kom och ge, kom och ta,

chillidill att jag fick ett sms för en stund sen som innehöll orden ingen matte imorgon tillsammans med massa andra ord. men dess tre orden var dom viktigaste ! CHILL CHILL CHILL! såååå jag tar väl och sover ut lite extra imorgon och kommer utvilad till geografin ist.
shit den här dagen kan inte bli mycket bättre faktiskt ! så det är väl kanske bäst jag avrundar den ifall och innan den tar vändning åt andra hållet,


ny bild ! (a)

PUSS&GODNATT :-*

please take me away from here,

första skoldagen på en vecka är idag avklarad ! Haha fick ett varmt välkomnande faktiskt (a) naaaw, har saknat alla mina gullungar mer än jag trodde ;d rätt chill att vara tillbaka iaf ! dock måste jag säga att det är så oerhört tråkigt att man ska behöva gå på lektionerna ! fast idag hade jag bara data, samhäll och svenska. så inte mycket att klaga på egentligen ! extra kul var nju att anGela berättade för mig att om jag gör en bra powerpoint nu så har jag mitt mvg, vilket jag inte tackar nej till ! chill i dill, det är banne mig mitt nya ord. chill alltså, xd

nu ska jag plugga lite mer geografi så jag är välförberedd och inte sitter dagen innan och får panik och sjukanmäler mig. tror det kan vara ganska bra att få gjort det här provet, och jag tror jag ligger på 0 gränsen hos per nu ! varken på plus (som att jag någon gång gör det men) eller på minus, och så kan vi ju fortsätta ha det !



PUSSVAH :-*

helt jävla underbart !

jag smäller av ! trodde inte det kunde bli så farligt mycket värre med någonting just nu. men det här är ju bara gräjt. grejt grejt grejt. underbart underbart underbart. strålande strålande strålande. helt jävla fucking lysande.
eller ne,  snarare helt åt helvete.


I wish you had a time to read them,

har sett halva bröllopsfotografen nu ! haha tycker faktiskt den är riktigt kul. och jag älskar dialekten, för jävla skön ! haha , nu har typ mamma och dom kommit hem, och vad är det första dom gör ? kommer in och säger att jag måste äta. när jag förklarar att jag mår illa säger dom att det beror på att jag inte har ätit. vad vet dom om det, det är ju inte så att dom har vart hemma och kollat? i vilket fall som helst har jag ätit, och jag mår illa för att jag äter massa äckliga tabletter som ändå inte hjälper. men förklara det är lönlöst. sen tycker dom att jag borde gå ut och få frisk luft. hallå jag har öppet fönstret? och vad ska jag göra ute, finns inget att göra när man har kryyyyyyckooooooooor ! ne när dom lämnar mig hemma så kan dom väl iaf låta bli att klaga på allt jag gör/ inte gör, när dom väl bestämmer sig för att komma hem. jag har ju klarat mig själv hela dagen innan, så varför skulle jag inte göra det nu?



PUSSVAH :-*

in a bad mood, and it seems to be forever,

är på lite sådär halv dåligt humör ! haha, fjärde dagen i rad jag bara är hemma utan att göra någonting egentligen. jag ligger bara i sängen, och går endast om jag måste kissa eller när jag måste ta mina tabletter. känner mig typ dödssjuk, fast jag egentligen inte mår dåligt alls. haha tror jag får mig själv att må sämre genom att tro att jag inte kan göra något, för att jag har dom där dumma kryckorna. någon som vet hur deprimernade det är att inom loppet av 4 dagar gå från att spela match, och inte ha några problem alls, till att knappt kunna ställa sig upp ur sängen? jag vet iaf, och det suger. nog för att jag såg fram emot operationen och att det är bra för mig, eftersom det kommer bli bra till slut, men just nu önskar jag att den inte hade blivit gjorde. yepp, dåligt humör.



PUSSVAH :-*

For now my life is in my bed,

har läst svenska boken, och skrivit sän där läslogg, kändes dock inte så seriöst. i och med att jag inte kunde ta boken på allvar blir mina funderingar inte så seriösa. det blev mest; har den här boken något syfte, och ska jag lära mig något av den? hur kan någon bara förvandlas till en insekt? och hur kan författaren inte veta vad det är för insekt ? ;sss aah ni känner hur seriös boken är ! :D iaf, dagen ska fortsätta i pluggandets anda, (kan man säga så?) för jag tänkte plugga till geografi provet som ingen vet när jag får göra ! men pluggar jag nu så bör jag ju kunna det veckan ut iaf ;d ska försöka få göra det på fredag, hoppas per är snäll (A) haha,



PUSSVAH :-*

I guess we weren't ready for eachother,

nu har jag faktiskt läst ut den där jävla boken! och den var inte så förskräckligt dålig. visst kunde den vart bättre och så, men den fick mig att tänka till lite. haha jag har kommit fram till en hel del kloka saker som har vart som ett mysterium för mig,fram till nu då. greeejt (Y)
nu funderar jag starkt på att börja läsa svenska boken, eller om jag helt enkelt ska ta och akut läsa den imorgon. jag tjänar ju på att läsa den nu, men jag är trött och behöver läs paus.


believe it or not, men det fick bli en slumpis för att fylla ut inlägget :o
haha,
PUSSAVH :-*

som att någon försöker säga mig något,

Dagens horoskop:
Spendera inte alltför mycket pengar på nöjen i dag. Du har också en tendens att skämma bort barn nu.
stjärntecken du passar bra med:
Tvillingarna

jag vet att jag inte ska läsa horoskop för jag blir bara paranoid och rädd, och så, men det här är stört. efter min cp dröm i natt behövde jag inte det här. känner inte att jag har någon större lust att gå in på det här, men tro mig; inte kul.
men men ! haha, man ska inte tro på allt man läser, och för övrigt så ska jag försöka låta bli att skämma bort några barn idag ;) lika bra att jag är hemma !

PUSSVAH :-*

I just can't stop loving you,

usch idag måste jag verkligen läsa engelska och svenska boken. inte allt för kul, men eftersom att resten av familjen ska spendera dagen vid klassfotbollen så har jag ändå inget bättre för mig.
sen är det tydligen sverige match någon gång oxå. får ta och kolla upp när den är, så jag kan göra något kul idag iaf. haha , vi hörs senare
PUSSVAH :-*

And don't it feel good,

usch har typ inte kunnat blogga idag för jag har mått så jääääävla illa så fort jag har rört datorn. mindre kul, men man överlever. var ju som sagt i ardala förut och kikade match. tycker inte vi går inte närmare på det, för det var verkligen bara pinsamt ! efter matchen så åkte H med hit och vi hade bestämt att vi skulle se på Paranormal Activity och jag seriöst ber hela världen som inte har sett den, att aldrig se den. jag kommer inte kunna sova ordentligt på hur länge som helst. haha skit film alltså ! och hanna åkte moppe hem nu oxå, fy fan skulle jag aldrig gjort. men fick ett sms om att hon var hemma nu iaf, så nu ska jag försöka glömma filmen, lägga mig ner och sova :)



PUSS&GODNATT :-*

dear nobody,

usch, har börjat läsa engelska boken nu. men faktiskt är den inte helt värdelös, så det går ganska okej. det tråkiga är att den är så lång, och jag orkar typ inte läsa mer xd men det är bara att ta tag i livet typ.
ikväll blir det ardala, trot eller ej, men det är ju match på G och jag vill ju vara med vid första vinsten. som måste bli idag :D



haha, nu ska jag leta efter något att käka och sen fortsätta läsa.
PUSSVAH :-*

I don't wanna run, I don't wanna hide,

åååh believe or not, men jag vill faktiskt gå till skolan imorgon ! jag älskar fredagar, (om man bortser från geografin) och det är tråkigt att vara hemma, saknar alla små gullepluttar till favoriter, men på måndag då lär jag vara back on track, hoppas jag (a) :)

har tvingat mig själv att sitta uppe och kolla kvalet till eurovision, och lilla anna gick inte vidare. blev faktiskt inte förvånad. hon gjorde lixom inget intryck. när det var här i sverige tog hon iaf i lite, och hennes sköna röst kom fram lixom, men idag tog hon aldrig dom tonerna, så det är självförvållat. sen tror jag ju att vi borde skickat en riktigt snyyyyyyyggg kille ! för det skulle gjort succé ;d men men, så kan det vara typiskt sverige att missa allt kul. varken eurovision eller vm i år. dåligt !


för övrigt störde jag mig hemskt mycket på att hon hade gult hår ! :o tror att det lixom var droppen som fick bägaren att rinna över, eller grädden på moset lixom. ah därför hon inte gick vidare helt enkelt.

nu ska jag sova bort smärtan i knät, och imorgon ska jag försöka läsa lite svenska och engelska :)
PUSS&GODNATT :-*

and I will love you forever,

usch känns segt att jag inte har gjort någonting alls idag faktiskt ! såg på sex and the city, the movie för en stund sen. seriöst en av dom bästa filmerna jag vet ! det går inte att inte tycka om den.
sen kom resten av familjen hem för en stund sen, lite halvtrevligt sådär, mamma hjälpte mig att byta bandage så det var väl bra ! bara det att jag har fått så för grümmat ont, så jag orkar inte med det här -.- haha ;d aja, det blir bra. läste på rehab planen som läkaren har lagt upp, det tar ca 20 veckor innan det är planerat att jag ska kunna återgå till min tidigare idrott. inte så långt ändå, känns helt okej :)



ne nu ska jag sluta svamla,
PUSSVAH :-*

Man kan inte döma en bok efter titeln,

har precis kikat på 2012, och jag måste säga att den var faktiskt riktigt bra. lite överdriven och så, seg i början innan man fatta. men helt klart se värd ! haha, lite sorglig sådär oxå, sånt som jag gillar. och sen kom jag på en sak när jag kollade på den, är det möjligt att det faktiskt kan hända med jorden? att jordskorpan flyttar på sig så snabbt???????????:O ska nog ta och fråga per det på nästa geografi lektion :D

PUSSVAH :-*

as the bell rings !,

åååh är det inte typsikt att nu när jag får sova så länge jag bara kan så vaknar jag kl 7 ?????, fy skråen. eller, först vaknade jag halv 4, sen vaknade jag 5, sen 6 och vid 7 bestämde jag mig för att gå upp och käka, eftersom det var anledningen till att jag hela tiden vaknade, så nu ligger jag i sängen och kollar phineas och ferb, haha love it ! ;d

och idag blir det nog bara film och tv och sådant. rätt nice, men något mindre nice; skulle lägga rätt mitt bandage förut, men det satt typ fast i benet pga allt blod. spydde nästan, så mamma får fixa det när hon kommer hem sen. :)


ignorera att dom ser lite tjocka ut :$ men annars ser det stabilt ut känner jag ! (y)

PUSSVAH :-*

everything is never as it seems,

usch borde verkligen sova morfinet ur mig, men allvarligt talat så är jag rädd för att vakna imorgon ;s just nu har jag en lokalbedövning som lixom sover hela benet och det är omöjligt att känna något alls, än mindre någon smärta. men den lär ju vara borta imorgon. det har typ redan försvunnit lite, för i mitt baksida lår har dom tagit en sena och dragit fram (om jag fatta rätt) och det gör jädrigt ont nu faktiskt.  och jag vill inte ha ont :( fast å andra sidan är det en fin anledning till att inte plugga; jag hade så ont så jag har inte kunnat koncentrera mig på någonting :(((( haha , det skulle nog kunna funka faktiskt.

och sen har jag det så illa ställt att det lär bli mjukisbyxor i någon vecka framöver ;s hoppas inte det slår om och blir sommarvärme igen ! och neeeej, nu slog det mig precis en sak ! jag tar bort stygnen den 16 juni, efter skolavslutningen, och jag får inte röra plåstrena och det innan !!!!!!!! SNYGGT PÅ SKOLAVSLUTNINGEN! 

ååååh, neeh nu ska jag deppa och sova .



PUSS&GODNATT :-*

heldag i örebro (Y)

and I am home ! efter att ha spenderat närmare elva timmar på ett sjukhus i örebro är det rätt chill att komma hem ! operationen gick bara bra, har fått ett halt nytt korsband, och dom tog även bort en bit av menisken som "tyvärr inte gick att rädda". haha, om jag inte hade mått så förbannat dåligt så hade jag gapflabbat åt sköningen till doktor. men iaf, operationen gick som sagt kanon, men uppvaknandet var värre. jag älskar verkligen att man sover så skönt av narkosen, men fy fan vad jag hatar när man måste vakna, och man mår så jävla illa. sen måste man ju äta innan man får åka hem oxå, och det var något som jag inte lyckades helt med :$ sjuksköterskorna var dunder söta och jätte snälla :) hon som jag hade blev inte ens sur när jag spydde på golvet ! haha, jag tänkte i mitt stilla sinne att om jag hade vart sjuksköterska och någon hade spytt på golvet så skulle jag nog bett den torka upp själv och gå ut. där av tog jag mitt beslut att inte bli sköterska av något slag.

nu börjar det snurra lite här igen och jag kanske ska passa på att sova en stund,
vi hörs senare
PUSSVAH :-*

And no one even knew, It was really only you

fortfarande inte nervös, och nu tänker jag gå och sova :) har ätit precis sådär lagom mycket, men borde druckit mer vatten :( ååh, blir dett dricka lite när jag vaknar ;d haha, mellan kvart över 5, halv 6 någon gång åker jag alltså ! tragiskt med tidiga tider, men lika bra, för då hinner man inte tänka på hur hungrig man är, eller något sånt.



men nej som sagt, sängen var det !
PUSS&GODNATT :-*

Gammal kärlek rostar aldrig,

deperate nu ! haha har inte kollat på det på typ fyra veckor, så jag fattar typ inte vad som har hänt, men lyckligtvis så bryr jag mig inte. kollar ändå inte så värstans noga iaf, och jag har annat i tankarna. haha helt kvällen har jag nu fått frågan om jag är nervös inför imorgon. svaret är fortfarande; nej inte så. antar att det kommer precis när jag ska gå och lägga mig eller något.
men det känns ändå inte så verkligt, det känns inte som att det är imorgon det händer... som att det kommer bli uppskjutet iaf, eller något ;s haha , vilket det inte kommer bli! dom ringde faktiskt och hälsade mig välkommen förut. gulligt av dom (a) haha,

nu ska jag dra och fika :R



PUSSVAH :-*

Gammal kärlek rostar aldrig,

deperate nu ! haha har inte kollat på det på typ fyra veckor, så jag fattar typ inte vad som har hänt, men lyckligtvis så bryr jag mig inte. kollar ändå inte så värstans noga iaf, och jag har annat i tankarna. haha helt kvällen har jag nu fått frågan om jag är nervös inför imorgon. svaret är fortfarande; nej inte så. antar att det kommer precis när jag ska gå och lägga mig eller något.
men det känns ändå inte så verkligt, det känns inte som att det är imorgon det händer... som att det kommer bli uppskjutet iaf, eller något ;s haha , vilket det inte kommer bli! dom ringde faktiskt och hälsade mig välkommen förut. gulligt av dom (a) haha,

nu ska jag dra och fika :R



PUSSVAH :-*

And the thing I hate the most that you do is that You make me love you

har faktiskt, trot eller ej, men kommit en bit med historian. det svåra är dock att veta hur lång den borde vara, i och med att det är ett grupparbete, och ihop ska vi skriva ca två sidor. så om mitt blir för långt är det inte alls bra, och det känns som att det kommer bli det. menmen, jag kör på känn och sen får jag ändra det utifrån hur långt resten är.

kände dock att jag behövde en paus, för man blir helt sjuk i huvudet av att sitta för länge med en sak som historia ;s funderar även starkt på att käka något. vilket jag verkligen borde. egentligen borde jag sitta och käka hela dagen idag. men då vet jag att jag bara skulle må illa, och det är inte heller kul xd



ajaaaa, ska nog hitta något att käka och sedan fortsätta med historian.
PUSSVAH :-*

Only to be with you,

godmorgon typ :)
haha känns rätt gött att få sova lite längre sådär idag. men hur mycket jag än skulle vilja bara lägga mig ner och fortsätta sova har jag lovat mamma och pappa att jag ska plugga idag. och det är säkrast att hålla. som tur är, så är det inte fint väder, och då blir det lättare att koncentrera sig på äckel geografi och tråk historia.
så det blir väl min dag i stort. ska försöka få dagen att flyga iväg, ju snabbare den är förbi, desto snabbare kan jag släppa både geigrafin och historian och desto snabbare blir det imorgon ;r


var beredda på att det kommer komma upp ytterligare 700'000 pose bilder dom kommande dagarna ;d


PUSSVAH :-*

det finns en sång som säger allt,

alltså ibland undrar jag om det är meningslöst att försöka glömma? , det kommer alltid komma dagar som denna, and I will be back to square one. då känns det så meningslöst att försöka kämpa.

för övrigt börjar den goa nervösa känslan komma. jag kommer inte kunna koncentrera mig på någonting imorgon, känner redan nu hur tankarna sipprar iväg på annat håll. imorgon vid den här tiden kommer jag och sitta och proppa i mig så mycket mat som möjligt alltså! fattar ni att jag ska klara en hel dag utan mat. haha är lite orolig för mig själv. men det ska bli så jävla underbart att äntligen få det gjort ! jag har seriöst redan nu börjat lägga upp mina rehab planer så att jag kommer igång så snabbt som möjligt. dock är jag orolig för hur det kommer se ut, vad dom kommer göra och framför allt vad dom kommer säga. jag har ju hört tusen gånger att jag borde sluta, men mardrömen är ju att dom säger att jag måste sluta. kan dom göra det förresten??????

gaah nu skrämmer jag mig själv till tårar, jag hatar det här ! förlåt för ett ganska långt svammel inlägg, men nu ska jag försöka slappna av till en film, har ju en dag av plugg att se fram emot imorgon.



PUSS&GODNATT :-*

varför känns det som att du är perfekt, när jag vet att du är långt ifrån ?

är på riktigt skriv humör idag ! haha, men andra ord, eftertänksamt humör. då känner man för att bara skriva av sig hela tiden ;d
just nu sitter jag i köket med mamma, farmor och farfar. trevligt trevligt (Y) fast jag är så rysligt trött, så det blir väl att gå till sängen snart. haha, fast eftersom jag känner mig själv vet jag att det inte lär bli så, oavsett vad jag än säger. jag och lägga mig tidigt går inte ihop ;s

men nu blir det typ fika ! ;r



PUSSVAH :-*

Olika hästar drar illa ihop,

haha, Ich mag nicht erdkunde ! där ni, tack klara.
nu har jag seriöst suttit med geografin sen jag kom hem, och jag har lärt mig dom två första punkterna. med andra ord, ingenting ! så jag ska inte göra provet imorgon, det har jag bestämt mig för.
ist försökte jag börja med historian. men det går faktiskt inte alls det heller. så, jag beslutar mig för att ninte gå till skolan alls imorgon. min två dagars vecka blev helt plötsligt bara en dag. haha perfekt !

PUSSVAH :-*

If I can see it, then I can do it

sitter och proppar i mig godis för att försöka hålla huvudet tillräckligt klart för att kunna få in äckel geografin i huvudet. om jag hade kunnat, hade jag skrivit att jag hatar geografi på tyska. men jag kan tyvärr bara franska och eneglska och inget av det låter tillräckligt äckligt hårt för att passa in på hur mycket jag för tillfället hatar geografi!
inte blir det bättre av att jag vet att jag måste lära mig det snabbt, för jag har en jävla massa historia att skriva oxå.
har sett fram emot denna veckan hur länge som helst, men just nu önskar jag att själva skolveckan var längre än två dagar, då skulle jag hunnit dela upp allting. men men, typiskt mig att hela tiden skjuta upp allt till sista dagen.

aja, geografi here I come :r



PUSSVAH :-*

sometimes everything I have to do, is believing

sitter just nu nere på komvux i götene. heter det så här förresten? skit samma, känns lite halvt random, och jag har ångest för borde egentligen vara hemma och plugga just nu ! men eftersom jag är lite för lat så orkade jag inte gå hem, och eftersom mamma inte har slutat helt än så kunde hon inte hämta mig, så ist sitter jag nu och håller henne sällskap. kanon kul (Y) haha, blir inte bättre av att hon skriver segt som en kratta och att det lär ta ca en timme till eller något xd haha nej jag ska inte klaga, jag älskar min mamma :*

är på lite halvkasst humör oxå. hade en ganska dålig dag i skolan, och den blev inte bättre när per vägrade flytta geografi provet. rätt segt om jag får säga't ! men men,


PUSSVAH :-*

I'd kick it with who I wanted and I'd never get confronted for it,

sitter i skolan och har datakunskap.roligare saker finns, men det är inte så överdrivet ansträngande så jag klagar inte. dock måste jag komma på något att göra en powerpoint om, och det kunde ju gått bättre det är något jag kan lova. men men, det brukar lösa sig till slut iaf.

och nu ska jag ta och brainstorma lite på google ;d
PUSSVAH :-*

could it be worse?

nu känner jag att den här dagen har vart tillräckligt lång. så nu tänkte jag dra mig tillbaka med en film och sen sova! känns rätt underbart att den här veckan är två dagar för jag är så skoltrött ! dock hinner jag ha geografi prov och så måste jag i princip ha skrivit klar historia grupp arbetet, eftersom jag missar sista lektionen. hmm ganska segt, men vad gör man inte !

här kommer en bild bomd med pose bilder från i fredags :rr




det här är lixom våra vackraste sidor ;)

PUSSVAH :-*

love is more than say,

haha ! såg en grupp på facebook precis; hästar finns inte. gapflabb på det ! ibland är jag lätt road.
matchen förut gick bra ! och om det inte hade vart för den helvetets jävla idiot till domare, så skulle vi nog fått ett lika, och kanske till och med en vinst. men icke, efter ett/ två? offside mål, och en hel skruvad straff, så blev resultatet 4-2 tillslut. trökigt att förlora pga domaren sista matchen ! men, man överlever.

nu ska jag ta cykeln till lundsbrunn, och louise. sen blir det kolla herrarna.
PUSSVAH :-*

is that alright with you?

sitter här och försöker tagga till matchen. det går sådär. haha fick för mig att googla upp en sak, och det var lite leskigt, så nu kan jag lixom inte släppa det helt. men men, det är glömt till match start.
för övrigt är mina ben inte något bättre, men det kvittar. haha det är en plåga att gå på dom, men en dröm att springa. då känner jag ingenting, så det blir till att springa hela tiden för mig ;)

haha, nej nu kommer hanna snart, så jag ska göra iordning det sista.
PUSSVAH :-*

I can't go any farther then this,

hej jag heter emma och jag kan inte gå för jag har så ont i mina vader ! haha, yepp, efter vickis i fredags fick jag as ont, och det har inte släppt på hela dagen. det har inte ens blivit liiiiiite bättre, nej ist har det utökat sig upp till låren ;s jag kommer nog bli lam. men det är kanske lika bra.
nu måste jag sova. samling kl 10 imorgon, inte helt okej faktiskt. men match ska det bli ! den sista för säsongen. sadface, och nu kommer snart tårarna så det är lika bra att jag sover innan jag verkligen inser allvaret i det hela..


ännu en bild från gårdagen, även denna tagen från vikkans blogg :*

PUSS&GODNATT :-*

to solve a problem, the best way is to deal with it.

kom hem från mormor nyss. jag malin och linus körde på lat varianten idag och beställde käk hemma hos dom, vilket var rätt skönt. för då slapp vi tänka ut vad vi skulle äta, samt att laga det. jag älskar verkligen min mormor och morfar :* haha, för övrigt så har mitt halvdana humör sen imorse blivit bättre. det lönar sig att prata om saker (Y)

nu sitter jag och väntar på världens bästa flickor hanna och louise, så ska vi ha mys kväll. vilket vi har konstaterat är helt klart våran grej !


hittade en bild från gårdagen på victorias blogg !

PUSSVAH :-*

Ett förnuft utan passioner vore nästan som en kung utan undersåtar,

sometimes a day off is all I need, well today isn't.

funderar på vad som händer idag. har en hög med läxor som väntar. (okej en hög är väl kanske att överdriva, men, det finns där iaf) men jag är verkligen ine sugen på att plugga. funderar på att kolla film och bara försvinna, men jag är inte sugen på det heller. så, vi får väl se vad dagens planer blir, men det lär ju inte bli några större ansträngningar iaf. haha har sån kramp i benen att jag knappt klara resa mig upp från sängen. lyckat, svar ja (Y)



PUSSVAH :-*

jag är inte full, jag har pollenallergi,

skulle bloggat igår kväll när jag kom hem, men just då fungerade inte internetet och jag kände mig inte i rätt tillstånd att försöka fixa det. haha, men iaf kvällen igår var upp och ner, tackar Ida, amanda, sandra och johanna till största del för den trevliga delen av senare kvällen. för övrigt var den ganska seg, och jag ångrar grovt att jag faktiskt beslöt mig för att gå dit. men träffade lite trevligt folk, och lärde mig en ny sång. hahah xd så det var väl inte helt bortkastat.

förövrigt är det kul när folk håller det dom lovar.
PUSSVAH :-*

you're my one love,

som jag har stressat fram till nu ungefär. när jag kom hem bestämde jag mig för att jag trots allt skulle följa med girlsen till kullen. så det var bara hem, duscha, käka göra mig iordning och åka. så nu sitter jag hemma hos louise, och H hjälper louise platta håret. nice price ;d haha

men nu ska jag gå ner till kylskåpet och plocka fram chokladbollarna som louise (egentligen hanna) har bakat åt mig ! det var mitt villkor för att åka med ;)


partypic, snart är vi igång igen ;d

PUSSVAH :-*

everytime I see your smile, my heart breaks inside

lägger mig ner och gråter lite.
har ångest över det mesta, och det blir inte bättre.
men imorgon är en ny dag, nya problem (knappast nya men) och då kanske det blir bättre :)



PUSS&GODNATT :-*

and I'm so sick of love songs

insåg precis att jag har några fler beslut att fatta. ex om jag ska springa vickis imorgon eller inte, och inte minst, hur jag ska göra med kullen, ska jag gå dit eller inte. c'est la question. förövrigt kan jag efter nästan 10 månader hälsa en "kär vän" välkommen. toppen, precis vad jag behövde nu.



känner mest för att baka för att slippa tänka på allt, så det lär jag göra ! kladdkaka here I come ;r
PUSSVAH :-*

some say love, it is a river

kom hem från träningen för en stund sen, som jag efter många om och men faktiskt bestämde mig för att vara med på. absolut sista, I swear. nu har jag bara det svåra beslutet om jag ska vara med på matchen på söndag eller inte kvar att fatta. med tanke på att inget farligt kommer hända med knät så känns det som jag borde spela en sista match, bara för min egen skull. men eftersom min rackarns hosta hänger kvar än, känns det som att jag riskerar att göra den värre om jag spelar. svårt beslut jag vet !

men något som är lite lättare att bestämma det är att jag ska gå och duscha nu ;d
PUSSVAH :-*

But I'm leaving either way,

usch idag känner jag mig inte alls effektiv. haha när jag kom hem vid 20 över 11 så la jag mig och sov i två timmar, och det var verkligen så behövligt. haha, dock är det självförvållat eftersom jag kollade på oc till kl 2 i natt :$ ja ja, jag har aldrig klagat på att jag är trött faktiskt.

nyss bakade jag chokladbollar, mumma! och nu kollar jag clark kent / smallville ;rr men har redan sett detta avsnittet så jag blev lite ledsen i ögat när jag märkte detta. men ibland lyckas man bara.



nu är reklamen slut på köpet, så vi hörs
PUSSVAH :-*

I'm gonna find a way to make it, without you

tappade inspirationen att blogga helt, men ändå kände jag för att skriva av mig. jah du det är inte lätt när det är svårt, kan man tycka. själv tycker jag att det är svårt när det är lätt, och det kan vara lite jobbigt. svammel svammel,
men hey hörrni, insåg precis att jag nästan inte hostat någontin alls idag ! känns underbart,
något annat som är underbart är vädret, denna årstiden ooooooooooch;
  • att det är två dagar kvar i skolan denna veckan (inga ansträngande)
  • att alla läxor för veckan är klara
  • att det är 7 dagar kvar till la operation
  • att det bara är 17 skoldagar kvar till sommarlovet
  • att jag bara har 14 skoldagar kvar till sommarlovet !
gaaaaaaaaalet underbart verkligen ! fast sen har jag en del negativa punkter oxå, men dom vill jag icke tänka på så nu ser vi bara det positiva :DDDDD



PUSSVAH :-*

I'm your biggest fan,

fick ett litet infall nyss att jag skulle kolla namntoppen, och vad fick jag se ?!!!!!!
emma som alltid vart ett så populärt namn är helt plötsligt bara på fjärde plats. nog för att jag alltid klagar på att alla heter samma som jag, men man har ju vant sig. är det helt plötsligt inte tillräckligt bra för dagens barn vaaaaaa???????????
haha, saik jag bryr mig inte, men ta en titt vah ;d


halvkass bild I know, men om ni anstränger er så ser ni ;oo
söta namn tycker jag allt, vet dock inte om jag skulle döpa mitt barn till elsa eller agnes men,
för övrigt tycker jag killnamnet är riktigt bra, möjligtvis att jag aldrig skulle kunna döpa mitt barn till melvin eller anton, det skulle inte kännas rätt.
inte för att jag ska ha barn, men ni fattar. det känns inte riktigt rätt helt enkelt.

lite random inlägg från ingenstans sådär men, det är trevligt ;d
PUSSVAH:-*

I'll follow you until you love me (a)

ibland funderar jag på hur långt man egentlingen är beredd att gå, för att få spendera lite extra tid med någon. intressant ordval huh. iaf, idag så hade jag franska håltimma historia håltimma svenska. liiiiiite trökigt med alla jävla håltimmar, och svenskan var bara ett förhör på antikens grekland. jag kunde ju då ingenting, och det gick väl kankse lite mer åt skogen än det borde ha gjort. men å andra sidan var jag inte ensam om att inte kunna något, (a)
tog kvart i tre bussen hem, vilket var en stor tabbe eftersom jag hade cykeln vid vägen. så det var bara att gå till e20 och därifrån cykla hem.

nu njuter jag av att denna veckans läxor är gjorda, och tänker inte ta tag i nästa veckas förrän till helgen. för nu ska jag njuuuuuuuuuuuuuuuta och äntligen få relaxa lite :)



PUSSVAH :-*

How do you sleep while the rest of us cry ?

okej har lite smått ångest över att jag lovar mig själv att gå och lägga mig tidigt, men aldrig gör det ! i morses höll jag seriöst på att inte få upp ögonen, och jag somna nästan på bussen till och från skolan, jag sov lite på kjellabussen, och jag sov när jag kom hem. men fortfarande är det ansträngande att ha ögonen öppna. trots detta är jag vaken än, varför? eh jo för jag har muntligt förhör i svenska imorgon och jag var visst tvungen att plugga lite på det, tills jag insåg att jag har två håltimmar imorgon, så jag hinner plugga då. så ist har jag beslutat mig för att det blir ett avsnitt oc, haha, varför sova när man kan vara vaken? :)

i

PUSSVAH :-*

I'm forever lost without your love,

äntligen klar med uppsatsen. jah ibland lyckas jag faktiskt. och jag måste säga att jag blev ganska nöjd faktiskt. haha ibland lyckas jag två gånger faktiskt. skrev om när jag tog en risk, haha och överdrev allt kanske liiiiiiiiiiiiiiiiiite sådär, men vad sjöen, det är sån man ska göra ! ;D

nu ska jag käka, leta fram mina svenska anteckningar och sen dra iväg och kolla träningen. gjorde ju sista ansträngningen innan operationen på matchen i torsdags, sorgligt, men lika bra ! men till hösten lär jag ju vara in form igen ;d

PUSSVAH :-*

den talar till det vackra, och det fula,

ganska händelserik dag idag kan jag lova.
först ett fyra timmar långt Np i matte B som gick helt och hållet åt helvete, och det pratar vi inte om. efter skolan blev det bussen till götene och sjukgymnasten, sista gången innan operationen och någon vecka efter (Y) sen när jag skulle ta ut pengar så stod den en spanjor framför mig i kön, och han var ganska (läs jävligt) seg, och sen kom en kompis till han, och det tog verkligen skit lång tid. så vänder sig den ena om och börjar fråga mig omn jag har bråttom, och om jag är från götene och massa skit. hel skumt ;s
sen när jag var på väg till bussen igen, mötte jag en farbror i permobil, (heter det så?) och så frågade han mig vart något låg, och jag som knappt vet vart jag själv ska hade ingen aning såklart. haha då trodde han att jag var turist eller något, och bara aha du är inte härifrån. jag orkade inte svara utan gick vidare, och då ringde mandis och fialottan, som satt och fikade och såg mig gå förbi, så gick in och hade sällskap lite med dom innan bussen gick.

och nu måste jag plugga svenska så det står härliga till, en uppsats att skriva och ett förhör om antiken att lära mig massa saker till.



PUSSVAH :-*

I guess there's a reason why life isn't about us,

tror bestämt att det blir sängen nu. har ångest över hela dagen imorgon, men jag orkar faktiskt inte mer nu. hej ig säger jag bara, och det är inget mer med det.
johan var för övrigt grym förut, tycker bara det är sött att han inte kan köra bil. jag menar vem behöver egentligen kunna det, när man ska bli rik och berömd och tjäna så mycket pengar att man inte aldrig kommer köra själv ändå?



PUSS&GODNATT :-*

tänk vad världen är liten ändå,

det börjar ett nytt program på kanal 5 idga. djävuls rallyt, tycker det verkar lite små konstigt. men ingen mindre än älskade Johan ska vara med, så det blir att kolla iaf ! iaf något bra denna dagen, som förövrigt är riktigt (N)



nu blir det johan,
PUSSVAH :-*

den dagen vah,

jag är verkligen så jävla körd just nu !
I swear to god, jag hoppar av skolan.
finns seriöst ingen mening för mig att gå kvar.
det är verkligen helvetet på jorden, och jag pallar allvarligt inte mer.

det vackra som vi nästan glömt finns kvar, och vi kan inte längre ljuga

har bestämt mig för att lägga ner allt pluggande för idag. jag orkar inte mer helt enkelt.
ist, blir det film och något gott att äta. känner att det behövs en tidig sänggång för att jag ska orka denna veckan. det är ju tyvärr en lång hel vecka denna veckan. men det är bara att stå ut, nästa vecka är en två dagars, MUMMA ! :R



PUSSVAH :-*

Forget your troubles, tomorrow will be new

home sweet home. haha om ni inte har räknat ut det (men då är ni riktigt dåliga!) så har jsg spenderat helgen i husvagnen, med mina kära föräldrar, sara linus och min bby :* mys pys säger jag bara ! men det är alltid lika skönt att komma hem. men iaf, hela dagen idag har jag vart as osocial mot hanna, och suttit och pluggat samhällsekonomi. och det tråkiga är att jag måste fortsätta med det nu :( deprimerande jag vet ! men det är ju prov imorgon, så inte mycket till val där.



PUSSVAH :-*

Now them butterflies in my stomach wont stop,

sitter inne i vagnen, fast solen lyser och det är varmt ute.
har sovit så för jädra dåligt, så jag orkar verkligen inte göra något just nu. vill typ bara lägga mig ner och dö, som vanligt xd haha, men så kan det va. nu har jag fått någon jädra kokeliana (?) som tydligen ska hjälpa mot hostan. men det har jag inte märkt något av, så jag hoppas inte på allt för mycket. hostar jag tillräckligt mycket kanske jag får va hemma på måndag, och det tackar jag inte nej till.

men nej, nu ska jag antingen ladda upp med en film, eller gå ut och låtsas att jag är intresserad av bollspelandet som pågår :$
(blir ett tråkigt inlägg utan bild, eftersom hårddisken är hemma)
PUSSVAH :-*

everybody crash and burn,

ååååååååååååååååååååh jag får sån jävla adhd på allt just nu -.- hade skrivit ett jävla inlägg men så försvann allt och jag ballar ur -.- iaf, nu sitter jag i husvagnen och dör av trötthet. hanna har köpt en ny mobil som inte fungerar och nu försöker dom fixa den. lyckat (Y) men det blir nog bra tror jag :)
nu är det typ american Pie the wedding, så det ska jag kolla ;d
PUSSVAH :-*

Each day I die in a million ways,

usch, klockan är inte ens 11, och jag är redan vaken! haha det är ganska mycket illa. men så kan det vara.
nu är det packa som står på listan, så jag har gjort det. sen blir det väl att ta tag i lite läxor, och senare blir det husvagnen med HHHHHHHHHH :) ganska chill dag !



PUSSVAH :-*

you had a heart of stone,

borde så verkligen sova just nu ! eftersom jag har en hyfsat lång dag framför mig imorgon.
matchen gick förövrigt oväntat bra ! förlust med bara 3-1, vilket är en klar förbättring siffermässigt. det trökiga var att vi ledde hela första halvleken, men sedan hände något som vi inte pratar om. hade lite oflyt med domaren oxå, men det är så det ska va antar jag. efter matchen drog jag hem till lojs, och där var även hännie, (lättast att skriva så för att skilja på dom) och vi laga pannkakor och gjorde chokladpudding, mumma !
när jag kom hem hade jag tänkt att gå och lägga mig på dirr. men sen kom jag och tänka på att dagen d är riktigt jädra nära. så jag fixade lite med Hs P , och, jag blev jädrigt nöjd ! ska göra klart det sista imorgon och sen är det perfekt (Y) haha, nu lär det bli sova av, så

PUSS&GODNATT :-*

you're the only one i'm dreaming of,

sitter med ned kladdad data, kladdig säng och bränd tunga. och allt detta för att jag har en rinnande näsa och en galen hosta. försöker nämligen bli av med både hostan och snuvan, för att kunna spela matchen sen. men någon där uppe vill inte att jag ska spela. det borde jag ha förstått redan när jag fick hostan. haha, iaf, så bestämde jag mig för att ta honungs te eftersom att det tydligen är bra för halsen. men det är så äckligt så jag blanda i saft. (det blev faktiskt mycket godare) och då så råkade jag röra mig lite hastigt och allt (läs lite) skvätte ut i sängen och över datan. deprimerande ! men ganska mycket självförvållat eftersom jag två sekunder tidigare satt och tänkte; vad jag än gör får jag absolut inte spilla nu !
haha, det blir sällan som det ska. menmen ! ska försöka ta tag i livet, och ta på mig och göra mig i ordning snart tror jag.



PUSSVAH :-*

concrete jungle where dreams are made of,

nu har jag vart så duktig att jag faktiskt har läst ut boken i svenskan, som vi diskuterade i måndags. bättre sent än aldrig som man säger. ha ha. iaf, så nu tänkte jag ta tag i skrivuppgiften och kolla om jag kan få lite ordning på det. usch, nog för att det är underbart att vara ledig tre dagar extra denna veckan! men nästa vecka är ett helvete, med två Np i matte, samhällsprov, svenska inlämning och förhör, om man hade kunnat dela upp det lite hade jag faktiskt kunnat nöja mig med bara två dagars extra ledigt.



men men ! svenska, antigone, here I come.
PUSSVAH :-*

I got tired of waiting, Wondering if you were ever coming around,

borde verkligen sova med tanke på att jag ska orka med morgondagen. men jag har faktiskt ingen lust alls. haha, efter att jag pratat med en viss person på msn, så fick det mig att börja tänka efter lite (läs rejält). haha och det finns så mycket här i livet som jag bara skjuter upp, och tänker äh det fixar sig en annan dag. sen kommer den där "en annan dag" och då har man allt och lite till att trassla sig ur, och att orka ta sig ifrån. no, life isn't easy. men det är ingen som sagt att det ska vara heller. fast å andra sidan så, allt blir vad du gör det till. så så länge jag gör det till en jobbig sak, så kommer det vara jobbigt... (i) haha det var dagens snilleblixt tror jag ! shit kände mig rejält smart där.



nu ska jag vila min hals och hosta. med andra ord så ska jag sova.
GODNATT&PUSS :-*

The smell of you in every single dream I dream,

hostar som en jädra galning, och funderar starkt på att gå och lägga mig och aldrig vakna igen. inte nog med att jag hostar, när jag hostar så håller mitt huvud på att sprängas, och jag hostar i princip hela tiden. ni får tycka synd om mig faktiskt (a) iaf, lite orolig inför matchen imorgon. har verkligen ingen lust att spela alls, vill bara gosa ner mig och som sagt, aldrig mer vakna :$ haha, aja det brukar lösa sig.

nu blir det något annat, exempelvis sängen, men det är inte helt 100 än,
PUSSVAH :-*

You blow my mind,

har spenderat den senaste timmen med att försöka koppla ihop datan med tvn. jag menar hur svårt kan det va? men faktum är att även fast jag alltid trott att jag är ett geni på det mesta med sladdar så får jag det inte att fungera. och så många gånger jag skämtat om folk som är elektriker och liknande saker där man kopplar sladdar, jag menar det är ju bara att sätta sladdarna lite, funkar det inte så ändra på dom. haha, ska aldrig mer skämta om det iaf ;d nu lär jag ju få se oc i datan iaf. visst jag överlever, men hade vart skönt att fått lite större bild.

att pappa säger kolla i lådan,
och lådan ser ut något liknande det här inuti, gjorde faktiskt inte det hela bättre
men men !


PUSSVAH :-*

he's just so...

tv eftermiddag ! sånt gillas starkt. dock är det inte alls ovanligt, utan snarare något jag gör varje dag. blev inget med svenskan förut. men, dagen är ju faktiskt inte slut än, så man vet aldrig vad som händer.
tråkigt nog så hade inte bläckpatronerna kommie idag, vilket är ganska mycket illa för jag skulle verkligen behövt skriva ut lite saker annars. men men , jag antar att det går att skjuta upp. får göra det på fredag ist :)

PUSSVAH :-*

because I'm leaving,

lite halv seg dag idag vah ;d jag njuter ! har dock hunnit med en hel del idag,
  • hämtat ut malins körkort,
  • vart i skövde och köpt lite nödvändiga saker,
  • fått tag i några låtar jag letat efter ett tag,
  • hjälpt pappa med en sak som jag lovat
och då är klockan bara halv två nu. funderar starkt på att slå på stort och försöka läsa ut svenska boken, så jag kan börja skriva sen. men sen å andra sidan krävs det en rätt rejäl kraftansträngning, så vi får se hur det blir med det. ist funderar jag på att hämta posten, och hoppas att våra bläckpatroner har kommit idag. annars är det lite illa !


moi maintenant, kvalité ;d

anyhow
PUSSVAH :-*

I never ment to do those things to you

som sandra säger; hejpåpöjka ! eller något xd iaf, sitter och kollar hockey vm just nu. egentligen borde jag gå och duscha. men vet ni hur ansträngande det är? men ja, träning förut. dock var jag inte sugen alls, och bara allmänt trött. så det blev inte så seriöst från min sida. men å andra sidan så är det sällan det blir det, och det med rätta känner jag. iaf nu är det inte långt kvar tills allt blir bra hoppas jag ! har börjat med nedräkning ofc, 15 dagar kvar idag faktiskt. nu börjar det kännas värt att gå till sjukgymnasten och tagga ner med allt det andra.

hmm osamanhängande inlägg känner jag. men ska avrunda nu och duscha innan the mentalist. tv kväll idag ju !
PUSSVAH :-*


you know I want ya,

vet ni, för två år sen, tyckte jag att den här tiden på det året var den bästa i hela mitt liv. ett år senare, förra året med andra ord, tyckte jag att den här tiden, det året var den bästa i hela mitt liv. med andra ord har jag upplevt våren som något av den bästa tiden i mitt liv. visserligen av olika anledningar, och beroende på lite folk sådär, men ändå. i år tycker jag dock att detta är en av dom jobbigare tiderna på länge. det är inte det att jag inte längtar till sommaren, och att jag inte tycker det är för jädra gött att det snart är sommarlov, för det gör jag. det är bara det att en sommar förändrar så mycket. ta förra sommaren som ex lixom. allt bara vände lixom. och i år känns det som att efter sommaren så kommer allt ta en ny vändning igen.
jag har funderat rätt rejält på det. och det spelar ingen roll hur jag än vänder på det, så känns det inte som att det kommer sluta bra. jag vet att om man verkligen vill, och verkligen försöker så kommer man alltid hålla ihop, och jag är absolut inte orolig för att tappa kontakten ! det är bara att det kommer bli en sån skillnad från att träffas, nästan varje dag, till att träffas max en gång i veckan kanske ... men å andra sidan så ska jag inte ta ut något i förskott, och egentligen borde jag bara njuta av livet just nu. ta en dag i taget och så ni vet. men när jag och bby pratar om sommaren så är det svårt att inte tänka på resten. men men ! som sagt en dag i taget, och jag ska njuta riktigt ordentligt av sommaren, and i'm gonna make it the best summer ever ;d



PUSSVAH :-*

upplev mer,

tjolilo. dagen idag har vart ganska okej, även fast excel provet kunde gått 1000 ggr bättre, och franskan samhällen och svenskan var segast ever. man har vant sig nu lixom. när jag kom till götene med bussen träffade jag förresten ellen och martina på station ! omg längesen :D jag tycker verkligen om dom sköna töserna, så det gillades starkt.

nu ska jag bege mig mot H och så ska vi ut och walka, samt talka ;d haha , vitsig jag är ibland, det måste ni hålla med om !


totaly random, men hon är banne mig äcklig !

PUSSVAH :-*

Gotta work it out. Turn it on, Come on!

sitter och är lite halvsur just nu !, haha matchen gick käpprätt åt... så att säga, och jag kan egentligen inte för mitt liv förstå varför !!! blir så himla irriterad, för vi är verkligen inte dåliga. men ändå förlorar vi. visst jag hade inte räknat med att vi skulle vinna varenda match, men vi kunde ju någon gång iaf få se hyfsade siffror. baaaaaaajs, vad jag är irriterad ! dock har det gått över tills imorgon, och det tackar vi för ;d

för övrigt bör nämnas att gulleplutten har fått sin röst tillbaka ! we love! så imorgon lääääääääääär det ju bli prata av på ingen mindre än pers lektion ! mohaha, hämnden är ljuv :RR

nu ska jag sova, så jag orkar med dom två kommande dagarna i skolan. tre dagars extra ledigt är inga fel förresten ! :R



PUSSVAH :-*

When you try your best but you don't succeed,

and finally I am home ! haha, borta bra men hemma bäst som man säger. fast jag har ändå haft en rätt skön och behövlig helg, så jag klagar faktiskt inte. nu sitter jag och känner att jag inte har hängt med alls vad gäller något, och då känner man sig lite smått efter. hmm orka bry sig? njaaaaaaaaae, jag tror faktiskt inte det.

nu blir det packa väskan, (snarare dubbel kolla så allt är med) och sen ska jag och mor dra oss mot sörbo ! det är ju nämligen så att det vankas match för hela köret! örslösa/söne blir motståndet idag. och må gudarna vara med oss, och spec mig :$

PUSSVAH :-*

You never know what you might find,

mmm, underbart väder det kan jag ju lova ! iaf om man älskar regn, och kyla. iaf, idag har bredbandet cpat sönder, men nu verkar det som att det har löst sig, vilket är väldigt skönt. inte för att jag inte klarar mig utan det, utan för att jag just nu pluggar matte inför nationella på tisdag, och det går inte plugga matte utan musik ! och då är det så illa att all musik ligger på den externa hårddisken som är hemma, eller på spotify som inte fungerar om inte internet gör det xd så jah, men som sagt nu fungerar det så ska inte klaga!

nu ska jag återgå till np övning, och käk snart!

PUSSVAH :-*

you've heard his name like a thousand time,

just nu tackar jag gud för det mobila bredbandet ! haha, medan pappa och dom håller på att sätta upp allt är det rätt segt och finns inget att göra. dock lovade jag far min att jag skulle fixa en grej med datan, så det håller jag på med nu. som sagt, tack gud för mobilt bredband. dock måste jag säga att jag är lite bortskämd med bredbandet hemma som går ganska fort, här gick det inte såvidare fort alls faktiskt ;s dålig täckning. haha , beror det på sånt förresten? det borde ju göra det i och med att det är mobilt.. haha , aja så kan det va ! ska se till att inte överbelaste skiten nu, så att jag ist kan få fixat det jag skulle göra :)


synd att vi inte har en sån där rosa söt sak bara ! ;d

PUSSVAH :-*

can you imagine what would happen,

wellwell. den här dagen har vart lite konstig. stressa döden imorse för att hinna packa allt så jag bara kunde åka till husvagnen direkt. så i skolan hade jag sveriges tyngsta väska, tog bussen till skövde efter skolan och där var jag ju så smart att jag kollade inte om det gick en buss, utan jag gick hela vägen ut till pappas, med den 70'000kg tunga väskan. jag har fortfarande lite ont i hela ryggen och armarna. aja anyway, sen visade det sig, att vi ändå skulle hem emellan, och hämta lite andra saker. kändes så ovärt -.- men men ! mitt liv är lite ovärt när jag tänker efter faktiskt. iaf, så nu sitter jag hemma en liten stund, och ska väl i princip åka snart.



PUSSVAH :-*


I want your everything. As long as it's free,

inte dagens genidrag att träna ! känner jag nu, ont i benhinnan så jag tror jag svimmar, samtidigt som jag kände att konditionen direkt får sig en rejäl törn när man är cold ! inte kul orkar spring på sin höjd ett varv runt planen. haha, i vanliga fall orkar jag iaf två;) ne men , you get the point. men men, självförvållat och jag ska inte klaga för mycket, för jag älskar ju trots allt att träna.
får ist se till att bli frisk i helgen. har ju faktiskt till söndag på mig att piggna till innan jag måste anstränga mig igen.
helgen kommer jag tro't eller ej, spendera med mina kära föräldrar i husvagnen. både för min ekonomiska och personliga hälsa har jag konstaterat att det är det bästa. men blir det sol så är det lätt rätt gött !

iaf, nu ska jag bädda ner mig, kolla mera oc och sen sova. fredag imorgon, och en fågel viskade i mitt öra att det är för rätt jäääääääääääääävla gött ! haha


lite random bild från kubbspelandet i somras, men it makes me feel sommarkänslor ! :R

PUSSVAH :-*

it's something that's remind me of who I am,

har nästan helt bestämt mig för att sluta lipa överförkylningen, ta några ipren och träna sen iaf ! det är alldeles för fint väder för att bara åka dit och kolla på. not så pepp på det.
dock har jag fått ett litet sting av saknad just nu. kinnevedum har DM match idag, och det verkar vara det gamla goa gänget som spelar. det laget älskade jag att vara en del av, och jag tyckte det var as kul att spela då ! men sen hände något.. visst det kan ha vart så att jag inte längre kunde prestera så bra som innan, men det var något mer, något med hela laget. don't know what, men anyhow, så det fick mig att tänka tillbaka lite. men men, lundsbrunn is the new shit ! haha, jag vet att när jag väl är på träningen så ångrar jag inte ett dyft mitt lilla lagbyte, we are grejt !


haha hittade en gammal bild från första hollandstrippen ! gasch vilka minnen :)

nu mamma kom just hem och ska laga mat, så tänkte kolla om hon behövde hjälp
PUSSVAH :-*

this much I know, it's true

jag mår verkligen inte på topp just nu ! haha har blivit så jädrans förkyld ;s och ärligt talat så är jag nästan hellre magsjuk än förkyld. då vet man iaf att man är sjuk och så, när man är förkyld känner man sig bara så töntig, för det är lite snuva och hosta. men ändå orkar man inte göra något, och man blir trött och grinig.
vet ni något leskigt förresten? när jag kom hem kollade jag så att jag inte hade någon feber, men då visade termometern på 34,7 grader! jag bara say whaaaaaat?! så kollade jag igen och igen, men samma, så jag pröva byta batteri, men den visade fortfarande 34 ;s och jag som är bäst på att stressa upp mig själv fick självklart panik så det stod härliga till ! men sen bestämde jag mig för att vänta lite och kolla efter ett tag, (tur att jag kan konsten att lugna ner mig själv) och då var den uppe på 36 igen :) så, jag är inte döende än! ;d

nu blir det oc, massa kakor och massa gott !


btw är det exakt såhär jag känner mig just nu ;o

PUSSVAH :-*

sometimes, everything you need is to fake it.

omg, får lite småryck på min data just nu. orkar inte att den ska cpa sönder just idag ! haha, överdrev kanske lite när jag sa att ingenting kan förstöra min dag. men med tanke på att allt verkligen har gått emot mig idag, har jag ändå lyckats ta allt med en klackspark. ett leende på läpparna, så blir dagen grejt (Y)


jag: åh jag vill bara åka hem och bli frisk!
vikkan: jah men åk till frisk ist :D



----

jag: ne jag har en sten i skon !
Vikkan: har du sten i skon?
jag: jah, sten har flyttat in i min sko
Vikkan: åh, när sten flytta ut från min sko, så sa jag till honom att inte flytta in i någon av mina kompisars skor. men tydligen flyttade han in i din.

humor mina vänner HUMOR, på riktigt högnivå !

PUSSAVH:-*
STEREO LOVE

and make it alright !

varför gör man aldrig det som man borde göra, och varför lovar man sig själv att göra något som man vet att man ändå inte kommer göra ? haha, det är lönslöst att lova sig själv att plugga, för att man vet att man aldrig gör det iaf, samtidigt som man verkligen borde göra det, men som sagt, man gör sällan det man borde !
rätt illa vill jag lova, men jag la ner matten för idag. jag var helt enkelt inte på humör. ist var jag nyss ute och körde lite med pärlan, eftersom hon och jag inte riktigt kommer överens hela tiden, och typ inte alls just nu, så testade jag lite. gick dock inte så vidare bra ! man va fan , det kanske kommer xd

för övrigt satt jag precis och funderade på när pappa skulle komma hem, sen kom jag på att jag strejkar ju mot honom och mamma. så jag bryr mig inte.
nu blir det nog tvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv!



PUSSVAH :-*

with every single breath I'm gonna love you,

när jag kom hem idag, fick jag reda på något som verkligen gjorde min dag ! även fast jag fick göra om sista läsdelen ur np i franska, att historia provet gick käpprätt åt...! att jag inte fick någon chokladboll, att det inte gick några bussar varken in till "stan" eller tillbaka till skolan, och även fast jag fick vänta i 1000 år på min bigMac, så gjorde det här ändå att min dag blev helt jävla jädra okej !
förresten fick ni en fin liten sammanfattning av dagen där. tycker allt att den räcker för det har inte vart en så vidare intressant dag idag så.
nu vankas det matte och sannolikhetslära ! har ju bara 44 uppgifter kvar ;d och då har jag ändå gjort nästan hälften -.- ja ja , life goes on anyway, inget kan sabba min dag nu så !


hur stor är egentligen sannolikheten ? ;D

PUSSVAH :-*

so just pull the trigger,

I am so giving up the boooooring historia ! har lite smått ångest för om det går bra på det här provet så kan jag iaf få ett vg i kursen kanske. men jag känner att när jag är så trött så jag nästan spyr för att jag försöker hålla ögonen öppna, då är det inte ens värt det för ett vg... dessutom så bryr jag mig ändå inte, det är historia ju.
aja, anyhow, drar dagen snabbt och sen måste jag sova!
np i engelska, läs&hör förståelse. läsa gick helt ok, men lyssna gick käpprätt ... ! men men, sen hade vi historia och fick ännu mer att plugga på till provet. det är ganska orättvist egentligen!
efter skolan, sjukgymnasten som alltid, men tack vare att jag är seriöst döende, så kunde jag inte göra mycket, och det var avklarat på bara 25 min. 
sen var det träning oxå, men som sagt, jag är seriöst döende, så den gick käpprätt... den med.


haha om man googlar ordet käpprätt så kommer den här bilden upp, kände att den passade då det är mitt ord idag ;d

GODNATT&PUSS :-*

för vi dansar och du har så mjuka läppar,

ungamödrar går på tv, men jag måste tyvärr intressera mig för den svenska historian från 1500-1800, roligare saker finns ju ! dock så ska jag snart ta ut min kladdkaka ur ugnen och dra iväg på träningen. något som är 1000 ggr bättre än historia iaf ! men vad sjöen, det är ju ändå prov så lite tid måste man lägga ner på det.

men nu kom hanna, så nu ska jag va social med henne, plus att datan måste laddas ;d
PUSSVAH :-*

I'll always remember

365 dagar har gått sedan den underbara klassen 9D begav sig till london, för att vara med om troligtvis en av top 5 bästa klassresorna någonsin! säger bara att den resan gav otroligt många underbara minnen, och jag kan inte med att skriva ut allt här för då börjar jag gråta om jag ska tänka tillbaka på det så mycket. här kommer lite favorit bilder ist:












skulle egentligen vilja lägga upp alla bilder, men det skulle bli lite lätt för många !
säger bara; OFÖRGLÖMLIGT OCH SAKNAT !

PUSSVAH :-*

'cause on my love, you can't depend,

nasch, jag skojjade lite med er ! jag skulle inte alls sova, för jag kom på en sak. det är inte särskilt långt kvar till dagen D, och jag har ett litet projekt jag måste fixa tills dess. något som jag kallar HsP, för att göra det lättare. iaf, så det kommer jag pyssla med en stund till, och sen ska jag sova !

PUSS&GODNATT :-*

I'm walking on sunshine,

haft en rätt soft dag med historia plugg i husvagnen. yeeeees, jag har faktiskt pluggat ! det kan vara lite svårt att tro, men jag har faktiskt gjort det. och inte nog med det, jag har även lyckats bränna min näsa, fått både solglasögon bränna och en hyfsat snygg bränna samt gjort årets första fotdopp, i säkert 30minusgrader kallt vatten. det mina vänner är inte dåligt för att vara jag.
jaja, nu är jag iaf tröttast ever, fast jag förstår inte hur jag kan bli trött av att göra ingenting, men det är ju ett evigt mysterium.




efter ett tag tröttnade jag dock på pluggandet, och njöt av solen. ooops :$$







dock fick jag solfrossa, och nu fryser jag sönder ! haha ibland lyckas jag verkligen (Y)


nu blir det sängen, har ju Np i engelska imorgon !
PUSSVAH :-*


But if you stay I'll leave ya,

godmorgon !
mmm, lång helg är aldrig fel egentligen. även om man skapar den själv :$ lovade dock mamma att gå upp vid 9 imorse, men ooops. hon är ju inte hemma så hon vet ju inte, dock är jag kass på att ljuga för henne, så hon kommer ändå få veta att jag sov lite längre. men vad ska hon göra? haha, aja dagen ska som sagt bestå av historia plugg ! men tror jag följer med mamma ut till husvagnen och sitter där och pluggar. har ingen lust att vara hemma själv today again. so, nu väntar jag bara på att hon ska komma hem, och sen åker vi nog :)

PUSSVAH :-*

'cause I'm stronger now,

mmm, ne nu blir det nog sängen. trots att vi sov mitt på dagen förut, så är jag ändå döds trött ! galet.
iaf, verkar inte bli någon skola för mig imorgon. jag klagar inte, är inte direkt så sugen på att gå runt på billingen och kolla på stenar. särskilt inte med mina ben. så ist blir det att röra sig så lite som möjligt, för att vila benen så mycket som möjligt. alltså med andra ord. det blir att plugga historia all day long ;rr haha, jah, det är iaf vad jag planerar att göra, sen får vi väl se hur det går men.


idag har det förresten vart underbart väder ! jag verkligen älskar solen


aja ! so long suckers :D
PUSS&GODNATT :-*

jump to the rythm,

idag började dagen med seriens andra match. jag tycker inte vi nämner något resultat för det känns överskattat. jag lovar ist att berätta resultatet dom matcherna vi vinner, det känns mer värt ;) iaf, att notera från matchen är att stjärnskottet själv gjorde mål ! yeeeeees, får säga att det var rätt snyggt faktiskt, inte för att skryta men :$ haha, sen gjorde även amanda ett as snyggt mål ! så där vet ni iaf att vi gjorde två mål ;d sen lyckades jag även skada knät när jag bara stod helt still i väntan på att matchen skulle blåsas igång igen! det mina vänner, är inte illa :)

iaf efter matchen åkte jag och H hem, käka och slängde oss i soffan framför disneychannel och tog oss en liten tupplur, välbehövligt när man måste gå upp tidigt. och sen gjorde vi inte så mycket mer faktiskt ! nu åkte hon för kanske en halvtimma sen, och nu vankas det snart käk.
där har ni min dag i stort ;d



PUSSVAH :-*

nothing can stop me,

blä är återigen hemma själv, borde dock vänja mig, för det är så hela sommar halvåret kommer bli. egentligen borde jag vara van från föregående år, men icke då. aja,
för övrigt så blir jag, ledsen besviken och jävligt förbannad på vissa månniskor. det är lixom, så jävla mycket snack hela tiden, men sen händer det ingenting ändå. orka säger jag bara.

vill man ha kvar sina vänner så kanske man ska umgås med dom, och ge dom den tid dom förtjänar, inte bara när det passar en själv. orkar inte ge en närmare förklaring till det där, men det kanske är dags att tänka till lite nu, innan det är försent.



PUSSVAH :-*


You know I used to live alone before I knew you,

har en mindre bra dag idag faktikst ! är inte alls sugen på att göra någonting annat än att sitta hemma och tycka synd om mig själv. försökte plugga lite förut, men det gick sådär alltså. jag kommer aldrig i mitt liv kunna lära mig alla kungarna ;s aja, den dagen, den sorgen.
ska nog försöka ut och gå, så jag får igång knät lite halvt. sjukt, såhär ont har jag inte haft på as länge! och det känns inte riktigt bra, tror det är därför jag är på dåligt humör.

men men, ska ta på mig lite kläder och så nu,
PUSSVAH :-*

det är en dåre i min kropp,

mmm, tycker inte ni oxå att det är underbart att vakna upp med ett ben som inte går att röra på för man har så fuckat ont i knät? tror aldrig jag berättade det, men på idrotten igår så hade vi friidrott och vi hoppade höjdhopp. och mitt i mitt upphopp så viker sig mitt kära knä, och jah. det gjorde fruktansvärt ont, men inte mer än vanligt. idag har jag dock 17ggr så ont. bådar verkligen gott inför matchen imorgon.
åååh jag orkar inte meeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

för övrigt har jag ångest. hanna hade min mobil igår kväll, och jag har inte riktigt koll på vad det skickades för sms. och jag vågar seriöst inte kolla det heller. troligtvis, så kommer jag bara dö sådär en 17ggr om jag gör det så.

ne nu ska jag (tro't eller ej) Plugga. jag måste. har historia prov i veckan, och jag kan inte köra på det provet, det funkar bara inte. plus att jag måste ligga bra till i matten. det är snart np i både a och b, känns inte så lovande. men det löser sig


orkar inte leta efter en ny bild, så vi kör på repris


PUSSVAH :-*

RSS 2.0