag hörde men det återstår att se så att säga. är lite sådär små hungrig just nu eftersom vi inte har käkat frukost än. men ibland är det en omöjlighet att få upp robert ur sängen så ibland orkar jag inte ens försöka. det tragiska är att det var han som ville gå upp först, men sen somnade han om. så himla typiskt ;d men men,

ska försöka dra upp honom nu för jag börjar bli riktigt hungrig (a)
PUSSVAH :-*

tiden läker inga sår och dagen den går långsamt

igår pratade jag med min mor om omständigheterna, och man kan säga att det kom lite tårar så att säga. vilket resulterade i att jag såg jätte jätte, jätte trött ut i skolan idag med svullna ögon. aja livet går vidare ändå dock. sandra sa att jag var söt även fast jag såg trött ut (a) drar dagen kort; donken, götene, plugg, götene, fransson, städ plugg och packning. helt okej dag. är dock inte på topp ännu, och det ska bli så oerhört skönt att träffa robert imorgon! och inte bara att få träffa honom utan även att få komma bort från det här stället och folket. så det blir nice.

nu ska jag kanske se på en film, och sen sova!
imorgon fyller min söta lillasyster år, tycker ni borde säga grattis på något sätt va ;d haha, har dock lite ångest över att jag inte är hemma.. :( men hon har sagt att det är okej så, jag får tro på det (a)
PUSSVAH :-*


Who's gonna love you?

imorse vaknade jag med en ljuvlig ångest. så det blev att äta frukost och sen gick jag och la mig igen. låg och skakade och kände tårarna bränna bakom ögonlocken. bättre morgnar har man haft. det värsta är att jag inte vet varför, eller egentligen vet jag varför men inte vad jag ska göra åt det. men men, bestämde mig för att ta 11.15 bussen till skolan vilket resulterade i sen ankomst till engelskan, men jag överlever. kollade klart på den vidrigaste filmen på länge! och sen gick vi bort till mop för lite musik. där tvingades vi upp på scen för att spela trummor och jag är tjejen utan taktkänsla så detta uppskattades inte. ska försöka byta till teater eller något. men det blir nog bra,

nu ska jag göra mig iordning för träningen..
PUSSVAH :-*

The seven things I hate about you,

tre saker jag hatar just nu;
  • att ha en pojkvän som älskar sitt äckligt nördiga spel
  • att man kan lita på så sjukt många människor här i världen, och att ingen snackar skit om allt och inget (läs det med en jävla massa ironi)
  • varannan dag vänskap.
dessutom är jag inte på bra humör och funderar på att lägga mig.
PUSSVAH :-*


oh, such a shame,

idag har jag haft en ganska chill dag! har inte varit särskilt uppmärksam på lektionerna, vilket jag visserligen kommer få ångra nästa gång vi har dom lektionerna, men jag har kunnat slappna av ordentligt, och när man är trött så behöver man det :$ hähä, efter skolan mötte jag upp lottis, aka umbrella mate på station och vi tog en fika på nockes. nice price tror vi blev sittandes där i 1,5 timme eller något, sen gick vi runt lite och bara pratade. riktigt trevligt! tycker att det var på tok för länge sen som vi träffades, så det uppskattades verkligen (a)

nu ska jag plugga lite engelska verb, och sen chilla med film. för ambitiösare än så tänkte jag inte vara idag faktiskt :$
PUSSVAH :-*

RSS 2.0