you're in and you're out,

goooodmorgon !!!!
har hunnit med ett oth avsnitt och varit hos tandläkaren so far idag, chill i dill ju :) fått min bettskena nu så jag kanske förhoppningsvis slutar gnissla tänder och sover bättre, hihi hoppas kan man ju iaf !
idag måste jag verkligen ta tag i livet och plugga häcken av mig. kul. har tre prov och en inlämnings-grejsimojs nästa vecka. vore lättare att bara ta livet av sig, men aja ;)

PUSSVAH :-*

I met a boy last night,

godmorgon !
tror bestämt att jag tar ledigt från mitt sociala liv idag, och koncentrerar mig på att plugga. har en galen vecka att se fram emot när skolan drar igång igen, så det är väl bäst att inte skjuta upp det! och sen måste jag få in lite körteori oxå. busybusy helt enkelt!

PUSSVAH :-*

you don't know a thing about me,

funderar, diskuterar och överlägger med mig själv. varför är det lättare att skriva saker man känner än att säga det? gillar inte att det är så, eller, att jag fungerar så iaf... allt blir så rörigt då! menmen,
gjort högskoleprovet idag. gick oväntat braaaa faktiskt! om jag ska lita på min rättning vilket jag gör tills vidare så kom jag upp i dryga 1,2 haha klar förbättring sen förra året, sen får vi ju dock se om det stämmer om fyra veckor, men det är ju inte hela världen om det inte skulle vara så :)

nu ska jag slagga, är trött som jag vet inte vad, och i veckan väntar inga direkta sovmorgnar, utan det blir att njuta extra imorgon !
PUSSVAH :-*

och min fråga kräver svar,

var skit rädd för att försova mig imorse, så 4,10 vaknade jag och så låg jag och halv sov fram till 5 när jag skulle upp. fy fan vilken underbar början på lovet ! hihi, jobbade 7-15 och sen mötte jag upp lottis umbrella mate! chill i dill. jobbet var la sådär, men jag tänker på pengarna. lottis va grejt, as always :)
nu ska jag kolla idol, för annars är jag inte rolig att ha och göra med ;)

PUSSVAH :-*

just give me a call, I miss you

hejhejhej,
var hos tandläkaren idag och tog tag i mina tandgnisslingar, nu ska jag få bettskena, wohooooo vad kul ! men lika bra, så jag slipper ha ont i min käke :$ har dessutom gjort religionsprovet idag, och det gick bra som fan. sen har vi hängt hos hallbäck och jobbat med projektarbetet. så idag har vi gjort vårat första inlägg, vilket kommer upp snart hoppas jag ! och från och med imorgon bloggar vi 4ggr om dagen minst. ni hittar oss på www.smastadsbrudar.blogg.se, så vi får helt enkelt se hur mycket jag orkar blogga dubbelt! menmen,
var på öppethus från 5 till halv 7 och nu har jag fucking höstloooooov !!!!!!!!!!! så jääääääkla gött. imorgon väntar dock jobb och Umbrellamate dejt. skön dag

PUSSVAH :-*

give your reasons, say it's not her fault

hejhejhej,
pluggade ju röven av mig igår till samhällsprovet idag, och det resulterar i ett godkänt iaf ! allt högre är ett plus, men tror inte på så mycket mer.. hade även fys igår, och fyyyfan, det var seriöst det värsta passet i hela mitt liv och då har jag kört en del.. har träningsvärk som heter duga idag vill jag lova !
har pluggat religion sen jag kom hem idag, och det sitter rätt bra. kanske inte ska räkna med ett mvg, men vi får se efter imorgon lixom :)
för övrigt så börjar humöret stiga från botten till ett stadigt okej. har förhoppningsvis jobb på fredag och pengar tackar jag inte nej till just nu :$

nu blir det lite oth, och sen sängen! sovmorgon och tandläkaren imorgon, underbart
PUSSVAH :-*


yepp så här fina bilder fick jag av hbäck idag, jag älskar den ! hihi

I'll go where no one else would go

är det inte typiskt ? när jag väl tar tag i mitt liv och ringer till tandläkaren nej då har dom självklart lunch! haha, typiskt min otur, men lunchen skulle va slut 13 så behöver inte vänta så länge iaf :)
haft en goooou dag i skolan idag ! slutade 12.25 och fialottan körde hem mig, gött gött ! så det är lixom anledningen till att jag redan är hemma. händer typ en gång varje halvår eller något att man får sluta tidigare, och då måste man ta vara på det vill jag lova ! ;d

hihi, nu blir det samhällsplugg !
PUSSVAH :-*

I need somebody who can make me feel alive,

ibland undrar jag lite vad världen begär av en. man ska va snäll, ställa upp, vara ärlig, vara glad, inte gnälla, se bra ut, vara smal, men inte för smal, ha många kompisar, ha någon extra bra kompis, ge utan att ta, ha bra betyg samtidigt som du ska ha ett socialt liv, du ska ha tid för dina kompisar, och umgås med din pojkvän, du ska hinna följa med och träffa släkten, vara trevlig mot folk även såna du inte känner, tjäna pengar, helst ha ett deltidsjobb, festa, inte bli för full, inte vara för nykter, glömma gå vidare låtsas som inget, minnas komma ihåg vara känslosam, vara barnslig, vara vuxen, ställa frågor, inte vara för frågvis, ha en plan för ditt liv och leva spontant,
alltså, hur kan man ens försöka anpassa sig till allt det här? mer än hälften av det säger emot varandra, men ändå förväntas man kunna leva upp till det, det är ungefär allt det här man ska ha för att ha ett perfekt liv, det är det man eftersträvar. men när stannar man egentligen upp och funderar över hur mycket av det som egentligen behövs för att jag ska vara nöjd, vad räcker för att mitt liv ska kännas rätt för mig. jag har då aldrig gjort det, jag strävar bara efter att ha så mycket av allt det här som möjilgt. jag vågar inte chansa, tänk om jag väljer fel saker, och inte alls trivs efter ett tag?..
en vacker dag ska jag dock ta tag i allt det här, sålla ut vad som är viktigt och vad som krävs för mig, vad jag får något tillbaka ifrån och vad jag bara slänger energi på utan att uppleva att det är bra för mig. en vacker dag ska jag bry mig mer om mig själv och det jag vill än det alla andra vill och tycker. en dag ska jag bli självständig och fri från skuldkänslor efter att ha svikit någon, eller inte uppnått det betyg jag vill. det är nog faktiskt lycka på riktigt, att hitta sig själv bland den förvirrande tonårsillusionen av ett perfekt liv, som jag är trött på att leva i, men för feg för att bryta mig ut, problemet är att jag trivs med att pressa mig själv !

PUSSVAH :-*

don't you ever feel like you're less then fucking perfect

skulle in på twitter och kolla läget, men tror ni inte att det som vanligt är connection error??? ååh blir så störd på sånt där !!!!!! -.-
haft en helt okej dag idag. började med körlektion i lidköping, och sedan svenska, engelska och spanska. rätt så goooo spanska lektion idag! andrea; vad säger man när man har ont ? Jag; "Aj!" pinsam tystnad --> gapflabb. självklart menade hon på spanska, vilket inte helt kopplade för mig just då, men men vi fick ett gott skratt iaf :)
nu väntas lite svenska plugg eftersom annika snällt särbehandlade oss idag och lät oss göra klart våran gruppgrej, så bäst att inte svika hennes förtroende (a) ska öven försöka kolla lite på samhällen, samt lite teori (!) wish me luck lixom :)

PUSSVAH :-*

it ain't about the money

hejhejhej
hade som ni kanske förstod ingen bra dag igår! den har väl inte vart så mycket bättre idag, men idag har den iaf innehållit lite nyttigheter ist för bara rödsvullna ögon och serious talk..
har pluggat körteori hela dagen, och känner att det börjar gå framåt. har sånt jäkla sug efter det där förbannade körkortet nu så det kan ni aldrig ana!!! ångrar grovt att jag inte tog tag i det tidigare så jag kunde haft det nu -.- menmen, har ju överlevt so far så överlever väl ett litet tag till :)
att bero på köra så har jag körlektion imorgon halv 8. underbart ! njaaaa, inte så.. i och med att min ordinarie lektion kl 8 på morgonen är inställd så kunde jag haft sovmorgon till kl 11. fml lixooooooom :(((

ska hjälpa min mor nu så
PUSSVAH :-*

-

när man helt enkelt inte orkar mer, när man gråtit tills tårarna tagit slut och man har pratat tills man inte längre har något att säga tom orden har tagit slut. då är det något som är fel.
kärlek är obeskrivligt och kolossalt svårt !

where did we go wrong?

hejhej!
ligger i sängen och lyssnar på musiiiiik,  lite chill så där!
har inte fått världens bästa början på den är dagen skulle man kunna säga. har ingen lust att göra något annat än att ligga i sängen och tråka. men se det kommer nog inte att hålla, borde väl underhålla min pojkvän på något sätt faktiskt, men just nu sköter min far det ganska bra.
känner att jag inte har så mycket att berätta, mer än att jag fick ett gött mvg på spanska provet. rätt nöjd, men inte särskilt förvånad. kände inte att det var det svåraste provet jag gjort precis. men men, dett är skönt med såna prov så jag klagar inte!

ska chilla lite mer och sen se om jag kan ta tag i dagen
PUSSVAH :-*


råkar veta att robert hatar den här bilden, men jag trotsar och slänger in den ändå (Y)

the bad boys are always catching my mind,

hejhejhej
har en liten stör-mig-på-det-mesta dag idag! kul ju. eller så kanske inte.
var på poetryslam grej förut, var faktiskt rätt ballt, men som hallbäck sa, poesi är lite flummigt ena stunden tror man att man fattar men i nästa så är man helt lost. aja ! fick tillbaka våra filosofi prov idag oxå. är rätt så jävla nöjd med mitt mvg alltså ! känner att jag vill snitta ett mvg i betyg i år, men vet att jag inte ska lägga ribban så högt, så vi får se hur det blir helt enkelt ! :)

nu ska jag skriva engelska, skulle gjort klart min introduction till förra fredagen, men en vecka senare har väl aldrig dödat någon ;) hihi
PUSSVAH :-*

we are what we're supposed to be

tänker bädda ner mig i sängen och få en välförtjänt och efterlängtad sovmorgon imorgon! åååh det är något sånt där litet som kan göra hela dagen verkligen! hihi :$ har vart redig och pluggat psyk och spanska + tränat. är ganska nöjd faktiskt! men morgondagen måste dock bjuda på en ännu ambitiösare sida av mig, har massa att göra för att kunna chilla i helgen :$ hihi

PUSSVAH :-*


you've been a loner ever since I can remember

hej och välkomna till emma pluggar! den delen av dagen/veckan när jag bara måste sätta mig ner och verkligen råplugga för att hänga med så gott som möjligt. på dagens lista står i första hand psykologi och spanska. men religion, natur samhäll och rättskunskap vore inte fel att få in oxå!!! får se vad som hinns med helt enkelt. dagens plugghjälp är, choklad chips och cola! haha nyttiga tjejen är igång. men så är det, och nu när jag laddat upp så rejält är det ju bara att sätta igång...
så psykologiboken, here I come,

PUSSVAH :-*

heaven is a place on earth,

hejhejhej
det där med att vara en bra bloggare är kanske inte min starkaste sida just nu! får bli bättring inför PAt känner jag, särskilt som vi snart ska börja blogga. shiiiiiet kaoz på det va. iaf, är helt galet skoltrött, eller bara trött i allmänhet kanske. får se hur det känns imorgon, men just nu känner jag bara för att bädda ner mig och aldrig mer gå upp :) tog tom lite extra sovmorgon imorse. var alldeles för skönt att ligga och dra sig när robert låg bredvid.. får dock inte bli en vana för då kan det sluta illa ! :)

nu vill min data uppdatera något, så bäst att låta den göra det tror jag, hihi
PUSSVAH :-*


bild från torsdagens utgång som var galen och skiiiiiitbraaaa!
snodde bilden från hallbäckis förresten, tack sötan ;$

taste is king,

vi var lite busiga och köre på partey igår ! riktigt jävla lyckad kväll, men lite mindre lyckad morgon med blott tre timmar sovna. men vad faaaaaan, ingen har dött av att ha lite kul lixom!
nu taggar jag inför naturkunskapen och försöker få fyllan att försvinna, haha gött att somna full, och vakna lika full ;)

hihi bussen nu
PUSSVAH :-*

vart jag mig i världen vänder står jag där med tomma händer,

hejhejhej
har haft en busy dag idag. fast egentligen har jag haft håltimme typ hela dagen så det går inte riktigt ihop ;s men vi har diskuterat vårat projektarbete. det är lite jobbigt att vara 4st då man har så olika tankar och idéer och att komma fram till något som alla verkligen vill är i princip omöjligt! men men, efter skolan drog vi till västerby och sedan fornäng, för att uppföra ett hemligt uppdrag ! ;) haha, sen pluggade jag och vikkan en jäkla massa ekonomi. och där ska jag fortsätta just nu. har ej gjort uppgift 1 och 2 än... men men bör gå fort om jag har tur !

plugg ja!
PUSSVAH :-*

det gick som det gjorde, en dag som den där

svenskaprov/uppsats imorgon! gissa att tankeverkstaden går förfullt alltså.. drömmer mig bort lite lätt till roligare stunder och hoppas att det går bra ändå.. har dock ett dilemma, jag kan inte göra så. måste plugga häcken av mig för att veta att jag gjort så gott jag kunnat. har en förbannelse över mig alltså :(
fick prata med en spanjorska på spanskan idag. fattade tillräckligt mycket för att fatta att man kan plugga till advokat i spanien. vore ju fett nice! måste nog ligga i galet med spanskan isf dock, haha. men drömma kan man!

menmen, tillbaka till reaslim/naturalismen nu. livet är underbart :)
PUSSVAH :-*

att älskas utav dig är det vackraste för mig

hejhej, jag måste erkänna att jag suger apa på att uppdatera under helgerna !!! brukar ju dock spendera dom med min underbara pojkvän och då har man inte så stor lust att sätta sig och blogga direkt. hähä, iaf, i helgen har vi kollat på idol, och omg jag har alldeles för många favoriter i år !! ex, linni, emil robin och moa, för att plocka ut dom bästa. får lite johan palm känsla över emil, aaaaaw, sweet säger jag ! annars har vi mest chillat runt och inte gjort så särskilt mycket, städat och vart ute och gått som mest lixom. det är nice !!! börjar dock känna av läxpressen denna veckan, då jag har en inlämning som måste in innan fredag samt ett svenska prov imorgon. aj den sved, (lyssnar inte alls på sv lektionerna) men det kommer gå bra :)

nu blir det sängen tror jag faktiskt :)
PUSSVAH :-*

att älskas utav dig är det vackraste för mig

hejhej, jag måste erkänna att jag suger apa på att uppdatera under helgerna !!! brukar ju dock spendera dom med min underbara pojkvän och då har man inte så stor lust att sätta sig och blogga direkt. hähä, iaf, i helgen har vi kollat på idol, och omg jag har alldeles för många favoriter i år !! ex, linni, emil robin och moa, för att plocka ut dom bästa. får lite johan palm känsla över emil, aaaaaw, sweet säger jag ! annars har vi mest chillat runt och inte gjort så särskilt mycket, städat och vart ute och gått som mest lixom. det är nice !!! börjar dock känna av läxpressen denna veckan, då jag har en inlämning som måste in innan fredag samt ett svenska prov imorgon. aj den sved, (lyssnar inte alls på sv lektionerna) men det kommer gå bra :)

nu blir det sängen tror jag faktiskt :)
PUSSVAH :-*

in this california king bed,

i brist på annat myser jag runt i min underbara onepiece. stavar man så? helt plötligt blev jag ordblind, men aja ni fattar ! har vart redig och förberett mig inför spanskan imorgon. vi ska tydligen filma en intervju med varandra, men gud så kul !!! dessutom har andrea i princip tvingat mig att vara med i spanska utbytet. men, ibland måste man göra sånt som man egentligen inte vågar, för annars kommer man ingen vart i livet. det kommer bli bra. om inte annat är det långt kvar och då hinner jag glömma bort det 13000 ggr eller något. hihi :$

nu ska jag läsa lite TR, kul jul. men den tar ju aldrig sluuuuuuuuuuuut ! :(((
PUSSVAH :-*


Kiss me till you're drunk, And I'll show you

är rätt nöjd med att ha slutat runt halv 2 idag faktiskt. provet gick bra, var oväntat lätt. men tror jag tabba mig lite på analysfrågan och höll mig inte riktigt till ämnet, aja whatever känner jag, jag kommer bli godkänd an that's the main thing lixooooooom ! nu känner jag mig nästan lite tom som inte har något prov eller så att plugga till imorgon.. vet inte riktigt vad jag ska göra lixom. eller jo, vem försöker jag lura, jag ska Njutaaaa så klart !!!!! hihi, lite oth och godis! fy fan vad gött

PUSSVAH :-*


It feels like more than distance between us

godmorgon !
glömde ställa klockan igår, så mamma väckte mig lite senare än vad jag brukar, typiskt nog hamnar man ju i något stress stillstånd och skyndar sig med allting, så nu har jag suttit här sen kl 7, smidigt tjejen! haha. försöker tagga skolan, men det är segt alltså.. håller tummarna för att provet går bra, men just nu så känns det inte alls bra, men ska inte tänka på det så kommer det gå fiiiiiinfint! haha,
ska packa i ordning min väska och så, och sedan bege mig till busseeeeeeen !!!!

PUSSVAH :-*

who's gonna save the world tonight ?

har spenderat dagen med filosofi plugg, och jag vågar nog påstå att jag kan det. vågar tom nästan påstå att jag faktiskt förstår det någorlunda, men det återstår att se imorgon! kommer drömma gott om alla filosofer och deras teorier om vad kunskap är. hahaha, kill me...
har dessutom övningskört en sväng till götene idag oxå. vågar nästan påstå att det gick så gott som felfritt. gött som fäääään, börjar arta sig alltså!!!
fick även reda på mitt psykologiprov idag. vågar nästan påstå att det kan komma att bli ett mvg i slutändan, men bara nästan, haha vill inte lägga för stor press på mig själv, men shit vad gött det vore. skulle sitta som en smäck! haha, nu ska jag avrunda mitt "vågar nästan påstå" inlägg och sovaaaaa! spanska imorgon kl 8, då måste man vara utvilad for god's sake !!!!

hihi,
PUSSVAH :-*

and I'm like, Forget you!

sitter och deppar över att kanelbullens dag inte har bjudit på några kanelbullar ännu. missade dom tydligen precis i skolan, fyyyyy alltså!
har klarat av halkan idag. ett steg närmare körkort med andra ord. gött ska det bli när man väl har det i handen!!!!
nu måste söta lilla jag plugga filosofi så jag tror jag dör. kan inget och provet är på torsdag. greeeeejt emma!
nä fy fan.. undrar dessutom lite när min mor och far hade tänkt komma hem, om jag ska behöva laga mat själv eller om jag ska vänta lixom.. det är ett ständigt dilemma det där alltså ! :o

PUSSVAH :-*

fått en flaska i huvudet,

slänger in handduken och sover lite !
problemet med skolan är att den börjar alldeles för tidig och slutar alldeles för sent, dessutom bjuder den icke ätbar mat. men är inte det ett ständigt dilemma på skolor??? isf, varför gör man inte något åt det ??? blir inte eleverna bättre om dom kan fokusera i skolan utan att dö av hunger??? haha, känner att mitt liv är alldeles för händelserikt just nu. not. borde läsa/skriva svenska och plugga filosofi. men jag tänker inte göra något av det, utan jag ska vila bort min huvudvärk, !!!!

PUSSVAH :-*


tyckte johanna var lite små söt på den här bilden och
dessutom har hon låtit mig spela alfapet hela dagen ;$

du är allt jag har och allt jag ber om,

hej hej hej
ska försöka hålla igång min blogg lite grand har jag bestämt mig för. funderar dock på vad jag ska fylla dagens inlägg med, och kommer inte på någonting. drömmer mig lite lätt tillbaka till igår, och min underbara pojkvän. hade en perfekt ettårsdag, verkligen! vi gjorde inget spec, men det är sällan vi umgås på tu man hand, alltså utan familjer etc, så det var kanon alltså !!!! fick dessutom ett litet sug att flytta till en egen lägenhet och bo tsm med robert, men det är hemligt, eftersom att han inte tycker att jag är tillräckligt mogen för det, buhu :(( haha, men det vore så jäkla skönt att kunna träffas jämt, och att alltid ha någon som håller om en när man ska sova och någon som pussar en godmorgon när man vaknar och allt sånt mysigt. det är mest sånt jag vill ha. sen kanske jag inte vill bo själv för det, men förstå poängen :$

Nu ska jag läsa lite mer thérèse Raquin, ska nämligen skriva en inlämning om den tills tisdag egentligen. men se det kommer aldrig funka, så jag skjuter upp det lite och försöker ist läsa ut boken tills tisdag ;d

PUSSVAH :-*

RSS 2.0