och jag minns den första gången jag blev kär,

sååå, då var det dags igen. vad har hänt sedan sist ??? tjaaaa... en hel del tror jag. minns inte ens när jag bloggade senast, men idag fick jag förfrågan om när jag skulle göra det egentligen så jag får väl ta tag i livet ! ;)
har i veckan klarat av 2prov, en risk1, ett fyspass med louise, studentmösse provning och dessutom projekt arbete snack. vi har börjat tänka om med tidningen, börjat tänka större, börjat tänka pengar ;) hahaha, nä inte riktigt så, men vi har stora idéer, får vi allt att bli som vi vill kommer det bli grejt. mer info när det blir aktuellt lixom. haha,

firar ett helt jävla underbart år med robert på lördag! har svårt att förstå att det redan gått ett år. minns så väl första gången vi träffades! det var nog första gången på länge som jag kände mig hel igen då, kände en gnutta hopp för kärleken och allt i princip. underbar dag, underbara minnen, underbar kille! vet inte vad jag skulle göra utan honom, men jag vet att livet skulle inte flyta på nästan alls :$
iaf så har vi inga direkta planer utan vi tar det som det kommer. men min underbara hanna har lånat ut sin lägenhet till oss, så det blir bara han och jag hela helgen iaf! en massa galet vilt sex med andra ord, Hanna ;) hahaha,

det var la i stort vad som hänt och vad som kommer hända ;) men nu lockar sängen något så oerhört så jag säger godnatt :)
PUSSVAH :-*

should've known you was trouble from the first kiss,

hejhejhej
sitter och försöker tagga skola imorgon. går sådär helt ärligt. måndag som alltid är veckans segaste dag just för att det är måndag råkar även innebära veckans längsta och mest krävande dag för mig. har tre språk lektioner efter varandra, och börjar morgonen med lite rättskunskap. nä men livet kunde vart bättre.

för övrigt sitter jag med halvt brutna tår, och lite vätska i lungan. men livet flyter på fint faktiskt, det är synd att kaga! tänk på barnen i afrika typ, dom har knappt mat, så vem är jag att klaga lixom, haha ;d

håller på att däcka av trötthet så bäst jag gör något åt det nu!
PUSSVAH :-*

You had my heart inside of your hand,

hejhej
haft en lång dag idag, långa lektioner osv. religionsprovet är dock avklarat nu, och jag tycker att det gick jävligt bra! sen får jag väl se när jag får tillbaka det men jag är nöjd!
på filosofin idag fattade jag noll, som vanligt. men från ingenstans började jag att fundera på, vem vill egentligen bli filosof? vad har man för liv om man sitter och frågar sig själv "finns jag" och "kan jag verkligen veta något överhuvudtaget" etc etc. fatta att man blir helt hjärnstörd efter ett tag. jonas bara skrattade åt mig när jag sa det dock, förstående lärare det där ! ;d haha,

iaf, ont som fannnnnnnnnnnnnnnnn in my chest fortfarande. det blir bara värre och värre dock, wilket suger rätt rejält. men jag ska låta bli att tänka på det och låta bli att klaga. tror att jag själv gör det värre genom att hela tiden tänka på hur ont det gör, så nu glömmer jag det och går vidare! ;d
har försökt plugga in 30 engelska glosor nu, har gått helt okej. minns dom dock bara tills imorgon och sen är dom bortblåsta men jag får väl helt enkelt leva med det med :)

ska fixa lite käk etc och sedan go to the träning. hoppas på uppehåll under den tiden, men man vet aldrig, vädret har spökat rejält idag ! ;)
PUSSVAH :-*


gammal bild från idol för två? år sen ! ;d

Take a bullet straight through my brain ,

uschusch! somnade för en stund sedan och vaknade en halvtimme senare. inte bra!
har pluggat en hel del religion. men skulle inte påstå att jag råpluggat då det kändes som att jag kunde det mesta hyfsat bra, så har brar läst på det jag kan mindre bra etc. livet är underbart när man kan göra så.
nu sitter jag och deppar över att idol inte är förrän på fredag igen. kul två dagar av mitt liv passerar utan denna viktiga händelse, fuck my life alltså!!! hahaha, nä riktigt så illa är det ju inte men, trökigt iaf :)

har dessutom haft ont i bröstet sen klockan 3 idag, trodde minsann att det skulle gå över men det har det inte gjort. känns lite halvbra sådär, med tanke på att jag allt som oftast har ont i magen på ett eller annat sätt. mamma tror inte att jag äter, eller att jag har magkatarr, bullshit båda två säger jag. men håller det i sig får jag väl kolla upp detta

PUSSVAH :-*

I'm on the edge of glory,

tjaaaaaaa
sitter i min säng och försöker bli varm !!! man blir rätt bortskämd med värme när man har pojkvän, så kommer man hem och inser att det är ju minusgrader (typ iaf) i hela sverige helt galet ;s har vart vaken sen kl 7 imorse. på min lediga dag. varför ? jo för robert tyckte vi behövde lite tid med varandra. hahah. men på något konstigt vänster lyckades han ändå söla så att vi missade bussen. smidigt lixom! men jag är ganska van :)

nu har jag målat klart alla mina bild grejer som jag skulle målat. och nu borde jag plugga lite religion ;rr
ska faktiskt tom göra det snart. men tänkte vila lite först. dör ju av trötthet!
senare blir det körteori och träning. underbart i kylan !!!!

PUSSVAH :-*

I see it in your eyes that you're listening,

hejhejhej!
måndag idag, ny vecka med andra ord. rätt så soft vecka trots allt. sitter hemma hos robert nu, passar på att fylla min blogg lite medan han är ute och hjälper sin far. passade på att åka hit idag när jag ändå är ledig imorgon och han har sovmorgon så det blir rätt så bra lixom ! haha,
har funderat på om jag borde plugga, men dum som jag är så tänker jag för mig själv att nä jag har ju inga direkta läxor. men ack och ve, (typ) jag har ju inte mindre än TRE prov nästa vecka (!!!!) dessutom en svenska inlämning för att inte tala om att det säker ät 1000 andra saker oxå ;s haha, men det är så typiskt mig att bara skjuta upp det till den veckan, eftersom att det är grymt överskattat att börja i tid ! ist sitter jag och spelar lite alfapet och hänger på fb. nolifer, yes!

fick världens dilemma idag. min underbara spanska lärare pratade med mig om vad jag ville bli i framtiden etc. dessutom vill hon att jag ska vara med i utbytet i vår. jag känner dock inte för att ha en spanjor hemma hos mig, eller bo hos en vilt främmande människa. men ändå, när andrea säger att; DU är så duktig på spanska, och du skulle klara det utan problem, det är verkligen världens chans. då blir man lite kluven. hon rekomenderade mig dessutom att plugga något år i spanien eller så och så säger hon att vi kan prata mer om det fram i vår och att hon skulle hjälpa mig isf. alltså förstå vad snäll hon är som verkligen erbjuder sig att hjälpa till och så där. gaah, får ångest på hög nivå över att jag inte vet vad jag vill göra med mitt liv ;d

haha ursäkta detta oerhört långa och tragiska inlägg, men tangenterna på den här datan var otroligt sköna att skriva på, så jag kände inte för att avrunda. men nu gör jag det iaf !
PUSSVAH :-*

Baby, you're glistening

dagens händelse idag: alfapet
haha, helt galet nördigt men jäklar vad fast man blir i det. vill så gärna ha igång min söta lilla android så jag kan spela själv, men icke då.. idag har jag dock fått låna håkans mobil, snäll tjej som låter mig stilla mina behov lilxom (a)
för övrigt ska jag nog försöka plugga lite spanska och läsa lite svenska. vore ju bra om jag hann måla lite oxå, men en sak i taget ;)
PUSSVAH :-*

love will be hard and hearts will be faking,

känner mig redigt stolt över mig själv som faktiskt har pluggat ordentligt sen jag kom hem ifrån skolan. nu ska jag bara läsa den där dumma svenska boken, och det tar emot. är trött som sjöen och är rädd för att somna om jag väl börjar läsa den. men måste man så måste man.
skolan idag bjöd förresten inte på några större händelser. vi skrev våran projektplan inför pa och kan med andra ord dra igång i nästa vecka, vilket är jäkligt bra eftersom 400timmar ska samlas in. lycka till typ ;) haha, nä men det kommer gå fint !

nu ska jag ta mig lite kladdkaka och sen läääääääsa,
thèrése raquin, here I come lixom !
PUSSVAH :-*

for as long as I got you I'll be alright,

hej, hej hej
idag har jag haft min första körlektion i lidköping. gick helt okej, men finns mycket som kan bli bättre. men det är därför jag övar, haha.
har dessutom haft naturprov, vet faktiskt inte alls hur det gick. vågar inte ens spekulera i det :$ höll för övrigt på att somna på rättskunskapen oxå. jag måste verkligen ta ikapp lite sömn nu känner jag !!!
efter skolan stack vi iväg och käkade pizza drog hem till hallbäck och bytte om för att sedan bege oss till petersburg för lite underbar orientering ! självklart valde vi att orientera idag när stormen katia är starkt på g. väl framme där säger tomas; känner ni er krassliga eller så så ska ni inte springa.
ne tjenna tänkte jag och sprang ändå. tänkte ju inte direkt ha gått hela vägen dit i onödan ;s men nu är det gjort iaf så nu behöver jag inte tänka på det :)

nu ska jag slappa tills idol börjar. lägger alla läxor åt sidan idag, jag är helt enkelt för trött
PUSSVAH :-*

Take my hand, and just don't let go,

idag här och nu förklarar jag mig som sjuk. inte sjuk så att jag inte kan gå till skolan sjuk, utan bara, livet är alldeles för jobbigt när man är förkyld sjuk. jag snorar och har ont i halsen, riktigt jädra jobbigt. finns få saker jag tycker så illa om som att vara förkyld. det släpper ju aldrig !!!
för övrigt pluggar jag inför naturprovet imorgon. på något jävla sjukt vänster ser jag lite fram emot provet. inte för att det ska bli kul eller så, utan för att när jag har gjort det sen så kan jag lägga det åt sidan och inte tänka på det. det är samma med v39. eller dödens vecka som jag nu har döpt om den. jag ser fram emot den för att jag ska kunna slappna av och inte tänka att "snart är det prov" hela tiden.

haha, där fick ni lite nice info lixom !
nu blir det mer natur,
PUSSVAH :-*


eftersom att min mobil inte fungerar så har jag en rejäl bildbrist just nu,
vilket innebär att jag bjuder på den här bilden ifrån 7an,
tänk att man faktiskt har vart så liten ;)

and baby you're listening,

matchen gick dåligt, egoina och david har gjort slut, hallå !!!! nu bryter jag ihop och kommer igen imorgon, förhoppningsvis. är så jäkla trött på det mesta just nu, blir att ta en ordentlig jädra funderare på hur livet ska fortsätta, och så får vi se helt enkelt.
nu blir det garanterat sängen, och kanske en sad film, vore rätt nice :$
PUSSVAH :-*

jag minns varenda scen ifrån vår film,


lite halvbra kvalité men jag undrar;
  • vad hände med robin bengtsson egentligen? vart tog han vägen lixom?
  • varför blundar han fortfarande när han sjunger????
  • är inte det här en av de bättre coversen på just denna låten?
  • och framförallt, vad hände med håret?????????
PUSSVAH :-*

even in the best of days love will be hard,

sitter och försöker tagga till matchen senare, det går riktigt jävla dåligt ! idag är en sån där dag då jag önskar att jag aldrig hade bytt lag utan spelade i ett lag där folk ställer upp för laget. men så är icke fallet och det suuuuuuger ! för övrigt älskar jag mitt lag, men när det gäller match och träning så, inte fullt så mycket.
aja, jag skall icke vara negativ, vad som helst kan hända lixom, så jag håller tummarna och spelar på. what else can I doooo lixom :)

skänker en tanke till mina två söta vänner i london och slänger in en bild på londonbridge, yesbox!
PUSSVAH :-*


I would do anything for you,

sitter lite patetsikt i soffan och kollar fångarna på fortet, gurkan är med, men är fortfarande inget fan av honom sen bb.. iaf, har lite ångest över att jag faktiskt säger till min pojkvän att ha kul och låta mobilen vara ikväll, men vad sjöen, man skall vara mot andra som man vill att andra ska vara mot en själv, typ. eller något sånt. haha, sanningen är dock att jag saknar sönder efter honom och skulle ge allt för att vara den han sov hos i natt (!!!!) haha och det kände jag kan tolkas på olika sätt, så det är tur att det var jag som skrev det så jag tolkar det rätt ;$ men ja, har en jävligt jobbig lördag faktiskt när jag känner efter ! så nu blir det bara fpf och sen oth resten av kvällen.

PUSSVAH :-*

vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer,

hejhejhej
igår var det fredag. älskar fredagar ! hade fotboll på idrotten, det förgyllde hela skoldagen.
kvällen spenderade jag med lojs och vikkan. Pretty nice vill jag lova. i stora drag kollade vi idol och åkte bil. haha, som sagt, skön kväll!
idag tror jag dock att det blir jäkligt lugnt. känner mig inte så mega kry faktiskt. vaknade upp med en jädra förkylning, dessutom fryser jag sönder. frågan är bara om jag fryser för att jag har feber eller för att jag är nyvaken.. who knows, men oavsett vilket så får det bli plugg idag :)

PUSSVAH :-*

darling I still catch a grenade for you,

hejhejhej, idag är jag så äckligt trött så det finns nästan inte alltså! skönt att det snart är fredag, känner att jag behöver sova ut lite faktiskt ;$
skolan har vart helt OK idag, somnade dock nästan på samhällen när vi skulle läsa världens text alltså. så inte min grej! har dessutom vart hos madde en sväng idag oxå. alltid lika mysigt att hänga lite med lucis (a)
nu ska jag bädda ner mig, lovar att jag somnar dirr alltså! men först, måste jag se över mina besparingar kom jag på, har ju körlektion imorgon :$

PUSSVAH :-*

you know that I love you boy,

läste precis det här, fem intressanta fakta om kyssar

  1. Undersökningar visar att du använder i princip alla dina muskler i kroppen när du kysser någon!
  2. Vår hjärna är utrustad med ett par väl behövda elektriska superimpulser som gör att våra läppar kan hitta ett annat par utan problem i totalt mörker.
  3. Under en livstid så har genomsnittsmänniskan sammanlagt haft en 336 timmar lång kyss – som motsvarar 14 dagar.
  4. När vi kysser någon så släpps hormoner ut i kroppen som tar väl hand om din hud.
  5. under en kyss blundar 97 procent av kvinnorna medan endast 37 procent av männen väljer att inte titta.
lite intressant sådär faktiskt, istället för att träna kan man lika gärna ligga hemma och pussas, det är rätt nice faktiskt ! haha

PUSSVAH :-*

jag hade hoppats på något..

hej hopp
har kommit in i någon sorts härlig skolan-är-helt-okej-och-det-går-bra anda. har haft riktigt "roliga" lektioner idag, om lektioner kan vara roliga alltså. men började med både rättskunskap och engelska C och det känns som det kommer blir bra. engelskan kanske tar emot lite efter ett tag men jag ska sjöen ligga i! i år siktar jag på noll Gn, och en massa vg/mvg ist ! haha, har dock fått för mig att filosofi kan komma att bli ett G ämne då jag inte riktigt hajjar vad det är om eller något. men det ter sig ;$
nu när jag kom hem från skolan pluggade jag tills jag somnade med boken framför näsan. ååh jag älskar att somna så, man sover så jäkla skönt! blev dock ingen lång sömn, och tur var nog det, nu borde jag läsa lite körkorts teori så att jag inte hamnar efter lixom (!!) hade förresten min första körlektion idag, gick faktiskt helt okej! har två lektioner till inbokade och sen får vi se lixom :)

nu ryktas det om pizza, känns sådär, är inte så sugen, men det duger
PUSSVAH :-*


hoping I would find true love along the broken road,

jag döööööööööör !!!!!! först spelat världens sämsta match som jag inte ens orkar lägga energi på att tänka på, och nu inser jag att jag missade idol !!!!!!!!!!!!!!!!! alltså snälla, jag ÄR idol, jag kan inte missa första programmet. jag deppar sönder :((((

för övrigt har jag haft en awesome helg ! sånt gillar vi, dessutom älskar jag att vara med robert, så helgen kunde inte bli så mycket annat ;d

nu ska jag kolla om det går att kika på idol.se typ för annars tror jag inte jag går till skolan imorgon pga sorg ;$
PUSSVAH :-*

nothing compares to you,

har haft en riktigt jäkla tuff dag idag, psykiskt sett. börjar gå lite framåt nu hoppas jag..
men, skolan har varit helt okej, dock med långa lektioner hela dagen, det tar på en! haha, var även på banken och fixade så att jag kan ta hand om mina egna pengar nu, helt plötsligt blev jag vuxen lixom (!!!!!!!!!)
idag, har jag och robert 11 månader. 11 underbara månader med upp och nedgångar, men det viktiga är att jag älskar honom av hela mitt hjärta ! <3

men, dessutom så har min goa biatch äntligen fått sitt efterlängtade körkort! Jävlar vad duktig du är gumman!!!!!!!!! är riktigt stolt och glad för hennes skull! :D

nu ska jag chilla med lite oth innan träningen, är inte på något vidare plugghumör :$
PUSSVAH :-*


RSS 2.0