it's like you're the swing set and I'm that kid that falls,

hajhajhaj
jobbat idag oxåååååååååå. kul liv, jajjemen. iaf, var nog den segaste dagen någonsin där uppe. fick sluta halv ett, och det efter att ha gått runt och gjort ingenting i typ två timmar. det är nice. idag kom dessutom min kära syster hem! hon fick hemlängtan och bokade tåg biljetten kl 3 inatt, gick sedan upp vid sex och åkte hem. redig tös! stannar tills lördag gör hon, jag njuter (a)

nu ska jag sova. har ännu en 7-13 dag framför mig. underbart
PUSSVAH :-*

baby everything that I have is yours,

riktigt seg dag idag. dels var det för varmt för att stå i solen och sälja jorgubbar och dels kom det alldeles för lite folk. förstår det dock, folk har väl bättre saker för sig en sån här underbar sommardag än att hänga på cg lixom. aja, kom en rolig farbror och köpte en liter av mig iaf. han tittade på bären och frågade vart dom var ifrån, så jag svarade lydigt att den ena sorten är från vara och den andra från råda, då titta han på dom från vara och sa: ja men dom här gubbarna känner jag igen. hahaha, det skrattade jag åt för mig själv ganska länge. sen kom det en annan farbror som tyckte att jag var på oerhört bra humör, och att det var bra för annars skulle jag inte sålt några jordgubbar. sanningen var dock att jag var på uselt humör och ville bara åka hem, men för all del. skådespelartalangerna visar sig när man minst anar det ;)

imorgon ska jag jobba hos monika, så då börjar vi kl 7. visst är det underbart med dessa tidiga tider! så nu ska jag kila och kolla med pappa huruvida jag får en halvtimme extra sovmorgon eller inte.
PUSSVAH :-*


what are words if you really don't meen them when you say them,

hejhejhej
bloggarn här! känner dock att det inte har så hög prio när man har annat för sig :) midsommar spenderades ute hos mamma och pappa i husvagnen och jag fick även dit min underbara pojkvän. grääääjt! så det blev med andra ord bara riktigt chill, vilket jag behövde.
vi åkte hem i söndags och då åkte vi på kalas hos min favorit kille, och min kusin, som båda fyller samma dag. det är nice.
igår var det match, och det var som det var. som vanligt inte som man vill. vaknade upp med en svag blåtira, oerhört ont i käken och knät och dessutom en ljuvlig träningsvärk eftersom jag inte tränat på nästan två veckor. härligt emma!
idag har jag sålt jorgubbar, var rikitgt seeeeeegt. men sen kom kk och gjorde mig lite sällskap, vilket faktiskt fick tiden att gå lite fortare, och strax efter att hon gått kom madde med bäbisarna, haha ;d så det var nice, nu ska jag dock bege mig mot sängen känner jag. öppnar imorgon, vilket innebär jobb från 9 till 14. underbart

PUSSVAH :-*


anywhere you go I'll be there,

godmorgon :)
sitter och snabb kollar datan lite innan jag ska bege mig iväg till cg och sälja lite jordgubbar. kul att jobba på midsommar känner jag. ännu roligare att jag är trött så jag knappt vet vad som är upp och ner. undra hur många felräkningar jag kommer göra idag.. haha, iaf efter jobbet hämtar mormor mig så åker jag dit och käkar och lite sånt, och sen åker jag ut till mor och far. rätt lugnt trots allt, vilket är uuuuuunderbart :$


ungefär såhär söt är jag idag oxå, minus shortsen idag är det kaaaaaallt ;$

PUSSVAH :-*

I would never leave when he need me most,

Kärlek är precis som en gungbräda, det krävs jämnvikt för att få en så bra gungning som möjligt, och om den ena personen väger mer sitter den andra personen hjälplöst och dinglar med benen i luften och bollen ligger hos den tyngre personen. Det är dessutom nästan alltid den lätta personen som blir skadad om den tyngre personen t.ex. väljer att helt abrupt gå av brädan för att gunga med någon annan, utan en tanke på personen mittemot. På samma sätt som gungbrädan fungerar kärleken. Den lätta personen på gungbrädan representerar den som känner mest kärlek, det är den som sitter och dinglar med benen i luften och hoppas att den tyngre personen, som representerar den som är osäker på vad den känner, inte bara kliver av och lämnar gungbrädan för att gunga med någon annan, och precis som med gungbrädan är det oftast den lätta personen, alltså den som känner mest, som blir sårad. Därför är det så otroligt viktigt med jämnvikt för att få kärlek att fungera, vara något fint och kunna bli något mer än bara en lek.

sweet att jag inte kan sova. ska upp halv 7, och ångesten växer. vilket dock bara gör det hela ännu värre. men så är det när livet inte riktigt leker som det borde.

PUSSVAH :-*


what are words if they only for good times?

haaaaaaaaaaaj
började jobba kl 7 imorse, går på överenergi just nu! haha, har spenderat eftermiddagen @franssons, my second family. jag och emelie har kollat one tree hill ungefär hela dagen. så nu har även jag hamnat i oth träsket. haha förr eller senare faller jag alltid dit, hur mycket jag än intalar mig själv att aldrig göra det.
aaaaaaanyway. mina planer för midsommar är nu satta. jag tänker ta en lugn helg hos mor och far i hursvagnen, och förhoppningsvis får jag med min underbaring ut oxå, och då är helgen komplett (a) men det återstår att se dock.

nu ska jag socialisera mig med bror min, och sedan sova. kl 8 imorgon ska jag stå vid cg och se glad ut, haha

stumpan fyller förresten 19år idag, grattis till henne får vi säga då! :D
PUSSVAH :-*

anywhere you are I'll be near,

halv 8 imorse fick jag ett sms med förfrågan om jag kunde tänka mig att jobba idag. snäll som jag är så kan jag inte säga nej, dessutom rullar pengarna in bättre om man inte säger nej. så så gick det med min lediga dag idag ;) sa till mamma igår att hon inte skulle väcka mig för jag skulle sova ut idag, haha det gick ju fint. sen väntas det jobb både torsdag och fredag med, men det blir nice. jag tänker på los dineros jag :r

nu sitter jag ioch kollar lite bloggar etc, gör allt för att hålla mig vaken, så tänkte jag sova rätt så tidigt ikväll ist (a) såg förresten förut att harry potter del 2 kommer ut om bara några veckor. sååååååå grymt jädra nice alltså! lär ju se den dirr ;rr haha
PUSSVAH :-*

och jag kunde inte hindra dig,

idag gick jag upp 8. halv 10 barnvaktade jag gullungen johan, så otroligt söt är han :$ hihi, nu tänker jag fördriva dagen med inget alls, fram tills träningen ikväll. att jag längtar eller. har inte tränat på två veckor. inte okej lixom! för övrigt är mor och far på begravning. ingen jag kände direkt, men sorgligt ändå. jag har faktiskt aldrig vart på en begravning, och det är jag rätt glad för. kommer väl dock bli extra jobbigt när det väl är dags för en, men den dagen den sorgen :)
nog med dösnack, nu ska jag hitta systra mi, jag har typ tappat bort henne ;s

o
PUSSVAH :-*

I regret everything stupid I've ever said to you

ångest ångest ångest. nu har hon åkt och kommer inte hem förrän om tidigast tre månader. ännu mer ångest.
har jobbat idag, blev erjuden mer jobb både igår och idag. det tackar jag för. då kanske jag kan få sommaren att flyga förbi.
just nu, vill jag vara 18 och ha körkort, att malin ska komma hem och dessutom vill jag ligga i min pojkväns famn och känna att alla jag älskar inte bara finns i andra delar av sverige ;$
imorgon ska jag barnvakta. daniels johan. det blir fint det. dumt att lämna några dagar oplanerade menar jag.

PUSSVAH :-*

låt dem nu fröjdas i ungdomens dar'

hejhejhej
jobbade hela dagen idag. nä, men fram till 4 iaf, sen hämtade mamma mig och vi åkte direkt till madde där malin var och fixade smink och hår inför balen, sedan gick vi fram mot botan och kollade på alla underbart fina baldeltagare, och efter balen firade vi farfar som fyller år idag.
nu blir det sängen, för imorgon väntar jobb, och ett jobbigt avsked :(

PUSSVAH :-*



några utav balbilderna som togs, kommer kanske fler imorgon*

without you I'm not quite

och så var även den här dagen slut, utan att jag har gjort något annat vettigt än att jobba. rätt skönt ändå. vad som inte är lika skönt är att dagen är slut. och att det imorgon är studentbal. eller det i sig är väl kul så sett. men det innebär att det är ännu en dag mindre kvar tills malin åker till stockholm. jag vill seriöst inte att hon åker. får ångest över att hon lämnar mig här. vi är inte så överdrivet tajta, men hon är min syster, och har funnits här med mig i nästan 18 år. vad händer sen lixom? hur ofta kommer vi träffas och hur kommer det bli? tänk om något händer med henne där, typ hon blir mördad eller något, alltså jag klarar verkligen inte av det här ! och så står hennes rum tomt här hemma, hur kommer det kännas då, att gå in där utan att träffa henne och grejer. usch jag får damp. kan ju meddela att det inte ens går att hålla tillbaka tårarna när jag tänker på allt det här. jag hatar sånt här, och det är just därför jag inte ska ha några egna barn, det är alldeles för mycket kärlek i det hela, jag pallar inte trycket lixom (a)

nu väntar jobb imorgon, så jag måste sova
PUSSVAH :-*


just lay down beside me

hej och hopp. känner att mitt bloggande varit på topp dom senaste dagarna, men jag har helt enkelt inte hunnit.
i onsdags var det 6timmars jobb, skolavslutning och student firande.
i torsags var det 12 timmars jobb, sen städande och fixande inför studenten.
igår var det skolavslutning och sedan student firande. malin kajsa och emelie stod på schemat. jag hanna och karlsson cyklade runt och det var trevligt. under dagen hann jag med att, få sommarlooooooov, ha svin kul, träffa hela släkten, bada och dricka liiiiiiite för mycket.
idag har jag sålt jordgubbar. bakfull. dessutom var det världens drag på cg och alla skulle köpa jordgubbar. tror jag han få upp 6liter som mest på bordet, där emellan fick dom som handlade vackert beställa och vänta på att jag plockade iordning. imorgon börjar jag 10 och då ska jag jädrar i mig fylla bordet innan jag öppnar!

tänkte slänga in lite roliga bilder från studenten igår, men mor har kameran så det får vänta!!!
PUSSVAH :-*

sweet kissing in the moonlight,

heeej'
idag hade jag endast historia prov i skolan. skrev det på fem minuter, och sen städade jag ur mitt skåp. fick endast ett g prov, men tydligen kan man få vg på det ändå, fattar inte hur det går ihop, men iaf, hade jag fått veta det innan jag skrev det hade jag nog gjort det lite mer seriöst. men aja, skit samma. ett g är bättre än inget.
resten av dagen har spenderats i skövde. studentpresenter har stått på inköpslistan, och jag är i stort sett klar! har bara två hänga på saker, och malins present kvar :$ hihi,
nu ska jag sova. ska jobba kl 7 imorgon. mumma ;r

PUSSVAH :-*

so you got to let me know, should I stay or should I go

heeeejheeejhej
sammanfattar dagen;
  • sovmorgon,
  • vg i psykologi,
  • håltimme,
  • mvg i spanska.
  • buss/cykel hem
  • historia plugg
nu, tänker jag ta kväll. leta upp något gott att äta och kolla något ovärt på tv. åååh vad jag saknar mitt bb :(
PUSSVAH :-*

yes, we still have fun!

hej hopp grantopp.
har haft en helt ok helg. började med student i fredags, och slutade med ännu en förlust idag. för övrigt har jag inte mycket att säga om helgen. såg pirates of the caribbean 4 igår. den var helt okej. tycker dock att dom tidigare är bättre, men så är det ju alltid. nu ligger jag i sängen och har egentligen en tid på umo imorgon kl 9, men känner att nä, jag behöver inte gå dit. så jag tänkte typ "glömma" det, och så ta sovis till elva imorgon. näst sista skoldagen nu, bara att bita ihop!

PUSSVAH :-*



aldrig, aldrig, kommer jag tillbaks,

helloooo :)
vaknade halv 10 imorse av ett sms. nice. sen dess har jag vart i götene med mor min, vi mötte upp mormor och morfar så var vi och kolla på lite studentpresenter till min älskade syster som tar studenten nästa fredag (!!!) galet. iaf sen bjöd morfar/mormor på fika så vi var hemma här igen runt halv 1 kanske. nice price, inte klokt vad man hinner mycket när man går upp tidigt! haha. nu har jag packat och gjort mig själv klar, för snart ska jag till robert. efter många om och men så beslöt jag mig för att åka dit faktiskt, och det blir nog bra :)

PUSSVAH :-*


when the night comes falling,

hejhopp
har jag haft världens tråkigaste dag idag? ja för det har jag. var på arkeologisk utgrävning med klassen, och fy satan vad boring. skulle aldrig i hela mitt liv vilja bli arkeolog. att det var piss dåligt väder gjorde ju inte saken bättre heller. blä. sen åkte vi till läckö camping och där ska idioterna tälta tills imorgon. ha så kul i regnet medan jag är smart nog och ligger hemma i min säng, det är min hälsning till dom. haha, aja dör av trötthet, så ska luta mig tillbaka med lite film i väntan på att min pojkvän ringer. och sen ska jag sova, och gud så skönt det ska bli!

PUSSVAH :-*

don't you ever feel like your less than fucking perfect

HEEEJ, caps lock in my <3, hatar när man inte ser det förrän man börjat skriva för då orkar man inte ändra. som tur var upptäckte jag det ju ganska snart så jag får helt enkelt stå ut med att det ser ut som ett över entusiatiskt hej.
idag har jag gjort klart mina tre spanska redovisningar. och det var dessutom det enda som hände i skolan. eller nä, fick ju reda på att jag får vg i både samhäll och engelska. men förövrigt har det inte hänt någonting. lite boring, lite skönt. nu ska jag blega vänner och kanska vila lite. var så galet jobbigt att gå upp i morse så jag struntade nästan i det, men sen kom jag på att jag var tvungen att gå så.. aja iaf, nu vet ni lixom ;d

PUSSVAH :-*

Du är nån annan nu i och för sig,

hejhejhej :)
idag har vart en relativt chill dag! hände inte mycket i skolan, åkte med malin hem så var hemma runt ett ungefär. lovley. skulle plugga lite spanska, eller rättare sagt skriva iordning mina redovisningar tills imorgon, men då började det åska. så vi drog ur internetet, eftersom att oturen alltid är med oss och slår ut de annars, och där med kunde jag inte skriva min redovisning om frida kalho. haha, sen åkte jag till träningen i regnet och åskan. usch och fy, som tur var slutade det åska och regnet avtog. vi hade dessutom möte, men det var ganska meningslöst i och med att det var dom vanliga där... dessutom bubblade den där obekväma ilskan upp i mig igen, (måste verkligen göra något åt mitt temprament) och det är inte helt okej.
iaf, nu ligger jag i sängen och har gjort klart spanskan. usch och fy det var ganska svårt faktiskt! men får jag inte mvg i kursen för att mina redovisningar inte är bra, då tar det hus i helvete vill jag lova! nu ska jag flytta över lite bilder etc till hårddisken, datan börjar bli full :( haha, sen ska jag ta och bädda ner mig och sova

PUSSVAH :-*

If you're a party freak then step on the floor

hejhejhej hejhej hej hej
gårdagen, alltså söndag, var helt otroligt underbar. satt och chillade i solen nästan hela dagen, och på kvällen blev det ett mysigt litet strög i töreboda som slutade med att vi hamnade på en brygga vid kanalen och bara allmänt chillade, sedan avslutades kvällen med bb finalen, vilket var helt otroligt nice, men lite sorgligt oxå.. hihi,
iaf, dagen idag sammanfattar jag med ordet Kaoz. men det är mycket så just nu. ska verkligen bli något så otroligt underbart med sommarlov. håller tummarna för att allt kommer bli bättre då, är inte på något sätt redo att släppa taget, och jag vill inte det heller.
men men, det ter sig :) nu ska jag sovelisova snart, kan behövas tror jag. hähä, imorgon väntar en slapp skoldag med sovmorgon och endast två lektioner. blir fint det!

PUSSVAH :-*

tänkte bara visa hur otroligt söt jag är som nyttogubbe, haha ;)

om jag låtsas att jag bryr mig när du köper dina skor

hejhej :)
sitter hemma hos robert och chillar. har lite så där små tråkigt faktiskt, han håller på och putsar någon lastbil och så, vilket han har gjort ett tag. har suttit och solat under tiden, men nu bränner det satan  mg på benet, och jag har ingen lust att bränna mig så kände att jag fick ta och gå in en stund.

håller på och taggar inflr the big final idag förresten! vet inte längre vem jag vill ska vinna, hejade på simon fram tills i fredags, men nu vet jag inte längre... :( haha, det possitiva är att oavsett vem som vinner så är det någon utav mina favoriter ifrån början, så det är bara chill ;d hihi, sörjer dock över att det är slut sen. vad ska jag spendera kvällarna med då lixom ???????????????

haha, ne nu ska jag vila lite, och sen leta mig ut igen.
PUSSVAH :-*

save tonight, tomorrow I'll be gone

heeeej,
haft ganska fullt upp hela dagen idag. började med att sola i två timmar ungefär, illgött väder idag, verkligen tummen upp på det. sen gjorde jag mig iordning och åkte till min första dag som nyttogubbe, haha. var äckligt nervös över hur det skulle gå och så, men underbara nellie hjälpte mig och jag tyckte faktiskt det var riktigt kul. hannapanna kom även och höll mig sällskap och hjälpåte mig sortera lite med, snäll tjej det där (a) hihi, när jag slutade kl 7 så tog jag och hanna en glass på donken och sen tog vi bussen hem, så chillade vi bara framför tvn och så. dessutom snabb städade jag huset. jag och malin dealade lite lixom, så jag var tvungen :$ hihi, men nu ska jag sova. börjar kl 9 imorgon så måste vara någorlunda utvilad.

PUSSVAH :-*

it's a never ending nightmare and maybe it's not our time right now

är trött, hungrig och allmänt grinig. inget går som det ska, dagen började med ett bråk och träningen är inställd. det går bra nu! tänker lägga mig i fosterställning och gråta lite, haha. skämt å sido, orkar inte mer just nu, känner att det inte är min tid just nu så att säga och dessutom ska jag jobba imorgon. inte för att det spelar så stor roll jag skulle ändå inte gjort något, men det är bara allmänt jobbigt.
bjuder på en soet bild ist.


PUSSVAH :-*

jag skulle kunna leva utan den där blicken

vaknade för en stund sen och har nu hunnit käka och läsa lite bloggar. till min stora glädje hade hallbäck lagt ut två videoklipp från gårdagens esv. och jag döööööööööör vad den ungen sjunger fint! kika in på hennes blogg och kolla själva johannahallback.blogg.se helt otroligt (a) hihi, dagens planer är vänner. massa massa avsnitt vänner, är inte på humör för något annat om jag ska va ärlig. kankse möjligtvis övningsköra lite, men vi får se (a)

PUSSVAH :-*

leave me out with the waste,

haaaj :)
busy day idag. åkte till skolan kl 8 och skulle kolla estetgrejen men tror ni inte att den inte börjar förrän kl 12 då eller?! mega damp på sånt bara -.- aja, kl 11 tog jag hanna och KK bussen till la ciudad skövde, hanna skulle till skolan och jag och kk tog shopping rundan! köpte en byxdress till skolavslutningen. kan man ha det på skolavslutningen förresten? kör på det i vilket fall som helst dock ;d hihi, köpte dessutom två tunikor och fyndade en mascara och två nagellack. nice med andra ord!
sen var det match. min kommentar; KAOZ. resultatet, som jag inte tänker uppge, talar för sig självt och lite annat. haha. sen har kvällen spenderats med hannapannapyttipannakorv. haha, inte ofta vi hänger så det blir alltid lite extra trevligt :)

nu, medans jag är på underbart humör efter att ha läst chatten med sara, hon är kär i martin ju (a) hihi, så ska jag sova. man måste ju passa på. ledig imorgon och fram till tisdag, sånt älskar vi! :)

PUSSVAH :-*

RSS 2.0