I can se it in your eyes,

jistanes vad jag älskar att sluta tidigt!
efter att ha haft tre lektioner slutade jag vid 10 över 12 idag. och jag kan ju erkänna att det är riktigt jädra gött. idag hade vi vårna första naturkunskaps lektion. det var ganska chill. svårt att säga vad jag tycker om ämnet än så länge, men läraren verkar hel mysig! Hon gav oss till och med sovmorgon imorgon, aaaaaw! (a)
annars är livet ganska som vanligt idag, förutom att linus fyller år, och att släkten kommer senare. det råder blandade meningar om vad jag tycker om det, men det är så det är. ska iaf till träningen senare så,
idag ska jag även börja med mitt egna program, och då går det lite fortare än när man bara tittar på.

aja anyhow nu ska jag sluta babbla om ingenting så,
PUSSVAH :-*

here they come, the beautiful one

fy satan vad dagen springer iväg när man tror att man ska hinna göra mycket. idag vaknade jag vid kvart över 9, tog bussen vid 10 över 10 till götene gick till sjukgymnasten, körde mitt vanliga program, och 11,15 tog jag bussen till skara, för att sedan vänta där en timme innan min första lektion började. åååh jag älskar sovmorgon :D
hade matte, och spanska och sen slutade jag. det är så en riktigt skön skoldag ska vara.
tog bussen till lbn, och där blev jag stående och prata med emelie i typ 20 min. alltid trevligt, men dagen springer iväg. följde iaf med mamma och pappa och handlade när jag hade kommit hem, för jag var så otroligt godissugen, och här sitter jag nu med mitt godis, och inser att jag inte har gjort något av varken matten eller spanskan, som jag hade planerat. för att slippa sitta dagen innan det ska vara klart lixom.
men nu börjar fångarna på fortet om någon minut, så nu hinner jag ju inte iaf :$

livet är hårt. men jag ska sluta klaga faktiskt!
PUSSVAH :-*


bjuder på en äkta seriöst bild innan matfestivalen!

and we said forever,

hola amigos.
haha jag skiter i att ladda upp dom få bilderna jag tog från matfestivalen, för det krävs alldeles för mycket energi för att jag ska orka. haha, xd
ska ta och sova om några minuter tänkte jag faktiskt. börjar dock inte skolan förrän halv 1 imorgon, och det är jävligt chill! men däremot ska jag vara hos sjukgymnasten halv 11 och kräva att jag ska få börja springa. är galet mycket trött på det här nu !


PUSS&GODNATT :-*


I'm not giving you up,

blö, min förkylning börjar bli riktigt jobbig just nu. vaknade runt 10 bara för att jag inte fick någon luft. roligare saker finns ju. men men, idag är en ganska händelselös dag. borde plugga spanska för att lixom börja bra, men vi får se hur det blir med det :$
senare blir det match, i saleby. inte mitt favorit ställe på jorden det är en sak jag villigt kan erkänna. det var nämligen där jag vred mitt knä första gången ever. men som tur är, så ska jag inte spela, så jag har inget att oroa mig för. dessutom säger pappa att dom har gjort om planen.
aja det är inte mitt problem, så det blir nog bra ;d

PUSSVAH :-*

You keep letting me down,

hej hopp.
har inte blivit någon uppdatering idag, pga att det har åskat i princip hela dagen. så vi har inte haft igång internetet. inte så kul, men så är det. nu ikväll blev det ytterligare en tripp till matfestivalen, men denna gången med hanna. det var ganska så nice, träffa allt några kända ansikten och så, alltid trevligt! däremot tycker jag det är riktigt segt att bara gå runt och runt utan att egentligen göra något. men så är livet.
upp och ner kväll iaf, men tror jag och babe behövde den lite grand för att kunna lösa allt :)
btw, bilderna kommer typ imorgon eller något, orkar inte lägga in dom nu (a)

nu ska jag nog glutta film!
PUSSVAH :-*

is it me your looking for ?

satan vilken kväll. började riktigt kul och så, men sen blev det drygt och bara allmänt segt. blö, kan dock berott på att jag blev trött tröttare tröttast, och bara längtade efter min säng. som jag förresten ligger i just nu. så nu ska jag göra det jag har längtat efter dom senaste timmarna, nämligen släcka lampan, låta john blund göra sitt och sedan försvinna bort till mina underbara drömmars värld ! mumma ;d

(ursäkta mina bildlösa och tråkiga inlägg men jag orkar inte fixa bilder just nu! kommer några från kvällen imorgon iaf!)


haha
PUSSVAH :-*

I fell in love last night,

tjola.
sitter här och degar när jag egentligen borde göra mig iordning. ska ta bussen halv 7 för att åka till matfestivalen och kolla läget. lär bli nice, gott sällskap brukar lösa det mesta så :D
skolan idag var chill! men den blev lite långtråkig när vi hade massa raster och skit hela dagen. aja life goes on. hade min första spanska lektion idag. det var rätt coolt. haha läraren verkar hel skön, och sen var hon ganska ung oxå. det kommer bli fett nice, och jag kommer äga på spanska sen ;) haha :)

nej nu måste jag välja kläder, föna håret och sminka mig.
PUSSVAH :-*

goodbye my lover,

jag orkar inte försöka längre, för i slutändan tror jag inte längre att det är värt det. det är inte som det var, och om det ska behöva vara ansträngt så är det inte menat längre. bara måste inse det själv antar jag.
livet är hårt ibland. det är det verkligen.

nu ska jag ta och sova, lång dag i skolan imorgon. men det är ju fredag så man får njuta ändå ! :D
PUSSVAH :-*



Finally see, you are naturally the one to make it so easy

hola !
andra skoldagen avklarad den med. slutade kavrt i 12 idag, men tog två bussen hem. eftersom det regnade så mycket i morse så åkte jag med malin till lbn och orkade därför inte gå hem idag. livet är hårt.
har verkligen ingenting att göra idag. men jag ska inte klaga, om någon vecka sitter jag här med läxor upp över öronen och håller på att bryta ihop. men idag var även träningen inställd, och det är lite segt för då har jag inget att göra ens ikväll.. men men life goes on.
hade min första matte c lektion idag. gick faktiskt oväntat bra. fast våran lärare var ifs sjuk, och vi hade bara repetition. vi får väl se hur det går i fortsättningen.

nu ska jag blega vänner innan det blir mat :)
PUSSVAH :-*

still remember,

blö nu är jag så jävla trött. och besviken på det mesta. nu blir det garanterat sängen, för imorgon är ännu en skoldag! men, slutar ju 11,45 så jag klagar faktiskt inte! :)

PUSSVAH :-*

and lift your feet right of the ground,

hejhopp ! håller på att dö av trötthet. sov lite drygt 4 timmar i natt, och det börjar kännas nu.
gör verkligen allt för att hålla mig vaken men det börjar bli riktigt svårt. tänkte dock hålla mig vaken i någon timme till och sen sova riktigt tidigt idag. fast jah, vi får se hur det blir med det... haha :D

PUSSVAH :-*

you'll be my number one boy,

och jag har överlevt första dagen i tvåan! fy satan vad bra jag är :D har vart en riktigt slapp och go första dag, haft håltimma och ingen riktig jobbig lektion. dessutom har jag stört skönt schema! så just nu gör det mig faktiskt inte så jätte mycket att skolan har börjat. kul att träffa alla man inte träffat på länge, och att kolla på alla ettor. det är rätt chill faktiskt :D

nu ska jag käka, fick någon äcklig salsagratinerad fiskgratäng i skolan idag. inte min favorit det är ju en sak jag kan lova! 



PUSSVAH :-*

somewhere without you,

sista dagen på sommarlovet är nu officiellt slut. fy sjöen vad deprimerande! nu väntar typ tusen veckor skola innan sommarlovet igen. fy satan vad jag inte är pigg på det. det enda sköna är att träffa alla, och mitt schema. men resten suger.
men jah, nu ska jag dra mig tillbaka med lite fullfrys och sen sova..
PUSSVAH :-*


don't ever let go of me,

fångarna på fortet är grymt ! älska att det har börjat gå igen eller (a) haha,
ska se klart på detta, och sen gå och duscha innan jag gör mig klar för sängen. lär ju dock inte kunna sova eller något, men det är chill. det är ju bara första dagen, och det kvittar har jag hört ;) haha, har även hört att dagen börjar med mentorstid för att sedan bli en lång trökig håltimma. haha det finns ju roligare saker, men vem är jag som klagar ;d

PUSSVAH :-*

what do you want from me,

good news ! jag hittade min mor :) det visade sig att hon hade åkt in till götene och klippt sig. trevligt med folk som hör av sig när dom åker.
aja, kom hem för några minuter sen efter att ha spenderat dagen i skövde hos min kusino! första gången jag var i deras lägenhet och dom har bott där ett tag, så det var väl dags om man säger så :$ iaf så bodde dom riktigt fint och så, så det var bara nice ;d

nu ska jag packa iordning lite tränings saker och sedan åka ner till träningen, :)

PUSSVAH :-*

keeps repeating inside my mind,

tränade på att gå upp tidigt idag. så halv 10 ringde klockan. uschan mig vad jag inte var beredd på att gå upp då... men så fick det bli iaf. är dock riktigt glad för att jag inte är en av alla dom som börjar skolan idag. haha,
nu funderar jag starkt på om jag ska ta och leta rätt på min mamma. hon var nämligen borta när jag vakna, och hon har inte kommit hem än. illa säger jag bara !

PUSSVAH :-*

någonstans finns det kärlek,

nu ska jag faktiskt sova, känner att det är läge på det. usch imorgon är sista dagen på sommarlovet, och jag kan nästan inte ha mer ångest. apa !

aja life goes on
PUSS&GODNATT :-*
'

follow me all over the world,

har precis sett på den hemska filmen 'my sisters keeper' , och jag vet inte om det var för att jag sov så dåligt i natt, eller om den faktiskt var så jävla hemsk, men jag lipa i stort sett hela filmen igenom.
rekommenderar den starkt, för den var verkligen as bra! haha :)


ska nog glo någon film till och sen sova, känner mig inte på topp. och sen måste jag även vända rätt på allt, skola på onsdag ju! ;)

PUSSVAH :-*

how could you even for short time thinking it's her ?

hoppsan hejsan vad min uppdatering varierar nu för tiden..
igår iaf var det match mot mellby, det började med att domaren sköt ner en av våra spelare och det resulterade i att hon inte kunde delta 100 procentigt, iaf i första halvlek. not so fun. sen var det lite tjafs och sura miner, och det ledde till ännu en förlust. men det är sånt som händer, vi kommer igen i nästa match.

nu har jag vart hos sjukgymnasten och handlat med mamma. gick apa hos sjukgymnasten btw! jag skulle göra små "nigningar" som vi kallar det. men det är något i mitt knä som tar emot och det är lite ganska mycket dåligt. det betyder att jag inte kan utöka träningen spec mycket förrän det går över. apa !

aja, nu ska jag ta mig något att fika. är så sockersugen så det finns inte !
PUSSVAH :-*


I am the one,

hejhopp ;d
som jag sa igår så var ola grym, och det var en toppen kväll med umbrellis och stenis :D tog dock i princip bara två bilder varav den ena är suddigare än suddigast. men heter man emma torstensson så är man helt klart van, och har lärt sig att verkligen ta vara på tillfället ist ;d




Ola - still remember , Galet bra !

nu ska jag snart åka iväg på match, eller ah samling om en och en halv timme, men det är snart i och med att jag inte har käkat eller gjort mig iordning. men det löser sig ;d
ååh idag har jag även fixat så jag kan ladda hem musik från youtube. väldigt praktiskt om jag får säga vad jag tycker!

PUSSVAH :-*

You spin my world around !

usch sitter och fryser häcken av mig här just nu :$ fick nog några smärre köldskador förut, då den svenska sommaren med max +15 grader har infunnit sig i sverige. sånt är ju bara underbart. men det var helt klart värt det, ola är så fucking grym !!!!!!!!!!! helt sjukt. jag fick återfall.

nu ska jag trycka i mig lite choklad och brago, och sen sova. är svinigt sleten !
PUSSVAH :-*

happines,

det blir ola ! :D:D
vi hörs senar ;)
PUSSVAH :-*

du måste va blind,

åååh fick precis veta att ola är i lidköping idag ! jag menar hur cooooooolt ? så jag tror banne mig jag ska ta mig dit, även fast jag är slitnare än på typ hur länge som helst. ola är värd allt (a) aaaw mitt humör steg till toppen direkt nu. ska ta mig ett litet samtal med min syster så får vi se helt enkelt :D



PUSSVAH :-*

Pics from yesterday !


innan vi började spela fotbollsgolf lekte vi gravida :$

mästerfotografen är igång så självklart är det jävligt suddigt ! ;d

vi fick för oss lite grand att vi skulle jämföra magar mitt på vägen, jag var iaf brunast (a)

så fick ellen för sig att hon skulle klättra upp på skylten

kk ramlade dock i sin iver att klättra upp hon med ;)

till slut lyckades dom båda faktiskt hålla sig kvar på skylten tillräckligt
länge för att jag skulle hinna knåppa en bild :D

avslutar med en liten egobild, det hör ju till lixom ;d

PUSSVAH :-*

if my heart breaks It's gonna hurt so bad,

hej hopp !
kom hem för en liten stund sen och nu sitter jag bara och längtar efter donken. ja så kan det gå.
gårdagen var riktigt awsome ! började med lite förfest hos franssons, och sen drog dom till fotbollsgolfen. jag och emelie stannade kvar käkade, gjorde oss iording och kom dit lite senare. väl där tappa jag bort både den ena och den andra nästan med en gång, spelade fotbollsgolf och bara drev omkring och var som jag mest är. haha, det var faktiskt första gången jag var full sen första lagfesten tror jag xd haha, det är så det kan gå!
kvällen avslutades iaf med en promenad för att möta emelie och sen gick vi hem till henne i spöregnet, drack ett glas o'boy och somnade till HSM 3.
awsome, tänkte att jag slänger upp några bilder senare, för just nu sitter mobilen på laddning. illa jag vet, men så får det bli :)

PUSSVAH :-*

kom med mig, kom

hola,
skulle försöka blogga från mobilen förut. det gick inte så vidare bra. men förr eller senare lär jag mig säkert ;)
idag har jag vart hos sjukgymnasten, och det gick bra som vanligt. la på lite mer tyngd idag, rätt nice. just nu sitter jag bara och degar i sängen, med musik och mitt kungen spel. haha, har fått för mig att jag ska försöka klara alla spelen, från 1 till 1000000 är på 42 just nu, så har väl att göra !
ska snart käka och sen göra mig iordning ikväll blir det kräftskiva med laget, nice price !



PUSSVAH :-*


let's talk about you and me,

jag svär på att jag har minusgrader i mitt rum just nu, fryser häcken av mig ! not so funny. anyhow, insåg för några minuter sen att jag har sjukgymnast imorgon kl 11, och det hade jag helt glömt bort. oops hehe, lätt hänt faktiskt. så därför ska jag faktiskt dra mig tillbaka nu, tänkte kolla någor/några avsnitt full frys, och sen sova :)



PUSS&GODNATT :-*

Sony Ericsson xperia x10 mini.


en sån här söt liten sak är det jag har köpt idag. jag vet inte hur jag ska kunna klara av den, då toutch ger mig grov adhd på hög nivå, men det ska nog gå bra. från början när jag gick in i affären sa jag klart och tydligt att jag inte skulle köpa någon sån här för den var så liten och jag hatar toutch. men efter att ha insett att dom inte har några fina knappmobiler (eller hållbara heller för den delen) och med telia tantens beskrivning om hur bra den här är, samt att jag fick känna på den, beslöt jag mig för att det är en sån här jag vill ha.
haha wish me luck :D

PUSSVAH :-*

vart ska vi sova i natt ?

hej och hallå. igår blev det en svänfg och kolla saras match, blev tyvärr förlust, men dom var glada för det. sen blev det tha franssons ;r nice as usual ! idag fyller min syster madde 22 (tror jag?) så vi var och fira henne lite grand i morse, rätt nice, sen åkte vi hem och käka och sen in till skövde där jag fixade klockan. så nu är den perfekt ! var även inne på telia, för mamma skulle hämta sin mobil. men jah, jag kände mig rik så jag slog till på en rackare oxå. I'll show you later. nu ska jag börja göra mig iordning för att åka till träningen. får dock inte tag i hanna, någon som vet vad hon gör kan ju berätta det någon gång :) men det blir chill,

PUSSVAH :-*

it looks good !



för att vara samhälls tvåan så klagar jag inte på schemat ! haha :D
kommer räkna med att expo försvinner så sovmorgon till halv ett en måndag, neh det är inga fel !

och jag hoppas att du är där,

morsning korsning. har precis duschat efter mitt jobbiga sjukgymnasten pass ;) haha, det är faktiskt jobbigare än man tror. idag var det extra tugnt oxå. blä, jag hatar såna dagar. men men, en vacker dag kanske det faktiskt blir bra (Y)
idag tror jag att jag ska försöka gå ut lite, det är faktiskt lite sol idag (!) så man får väl passa på. sen har jag 7000000 filmer att kolla igenom oxå, ifall jag skulle få tråkigt alltså.
nu när det bara är en vecka kvar av sommarlovet så inser man hur mycket man har kvar att göra innan skolan börjar ;d



PUSSVAH :-*

snart är det jag som är kung,

jag hatar folk som får en att känna sig bortglömd. tänkte bara berätta det.
nu ska jag nog kolla på en dålig film och sova :)
PUSS&GODNATT :-*

how I wounder where you are,

guess what? *trumvirvel*
jag har tagit bort min fb nu! gash. hur bra är jag eller ? haha, har tröttnat på att sitta där timme efter timme utan att man egentligen gör något och tiden bara flyger iväg. plus att jag nu i år ska gå in för skolan, alltså inte sitta vid fb ist för att plugga. vilken bra plan, right?

anyhow, träning förut. såg ganska okej ut. fast vi är riktigt dåligt tränade konditionsmässigt. rätt kul att se, jajjemen. haha, men men det kommer la med åren ;)
nu är det uptown girl!



PUSSVAH :-*

gonna have a star on my door,

hola ! har en segis dag idag. eller just nu iaf. är lite illa irriterad på en del folk idag, och då kan det sluta illa.
har börjat få äckligt ont i halsen nu oxå. hoppas jag blir sjuk lagom till skolstarten (a) det skulle vara underbart.
pappa väckte mig halv 10 i morse och sa att ola hade fixat min moppe. snällt av honom! men jag är fortfarande trött på att den gör lite som den känner för, och kommer därför inte åka alls mycket på den nu.

nu ska jag fortsätta spela kungen och dega. sen blir det träning och det är chiiiiiiiiiiiiill !
PUSSVAH :-*

jag ser hela världen utantill,

har haft en riktigt skön dag idag faktiskt ! släkten har vart här och firat mig, och så även sötnosarna Emelie, hanna och Louise, för att inte glömma marcus och håkan. riktigt fett med nice :) fick min efterlängtade klocka! och lite nya pengar, lööööve it! men det blir väl att lägga dessa sötnosar på en ny mobil, som är ett lite lätt måste just nu. lyckades ju tappa bort den ena knappen i min gamla mobil, det första jag gjorde igår så...

förut när jag skulle köra hem emelie oxå, så dog min moppe. hur leskigt?
får lite lätt adhd på den, och orkar banne mig inte köra mer på den ! blööööööö.

men för övrigt är livet chill, och i typ morgon ryker min fb. känns lite tomt att ta bort den, men det är det enda rätta. det ska inte få styra mitt liv längre ;d

Update:
everything is not chill ! även den här mobilen dog nu -.- ADHD ! jag hatar den gud som har gjort mig till en av jordens mest mobil beroende och otursdrabbade människa !

PUSSVAH :-*

I've never felt like this before

halv 9 kom mor och far in och väckte mig. frukost på sängen och tre härliga presenter. inte dåligt för att vara så tidigt får jag lov att säga ! anyhow, ska mest dega runt idag eftersom det är det jag gör bäst :r haha, ska baka en kladdkaka till emelie oxå, haha det är vad hon kräver för att komma hit och fira min dag. härlig tjej det jah ;)



nej nu ska jag ta en sväng till duschen och så,
PUSSVAH :-*

somewhere over the rainbow

17 åååååååååår! har jag hört iaf. åldersnojan kommer och går lite som den känner för. men nu är jag bara övertrött och då tänker man inte på det.
jag och malin har sett på flickan som lekte med elden, och luftslottet som sprängdes. ganska så nice tycker jag allt att dom filmerna är!
men nu ska jag dra mig tillbaka och sova lite
PUSSVAH :-*

and I can't find my way home anymore

min mobil har dampat klart. nu funkar den inte alls. underbart. har därför min gamla w610i, den funkar men det är ett helvete att skriva sms då knapparna är så utslitna att dom knappt finns, och allt är så ihop tejpat att man måste kolla riktigt noga för att se att det faktiskt är en mobil. men den duger just nu.

är på aaaaaaaaap dåligt fucking äckligt humör. är godis sugen så jag får adhd, och jag fryser som jag vet inte vad. hoppas jag håller på att bli sjuk. är inte alls sugen på att fira min födelsedag imorgon. men att inte fira hindrar dock inte det faktum att jag fyller 17 äckliga år. åldersnoja. fast jag längtar tills jag blir 18. men 17 är så onödigt. vad får man ut av det lixom.




btw kolla den här trailern för filmen Charlie St. Cloud, verkar äckligt bra !

ajaaaaaaaaaaa. ska ta mitt dåliga humör och gå till malin, hon kanske vill spela bilspelet :r
PUSSVAH :-*

we were not born to follow,

godmorgon ;d har vart vaken sen halv 11 och redan hunnit städa i princip hela huset. är jag bra eller vad? nu kan inte mamma få utbrott x10 när hon kommer hem iaf (a)
dagens planer ser ut att bli som så att jag ska göra iordning min vägg lite, har nya grejer att sätta upp och så, och sen blir det nog att chilla gaaaalet :r haha,
förresten är det bara 10 dagar kvar till skolan börjar. fyyyyyyy fan, har redan ångest alltså.. men ah, livet är inte alltid lätt. och i år har jag lovat mig själv att försöka gå in för skolan oxå. yaiy, jag får ännu mer ångest.
men aja, 10 dagar kvar att njuta på!
ska fixa väggen nu



PUSSVAH :-*

if it's all I ever do,

kom hem för kanske en kvart sedan, efter att ha spenderat kvällen med ingen mindre än fröken fransson, tobbe och niklas. ganska så chill faktiskt, kollade typ på en as kass film utan handling och lite så. men det är trevligt, mycket bättre än att vara själv (a)
sen har min mobil cpat loss totalt nu. mindre kul det är en sak jag kan säga. knapparna gör lite som dom vill, skulle man kunna säga. men vad sjöen, jag klarar mig.
nu ska jag sova :)

PUSSVAH :-*

står inte ut,

städat mitt rum nu. hade tankar på att flytta om lite, men kände mig alldeles för trött för att göra det, så det blev en snabb städning helt enkelt. egentligen skulle jag städat köket och så oxå, men vad sjöen. det är en dag imorgon oxå.
nu ska jag göra mig iordning och ta tag i livet. här kan jag inte sitta hela dagen ;d

PUSSVAH :-*

I find me a map on the way,

godmorgon :)
vaknade med två olästa sms idag. personligen tycker jag det är riktigt onödigt att skriva sms till någon mitt i natten, särskilt som det händer till mig rätt ofta. och jag svarar ändå aldrig, så what's the point? aja,
idag är det lite konstigt väder. varmt och halvklart. jag hatar när det är halvklart. ska det vara sol så ska det vara ordentligt, annars kan det lika gärna vara grått och tråkigt.
aja, idag har jag återigen inga planer, utan jag får se vad dagen har att erbjuda. är sugen på att åka ut till mamma och pappa, men malin är inte hemma och kan köra mig till skara och om jag måste åka ikväll kan det lika gärna kvitta. borde egentligen städa oxå, since it's my birthday på måndag, och jag vet att mamma kommer få utbrott x10 om det inte är städat när hon kommer hem (a)

well, först blir det duschen iaf !
PUSSVAH :-*


bjuder på den lätt snyggaste bilden från liseberg! once again, tagen från vikkan :$

I was always the only, but now I'm only one in the crowd...

är på jag-vill-helst-inte-prata-med-någon-alls-humör, och då är det baske mig tur att jag ska sova nu. har kollat dom tre första avsnitten av beverly hills ikväll, och jag måste säga att den serien är underbar! och luke perry, a.k.a Dylan, är så för jävla snygg !


watch and drool, jag gör't iaf :$ :RR

anyhow, ska sova nu. är själv imorgon igen, så det blir la chill.
PUSS&GODNATT :-*

jag blir aldrig densamma,

usch är på riktigt dåligt humör just nu. känner inte alls för att vara hemma och dega, jag vill till mamma. nu. helst för en timme sen egentligen. men vad gör man. alla jag känner för att träffa är borta eller har inte tid. well well. i brist på annat så sitter jag och loggar in och loggar ut på msn om och om igen. ganska kul faktiskt. undra hur lång tid det tar innan någon blir irriterad? själv blir jag irriterad efter två gånger. men sen är jag ju ganska otålig, och lätt irriterad ibland oxå ;)

funderar på att fixa mig något gott att käka, är ju själv så då får man passa på, riiiiight??
PUSSVAH :-*

I've been thinking better since I'm single,

fredagen den 13 idag. lite halv scary, för med min vanliga otur så kommer den här dagen säkerligen ta livet av mig om jag gör något ;) haha, har på något vänster lyckats tappa bort min mobil oxå, men jah. det är sånt som händer. för övrigt har jag kommit på att jag är kung på kungen. haha vitsigt va?,
jag vet, jag har mina stunder.
planerar att göra ingenting idag så. ska nog dra på en film, och bara gosa ner mig under täcket, kanske ska se resten av fredagen den 13de filmerna. haha fast då finns risken att jag dör i hjärt attack dock. men aja, först ska jag nog hitta min mobil, kan ju faktiskt finnas någon som vill mig något.

PUSSVAH :-*

I promise I'll be kind,

nu ska jag seriöst sova. och jag ska banne mig sova lääääääänge länge. dagen har spenderats hos emelie vid poolen idag, utnyttjande på hög nivå, jajjemen ;) haha, nej så illa var det inte, hon tvinga mig i princip att åka dit, och jag var inte sen att haka på. jah men iaf, så var det match ikväll med. det var kanske inte ett riktigt rättvist resultat vi gick därifrån med, men vad gör man. vi byter och gnäller sönder matchen, då finns där inte mycket att göra som tränare. själv skulle jag satt dom på plats, men jag är bara med som stöd, och slav ! haha,

nej sova var det jah :D
PUSS&GODNATT :-*

you appear just lika a dream to me,

ligger och lyssnar på musik och spelar kungen. det är så mitt liv ser ut nu för tiden :$ haha, det är chill! men nu ryktas det om att solen lyser och jag ska faktiskt bege mig ut och bättra på brännan som för tillfället är obefintlig. det är faktiskt rätt illa när den är det :( anyhow, det är dagens fortsatta planer så att säga !
PUSSVAH :-*

jag behöver dig nära mig,

ska alldeles strax bege mig till min älskade sjukgymnast. jag måste erkänna att jag tröttnat något kopiöst på att gå dit varje tisdag och torsdag, men vad gör jag inte för att få spela lite fotboll. haha jag är freak.
match ikväll iaf, så jag har något att trösta mig med, när jag nu tvingats gå upp tidigt, och så menar jag.
aja nej nu ska jag åka så,
PUSSVAH :-*

it will happen once, in a lifetime

tror jag ska gå och dö i en kvart.
haha såg på skräckfilm hos vikkan. jag vågar inte riktigt släcka och sova kan jag erkänna :$ hatar att jag blivit så rädd på senare dar! anyway, sitter och plågar mig själv med några rackarns sms. vet inte varför.
men det känns bra just nu. imorgon däremot +o(
haha nej nu ska jag inte va sån. ska nog sova trots allt
PUSS&GODNATT :-*


No I don't wanna do it again,

hey det är  jag som är trött, ohja. jag hatar att bli väckt när jag sover. och särskilt om man drömmer något, som man inte vill sluta drömma. visserligen kvittade den här drömmen, men det hade ändå vart chill att få sova tills jag vakna själv.
aja, nej jag ska inte klaga.
ska typ göra mig iordning och ta bussen med hännie in till götene och träffa vikkan och lojs nu tror jag. ganska så nice faktiskt :D
så det blir väl kvällens fortsatte planer för att hålla humöret i schack. he he he.
PUSSVAH :-*

you're my one love

helloooooo,
är inte piggast.se idag det är en sak som är säker. pappa väckte mig kl 10 för att vi skulle till franssons och hämta min moppe, men först skulle pappa och ola hitta felet på den. och det gjorde dom, så nu funkar den igen. eller rättare sagt, nu går den fort igen. gött kött. funderar stark på att kolla en film eller något nu. men vi får se hur det blir med det.


återigen en bild tagen från viiiiictoria :$ :*

PUSSVAH :-*

flickan från det blå,

hejhoppgrantopp ! ;d
på riktigt gott humör idag, trots den lilla sömnen i natt. ingen kommentar om varför jag sov lite, men det gjorde jag iaf. har redan hunnit vara hos sjukgymnasten och duschat idag. inte illa för att vara jag tycker jag allt.
nu ska jag snart ta något och käka och sen göra mig iordning för att åka till lojs och träffa henne och vikkan. wonderful !


flickan från det blå - låten som går om och om idag :$

PUSSVAH :-*

ett år försvinner utan ljus,

är på leskigt humör. beror nog på övertröttheten. ganska så nice.
ska sova bort den dirr. imorgon blir det sjukgymnasten klockan elva. mera nice !

bild tagen från viiiiiiiiictoria, you're grejt my sweet mate :*

PUSS&GODNATT :-*

Guess I'd rather hurt than feel nothin' at all

nu sitter jag äntligen hemma i min underbart sköna och absolut varma säng! så jävla gött. efter en lång dag är det precis vad jag behöver. det gick galant på sjukhuset, och jag behöver i stort sett inte gå dit mer. sånt gillas starkt! sen tog vi bussen till skara och fick gå hela vägen till vårdcentralen, i spöregn, utan paraply. underbart säger jag bara! och det var just under den stunden vi gick som gud bestämde att det skulle regna som mest. you gotta löve it. men jah, det gick bra iaf. sen bestämde vi oss för att ta en buss in till "centrum" igen, och så käkade vi på canton. onderbart, och så hungrig jag var då har jag inte vart på gaaaaalet länge.



aja nej nu ska jag käka så
PUSSVAH :-*

även om ett sekel går så ska jag alltid vänta på vår tur,

godmorgon :)
sitter och väntar på hanna just nu, och hon kommer när som helst. så ska vi ge oss iväg till skövde, och jag ska till sjukhuset. lite smått nervös för jag vet inte riktigt vad jag ska göra där. men antar att jag ska få lite provsvar och så. trevligt trevligt. insåg precis att jag kollat fel på tiden oxå, men som tur är så går det bara den bussen vi hade tänkt att åka ändå. men så är det ,

nu kom hanna, så nu ska vi pyyyyysa :)
PUSSVAH :-*

when I lost you ended I care about anything,

pga dålig uppdatering det senaste så bjuder jag på en "innan-jag-ska-sova-bild" haha, jag bara älskar minen (Y), btw har jag finaste tröjan, right :R


PUSS&GODNATT :-*

lost in the past,

jag erkänner, jag är, har alltid vart och kommer alltid vara, riktigt jävla såld.
jag hatar dig.

från och med du,

tjodililo.
känner mig på topp med uppdateringen, men jag bryr mig såhääär mycket om det faktiskt. igår var det ju som sagt träningsmatch och lundsbrunns första vinst! hur underbart? sååååååååå underbart ! strunt samma att det var träningsmatch, vinst som vinst :D
iaf, efter matchen tog jag cykeln till lundsbrunn och emelie, men vi fortsatte cykelturen hela vägen till götene där vi hade bestämt oss för att käka på köket. mumma, ohja :r och sen cykla vi runt lite i götene och greja innan vi åkte hem till emelie igen, där amanda hade förfest. jag invigde även poolen kl halv 11 igår kväll, nice price! sen blev det film och sånt, och så sov jag där. och idag har vi mest degat vid tvn och så, sen vid 5 tog vi cykeln till göeten (igen!) och kollade när gif spelade. ganska så chill men så fruktansvärt blött blev det.

aja life goes on,
nu ska jag försöka få ordning på mitt msn :(


btw så funkar min hårddisk igen! :D (gammal bild från matchen mellan dif-kik men :r)
PUSSVAH :-*

somliga ljus brinner aldrig ut,

vaknade för lite drygt 20 minuter sen, och känner mig hyfsat utvilad just nu faktiskt. sköööööööönt vill jag lova. ska gå och duscha snart, och sen ska jag kolla film. senare kommer hanna och hämtar mig och sen bär det av på match! ååh, lots of fun. träningsmatch dock, men fortfarande match. järpås är det som står för motståndet och dom ska tydligen ha lika många poäng som oss. så chansen för vinst ska uppenbarligen vara hyfsad. jag hoppas på det bästa, såklart.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH min hårddisk fungerar inte !!!!! :'''''''''( nu blir jag seriöst deprimerad. hela mitt liv ligger på den ju :((((

aja ska duscha så
PUSSVAH :-*

säg det till alla, jag är på väg

detta är vad jag håller på med en vanlig dag, haha kollar disney klipp ;)
not. fick abstinens just nu, och detta är svin kul ju ;)

riktiga sköningar ! :D

PUSSVAH :-*

det här är slutet på vår film,

usch har haft en traumatisk upplevelse idag, (igen) och har svårt att släppa detta. haha, tror jag är väldigt psykiskt instabil nu för tiden. det är banne mig inte lätt. men men, life goes on som man säger.
usch känner mig bajstrött idag oxå, eller det kom precis just nu om jag ska va ärlig, men ändå. blir nog bara chill hemma med film eller något idag. tycker jag låter som en utmärkt plan (Y) haha ,
PUSSVAH :-*

thought you always would be mine,

vaknade av att solen lös idag, men när jag väl hade käkat frukost och allt hade den försvunnit. tragisk! väder guden måste ha något emot mig eftersom han lämnar mig med bleka ben den här sommaren. men men, jag ska inte klaga det kunde vart värre.
just nu sitter jag och funderar på vad sjutton sm händer idag. just nu ser det inte ut att vara någonting, men sen vet man aldrig. det kan ju ändra sig.

men nu ska jag nog fräscha till mig lite och göra mig iordning, känner att det är dags.
PUSSVAH :-*


there's a lot of love inside of my heart

are you gone forever or is it just temporary?
Because I miss the both of us;
holding hands, laugh together, sharing secrets and talking all night long.
I miss never have to pretend anything, never try to be someone I'm not, to be myself.
I miss being me, together with you.



I'm sorry that I heard you cry,

ååh kollar på beverly hills, fy fan vad bra det är egentligen! ska snart göra mig iordning och åka och hämta hanna, och sedan dra till träningen. ganska chill faktiskt. hoppas på uppehåll bara ;) haha, förresten så fick jag shorts bränna igår på liseberg. vilket betyder att mina ben blir brunare igen, mumma ! :RR

haha, aja nej nu är reklamen slut så



PUSSVAH :-*

'cause I can't go a minute without your love

hola,
uppdaterar'n är igång. haha, igår var jag på liseberg med vikkan, hanna, lojs och ellen! rätt grym dag med mycket flum. dock högsäsong på liseberg, vilket betydde en jävla massa kö, och långa sådana oxå. var la lite sådär, men nu har vi vart där iaf :) när vi kom hem till skara igen blev det en sväng till donken, och sedan åkte vi hem. jag lämnade lojs och skulle sedan hämta mitt läppglans hos emelie. men som vanligt när man åker dit så tar det mycket längre tid än det borde, så jag åkte därifrån vid halv 1. och när jag kom hem då var jag inte så sugen på att blogga direkt ;)

anyhow, nu har jag precis vart hos sjukgymnasten. gick la bra, fick ta bort lite övningar eftersom mitt knä har blivit cppppppppppppppp. trökigt, men lika bra. och nu ska jag och malin åka till skara. hon ska ha nya fotbollsskor för uppenbarligen ska hon börja träna igen. grejt ju.


dom enda två bilderna tagna med min kamera (mobil) igår, men ska allt se om jag inte kan få tag i lite andr bilder ;d


PUSSVAH :-*

du ska se, att livet går vidare

men vilket trevligt väder vi har fått här i sverige. underbart. fast, det skulle ju inte skada om det var lite mer sol. lixom.
aja, nu har jag blegat ytterligare några 2½men samt lagt upp träningen senare. haha det kan bli ganska intressant att jag ska vara tränare. visserligen är det kul att få vara den som bestämmer, och få göra det man själv tycker vi borde bli bättre på. men ah, det kommer bli intressant.



nu ska jag hjälpa pappa med maten :)
PUSSVAH :-*

don't you see, the grass is greener where it rains,

igår tvingade hanna mig att kolla på skräckfilm. som vanligt. och som vanligt så var hanna inte rädd. men det slutade med att hon inte vågade titta. haha tvingade henne som vanligt, och sen skulle vi åka moppe hem. det var verkligen ingen hit, jag var skit rädd och hanna med. men å andra sidan det är våran vardag så man börjar väl bli van.

nu ska jag strax ta på mig lite kläder och sedan dra iväg till la sickgymnast. som man kan säga på ren svengelska.
anyhow
PUSSVAH :-*

Now them butterflies in my stomach wont stop,

sitter, eller ah, snarare ligger hemma hos hanna hjärtat och får lite damp på hennes tangenter xd haha, när man är van vid sina egna så är det inte lätt. men men, hanna duschar just nu eftersom hon tränade förut. chill i dill, och trots att jag ännu inte får träna tycker jag det är skönt att det dragit igång igen. imorgon är det jag som ska hålla i träningen till råga på allt. haha det kan ju bli lite intressant om jag får säga vad jag tycker, och det får jag ju.
aja nej nu har jag lite annat att stå i, eller snarare som jag måste kolla upp ;d
PUSSVAH :-*

can you pinch me to see if i'm dreaming,

ååh min planerade chill dag blev inte så chill när allt kom omkring. haha, kom på att jag lovat mamma att städa bilen, så det var bara att ta tag i det. just nu har jag hållt på och förhandlat om priset. det är värt klart mer än 100kr, men å andra sidan, tjatar jag för mycket kommer det sluta med att jag inte får något, så jag får väl ta något mitt emellan pris. haha,

nu ska jah blega ytterligare några 2½ men, och sen kommer hanna och så drar vi till träningen :RR



PUSSVAH :-*

I can't stand another night alone,

hola,
igår när mamma och dom kom hem fick jag reda på att ett däck på morfars lastbil hade smällt och han hade kört av vägen häromdagen. men trevligt att man får veta saker ja.. men men, det var bra med honom iaf, och vi åkte dit och träffa både honom och mormor. mys pys ! (a)

idag ska jag mest bara chilla ill mycket tror jag, och ikväll blir det en tripp till träningen! ååh som jag saknart :(
vad som är trökigast är att mitt knä har vart bajs hela veckan. och det spelar ingen roll hur mycket jag rehabbar, det blir inte bättre och jag har fortfarande ont. inte kul! men aja, jag håller tummarna och fortsätter träna upp det. eftersom det är det enda jag kan göra ;d

haha, aja nej nu ska jag fika med pappa
PUSSVAH :-*

What you've got boy is hard to find

känner mig riktigt duktig nu, har städat mitt rum nästan helt och hållet. eller ah, man ser golvet och så nu iaf. vilket var mitt mål ;) nu väntar jag mest på att mamma och dom ska komma hem. det är jobbigt att inte träffa dom varje dag xd haha, jag har blivit så mamma sjuk så det finns inte :$ haha, men ah dom kommer sen iaf. och tills dess ska jag nog köra lite 2½ men tror jag ;d


kesha - love is my drug :r

PUSSVAH :-*

your love is my drug,

gårdagen var awsome ! hade som sagt inte träffat umbrellis på, sååååå länge, så det var riktigt härligt (a) sen kom även stenis och hännie dit, och vi grilla och lite mys. nice price säger jag!
åkte dock vid 10 eftersom min moppe är cp, och för att jag inte vågar åka när det är för mörkt på en väg jag inte hittar ;s haha, aja sen gjorde jag lite annat gojs, mys och chill iaf ;d haha, och idag lyckades jag sova ända fram till halv 12 och jag blev så glad ! haha, dock regnar det ute, idag igen -.- så det blir till att kolla film och städa iordning lite idag tror jag



PUSSVAH :-*

RSS 2.0