live to party,

åh vad mitt humör växlar idag ! haha, på botten igen. rätt segt, funderar starkt på att gå och lägga mig dirr och så. det skulle faktiskt inte sitta fel, men å andra sidan så kommer jag inte somna ändå xd haha, ständigt dilemma ! men det brukar lösa sig.

anyhow så ska jag inte sitta här och blega som den tönt jag är, utan jag ska göra något annat. så
PUSSVAH :-*

den största och den första dan' i mitt liv,

tralala, mitt humör har blivit aningen bättre trots allt ;d sorgen ligger kvar, men med tanke på att sommaren är lång (inte så, men ändå) så klarar jag mig nog ändå :) och när hösten kommer tar vi dom problemen då, riiight ? ;d
var och hämtade posten förut, och jag skrapade i fingret, så nu har jag as ont :( stackars mig, men förövrigt så fick vi amandas tack kort idag, hon är så fin den tösen !
och att bero på henne, så ska vi ner och kolla herrarnas match lite senare, hon jag och troligtvis louise. lär bli nice ! hoppas inte det börjar regna bara ;D haha ,

neh, nu ska jag draaaaaa mig :D
PUSSVAH :-*

I believe in you,

hej eller godmorgon ifall någon har vaknat nyss ;d
idag är det inte riktigt det fina vädret jag hade hoppats på, men då kan man passa på att vara inne och dega lite ist.
anyhow, trodde detta skulle bli en riktigt bra dag, en riktigt skön och rätt chill dag. men det vände. nu är jag inte ett dugg glad, och det känns som hela sommaren är förstörd. jah, jag är drastisk ! men det blir lätt så faktiskt..

men jag ska banne mig göra det här till den bästa sommaren någonsin, !


PUSSVAH :-*

som värmer när dey blåser kallt,

LISTA :D


1. Pratar du fortfarande med personen du kysste första gången?
tyvärr inte , :(
2. Har du sett din bästa vän gråta? jajemen,
3. Vad åt du senast? kladdkakesmet ;r
4. Har du fått någon komplimang idag? aa ;d
5. Har du varit med i en rättegång? jajemen ! men bara kollat på ;d
6. Är du polare med grannarna? polare är att överdriva, men ahrå ;d
7. Vilka länder har du bott i? sverige,
8. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? öhum.. igår tror jag, fast ne inte i rad... förrgår :D
9. Har du haft en stalker? nej det är jag som stalkar ju !
10. Minns du dina/din musiklärares namn? öh ja, har haft typ två st, så inte så svårt att minnas ;d
11. Hur bra är din syn? bäst !
12. Var är dina syskon just nu? troligtvis i sina rum och sover ;d
13. Vad var den senaste drömmen som du minns? att tobbe var en massmördare, och mörda alla, men sen i slutet blev han snäll (Y)
14. Vem ringde dig senast? louise kanske ;d
15. Vilken tid gick du upp imorse? 10.17 på pricken !
16. Vad ska du göra i helgen? lagfest, kanske grillkväll, annars chilla läget och slappa ;d
17. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg? du vet inte hur jag vill ha dig ;) <3 haha xd
18. Vem är den senaste kändisen du tog på? oh god, jag vet inte. johan kan jag bara hoppas på !
19. Vad finns i din bakficka? har ingen bakficka ;s
20. Vad gjorde du klockan 2 inatt? sov kanske, haha minns inte men xd
21. Vad är det första du gör på morgonen? går på toaletten och sen käkar, xd
22. vad ska du göra efter det här? välja film, se den och sen sova, eller sova dirr ;d


and the whole world stop spinning,

det är så jävla orättvist ! spanien är inte ens värda att vinna matchen. filmar som jag vet inte vad. vad i helvete gör dom på en fotbollsplan? dom kan ju inte ens spela fotboll :s och domarn är helt åt helvete precis som hela vm. så jävla töntigt. fattar inte ens varför jag ser på skiten. självklart att portugal inte har en chans när domarn redan har bestämt sig för att spanien ska vinna. det går inte vinna en match när dom andra har 12 spelare på planen. helt idiotiskt.

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!


så jävla dåligt är det. om portugal hade haft en ärlig chans, men ändå förlorat skulle jag inte sagt något. men det här är helt jävla stört ! aldrig mer vm.
det enda fina med matchen var coentrão, och hans underbara spel. gjorde världens finaste uppspel, jag är helt såld på pojken.
men spanien kan gå och dö någonstans, för dom kan fan i mig inte spela fotboll !

'cause we belong together,

tjaaaaaaa ;d nu är jag hemma igen och lär så förbli hela kvällen :r haha, vi ställde in träningen efter att det bara kommit 5personer som skulle träna. dåligt uppslutning, vet inte vad folk gör. rätt trökigt iaf, men bara att hoppas att det blir fler på torsdag ;d

ikväll blir det fotbolls vm ! årets match va fan :r portugal-spanien, och jag hoppas verkligen att portugal visar vart skåpet ska stå och sätter dit spanien så det ryker om det ! vore så himla skönt :D haha, men sen vet man aldrig, jag håller iaf tummarna (Y) ;d

nu ska jag baka något gott och ladda upp inför matchen :r
PUSSVAH :-*


jag diggar dig,

blä, idag är det nästan för varmt :( eller inte varmt, utan kvavt. det finns ingen luft lixom ;s as jobbigt. men men, nu ska jag byta om och sen ska jag till sjukgymnasten. trevlans, neeeeh inte i den här värmen men.. anyhow, och efter det ska jag kolla träningen, så det blir la chill ! :)

PUSSVAH :-*

Sometimes I'm gonna have to lose,

gutten morgen ! ligger i sängen och har inte orkat ta mig före något, men det blir det väl ändring på snart. har en såndär anticimex (stavning?) gubbe här just nu och han kollar runt hela huset, hah känns stabilt.
senare idag blir det sjukgymnasten ! och det ryktas om att jag ska få börja med utfall, mumma ! :R jag hatar det egentligen, men det bevisar ju att det går riktigt mycket framåt. we like (Y)

men hepp, nu ska jag slänga på mig ett par shorts och en annan tröja, och sen ska jag ut i solen :r


midsommar bild ;d


PUSSVAH :-*

Take me in into your darkest hour,

sköööön dag ! hah fick med mig både lojs och hanna in till skara och det blev glass på donken, mumma ! :RR sen när vi satt på bussen hem bestämde vi att vi skulle ta ett kvällsdopp oxå. så vi ringde till emelie och kolla om hon ville dra med, vilket hon ville ;d så vi tog mopparna till flämslätt och jag tog årets första dopp! inte direkt kallt i vattnet, men när man kom upp sen xd haha, men det är mys ! sen åkte vi hem och lämna hanna, för tösabiten ska ju upp till gbg imorgon, poor girl, men lycka till ! (a) och vi andra åkte hem till mig så jag fick byta om, och sen drog vi hem till emelie. så satt vi på deras altan i några timmar och tjöta. ni vet, sånt vi är bra på ;d
anyhow grejt day ! och imorgon är det tisdag :D

PUSSVAH :-*

om ett par veckor är det vi,

alltså, jag har ett litet dilemma.. jag är as sugen på ett kvälls dopp, men samtidigt så jädra sugen på donken glass!!! what to do? och jag vet att det inte är kväll än, men jag tar det ju ikväll isf xd aja, så nu står jag i valet och kvalet, vet inte vad jag ska göra.. men först ska jag hitta någon som vill följa med, och då kan ju den välja :D annars så blir det väl inget av det kanske :o återstår att se :D

PUSSVAH :-*

bara du och jag, en skön sommardag

blö, ligger och tycker mest synd om mig i hela världen, för jag mår bajs illa :( inte alls kul! hade tänkt göra en hel del idag, men får väl strunta i det. men en positiv sak är iaf att jag hann styrketräna lite innan jag började må illa, och det gillas starkt ! börjar bli äckligt otränad, och det är inte alls kul om jag ska va ärlig. har hur mycket som helst att ta igen då när jag ska börja spela igen, not so funny bunny. men, det finns dom som har det värre ! det gör det alltid ;)

haha, men nu ska jag nog lägga mig i solen och tycka synd om mig själv. då blir jag iaf brun samtidigt ;d
PUSSVAH :-*

and the world will smile with you,

har fått träningsvärk i min högra arm ! och vad har jag gjort för att få det lixom, ? har ju inte gjort något på typ sjuhundraelvatusen dagar ! känns inte så bra om jag ska va ärlig... xd haha, anyhow, har suttit och funderat på en sak, visst är det konstigt att när man väntar på att någon ska logga in på msn eller så om man behöver/verkligen vill prata med den personen, så loggar den aldrig in :o men annars är den inne jämt ;s galet sjukt mina vänner, och galet tråkigt. men men, life goes on :D om det är viktigt (vilket det inte var) så får man väl försöka få tag i den personen på andra sätt helt enkelt ;)

haha, men ne, nu har jag försökt få mig själv att sova i lite drygt tre timmar, kanske är sä dags nu faktiskt. lär ju behöva't om man säger som så ! :D



PUSS&GODNATT :-*

I don't wanna close my eyes,

didido vilken dag ! :D började med att malin väckte mig halv 12 för jag skulle städa klart och hinna käka innan jag begav mig till lundsbrunn för match. nice price, matchen gick inte alls bra spelmässigt, men 3-3 och lundsbrunns första poäng är tagen ! man kan inte annat än jubla trots eländet till spel. anyhow, senare bar det av till franssons och så åkte vi till köket och käka, systrarna, tobbe, philip och jag. ännu mer nice price, för jag har känt för tjockis mat såååååå länge verkligen ! haha, och sen har resten av dagen spenderats där.
det är ju trots allt mitt andra hem ;D haha,

men så är det.. nu funderar jag på att lägga mig och kolla på en film och sen sova, har en del sömn att ta igen från helgen så.. haha :D

PUSSVAH :-*

aujourd'hui/today/idag

mina kusiner kom hit vid halv 7 imorse och då hade jag inte gått och lagt mig, så med andra ord satsade jag på att dygna. jag har nu varit vaken i lite drygt 38 timmar, börjar känna mig lite smått sleten.
iaf, sen kom linda och sebbe och alla kvarvarande folks lämnade placet och jag åkte med linda och sebbe för att fira lucas. 4 år redan, tiden går fort. efter det åkte vi ut till mor och far i husvagnen och käkade och grejade lite och så. mys pys. sen kom jag hem bytte om fort som attans och hämtade min cykel hos emelie ;) nice price ! så hon och tobbe följde mig en bit, och sen cyklade jag själv resten. höll på att pissa på mig så rädd var jag, det var ju fullmåne, och det var inte alls länge sen jag såg fredagen den 13de. haha kul säger jag ! (Y) not :D

nu blir det alldeles strax sova så,
PUSS&GODNATT :-*

yesterdays day,

tjodilo :D hade en ganska toppen midsommarafton och jag lyckades lämna mitt eget hus i precis rättan tid för att slippa dramatiken, haha jag har känsla för sånt ! ;)






Bilder tagna från ingen mindre än Hallbäckarn her self ;d

PUSSVAH :-*

we fight, we break up,

nu ska jag fixa iordning mig, och sen ska jag åka till mormor och käka. mumma och chill att slippa göra mat själv (a) hihi, så måste jag tydligen uppdatera min data med, gaah jag hatar den där grejen. men lika bra att den får fixa det när jag inte är hemma xd haha
vi hörs


jag bjuder på den här bilden hörrni !

PUSSVAH :-*

it's time to let you go,

and now I'm saying godnatt. haha skulle sovit för en timme sen egentligen, men vad sjöen. bättre sent än aldrig som jag säger. imorgon väntas först käk hos mormor&morfar och sen lite partey antar jag, så det är lika bäst att vara utsövd ;d



PUSSVAH :-*

heaven is a place on earth,

jag dör. har suttit i över en timma och inte gjort någonting. förutom att jag käkade upp alla mina vindruvor. grejt (Y) haha, nu funderar jag starkt på att gå över till glassen. mat är överskattat ! iaf när inte mamma är hemma :$ anyhow, planerna för imorgon börjar klarna något här faktiskt ! och det gillar vi staaaaarkt ! (Y) haha
neeeh, glass vare ! :D
PUSSVAH :-*



not sure what it means,

sitter och dunkar musik, samtidigt som jag kollar fotbolls vm och försöker städa iordning lite. jah ni kan ju själva gissa hur det går om man säger så.. haha, anyhow så har jag typ städat klart ändå så det är rätt chill.
dagen idag har spenderats hos lojs först och vi drog en repa förbi skolan och träffa hanna tjöta lite medans hon jobba och sen kom hon även hem till lojs. trevligt trevligt, för alla utom mig, eftersom båda två var trötta och griniga, så jag drog med emelie hem ist :o haha , sen var det träning och det var rätt chill !
jag totaly älskar vädret som är just nu! haha, det gör lixom hela dagarna lättare och roligare :D

men hepp, borde göra klart det sista så jag får sova inatt iaf. tabbade mig ju lite tills på lördag, så det blir bara att dygna imorgon, så jag lär ju behöva sömnen idag ! :D haha

PUSSVAH :-*

thought you always would be mine,

jag dör vilken bra uppdatering jag hade igår:D haha, får väl se om den blir så mycket bättre idag dock xd igår iaf så drog jag till lojs vid 3 sen kom H och vi greja lite gjorde mest ingenting osv, sen vid 7 halv 8 någon gång så drog vi till stjärnan her self och den nya 18åringen emelie såklart ! :D och där körde vi lite sanning konka och grejer, myspys, sedan drog vi hem till lojs då emelie hade bestämt sig för att bli full, haha så det blev lite dricka där, och ännu mer sanning konka. rätt nice vill jag lova :D vi somnade väl vid 4 någon gång tror jag, och sen vakna vi vid 9 imorse för det är så fucking varmt i louises rum! jag dör... så är lite smått trött nu, men sånt man får ta :) sen/snart? ska jag ta cykeln in till lundsbrunn och till louise igen, och så ska jag tvinga med henne att cykla runt skolan xd haha jag har ju inget bättre för mig, så varför inte lixom ;) haha , aja ne, ska kolla om vi ska käka först så

PUSSVAH :-*


jag är så mycket starkare,

nu har jag raderat lite musik från min mobil som inte funkar att radera på mobilen, utan man måste sätta i den i datan för att få bort dom xd haha, lite små sjukt sådär, men det är ju min mobil vi pratar om så. iaf så, nu har solen äntligen börjat titta fram, vilket är ruskigt bra ! så nu ska jag nog ta tag i mitt liv och gå och duscha, men först käka tydligen. och senare beger jag mig mot lojs och sedan vidare för att fira stjärnan her selfsom fyller 18 ! :D rätt chill i dill, yepp ! (Y)



PUSSVAH :-*

and he said hello,

jag dör. såg precis fredagen den 13de del 2, haha fy fan. det var ju en sak att se den med hanna, men nu såg jag den själv. stort misstag i am telling you. nu lär jag ju inte våga sova på typ en timme, och då har jag ändå kollat cougar town i typ 40 min efter ;s men det är chill i dill :D haha, ska nog dra några avsnitt 2½ men när jag ändå håller på!

PUSSVAH :-*

I would do anything for love,

Har lite galet tråkigt, såhär kommer en lista ;d


BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
varje dag och hela tiden :r
Titta på dig själv i spegeln:
lite svårt att undvika den du :o
Gnälla:
beror på vilket humör jag är på ;d
Skrika:
inte direkt ;s
Sova: ÄLSKAR att sova
Ha ångest:
inte direkt, fast jo när det är skola ifs..
Skada dig själv med flit:
tro't eller ej men det är faktiskt inte med flit :o
Ta mediciner du inte borde ta:
ne men tydligen måste jag just nu,
Vilja dö:
inte direkt, men det finns ju vissa dagar man bara inte orkar mer,
Drömma mardrömmar:
beror på vad man menar med mardrömmar ;)
Drömma sexdrömmar:
faktiskt inte ;d
Ta droger:
försöker trappa ner :o
Försöka vara annorlunda:
förut gjorde jag, men nu behöver jag inte ens försöka ;D
Klä dig i svart:
aldrig helsvart !
Gå till kyrkan:
bara när jag måste
Gå i skolan:
tyvärr, fast nu är det ju SOMMARLOV! :R
Röka:
usch neeeh , +0(
Ha sex:
brukar ? haha, jag menar, det är ju en klar fördel om man har pojkvän för att kunna säga att man brukar ha det eller jag vet inte men?
Ljuga:
helst inte
Hata folk:
ja men mest tyst för mig själv, och bara en liten stund xd
Lita på folk:
beror på who it is

VEM:
Saknar du:
bra fråga hörru ! ganska många, så jag tänker inte nämna några namn :)
Vill du döda: not going to tell ya :J vet inte om det är någon nu förresten ;ss xd
Rörde dig sist:
rörde... kanske hanna, eller pappa, haha jag evt inte brukar inte lägga sånt på minnet xd
Vill du slå:
är inte så farligt våldsam faktiskt :$
Kysste dig sist:
haha, jag tror vi skippar att berätta det ;d
Vill du kittla:
öh någon som är jätte jätte kittlig för det är roligast? :D
Kramade du sist:
först tänkte jag säga hanna, men jag tror banne mig det var lena ! :o
Vill du prata med:
:$
Skrek du på sist:
probably malin, det är bara hon som kan få mig så sur nu för tiden ;s
Vill du vara som:
Emelie har jag för mig :$
Sårade dig sist: venne, typ oscar? eller beror på hur man menar med sårar men, ;s
Vill du bli galet full med:
believe it or not, men KK ! haha hon är skönast när hon är full :D
Gjorde dig riktigt glad senast:
senast, var nog hanna eller något :D
Fick du sms från senast: jag vet inte, för det är någon random kille som jag inte har en aning om vem han är eller hur han fick mitt nr ;s xd
Ringde dig senast:
mor min :D
Är vackrast på jorden:
ehm, vackrast var svårt. men cristiano ronaldo är snyggast iaf :D

HAR DU:
För många vänner:
omöjligt att få för många av,
Förföljelsemani: yes ! jag stalkar hallbäck ju :r
Tvångstankar:
inte så farligt stora ;d
Någon annan psykisk sjukdom:
njae, downs enligt lojs då, men det är inget psykiskt ifs... så ne :D
Någon fysisk sjukdom: aha här skulle jag skriva det (I) downs då ;)
Någon skada:
jah för sjöen ! men den ska ju vara lagad nu så det får jag hoppas :D
Färgat håret:
några gånger dårå ;d
Brutit några ben: Otroligt nog inte !
Några piercings:
bara öronen
Egen dator:
si seniõrita ;d
Bra självförtroende:
beror på vad det gäller, :)
Kysst någon: neh, dom har kysst mig :J
Haft sex:
m,ja :)
Köpt kondomer:
faktiskt inte,
Tagit nakenbilder:
nope ;d
Sagt jag älskar dig till någon idag:
ah, eller, skrivit, men det är samma sak :D
Bjudit ut någon: faktiskt inte :o
Varit kär:
det har hänt !
Dumpat någon:
ja, men sen ångra jag mig och så blev vi tsm igen xd räknas det ändå?
Stulit någonting:
njae, asso isf från mamma eller malin eller något sånt, men inget stort
Lämnat landet:
jah, men inte för att jag har vart tvungen xd
Tuttat eld på nått:
eldade nästan upp mormors utesoffa :$ det var lite pinsamt men :D
Gjort något olagligt:
kan ha hänt ;$

HUR:
Går du:
framåt,
Svarar du i telefonen:
hallå? eller, hej det är emma,
Fördriver du tiden:
beror på vilken tid :D
Mycket pengar har du:
haha inte ett ruttet öre ! det är mammas pengar just nu xd
Tjänar du pengar:
studiebidrag :$ och, hjälpa till hemma ;d
Ofta diskar du:
nästan aldrig, hört talas om diskmaskin? det har iaf jag ! ;d
Ofta städar du: alltför sällan tyvärr, men när jag gör det så blir det ordentligt !
Många stör du dig på:
för många för att räkna xd
Ofta träffar du din familj:
every day,

TROR DU:

Att du kommer bli något:
jah, om jag verkligen bestämmer mig för det så ;d
På gud: nej, men på kråkan ;d
På rymdvarelser:
fast ne, faktiskt inte ;s
Att folk tycker om dig:
ne det vet jag ;)
På ett liv efter detta:
tveksamt,
Att fiskar kan tänka:
Jah, men jag tycker inte att dom är allt för begåvade för det ;s
Att du kommer leva länge:
totaly ! jag ska ju för sjöen spela fotboll tills jag blir 70 och sen ska jag bli proffs tränare, sen ska jag bli pensionär, och sen ska jag leva som pensionär och sen ska jag dö :D


BRUKAR DU:
Peta dig i näsan:
Ja när jag har äckelpäckelnäsblodsskorpor däri, men det tar emot!!!
Titta på dig själv i spegeln:
Jo, på senaste tiden tittar jag i spegeln FÖR ofta...
Gnälla:
Ja
Skrika:
Ja, det med!
Sova:
Ja, ibland sover jag faktiskt väldigt länge!
Ha ångest:
Ja, för ofta
Skada dig själv med flit:
Inte nu längre!
Ta mediciner du inte borde ta:
Ehh, nej det räcker med mina 318 piller jag tar varje morron (okej, 318 var en överdrift?.)
Vilja dö:
Nej, inte nu längre.
Drömma mardrömmar:
Ja, väldigt ofta
Drömma sexdrömmar:
Haha, ja men det är högst ofrivilligt!
Ta droger:
Inte frivilligt!
Försöka vara annorlunda:
Haha, jag behöver inte försöka. Jag ÄR annorlunda!
Klä dig i svart:
Jag har ju några svarta plagg men jag klär mig aldrig i helsvart.
Gå till kyrkan:
Nej, inte nu längre
Gå i skolan:
Ja
Röka:
Nej, inte nu längre
Ha sex:
Brukar vet jag inte men... Kanske snart ;P
Ljuga:
Jo
Hata folk:
Nej, inte direkt
Lita på folk:
Nej? Det är en sak som tar tid!

VEM:
Saknar du:
Alltid farfar, just nu är det nog bara PC
Vill du döda: Nej tack, helst inte!
Rörde dig sist:
Rörde som i RÖRDE? Isf var det PC
Vill du slå:
Det tänker jag inte tala om!
Kysste dig sist:
PC... hihi
Vill du kittla:
PC, för att hämnas. Men det går aldrig?
Kramade du sist:
Hjärtat tror jag
Vill du prata med:
Nån som kan förklara
Skrek du på sist:
Haha, jag skrek massor på träningen
Vill du vara som:
someone I used to know
Sårade dig sist:
Jag själv, #11 och mamma ligger nog på delad första plats
Vill du bli galet full med:
ingen just nu
Gjorde dig riktigt glad senast:
Prince Charming (han sa att det faktiskt kändes som att han skulle sakna mig)
Fick du sms från senast:
Prince Charming
Ringde dig senast:
Millan
Är vackrast på jorden:
Men... Jag säger pass!

HAR DU:
För många vänner:
Kan jag inte påstå nej.
Förföljelsemani:
Verkligen inte
Tvångstankar:
Ibland
Någon annan psykisk sjukdom:
Inte nu längre
Någon fysisk sjukdom:
Jorå
Någon skada:
Jo
Färgat håret:
X antal gånger!
Brutit några ben: Jo, två stycken
Några piercings:
Öron och tunga
Egen dator:
2 stycken
Bra självförtroende:
tyvärr inte
Kysst någon:
Jo, det har jag!
Haft sex:
Jag har lärt mig att det är skillnad på att ha sex och att ha samlag..... Men ja!
Köpt kondomer:
Nej
Tagit nakenbilder:
nästan
Sagt jag älskar dig till någon idag:
nej
Bjudit ut någon:
ja
Varit kär:
jag tror det
Dumpat någon:
ja
Stulit någonting:
nej, det tror jag inte
Lämnat landet:
jo, fast bara för semester
Tuttat eld på nått:
mjo, eldade upp minnen när vi var yngre
Gjort något olagligt:
japp

HUR:
Går du:
Jag sätter den ena foten lite snett framför den andra och sen fortsätter jag så...
Svarar du i telefonen:
Det beror på vem som ringer... Är det cactus svarar jag "Lime"...
Fördriver du tiden:
det beror på humöret
Mycket pengar har du:
ganska lite
Tjänar du pengar:
CSN
Ofta diskar du:
När jag måste
Ofta städar du:
Ofta, eftersom jag fäller MASSA hår
Många stör du dig på:
Alldeles för många förmodligen
Ofta träffar du din familj:
Mams och paps varje dag typ. Brorsan lite då och då

TROR DU:TROR DU:

Att du kommer bli något:
jag kommer väl alltid vara något?
På gud:
näe, inte riktigt
På rymdvarelser:
haha, självklart
Att folk tycker om dig:
inte alltid, men ja
På ett liv efter detta:
kanske
Att fiskar kan tänka:
jag är fisk och jag tänker!
Att du kommer leva länge:
nej


and I don't know wich side to buy,

sitter och är döden trött. haha life isn't easy ! städade av bänken jag har allt mitt smink på lite grand förut, nu är den skit fin I swear ;d sen så drog vi iväg till träningen och dom hade fys pass, mumma vad det behövdes ! haha och det är i dom lägena jag njuter av att kolla på ;) haha, fast trots det underbara vädret som har vart så började det blåsa något enormt när jag satt där nere, och hej vad kallt det blev ! så nu försöker jag fortfarande få upp värmen, går ju sådär, men jag överlever. kom på att jag kunde ju faktiskt sätta mig under täcket och då blev det genast varmare :D

men nu ska jag kolla vm :J
PUSSVAH :-*

and now we're standing in the rain

shittan brittan idag har jag hunnit med en hel del ! först sjukgymnasten, och det går framåt ;d sen åkte jag och lojs till stan och skulle se om vi hittade något till emelie. köpte en mascara till mig själv men annars så hittade vi inte mycket. sen tog vi bussen till skara och fixade lite små saker ;D haha, och sen blev det marängswiss (stavning?) på donken, mumma ! nu sitter jag här och funderar på varför jag inte är ute när det är så underbart väder ute.. men så kom jag på att jag måste fixa lite här inne, och jag ska ändå ner till träningen sen och då är jag ju ute :D


schtek med hannas mössa ;d haha bjuder på den söta bilden !


PUSSVAH :-*

the way you move aint fair you know,

har haft en chill dag med fotbolls vm hela dagen. men mumma på det va ! :d haha, sen har vi även vart och grattat farfar som fyllde år i lördags, trevligt trevligt säger jag ! och nu har jag nog tänkt att dra mig tillbaka och kanske sova, då jag faktiskt måste ställa klockan imorgon igen. dumma sjukgymnastik... haha nej jag ska inte klaga, det är bra att det finns och det kommer ju hjälpa mig, men är inte alls sugen på att behöva gå upp tidigt :( aja whatever, ska fixa iordning mig och sen kolla film och sova tror jag :)

PUSSVAH :-*

mínima para o que eles são bons!

åååh fy fan vad bra dom är ! första halvlek var lite ringrostig, i know. men i andra halvlek kommer dom in och leker ut nordkorea ! haha så jävla fint så det finns inte. oklanderligt spel, och min stjärna har helt klart hittat formen igen (a) aaaaw, haha jag är helt kär i hela laget, det är så underbart att se dom spela, och det där fattar ingen som inte total älskar fotboll som jag :$ hihi 7-0 iaf ! det kallas utklassning ;d 7-0 i en vm match ! haha det är så jävla fint.




PUSSVAH :-*

hon är flickan,

haha det blev matchen tillslut :$ började städa lite i mitt rum, och så orkade jag inte cykla in till lundsbrunn samt att jag inte har pratat med lojs, så det fick helt enkelt bli mitt älskade portugal. mumma vad snygg vänsterbacken är ! haha, så nu vet ni det ;r för övrigt tror jag det var ett klokt val att stanna hemma och städa, för annars kommer jag få städa ihjäl mig på torsdag xd haha :D ska koncentrera mig på matchen nu :)



PUSSVAH :-*

I had to let him go,

godmorgon ;d höhö, idag tror jag allt att det är fint väder igen! detta gillas starkt :r fast har ännu inte bestämt hur dagen ska spenderas ;s haha, från början skulle jag och lojs cykla runt och runt och runt och runt skolan, bara för att hanna joibbar ;d haha, men sen så kom jag på att portugaaaaaal spelar ju om två timmar, och jag vill ju inte missa det ;ss hah dilemma, svar jaah ! :D menmen , dte löser sig.
ska göra mig iordning nu iaf ;d

PUSSVAH :-*

must be the season,

blö för första gången någonsin under detta vm har jag blivit riktigt irriterad ! haha, plätt lätt att jag tror att brasilien kommer vinna och jag vet att dom är det bästa laget. och jag vet att typ alla lag har as stor respekt för dom, men jag menar om enda sättet att komma in i matchen är att filma och se till så att en spelare blir så jävla orättvist utvisad, då fattar jag inte vad i helvete man gör i vm. haha det där blev lite krångligt, men skit samma. och domaren sen, han ska vi inte ens tala om. hur i helvete kunde han bli proffs domare? ;s seriously ! världen behöver söka hjälp för sina äckligt dåliga lag och domare !

för övrigt spelade vi oxå match förut. och det var rätt drygt! vi hade matchen, vi hade spelet, och vi hade chanserna. men dte ligger en förbannelse över oss, vi kan inte sätta våra chanser, och så släpper vi igenom en gång och då sätter dom den. det är så trökigt ! resultatet blev iaf 5-2 till slut.. speglar inte matchen, men våran vanliga otur !

nej nu ska jag dryga sönder på min msn som inte fungerar, kolla någon dålig film och tagga portugals match imorgon!



PUSSVAH :-*

it's been too long since,

hade en as sjuk dröm inatt, om att jag skulle byta till bf och gå om ett år, så fick man gå en dag på prov och det gjorde jag. men då var det typ en person där som jag absolut inte tycker om just nu, och så skulle jag smsa och berätta det för louise, men då var lärarna på bf as dryga och tog min mobil och massa skit, så det slutade med att jag gick kvar på samhäll ändå för jag var "för bra" för bf tyckte jag xd haha helt insane. och så fick ni lite intressant info om vad mina drömmar innehåller xd
uuusch, flera dagar i rad har jag drömt om folk som jag inte alls vill tänka på, och det är riktigt jävla äckligt jobbigt. men så är det antar jag ;d



nu blir det duschen
PUSSVAH :-*

bom-di-clap-di-clap

tror allt att det är dags att dra mig nu ! haha, har haft en riktigt go kväll med mina favortier :r först blev det käk på donken, sen ett strög i skara lite random, och sen hem till hallbäck för mys med film och godis. mumma säger jag ! dock när jag kom hem med bussen till lundsbrunn så lovade malin att hämta mig, vilket hon även gjorde ! men med i bilen satt två lite halvt dragna människor. haha rätt kul vill jag lova ! så när jag kom hem så fick linus mig att kolla på saw 2 oxå. jag hatar egentligen dom filmerna, men med tanke på att jag hade dåligt samvete för att jag har lämnat honom ensam hemma två dagar i rad, så satt jag snällt och kollade med honom. haha life isn't easy always. men vad gör man.
tror jag ska kolla ett avsnitt cougar town, och sen sova !

*och vet ni en vacker dag ska jag bli bra på att ta kort när jag gör något, men tills dess får ni föreställa er en bild här*
PUSSVAH :-*

you're out of my life, or at least I thought you were ..

usch är sådär jobbigt trött som man kan bli ibland ni vet? haha, somnade ju vid 4 i natt som sagt, och så vaknade jag vid 12, så man tycker ju ändå att 8 timmars sömn borde gjort någon nytta. men icke, tyvärr så minns jag min dröm så väl, och det är ett ganska kraftigt bevis på att jag sovit dåligt. haha underbart, hade hellre glömt bort den här drömmen, riktigt äckligt jobbigt att vakna och inse att det inte hade hänt. haha life goes on !

ikväll blir det mys med mina girls, vilket är underbart har inte träffat vissa av dom på en vecka och dte är waaaaaay to long since. haha nu ska jag ta mig något och äta och nog powernapa lite :D


ganska sådär lagom pigg faktiskt
;d

PUSSVAH :-*

is it too late to say I'm sorry ?

orkade inte uppdatera inatt men här kommer en uppdatering om gårkvällen :D
jag fick med mig hanna ner till pizzerian i lundsbrunn och jag tryckte i mig en hel kebabsallad, efter det bestämde vi oss för att vi skulle dra in till skara och köpa glass på donken, eftersom det är as chill extrapris på alla mcflurrys nu! mumma, så vi lånade f-kort av lojs och så tog vi halv 9 bussen in till skara och jag, tjock som jag är, köpte två glassar och mumma vad gott det var! sen så ströga vi runt lite i skara i väntan på bussen, men det visade sig att manlin och dom skulle åka i passande tid så vi åkte med dom. träffade även på coola sändrie i skara B-) nice price ! när vi kom till lundsbrunn igen så hämta vi moppen hos lojs och sen åkte vi till franssons där jag skulle låna en film, det slutade med att vi åkte därifrån med 14 filmer, haha det var inte dåligt ! och sen lura ola i oss att vi var tvugna att tuta och skrika när vi åkte förbi kyrkogården, haha och det gjorde vi såklart! stackars folk som låg och sov men! haha, sen kollade vi på fredag den 13de och Män som hatar kvinnor, fram till kl 4 ungefär ;s haha NICE KVÄLL ! thank you hanna darling, I löööööve you :*



nu blir det fotbolls vm :D
PUSSVAH :-*

there got to be a reason,

fy faaaaaaan vad underbart ! haha usa vände 2-0 till 2-2 rätt jädra chill ! bara hoppas på engelsk vinst senare :r haha, nu är jag galet hungrig eftersom jag lixom har skjutit upp ätandet hela dagen. så nu ska jag försöka lura någon att följa med mig och käka pizza :$
CHILL ! :D

kolla vilken söt bild jag fick av lojs igår förresten ! ;D
PUSSVAH :-*

I am lost without you love,

blö. mitt magont blir inte bättre av en jävla mensverk. seriöst att söka för't var något utav mina i särklass sämsta idéer någonsin ! varför klaga på att inte ha mens, det var as gött ju -.- aja inte lätt att alltid vara smart men.
anyhow. nu har jag beskådat något så helt jävla insane så det finns inte. först serbien som vinner över tyskland, och sen slovenien som leder med 2-0 över USA ;s asså jag förstår inte vart världen är på väg. och guuuuuuuuuud vad jag saknar att spela fotboll ! och gud vad jag mår illa efter att ha tjockat i mig en hel kladdkake smet. inte heller detta var ett av mina klokare beslut. men vad sjöen. gott var det iaf !



nej nu blir det att se andra halvlek Slovenien-USA. kom igen USA !
PUSSVAH :-*

I don't wanna run away,

faktiskt så har jag så jävla ont i magen just nu! vaknade kl 6 imorse och höll på att dö, vid halv 8 bestämde jag mig för att ta en alvedon och försöka bli av med det. det hjälpte dock inte, men det lindrar lite iaf. så jag har inte riktigt lika ont längre iaf. dagen idag lär bli lugn lugnare lugnast ! haha, moder och fader åker ut till husvagnen så det blir lite lonely här sen antar jag. men det kan va skönt det oxå. haha :)

aja ne, hanna montana på tv, och det är kul !



PUSSVAH :-*

every step I'm taking,

seriously ! klockan är 2 och louise sover sen länge sen, men själv har jag knappt en tanke på att sova. haha är faktiskt inte alls trött, och jag känner inte för att sova. så what to do? sitter och slö pratar med folk på msn ist, och det kan ju vara ganska så trevligt. kan man ju tycka alltså.
förresten är det fredag imorgon, vilket påminner mig om att en vecka av sommarlovet snart har gått. usch, bara nio och en halv kvar tror jag ! ångest. haha fast om man inte tänker på det så går det ganska bra faktiskt ;D

nej men, borde kanske sova trots allt. ska ju ändå orka gå upp imorgon..
haha vi får se hur det blir,
PUSSVAH :-*

I want you so badly, it's my biggest wish !

tjalol :D kom hem för ett tag sen efter en skön dag i solen hos lojjjjjjs :D mys pys vill jag lova ! nu väntar jag på att tha franssons ska komma och hämta mig, eftersom mina kära föräldrar glömde bort mig. (igen.) så dom åkte iväg båda två med, *trumvirvel* sara. är någon förvånad? neeeeeeej :D men det är chill, dom fick nog lite dåligt samvete iaf, och dom löste det faktiskt. naaw (a) haha, nej nu ska jag ta mig något och käka. troligtvis glass, för det har jag bara ätit två st idag ;s lite snålt va ? haha :D



PUSSVAH :-*

would you meet me halfway?

il fait tres tres tres beau aujourd'hui ! haha :D med andra ord, det är för jävla underbart väder idag, igen, och jag verkligen älskar det ! idag tror jag att dagen ska spenderas med mina sötnosar lojs och vikkan, får se vad vi hittar på, för det var inte helt bestämt ;d men i vilket fall lär det bli greeejt (Y) haha :)
ååh är på riktigt soligt humör idag, mumma på dagen !

PUSSVAH :-*

I fell in love last night,

nu tror jag seriöst att jag ska kolla ett avsnitt cougar town, och sen sova. haft en rätt chill dag idag, mest åkt bil faktiskt. men ibland är det värt det. nu är stygnen borta och det är riktigt skönt! får dock inte bada, eller sola än pga ärren, men vad sjöen. bada gör jag ju ändå inte, och ett litet plåster över ärren så är det fixat ;d haha :)
doktorn sa för övrigt att det var jätte stabilt och att det såg riktigt bra ut, WE LIKE ! :D aaw, blev verkligen på bra humör då. fast sen kollade jag fotbolls vm och saknade att spela fotboll, och insåg att det är nästan tre månader kvar tills jag kan röra en boll seriöst. buhu, då blev det lite sad face faktiskt.. men å andra sidan så har jag klarat ett år, så varför skulle jag inte klara tre månader nu, när jag vet att jag verkligen kommer kunna spela sen? så det gäller att tänka positivt, and that's what I do.

okej, nog med svammel känner jag. nu blir det cougar town !


naaw, hitta en söt bild från holland 2007 tror jag bestämt ;d
haha, wounderful times, that's all I can say :r


PUSS&GODNATT :-*


säger du att du är min vän, så är du kanske det

har fått den där låten "den bästa dagen" i huvudet, och det går inte få ur den, så nu sitter jag och lyssnar sönder på den ist xd haha, klockan är typ 20 över 11 och jag tror att jag ska käka snart, för lite efter ett väntar en 1,5timmars lång bilresa upp till örebro. UNDERBART när det är så fint väder ute! vem vill inte spendera en sån här dag i bilen lixom ?:RR haha, nej men jag ska väl inte klaga. när stygnen är borta kan jag ju bada och så. HA HA dagens skämt, det kommer jag knappt göra ändå. men ni fattar poängen ;d


bye disgusting patches ;d


nu ska jag fixa mig lite och så troligtvis käka (om pappa får bestämma)
PUSSVAH :-*

I'm everywhere I need to be now,

ååh är på ganska toppen humör just nu faktiskt. efter mitt sjukgymnasten besök förut så kunde inte humöret bli annat än toppen (Y) slipper kryckorna, får börja cykla och nu har jag kunnat utöka övningarna, samt lagt på lite mer tyngd. med andra ord, det går riktigt jädra mycket framåt ! plus att imorgon ryker stygnen, och det ska bli så jädra skönt att slippa mina äckliga plåster och allt krångel vid duschandet ;s chill i dill ! och som grädde på moset så vann även brasilien sin öppnings match idag, och nya cougar town avsnitt har kommit ut ! alltså jag tror inte den här dagen kan bli bättre ! :D



PUSSVAH :-*

Said I wouldn't call but I lost all control and I need you now,

har ganska exakt precis kommit hem från träningen, och jag tackar för att det är fint väder så jag iaf slipper frysa när jag sitter och kollar ;d haha , dagen idag har spenderats med underbaringen Hanna, greeeejt säger jag (Y) och alltid mega mys :) haha,
för övrigt så tycker jag att det är underbart att solen har letat sig tillbaka hit, och jag tänker nog faktiskt njuta ganska rejält av den här sköna kvällen, tillsammans med lite fotbolls vm ! ;r



PUSSVAH :-*

nothing will break me now,

blusch, känner att jag har gått upp lite för tidigt för att det ska vara sommarlov idag. ska ju dock till sjukgymnasten så jag var så illa tvungen. men så kan det vara ! just nu sitter jag och funderar på vilken tröja jag ska ta på mig, haha riktigt svårt val ;) tsssssss, snart kommer iaf farfar och så ska han köra mig, så det gäller väl att jag är klar då.

PUSSVAH :-*

say you want the same thing too,

rätt jädra underbart med fotbolls vm måste jag säga ! haha det är något man kan sitta och glo på hela dagarna om man inte har något bättre för sig. ikväll spelade italien - paraguay, dock en ganska seg match som, precis som alla andra matcher slutade 1-1. trökigt ! men vad sjöen, imorgon är det portugal och då jävlar ;rrr haha :D
nu ska jag dra mig tillbaka med några filmer tror jag. imorgon ska jag till sjukgymnasten kl 11 så det blir att ställa klockan, och då är det lika bra att jag lägger mig tidigt ;d

t

PUSS&GODNATT :-*

i just can't get enough,

trots att vädret är riktigt mycket (nnnnnnn) just nu, så tänker jag nog följa med mor och far min och handla, och sedan kika match. malin som ska spela och det var länge sen, så tänkte suporta henne lite, för att göra allt lite lättare för henne ;) haha verkligen xd men iaf, det är nog dagens händelse idag :o nice price, ska ta på mig lite varmare kläder och fika, sen åker vi ;d



PUSSVAH :-*

det hörs musik, vem kan sitta still ?

blir lite galet förvirrad på vädret idag! först var det sol och jätte fint, men nu är det monligt och börjar snart att regna ;s helt sjukt. men men, hann trots allt njuta av solen i en timme eller något, så det var rätt chill i dill, haha ;d men nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, så det blir troligtvis lite tv :D hah totally spies, we like (Y)

PUSSVAH :-*


when you know everything's gonna be alright,

måndag och sovmorgon, man bara måste älska sommarlovet ! haha, ligger och kollar magi på waverlyplace, riktigt bra ! haha, det är det jag har saknat mest med sommarlovet, att kunna sitta och blega på disney all day long lixom ;d hihi, och idag ska jag nog bara chilla läget och göra ingenting faktiskt.
u n d e r b a r t ! :D



PUSSVAH :-*

det här ska bli den bästa dagen i mitt liv,

uuuuusch, matchen förut var så jävla orättvis ! hatar seriöst våran otur med domare. om det inte hade varit för den så hade vi banne mig vunnit! men det var som camilla så fint sa; det är omöjligt att vinna när dom är 12 på plan. haha skön är hon!
känner att jag verkligen borde gå och lägga mig nu, så det ska jag nog göra. kanske kolla någon film eller något. dör iaf av trötthet så får nog ta och dra mig tillbaka på något sätt iaf.

PUSSVAH :-*

I feel so high I could fly,

sitter fortfarande i sängen och degar. funderar på om jag någonsin kommer komma ur den, men tror tyvärr att svaret kommer bli ja. det är så underbart att bara gosa ner sig under täcket och inte göra något på en hel dag ! men lilla fröken H kommer hit lite senare, och sen ska blir det som sagt match. och inte vilken match som helst, utan det blir ett bottenmöte, lundsbrunn - skara ! haha, kan bli riktigt järda intressant, eller så kan det blir riktigt äckligt mycket pinsamt. det återstår att se, men jag hoppas på det första alternativet ! haha,

men ne, det är nog dags för mig att ta på mig lite kläder och så, ta tag i livet helt enkelt.


PUSSVAH :-*

and I'm here to stay,

riktigt skönt att få sova ut idag måste jag säga ! just nu ser jag en gammal repris av momma's boys, ganska mycket kul faktiskt ! haha. idag så lär det väl bli till att städa iordning lite här hemma så inte mamma får rycket när dom kommer hem sen, och senare blir det match ! rätt jävla nice (Y)



PUSSVAH :-*

I'm used to it,

blö är trött och irriterad just nu! erkänn att jag inte är den enda i världen som hatar att alltid vara den som får ta kontakt för att det ska hända något. blöööööö, som kompis borde man faktiskt kunna vara den som tar kontakt först någon gång ibland, det är inte så himla svårt ! blöööö, aja det blir bättre tomorrow.

balen förut var grejt (Y) alla var så galet fina, men tyvärr var inte vädret detsamma -.- typans ! slänger upp lite bilder när jag tagit några fr¨n lojs eftersom jag inte kan ta kort själv så :$
nu mår jag bajs illa, är as trött och behöver verkligen sova, så
PUSS&GODNATT :-*

it's never gonna be the same,

hemma en snabbis nu, byter om och fixar lite så. ska väl bege mig in till skara sen igen och kolla på balen, ganska så nice vill jag lova ! haha , senare ikväll får vi se vad som händer, men blir troligtvis bara att ta det lugnt och så ;d
är ganska trött efter några timmars missad sömn, men det är chill ! :D

PUSSVAH :-*

And she won't look at you,

sitter och degar o sängen när jag egentligen borde göra mig iordning ! om lite drygt 45min så ska jag och malin åka in till skara och hämta linus, för att sedan bege oss mit skövde för barndop ! söta lilla johan är det som ska döpas, och det blir väl lite smått nice (a) efter det vankas det balen ikväll! måste ju kolla, när både lisa, amanda och emma ska gå. haha så det lär bli nice !

men neh, med tanke på att jag inte har en aning om vad jag ska ta på mig så är det dags att jag börjar göra mig iordning !



PUSSVAH :-*

kom så ska vi leva livet,

finally home. efter en något lång och förhållandevis seg dag! haha, jag längtar galet mycket till min egna student faktiskt. såg så himla kul ut, med ridningen, simningen och kortegen. mumma vad jag längtar !
nu har malin typ massa folk här, eller ah. det ska komma massa folk och jag känner unbgefär......... INGEN, så det känns lite halvrandom. men vad sjöen. jag håller mig i bakgrunden bara ;d

känner att jag måste gå och byta om för nu har jag tröttnat på min klänning !
PUSSVAH :-*


and I know that it wouldn't be straight,

nu är det äntligen sommarlov och dte är så för jääääävla skönt ! skolavslutningen var lite halvseg, men det är som det ska vara helt enkelt;d haha, just nu sitter jag med töserna hemma hos hallbäckarn, och hanna, hallbäck och lojs sover ruset av sig ! haha;)
vid halv tolv ska vi iväg till blomsterlandet så ska louise köpa lite rosor, och sen blir det att kolla på utspringet och allt. hrälig dag vill jag lova, men ruskig oflyt med vädret ! men men, så länge det inte regnar så ska jag inte klaga :)



PUSSVAH :-*

It's the heart, afraid of breaking

känner att det nog är dags för lilla mig att sova nu. mina girls är ute och partar på mangos idag, men jag, invalid som jag är, kunde inte följa med. men som emelie sa så missar jag ingenting ;d haha, iaf imorgon väntar en lång dag med skolavslutning fika och studentfirande hos my honey och världens underbaraste Lisa (a) så räkna med kass uppdatering ;d


naaaaw, sötisbild från sommaren 2008 ;d xd

*kolla förresten väldigt noga på benet åt vänster, ser typ ut som det har gått av :o xd

haha, jah just ja, sängen vare jah :)
PUSS&GODNATT :-*

my luck must have blown away,

precis kommit hem från saras skolavslutning, och för första gången i världshistorien (så långt jag kan minnas) har det regnat på lundsbrunns skolavslutning ! som jag har sagt hela året; detta året är inte som det ska.
men iaf, det var ganska mysigt och gulligt. haha saknar lilla lundsbrunn och allt där, det var så chill.. pratade även med Siw, och det var ju ett tag sen ! insåg i det läget att jag verkligen har haft tur med lärarna från nollan till nian. det är lite galet ! och så kommer jag till gymnasiet, och väljer ett program jag hatar och på köpet får jag sämsta handledarna. det är underbart ;) haha aja, nu ska jag nog fira saras sommarlov med lite fika !

PUSSVAH :-*

oh can't you see,

ganska så onödig skoldag idag, började halv 10 och slutade elva! vi fikade vid victoriasjön och sen hann vi även plocka ur skåpen. ganska så mycket nice faktiskt ! känns lite halvt overkligt att det redan är sommarlov imorgon, men det ska bli så jääääääävla gött ! och ikväll blir det skolavslutning för sara, som jag har lovat att åka med på, sen troligtvis efter det en sväng till träningen och kolla läget. chill i dill (Y)

såg även att dom hade brännbollsturnering i fornäng idag, haha vilket för mig tillbaka till dom här minnena !

naaaw, när man tänker efter saknar man det mer än man tror! underbara tider ;d
PUSSVAH :-*

that you are made for me,

nu tänker jag faktiskt gå och sova :)
efter en låååååång dag i skövde, utan att hitta något som jag verkligen verkligen föll för, dock kom jag ändå hem med en klänning som jag tyckte om ganska mycket faktiskt ;d och sen bar det av till Julia i härlunda för lite klassfest/mys. inte varje dag man är i härlunda inte ! haha men det var riktigt mysigt och trevligt :)

fast nu känner jag ett stort behov av min säng ! sovmorgon och kort dag med bara fika imorgon, det är något att se fram emot !
PUSSVAH :-*

give me a chance to see,

ni kan aldrig gissa vad jag har gjort nu :o
det var nämligen så att jag fick ett infall att städa mitt rum, så det har jag gjort lite halvt. haha nu ser man både golvet och fåtöljen igen. ganska bra gjort faktiskt! :)

nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem, så ska vi åka och se om jag kan hitta något till skolavslutningen, eftersom jag inte alls var nöjd med klänningen från nelly. usch på det, så jah det ska jag göra idag, och sen så är det klassfest ikväll oxå. massa nice alltså !



PUSSVAH :-*

please let me be your girl,

cougar town äger seriöst alla andra tv program ever ! älskar't och att det är dubbla avsnitt gör ju inte saken värre :r hihi, dock hatar jag reklam, och det är det nu. lite mindre kul sådär.. men men vad gör man lixom ;d

ganska jävla gött att ha ledigt imorgon, att bero på ingenting men. kan behöva den dagen, trots att det inte är några ansträngande lektioner eller så nu på slutet. men jag känner att jag är så trött på allt, orkar inte masa mig till skolan bara för att inse att livet inte är så fint som jag trodde.
haha chill i dill alltså, det är inte alltid lätt !


men nu börjar det igen så :D
PUSSVAH :-*

I need a miracle,

på lite halvdåligt humör just nu ! blö, inget blir som det ska idag och det är mindre kul, yepp (Y) men vad sjöen. det går väl över. för övrigt längtar jag ihjäl mig efter sommarlovet som förresten inte alls är långt bort. tack gode gud för det, för jag behöver verkligen få sova ut någon gång snart !

nu blir det käk,
PUSSVAH :-*

don't call my name,

idag har det vart en till sån där slapp och skön dag, som jag verkligen inte klagar på ! något som jag däremot klagar på är mitt g i historia. vart kom det ifrån lixom??????? blö, det sänkte verkligen humöret för hela dagen. sen gick matte provet helt åt fanders men det gjorde faktiskt ingenting, för jag har ett vg iaf så :) fick även g+ på mitt geografiprov som jag gjorde igår, precis som jag visste att jag skulle få :D och annars så har det inte hänt så vidare mycket idag. rätt chill, och imorgon är vi lediga ! det är schteeek om något B-) hihi,



PUSSVAH :-*

schteeek annars,

är sådär härligt mycket övertrött, och det är ganska mys ! :D hihi, och så har jag precis insett att jag är kär, lalala :$ haha ! men annars är läget schteeeeek B-) bakade en kladdkaka som mest står i köket och väntar på att bli uppäten, men icke ! det är en bite att gå, och jag är trött i benen :( typiskt typiskt. något mer typiskt är att mitt läppsyl är slut. det är ruskigt mycket oflyt !

men annars är läget schteeeeeeek ! haha :D
ne ska sätt på two and a half men, för det är rätt mycket nice ! :D



PUSSVAH :-*

lilla hjärtat,

lägger ned pluggandet ! kan jag inte provet imorgon ska jag inte ha mvg och så var det med den saken :) haha, ist tänker jag dra mig tillbaka med en film eller något. är ganska sockersugen så kanske blir baka lite ;r haha återstår att se, men i vilket fall så har jag nu gjort min allra sista ansträngning inför något skolarbete på riiiiiiiktigt länge, och det är banne mig värt att fira ! :D



PUSSVAH :-*

and I couldn't live a day without you,

chill i dill dag idag ! haha, datakunskap, blev klar med min powerpoint, och får troligtvis mitt mvg, det tackar jag för! inställd franska, och håltimman spenderades med Fransson ;d samhäll med betygsnack och film, och svenskan lika så ! chill chill, två vg;n till. fast svenskan visste jag ju sen förra veckan men :D haha, så gjorde jag även mitt geografi prov ;s och hej och hå vad det kunde gått bättre xd men, ett g räckte ju och dte kan jag lova att jag fick :D

nu ska jag plugga matte tills imorgon,



PUSSVAH :-*

come on and let it show,

blö ! borde sovit för minst en timme sen. men vad sjöen, har suttit och överarbetat på inlämningen, så den blir väl som den blir xd skit samma säger jag ! lägger en sista titt på den imorgon och sen får emelie den som den är helt enkelt ;d

nu är det faktiskt så dags för mig att sova. kan ju intre vara allt för trött på geografi provet imorgon :o
hihi :$
PUSS&GODNATT :-*

I'm gonna burn it down,

geografin sitter som en smäck i huvudet, och jag är fortfarande proppmätt efter maten. var och käkade kinamat med morfar, och det var riktigt jädra gött, på ren västgötska, haha ;) efter det åkte vi hem en sväng till honom och mormor och fikade jordgubbstårta. alltså verkligen inga fel ! och nu har jag fått in det sista av geografin så det är bara chiiiiiiiiiiiiiiiiiiill just nu !
dock måste jag kolla upp lite stuffs till min powerpoint imorgon, som jag förövrigt måste sätta mvg på. tror jag. chill i dill, så jag har la en del att göra trots allt ;d


jag bara älskar att min lilla solglasögons samling ger mig
möjlighet att välja ett par jag känner för, för dagen :$
vita idag med andra ord ! :D


PUSSVAH :-*

it's time to start a countdown,

kan snart allt som ska kunnas i geografin, känner mig oerhärt duktig och tycker jag förtjänar en paus ! så nu ska jag och malin dra oss in till götene city och käka med morfar ;d chill i dill säger jag ! ibland är han bra att ha den där morfar (a) hihi, fast nu måste jag göra mig klar, annars ballar malin ur !

PUSSVAH :-*

I dance around this empty house,

klagar inte på att det inte är strålande solsken idag faktiskt. ligger lite illa till med geografi provet nu iaf. lovade mig själv att ta tag i det och lära mig lite varje dag. haha lönlöst, och det borde jag vetat. men men ! ist får jag en skön plugg dag idag, och det är ju aldrig fel, eller hur ;) haha , aja lika bra att börja !


haha chill syskon bild, med lite lätt skitig spegel! ;)


PUSSVAH :-*

And she took his heart away,

nu äre nog så dags för mig att sova snart känner jag. haft en riktigt härliga dag, och matchen gick oväntat bra. till hösten kan ni ju räkna med vinst för våran del ;) haha, efter matchen blev det chill med b-rudarna ! pizza (kebabtallrik för min del) och bio. sex and the city 2 vare som sågs, och o'boy vilken film ! den var så otroligt bra, kul, pinsam, söt, och en jävla massa snygga kroppar ;r haha det är chill faktiskt !
och btw så ska jag sluta säga chill i varenda mening. det är nog på tiden nu.
och btw2 så fick jag återigen tillbaka min shorts bränna bara genom att sitta vid matchen i knappt två timmar, underbart ! det är nog meningen att jag ska ha den seriöst ;s



PUSS&GODNATT :-*

åh en plats i solen,

ligger i solen och steker samtidigt som jag studar ! ganska så nice tycker jag faktiskt. och det mest otroliga är att jag faktiskt har fått lite gjort. självklart inte lika mycket som jag hade fått om jag suttit inne men på det här sättet kombonerar jag nytta med nöje, och det är alltid bra :d

Dock har jag tappat greppet om klockan, och insåg först nu att den redan är ett ! så det är dags för mig att göra mig iordning för om lite drygt en halvtimme kommer H och vi ska till matchen ;d haha lär ju inte bli en så intressant match känns det som, men sen vet man aldrig ! :D



PUSSVAH :-*

åhå det är sommar !

underbaaaaaaaaart väder, även idag ! det tar emot.. jag måste plugga hela sagen idag känns det som. bajs hata att jag har två prov sista veckan? jajjemen !
men men, det är rätt chill, behöver bara få g på geografi provet, och det ska väl inte vara så svårt egentligen.

ajja, lika bra att sätta igång så kanske jag blir klar och kan gå ut i solen :r

PUSSVAH :-*

I don't belong in this,

nu har vi firat amanda som tagit studenten idag (/igår?) ! grattis till henne verkligen ! :) det var rätt nice och så, jag längtar galet mycket till min egen faktiskt.
det trökiga nu var bara att alla andra drack och hade kul, men sjlv går jag på både tabletter och kryckor, så nej ingen dricka, och gå kan man ju inte göra så vidare bra det heller men ... skit samma, chill var det iaf ! :D

nu ska jag sova, imorgon är det plugg och match som gäller.


alltså, jag vet att den är suddig, men det får man ta ;d


PUSSVAH :-*

du är bara en av många,

shalala vilken underbar daaaaaaaaaaaag ! :D idag har det vart så jädra slappt och gött i skolan, man känner verkligen att alla börjar checka ut för sommarlov nu ! vg i engelska och geografi, tummen upp på det (Y) sista matte lektionen avklarad, utan några större ansträngningar och ett donken besök, mera tummen upp på det :D
ah som sagt jädrigt chill dag. nu ska jag försöka påta ihop den där inlämningen och få den ur världen, så jag kan fokusera på geografiprovet och solprovet ist ;d chill i dill !



tycker bilderna ger en komplett beskrivning av dagen ! ;d
vi är bäst
:***

PUSSVAH :-*

And we will never ever ever be apart,

sitter och gråter snart i ångest asso ! det hände en grej med mitt ena plåster och det är inte bra.. mår seriöst dåligt av att tänka på det. såhär var det, jah var tvungen att byta plåster för det var helt vrickat, och då satt det en kompress under plåstret och över själva hålet och stygnen, och den fick man inte ta bort (!!!!!!) men när vi skulle dra av plåstret var det så blodigt att den följde med. och nu vet jag inte vad jag ska göra, suuuure det är inget allvarligt för resten av världen som inte är allergiska mot blod i förstora mängder och att veta att dom har hål rakt in i knäna. men för mig som är det, är det fruktansvärt hemskt....

serri, ångest på hög nivå.
ska platta håret och sova,
PUSS&GODNATT :-*

you're gonna find someone new,

ganska så nice att jag verkligen måste spela fotboll snart ! , eller inte. eftersom jag inte får göra det så är det snarare för jävla illa. blir så galet trött på att bara kolla på utan att få röra, och så blir jag irriterad för att nu när jag väl har opererats och inte kan vara med, då har vi typ aldrig lag till matcherna, och då får jag lite ångest, sadface på det !

iaf, chill i dill, tror jag ska ta mig en liten fika, och sen skriva inlämning :)
PUSSVAH :-*

we'll be alright,

blev inte direkt stan för moi, utan skara ist. haha shopping på ÖB ;) haha, ne men mamma skulle ha lite grejs så det var la rätt chill. sitter och njuter bara av det otroligt underbara vädret som man inte kan få nog av ! , nu vill jag ha sommarlov så det står härliga till (a) men som tur är, så är det inte alls långt kvar, och det tackar vi för :D

nu ska jag ut i köket och hjälpa pappa att baka, eftersom han äntligen har insett att jag inte är helt invalid så har han faktiskt bett om hjälp ;d chill i dill!


ursäkta bilden på min söta mage och så nu, men kolla brännan ! ;)


PUSSVAH :-*

please be a part of my life,

mmm ! har legat och solat sen lite drygt halv 12 tills ungefär nu. mumma är mitt ord för det ! hihi, fett med nice, och lite brun har jag allt blivit ;d

förresten, i taxin hem idag fick jag typ en as chill chaufför, hon var skit trevlig och prata massa typ om hennes innebandy lag, om skolan och vilken linje hon hade gått och massa sånt ;d haha rätt chill, och inte alls så jobbigt stelt som det har vart tidigare dagar.. haha :D

aja ne nu ska jag och mor dra iväg till la stada, och senare blir det träning :)



PUSSVAH :-*

I was so happy we had met,

bajs vad jag är trött just nu, yepp ! men det är chill, imorgon är det en ytterst kort dag med två lektioner och hemma lite efter elva. tack gud för att du iaf skaffade mig ett bra schema (a)

men nu är det såhär att jag verkligen borde sova, har inte riktigt tid att göra det när jag kommer hem imorgon.. eller, egentligen har jag tid, men då måste jag plugga desto mer i helgen, vilket inte kommer bli av. men först kom jag på, måste jag ju visa mina söta tidsfördriv bilder på historian,


eiffeltornet ! tog minst 10 min innan det stod upp, riktigt bra gjort av mig tycker jag !




okej, det här är från engelskan. men, det är fortfarande tidsfördriv ! ;d

men jah, ne sova var det!
PUSS&GODNATT :-*

I'll stand by you,

woho ! har just lagt ner ca två timmar på att skriva min uppsats-inlämning-vetintevadjagskakalladet-grej i engelskan. haha inte för att det blev överdrivet bra, utan bara för jag ville vara onödigt noga. helt utan anledning egentligen. men det är chill ! fast sen vet jag att det kommer vara typ göööör mycket fel ändå, men det är skit samma, nu har jag gjort så gott jag kan, och det med basta ! gött att ha det gjort oxå.
har även börjat lite smått med emelies inlämning, och det är rätt chill. först tänkte jag att det skulle bli plätt lätt, sen såg jag pappret och tänkte att det skulle nog bli lite lagom lätt, sen börja jag leta lite fakta, och då tänkte jag att det skulle gå helt åt fanders, men nu har jag börjat fatta det hela, så nu blir det nog ganska okej iaf !
haha chill i dill svammel man får stå ut med, jag är övertrött och sugen på att skriva :D


lite dagens outfit, fast jag är inte så bra med kameran så det går inte ;d


PUSSVAH :-*

du och jag, när solen går upp

chaaaala :)

klickade precis hem sötnosen till klänning som jag har vart sugen på ett tag nu. blir nog skolavslutningsklänning det jah (Y) haha ganska så nice faktiskt.
skoldagen idag var rätt chill faktiskt, missade franskan för jag var hos sjukgymnasten, historian var mest bara att lyssna på allas redovisningar, engelskan var chill med film, och svenskan lika så. men där fick vi även veta lite betyg. fick ju vg då, had einte räknat med varken mer eller mindre, och jag är nöjd med det. fast annika tycker väl att jag borde gå inför det lite mer, för tydligen kan jag mer än jag visar. har ingen aning om vad hon pratar om ;) haha

chill i dill, nu ska jag antingen avnjuta det underbara vädret, plugag geografi, skriva engelska inlämning eller fortsätta med emelies inlämning. haha, funderar på en kombo av vädret och någon läxa, men vi får se.



PUSSVAH :-*

should I stay or should I go ?

seriöst, jag vet inte vad det är med mig nu för tiden.
nu är iaf mitt humör hyfsat igen, och det är aldrig fel. känner att jag verkligen borde plugga lite nu, för att slippa paniken som alltid uppstår, men jag mår illa. och det är ingen skön känsla. så fort jag flyttar ögonen så blir det bara värre, så jag skriver det här lite kort och gott bara.

var på träningen förut, ganska så nice (Y) men jag saknar't. på något sätt känner man sig inte helt som en i laget om man inte tränar... men det kommer väl, vad jag kan minnas har jag spenderat dom två senaste åren med att bara kolla på, så jag menar jag är ju ändå van..



haha, nej nu ska jag göra något åt illamåendet. troligtvis gå och lägga mig, men man vet aldrig.
PUSSVAH :-*

you got to let me know,

chill i dill, var på bra humör nyss, nu suger allt ! , blö.
får väl se om jag kan hitta något att käka, så får vi se hur allt ter sig sedan.
PUSSVAH :-*

I don't wanna miss a single thing you do,

gasch vad jag älskar vädret ! :r det är verkligen så undrbart just nu. sånt här väder hela sommaren tackar jag inte nej till faktiskt (a) men en sak jag funderar lite är, vart tog min uthållighet från förra året vägen? förra året kunde jag ligga i solen 4 timmar i rad utan att klaga på att jag blev rastlös eller så, men hepp, idag klarar jag inte ens en timme ;s det är inte lätt alltid som man säger !

men men , ska ta och bege mig ut i solen igen. har jag ägnat 20 min åt att ta fram solsängen som i normala fall tar ca 2 min, så ska jag banne mig använda den !'


vet att ni är lite avundsjuka på min snygga bikini ;r haha !

PUSSVAH :-*

RSS 2.0