stop don't say that it's impossible,

tjalol
är en aning irriterad på allt och ingenting just nu. fick veta förut att jag ska stå imorgon oxå, vill verkligen inte göra det. vill inte bli fast där igen. men men hoppas att det är sista matchen jag behöver stå iaf.
aja, annars så sög träningen apa. hatar att alla är så otroligt ambitiösa i vårat lag, det är så vi vinner -.-
blä, menmen, kan glädja mig åt att underbara simon gick till final i bb iaf, det hel gillas ! :D
nu ska jag tagga inför bb och morgon dagen som kommer bestå av estet dag, kolla när alla som har esv gör bort sig på scen, och shopping med kk ;d för att sedan avsultas med match. blir ju awesome. då kan mitt humör inte vara annat än bra iaf ;d

PUSSVAH :-*

it's amazing how you can speak right to my heart

hejhej :)
vaknade och var inte alls på bra humör och sen höll det i sig fram till elva typ. hade psyklektion, och historia möte om utgrävningen och sen skulle kulturdagen börja. men det var bara massa skit idag, typ kolla film och tråka, så jag och lojs tog bussen till skövde ist. där träffade vi även hanna och elin, så vi blega lite i affärer pröva (jag) massa konstiga kläder, käka glass från donken och allmänt chillade. köpte även två par solglasögon. hittade ett par ljusblåa som jag vart lite sugen på ett tag :$ haha, rätt så nice, fick dessutom ett par svarta på köpet, sånt gillar vi! hihi :)
nu ska jag börja leta fram mina tränings grejer och byta om för jag och malin ska dra en repa förbi farmors och läsa vad amanda har sagt om mig i tidningen innan träningen. det blir nice!

förresten har det inte vart helt galet varmt idag! eller är. håller på att dö av värmeslag, förstår inte varför det måste vara så kvavt :o
PUSSVAH :-*

om jag skrattar på rätt ställe, fast du inte är så kul

hallojsan ;d
hade kultur dag i skolan idag, vilket innebar att min sovmorgon som i vanliga fall brukar vara till elva, nu bara var till tio. dock när vi väl kom till skolan så var aulan fullsmockad, och vi fick sitta i kaféterian i två timmar utan att göra någonting. kändes ganska hopplöst, för kunde lika gärna tagit sovid till 12 -.- men men, sen var det typ "föreläsningar" om studier och arbete utomlands, blev helt grymt sugen på att jobba i norge alltså! vore rätt så nice. har ju dock mina jordgubbar i sommar, men nästa år alltså.. ska även bli au pair *stavning?* för det verkar grymt kul! hähä, får ångest över att det faktiskt är ett helt jädra år kvar! blir riktigt avundsjuk på min kära syster som tar studenten och kan göra vad hon vill sen, buhu :(

aja, tänkte avsluta detta inlägget med en glädjande nyhet för alla som älskar att följa lundsbrunns damlag, det är nämligen så att vi inte längre ligger sist i serien! efter våran seger igår har vi lyckats gå om ett lag som endast hade en poäng. det ni! ;)
PUSSVAH :-*

I'm on the right side baby, I was born this way

shiiiiiiiiiiet, vilken konstig dag det har vart idag va. först och främst vaknade vi vid 10 i morse, det händer aldrig att vi vaknar första gången så sent ;s haha, hade inget batteri i mobilen så hade den avstängd i princip sen i fredags, men satte på den vid halv 2 idag eftersom jag visste att mamma och dom skulle höra av sig. när jag startar den har jag hur många missade samtal och sms som helst, och allt bara för att john skulle fråga om jag kunde stå i mål idag. vilket jag ställde upp på. och sen hände det mest otroliga på hela dagen och som gjorde mig så inåtta helskottas glad Lundsbrunns damlag tog sina första tre poäng mot ardala, så jävla underbart! är faktiskt rätt nöjd med mig själv som bara släppte in tre mål, minsta hittills (a) hihi, sen nu på bb åkte christian ut!!!!!!!!!! förstod ingenting, och blev lite ledsen. men peter och martin är klara, och jag är 99,9% säker på att det är allas våran älskade simon som är den tredje personen i final! haha, får se på tisdag helt enkelt. omg jag tror jag döööööööör lixom!!!

hihi, aja nu ska jag nog sova, gött med kort skol vecka förresten! två kulturdagar, och en estetdag, innebär nooooo lessons. hihi, eller kanske har någon på tisdag morgon, men det är helt okej ;d

PUSSVAH :-*

so why do I keep coming back?

hello :)
insåg förut idag att det är exakt ett år sen jag opererade mitt knä. exakt ett år sen som jag låg och önskade att jag aldrig hade gjort den för jag hade så attans ont och det skulle dröja mer än ett halvår tills jag fick röra boll igen. känner kanske inte riktigt samma sak nu. haha är rätt glad över att det är klart och så, och överlycklig över att jag kan träna och spela i princip obegränsat (a) hihi, matchen förut gick oväntat bra. i första halvlek iaf :) andra blev lite sämre, men det är så det är :)

nu ska jag sova, är så galet trött så jag känner att det är dags nu. måste bara kolla upp när bussen går imorgon innan, har ju fått en riktigt skön sovmorgon imorgon! som jag tyvärr tänker utnyttja genom att packa, så det blir la inte den längsta sovmorgonen men.. man får va glad för det lilla :)

PUSSVAH :-*

release me, lelease my body

gick upp kl 10 och käkade idag därefter satte jag mig pluggade spanska fram till kl 2 ungefär. sen övningskörde jag till götene och handlade med mamma, och nu sitter jag och taggar inför matchen. ha ha, är min kommentar om hur det kommer gå idag. vi är knappt elva pers så det lutar verkigen ovanligt mycket åt vinst idag ;) haha, nej usch och fy! ska jag vara ärlig så är jag ganska deppig nu faktiskt. satt dessutom och kollade bb klipp när martin får träffa sin syster i freeze postition och han börjar stört lipa, så det gjorde jag med :$ haha, som sagt, deppig (a)

PUSSVAH :-*

bjuder på en blåsig bild från häromdagen ;$

And I give up forever to touch you,

hejhej :)
vart en rätt chill dag i skolan, inte hänt något spec, förutom att jag mådde bajs illa av maten. usch det höll i sig ända tills jag kom hem och några timmar till, inte allt för kul! men nu mår jag fint :)
idag har jag dessutom övningskört. går väl bättre och bättre tycker jag, och pappa med (a) hihi,
annars har det inte hänt någonting idag, har skickat in min psykinlämning, och nu väntar jag på att bb ska börja. nice bajs.

PUSSVAH :-*

snön är vit som den var förr,

godmorgon :)
fick lite tid till övers så tänkte att jag kunde slänga in ett ointressant inlägg.
igår skulle jag tränat, men fick vara med sara och dom och spela då dom endast var 11st. det var väl ganska segt faktiskt hade dessutom ingen lust att spela, men aja.
idag väntar samhäll, spanska och engelska. hoppas jag får veta np i engelska, annars är den här dagen fullständigt onödig. hihi,
nu måste jag kila till bussen snart så

PUSSVAH :-*

out of touch and out of place

galen dag idag. för det första är jag ledig, vilket är oerhört skönt. för det andra har jag alleredan gjort klart min psykologi inälmning, vet dock inte om jag är nöjd med den, men bestämde mig för att den får duga. dessutom har jag fått hela fyra sms av tomas och ett av per. alltså, våra lärare måste älska att skicka ut sms! helt galet vill jag lova. nu ska jag plugga spanska. största provet på fredag, och det är bäst att det går bra lixom. ikväll blir det träing oxå, mumma.

PUSSVAH :-*

jag kan inte prata med dig när du tittar bort,

hejhejhej,
har kikat bb och så nu, tycker det är så skönt att gurkish är borta, men samtidigt tycker jag väldigt synd om christian. roddan skulle vart kvar, det hade vart nice ;d anyhow, detta ska inte bli ännu ett långt inlägg om bb utan i själva verket ska det bli ett kort godnatt inlägg ;d hähä, ligger i sängen redan och ska alldeles strax sova, men först funderar jag på att kolla på en film. the social network blir det isf. har vart sugen på att se den länge, så jag får överväga det där ordentligt alltså :)
men oavsett så säger jag godnatt nu så,
PUSS&GODNATT :-*

they call him the king of moonlight

heeeeeeeeej!
är på oerhört bra humör idag. hade sovmorgon till fem i 11 fick reda på att jag fick vg+ på senaste psykprovet och vg på det första, ligger därför på ett starkt vg, och det är jag hel nöjd med ! haha ;d inställd matte eftersom våran lärare ännu inte hunnit rätta våra np, och sen skippade jag spanskan :$ fy emma! men, vi skulle bara repetera inför provet vill jag minnas att andrea sa, och då kände jag att det kunde kvitta idag. kunde dessutom inte glosorna hundra procentigt, så ingen större förlust (a)

nu ska jag chilla, och kanske plugga lite. är ifs ledig hela dagen imorgon, så kanske kan plugga då.. aja får se hur det ter sig helt enkelt ;d
PUSSVAH :-*

ja det var för länge sen,

det var alltså gurkan

vs chrille,


och jag som har vart 99,9% säker på att gurkan redan haft en finalplats klar i och med tv4s fusk hela tiden var helt säker på att christian skulle åka. men så säger dom gurkan och jag har nog aldrig känt en sådan lättnad alltså! :O äntligen är bb värt att kolla på igen! bara roliga folk, och mina absoluta favoriter kvar :RRRRR
det här fullbordade den här redan underbart braiga dagen totalt! :D
PUSSVAH :-*

sju sorger och åtta bedrövelser,

heeeey, '
har haft en riktigt skön helg som dock började väldigt dåligt. var på jobbinfo i fredags och allt blev oerhört rörigt. allt löste sig dock till slut, men jag hatar när det blir så. till råga på allt så la min mobil av oxå, då blev livet så mycket lättare helt plötsligt!
aja, efter jobbinfon så åkte jag och robert till götene och mötte vikkan, käka köket, kolla cykel tävling och götene match. helt okej med andra ord! lördag fick bli plugg dag, och jag har skrivit hälften av min psykologi inlämning, grejt! fick dessutom robert att göra klart sina grejer oxå, aaw han är så duktig (a) hihi, och sen idag har vi bara chillat. vart en rätt seg dag faktiskt, men det har vart skönt.

nu ska jag kika bb, HOPPAS att gurkan åker uuuuuuuuuuut!
PUSSVAH :-*


bjuder på en väldigt söt bild, dagen till ära ;d

du ska aldrig någonsin se mig gå,

heeey,
hade en ovanligt chill torsdag idag, och dom brukar alltid vara chill ju. svenska muntligt förhör, gick helt okej bra :) men kunde gått bättre, hähä, men synd att klaga lixom. annars har jag suttit i 4h20min med matteboken idag. taggar nationella imorgon. usch är så galet nervös, men dom tre extra timmarna på matte för alla hjälpte mig ganska mycket faktiskt. nu känner jag mig inte helt osäker på allt iaf. så det blir nog bra.

ska snart börja packa iordning mina grejer och bege mig till träningen. känner att det ska bli väldigt skönt att träna faktiskt! hoppas att ellenpropellen är där oxå, det är banne mig en tjej som alltid är glad (a) hihi, sen efter träningen ska jag ta tag i lite mer plugg kolla igenom matten en gång till och försöka påta ihop lite psykologi. låter finfint, jajjemen!

PUSSVAH :-*


det är kallt från gatan upp i hallen,

är på något sjukt jädra skriv humör och det är oerhört skönt! haha, har skrivit klart min essä som jag skjutit upp och skjutit upp och som skulle vart inne för evigheter sen. dessutom blev jag nöjd med den (a) hihi, fast det brukar resultera i ett dåligt betyg. men jag håller tummarna ;) haha, oturligt nog insåg jag att jag hade psykologiboken i skolan, annars hade jag gjort klart gruppanalysen nu oxå, har så galet mycket tankar och idéer och det är så underbart att skriva då.
mitt sätt att bli koncentrerad och kunna plugga utan att dö av tristess är att träna innan. sprang ju och hämtade cykeln förut som jag sa, cyklade hem och körde lite styrka oxå. kände att det behövdes. tog en varm as go dusch och sen var jag helt klar i huvudet! borde verkligen göra så oftare. men det är så svårt att hitta inspirationen till att gå ut och springa när man har ett ton läxor som man vet att man måste göra, då vill man bara  lägga sig ner och gråta och hoppas på att allt försvinner. men aja !

haha, ska kolla gårdagens bb nu, och sen blir det att rå läsa singoalla, tror jag. om det inte blir wikipedia på den :$ hähä,
PUSSVAH :-*

det är så lätt att inte inse riktigt vad man har,

hejdär! haha xd
är något så kopiöst trött idag! helt utan anledning då jag haft sovmorgon två dagar i rad och dessutom la mig tidigt igår. aja, är dock inte förvånad, då jag sover hur dåligt som helst och minns mina drömmar som att det var verklighet.
skolan idag var ganska seg, men fick reda på att jag fick vg på samhällsreflektionen, och det är jag nöjd med. annars så hände inte så mycket. satt i café och pratade med amanda så vi glömde bort tiden och missade direkt bussen. tog den som gick genom lbn ist och blev ståendes och prata med johanna och rebecca ist. haha, sen fick mamma hämta mig för regnet öste ner :(

sen dess har jag pluggat svenska och ska fortsätta med det. men först tänkte jag ta en paus och ta på mig träningskläderna och springa bort och hämta cykeln. vore ju inga fel. så så får det nog bli :)
PUSSVAH :-*

nej låt det va som i en film,

hej hopp och nästan godmorgon.
haha, nä. jag vaknade faktiskt halv 10. först vaknade jag en gång och kollade på klockan. nio. så jag tänkte, jag vilar lite till så kan jag gå upp sen. så vaknar jag efter dryga kvarten igen, men då är klockan helt plötsligt bara kvart över sex. hallå, hur trött var jag när jag kolla klockan första gången då egentligen?! helt galet läskigt sånt där.

aja, hittills idag har jag käkat och pluggat svenska. känner mig redig. för en gångs skull är jag stolt över mig själv. sen får jag se vad dagen har att bjuda på. lisasötan ska iaf komma hit vid 5, och sen ska hon följa med och träna. huuuuuuuuuuur nice? alldeles för! hihi
PUSSVAH :-*

baby I was born this way,

heeej,
sovis och grejer idag. sådär lagom skönt faktiskt! började med psykologi, gjorde ett stresstest och det kändes verkligen inte bra. är tydligen ohälsosamt stressad. jag visste det ifs, men att få det svart på vitt känns inte så bra faktiskt.
stannade kvar i skolan på matte för alla och pluggade lite inför np på fredag. usch är galet nervös för hur dte ska gå, men det ter sig väl!
för övrigt har jag en ganska okej dag idag. så bra att jag ska bege mig till spåret och ta löpet med amanda. niiiiice ju! är dessutom ledig imorgon och det ska jag njuta av

PUSSVAH :-*

du är som att andas för

är äckligt nervös inför bb ikväll. egentligen behöver jag inte ens vara det, då martin är imun, och simon är jag helt säker på att han oxå är säker. dock är jag orolig för sara och peter. vill ju så gärna ha ut gurkan, och madde skulle vara skönt att slippa oxå ifs. tror dock att det är sara som ryker. har det på känn och det är inte kul! även om hon bara spelar för att få vara kvar i huset just nu så ser jag mycker hellre henne än både madde och gurkan och christian. uuuuuusch, har rå damp på det här. vill att klockan ska bli nio nu !!!!! haha, för övrigt då? nja, livet leker inte precis. eller så är det det det gör. haha många det där, men aja!

ska tvinga malin till ica. behöver djungelvråååål
PUSSVAH :-*

varje gång är som den första gång vi sågs,

har lite bloggtorka och vill inte berätta om min helg.
så kör en
fem sanningar om mig själv
  1. jag är den mest långsinta personen som går i ett par skor
  2. jag har inga direkta vänner jag litar hundra procentigt på
  3. jag är väldigt psykiskt instabil, och humöret svänger med ljusets hastighet, dessutom lipar jag minst en gång om dagen
  4. jag har kroppsnoja
  5. jag har den värsta beslutsångesten som finns i världen och kan aldrig välja mellan olika saker utan måste alltid försöka kompromissa till allting och det gör att jag blir ohälsosamt stressad och ännu mer psykiskt instabil.
PUSSVAH :-*

it's my life and I do what I feels right,

sitter i vanlig ordning och lipar lite.
skaffa aldrig pojkvän. och framförallt skaffa aldrig kompisar som utnyttjar dig för
att dom vet att du inte kan säga nej till dom.
men nu håller jag på att ta tag i mitt sociala liv, för jag orkar inte mer.

PUSSVAH :-*

you'll be the prince and I'll be the princess,

jag lär få ångra det inom en snar frmatid, but I'm taking a day off!
orkar inte plugga idag utan skjuter upp dte tills en annan dag, när jag har mer saker att göra xd haha, det är aldrig bra, men just nu får det bli så.
skolan idag var det np i engelska, läs och hör förståelse. baaaaaaaaaajs vad hör förståelsen var svår och gick dåligt! men läsa gick helt okej. sen var det lars ohly i aulan, ganska så ointressant. det dumma är att alla politiker får sitt parti att låta bra när dom inte ställs emot några andra partier. iaf, så har jag inget emot vänsterpartiet, förutom att ohly påminner om en våldtäktsman och att mina värderingar inte går ihop med deras. det värsta är deras idéer om att privat sjukvård inte ska finnas. usch och fy. ingen idé att tjat om det här, men det är galet iaf.

nu ska jag se om jag kan hitta lite krubb. åkte hem innan lunchen idag så atte är svin hungrig!
PUSSVAH :-*

För jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

en sak jag har bestämt mig för, det är att den dagen jag har kommit på vad jag vill bli och håller på och utbildar mig till det, då ska jag iaf se till att jag ändå har tid till dom jag älskar. att bero på ingenting lite sådär i förbifarten bara. nu ska jag deppa över allt jag inte orkar med, alla jobbiga människor och allt i allmänhet medan jag försöker sova.

PUSS&GODNATT :-*

om du aldrig provat hur kan du då vara säker?

idag har jag vart lite vemodig. råkade nämligen klicka in på min föredettabästaväns gamla blogg, haha, hittade en massa bilder på henne och mig och massa inlägg om vad vi hade gjort etc. det tar emot lite att förlora en så bra vän lixom. men vi hade för det första ett jätte stort bråk och sen hade vi inte tid för varandra längre. det suger apa, för jag saknar henne varje dag, samtidigt som jag vet att det är lika bra, då vi är på helt olika nivåer och lever två helt skilda liv nu för tiden. aja, känsligt ämne kände jag!
men för övrigt har jag chillat i solen och städat mitt rum idag. trivs bäst i rena miljöer har jag konstaterat. jag blir lugn då, men stressad när det är stökigt. kanske därför jag så ofta är stressad, i och med att mitt rum alltid är stökigt.. aja, who knows!

känner att ska byta om från obekväma till lite mer bekväma kläder och lägga mig under täcket en stund. har laddat hem justin bieber never say never som jag funderar på att kolla på faktiskt.
PUSSVAH :-*


långa dagar blev till nätter,

heeeeeeej,
har en sådär dag idag. älskar verkligen vädret! det kunde inte vara bättre alltså ;r men för övrigt känner jag mig inte helt på topp. har fått för mig att jag håller på att bli utbränd alltså, och paranoid som jag är så googlar jag symtom på detta. haha, det är inget som gör det hela bättre kan jag meddela. menmen, det är bara att kämpa på, inte långt kvar till sommarlovet som tuuuuuur är! är dessutom ledig imorgon och då blir det att sova ut ordentligt och sen fokusera lite på matematiken. hähä, känner mig inte så motiverad till att blogga just nu, så avrundar jag med en oerhört seriös bild


PUSSVAH :-*

så tala om jag är på väg,

heeeeeej,
har haft en riktigt dålig dag idag! mer eller mindre brutit ihop totalt, men nu känner jag mig någorlunda förberedd inför psyk provet imorgon. har jag förresten nämnt att jag hatar elin?????????? för det gör jag, hon kan få hela min dag att suuuuuuga totalt.
aja, ska prata med mitt hjärta nu, sen sova
PUSSVAH :-*

you wanna party or what?

seriöst. är det bara jag i hela världen som ser fattar dealen mellan tv4 och gurkan? finns inte en chans på jorden att han visas konstant hela tiden i varje avsnitt. finns dessutom inte en chans på jorden att alla som hälsar på i studion är stora gurkan fans. allt är så äckligt uppgjort, och därav borde jag bojkotta bb dirr! typ när gry drar den om att det ska öppnas en kebaberia, då vet man ju helt klart att gurkan redan sitter säkert, eftersom att hon någon vecka tidigare sagt att han ska få öppna en egen kebaberia. FYYYYYYYYY fan. jag hatar gurkan, det är bara hans äckliga ..... som röstar på honom. finns ingen ..... som fortfarande tycker om honom. blä.
aja, katerina åkte äntligen ut iaf, och jag tackar guuuuuuud för att peter är kvar. fatta hur tråkigt allt skulle bli utan honom.

hähä, svin seriöst inlägg om bb, men är man besatt så är man. dessutom lyckades den äckliga dealen få mig på så sjukt dåligt humör! den enda personen jag skulle vilja prata med just nu, valde att inte prata med mig. och då blev jag faktiskt ledsen på riktigt. så nu jag hoppas verkligen att den tar åt sig, för det är meningen! mohaha, elak tjej, yes.
för övrigt har jag haft en bra helg, med två fyllor. sånt är aldrig bra dock. men det har vart nice iaf! fast dagen idag kunde kvittat, matchen sög, och jag var fett med sur redan efter den, att allt bara för övrigt går emot mig, gör inte saken bättre.
men men, tänkte iaf ta rejäl sovmorgon imorgon och skita i äckel psykologin. anledning: jag hatar elin. hon är orättvis, dum och konstig.
fast nu känner jag att det blir väldigt mycket tjöt här. måste skriva klart min spanska nu, ska tydligen hålla ett föredrag på två minuter imorgon. yaiy. så det ska jag roa mig med. istället för att prata med .. jah. om ni undrar alltså.

avslutar detta ovanligt långa inlägg med en bild. hähä

Uppdate: detta inlägget skulle publiceras igår, men det gisk iiiiiiiinte -.-
uppdate2: åker in på psykologin ändå, samvetet tog emot lite för mycket, plus att det inte går några bra bussaaaaar!
PUSSVAH :-*

det é så jävla fett gott, med fiskshot ;d

okej, jag är i chooooooock! som den bb tönt jag är förstår jag inte hur min söta peter har blivit nominerad. okej, katerina hatar honom, och gurkan är kanske inte heller så stort fan av honom. men vadå, det är två personer. lääääängtar att få se nomineringarna ;$ hähä, hoppas dock att gurkish åker för han är äckligt jävla dum i huvudet! (man snackar inte skit om martin lixom :$)

aja, anyhow. slutade 20 över 11 idag, hade fotboll på idrotten vilket var helt grymt kul! längtar sönder tills matchen på söndag ;r hähä, aja sen jag kom hem har jag sovit och chillat. är så äckligt trött ju! och nu funderar jag på att duscha och lite så. ikväll blir det lite firande av födelsedagsbarn. hela tre st faktiskt! lär bli nice, dessutom avslutas kvällen med att jag åker till töreboda, myyyyys ;r

PUSSVAH :-*

all I want now is a white light moment

nuuuu ska jag dra mig mot sängen. illgött! har verkligen vart trött tröttare tröttast hela veckan, och det lär väl inte bli bättre imorgon. menmen, har iaf en as chill dag i skolan imorgon så det är fett med nice lixom ;d hihi,
aja, kikade mest in för att säga godnatt så
PUSS&GODNATT :-*

if it's all I ever do,

heeeej, nu är äntligen det 'ckliga psykologi provet gjort. tror dock att det blir omprov på det, men det får väl vara så! nu tar jag iaf helg, imorgon har vi bara engelska np och fotboll på idrotten, med andra ord, inte jobbigt någonstans. så nu ska jag bara chilla, för det förtjänar jag just nu. nästa vecka blir för j*vlig, så att säga. har två spanska redovisningar på måndag, psykologiprov och ev idrottsprov på tisdagen, np i engelska på torsdagen och tydligen en spanska redovisning på fredagen oxå. det är nu jag går in i väggen, bara så ni vet. ha ha, är faktiskt på god väg tror jag. inte för att jag vet hur det känns eller så, men jag tror att jag är det faktiskt.

aja, noooooog tjötat va. nu ska jag kolla gårdagens bb och sen soooooova kanske innan träningen :$
PUSSVAH :-*

first I was afraid, I was petrified

heeeej hopp idag har jag två saker att berätta,

1. idag har jag sett på mops slutproduktion, twice, och den var gaaaaaaaaaalet bra! har jesperabstinens som efter varje gång jag ser och hör honom sjunga. galet säger jag! youtube is my friend i det läget lixom, hihi :$ var med kajsa och hanna nu på kvällen, och det var riktigt trevligt må jag säga!

och

2. Det börjar ju dra ihop sig till studenten för alla glada treor, och det innebär ju dessutom bal. och jag har kollat runt på lite balklänningar mest bara för att det är så oerhört fint. det är ju dock ett helt år kvar tills det är min tur men.. trots det, har jag hittat min drömbalklännig!:

ignorera att jag inte har en aning om vem som äger den, men visst är den så galet fin!!!!!!! värsta barbie aktig, precis som jag vill ha :$ åhååå längtar verkligen tills det är min tur (a)

nu måste jag plugga psykologi, har prov imorgon som jag vetat om hur länge som helst, men dum som jag är så öppnade jag böckerna idag. jaja, satsar på G för jag ooooooooooorkar inte med surkärringen till lärare (a)
PUSSVAH :-*

allting har förändrats, men du finns kvar

heeeeeeeej,
haft en oerhört flummig dag idag. sånt gillar jag. fick springa för att hinna med bussen, och sen stannade den inte när jag skulle av heller. så jag helt panikslagen ställer mig upp och bara "jag ska av här!" och malin viker sig av skratt. hon har ju dock dålig humor, för så kul var det faktiskt inte.
kollade lite vänner och oc när jag kom hem, och sen har jag bara chillat. borde pluggat psyyyyyyykologi, men jag är så trött idag så det skulle inte tjänat något till. hihi :$

nuuu, ska jag vila lite, och sen tagga inför träningen :)
PUSSVAH :-*

finns det en så finns det flera,


kommer till spanska lektionen och får tillbaka det här om min "pasatiempo" text, alltså en text om vad jag gör på fritiden. det får mig verkligen att vilja fortsätta med spanska nästa år, i och med att jag tycker det är rätt kul och andrea är ju så underbart bra! samtidigt känner jag att om jag ska läsa det så blir det ju inget halvdant bara för att, utan då kommer jag ju behöva gå in för det, och frågan är om jag orkar det.. hähä, dilemma!

aja, för övrigt var skolan som vanligt. tråkig och bara allmänt vanlig. haha. jag och kk planerade mop idag men får till vår besvikelse veta att det är inställt idag. what for? tydligen för lite folk -.- aja, blir att dra dit på onsdag ist, och det blir ju nice det med !
nu ska jag fixa ihop min svenska redovisning om Edgar Allan Poe tills imorgon. hähä går verkligen in för det ;r
PUSSVAH :-*

tonight's gonna be a good night,

haaaaaaaj och godmorgon
fick lite tid till övers så här på morgonkvisten, även fast jag gick upp ca 40 min innan jag behöver åka, vilket i vanliga fall brukar vara tight om tid.. aja, iaf så sitter jag och väntar ut tiden, eftersom att jag inte vill cykla förtidigt lixom :$ hähä, skolan idag bjuder på psykologi, matte och spanska. på spanska provet i fredags fick jag förresten tydligen mvg. jah men jag är inte så dålig jag! hähä, för övrigt lär det bli en rätt seg dag. ska försöka lura med mig kk på mop idag, men det vet man aldrig hur det blir med det, hihi :)

men nu ska jag bege mig,
PUSSVAH :-*

every long lost dream let me to where you are,

trött tröttare tröttast sitter jag och ska kolla buss (har ju sovis) innan jag lägger mig för lite underbart skön sömn! hähä, får hoppas att det inte blir massa jobbiga drömmar och sånt bara, sånt är jag bra på annars ;$
BB förut, och sonia fick åka. inte helt otippat men tråkigt, det finns betydligt värre och tråkigare personer där inne som jag hellre hade sett utröstade, men men man kan inte få allt :) så länge simon vinner och martin kommer till final är jag nöjd ;d hähä

PUSSVAH :-*


jag är nästan där,

har haft en oerhört lugn helg, vilket har varit skönt. i fredags kom robert hit (a) så var jag och hanna med och spelade med sara och dom, då det fattades folk.. sen i lördags sola vi lite, men robert har inte tålamod att sitta ute i solen så istället tog vi ner alla bilder från min vägg. nu är bara johan kvar! tomt som satan är det, men man vänjer sig. idag då, vaknade runt halv 10 och myste med robert gick upp runt elva och käkade och sen kom hanna och vi åkte till matchen. som var orättvis, och dålig. men jag fick mitt första gula kort. det är ballt.
jag är stolt. hihi,

nu ska jag slagga i 10 min och sen lovade jag far min att följa med och hålla ställningarna när sara har seriepremiär.
PUSSVAH :-*

RSS 2.0